dexter_ Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Να σου πω , πες μου 1 χωρα στην οποια η "ταξικη" σου συνειδηση λειτουργησε ομαλα και εκανε την ζωη των ανθρωπων καλυτερη.:lol: Οχι απλα δεν υπαρχει τετοια χωρα αλλα οπου υπηρξαν τετοια σκληρα κυριως κοκκινα καθεστωτα οι ανθρωποι τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο (βλεπετε οι αλλοι ηταν ατομα του κομματος...) υπεφεραν.Απλα ριξε μια ματια σε ολες αυτες της χωρες.Εχουν περασει τοσα χρονια απο τοτε που απαλαχτηκαν απο την τυραννια αυτη και ακομα δεν εχουν συνελθει.Ειναι τυχαιο ?αυτο θες και στην Ελλαδα?Η Ελλαδα απο την ιστορια της ακομα Δημοκρατια δεν ειχε ? Καταρχήν, ξέρεις ΕΣΥ τι ταξική συνείδηση έχω; Εξάγεις δηλαδή το συμπέρασμα ότι αφού δεν επικροτώ τον ξυλοδαρμό αυτόν είμαι και κομμούνι (και το επισημαίνεις και σαν να είναι κάτι μιαρό, μολυσμένο);:lol: Τότε ναι ρε φίλε, είμαι κατακόκκινη. Εσύ τι χρώμα είσαι; Κατά δεύτερον, ξέρεις τι σημαίνει ταξική συνείδηση και συνείδηση γενικότερα; Τρίτον, μίλησα εγώ για καμιά έλευση του σωτήρα κομμουνισμού στην Ελλάδα; Το ότι στριμώχτηκες γενικά το καταλαβαίνω αλλά είπαμε, όπως μου είπες και στο άλλο thread μπορεί να μην είμαι και "τίποτα ιδιαίτερο" (rotflmao) αλλά κενά μνήμης πάνω στο τι λέω δεν έχω. Τέταρτον, γιατί θεωρείς τον κομμουνισμό τυραννικό καθεστώς και αντίθετο της Δημοκρατίας;:rolleyes: Αναμνήσεις που μου φέρνεις στο μυαλό... Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Καταρχήν, ξέρεις ΕΣΥ τι ταξική συνείδηση έχω; Εξάγεις δηλαδή το συμπέρασμα ότι αφού δεν επικροτώ τον ξυλοδαρμό αυτόν είμαι και κομμούνι (και το επισημαίνεις και σαν να είναι κάτι μιαρό, μολυσμένο);:lol: Τότε ναι ρε φίλε, είμαι κατακόκκινη. Εσύ τι χρώμα είσαι; Τότε αφού σε παρεξήγησε ο Weskers, εξήγησε μας τί ταξική συνείδηση έχεις; Τρίτον, μίλησα εγώ για καμιά έλευση του σωτήρα κομμουνισμού στην Ελλάδα; Το ότι στριμώχτηκες γενικά το καταλαβαίνω αλλά είπαμε, όπως μου είπες και στο άλλο thread μπορεί να μην είμαι και "τίποτα ιδιαίτερο" (rotflmao) αλλά κενά μνήμης πάνω στο τι λέω δεν έχω. Στο post του μίλησε για κυρίως κόκκινα καθεστώτα και όχι αποκλειστικά. Αλλά μάλλον κάποια άλλη στριμώχτηκε και το γύρισε σε "i didnt do it" mode. Τέταρτον, γιατί θεωρείς τον κομμουνισμό τυραννικό καθεστώς και αντίθετο της Δημοκρατίας;:rolleyes: Αναμνήσεις που μου φέρνεις στο μυαλό... Αν μας έχει διδάξει κάτι η ιστορία, είναι ότι υπό ρεαλιστικές συνθήκες ο κουμουνισμός ΔΕΝ δουλεύει. Όπως είχε πει και ο Homer (ο Simpson) In theory Communish works. IN THEORY... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Τότε αφού σε παρεξήγησε ο Weskers, εξήγησε μας τί ταξική συνείδηση έχεις; To πρόβλημά σας δηλαδή ξαφνικά κατάντησε να είναι το τι ταξική συνείδηση έχω εγώ; Δεν ξέρω σε τι mode το γύρισε ο WhiskaS αλλά ό,τι mode και να είναι αυτό, επισήμανα ότι μου ξύπνησε πολλές αναμνήσεις. Κι εγώ δηλαδή αν πω "τα περισσότερα πχ σοσιαλιστικά καθεστώτα είναι τυραννικά" τι θα καταλάβεις εσύ; Όπως είχε πει και ο Homer (ο Simpson) Ε άμα το είπε ο Χόμερ, να σκίσω το πτυχίο μου -μόλις το πάρω- και να ασπαστώ ένα καθεστώς που να το γουστάρει τόσο ο Χόμερ όσο και ο Ρούλης ο Γερανούλης. Τέλος φίλτατοι συνομιλητές, τσάμπα τον κράζετε τον κομμουνισμό για να μας την πείτε όλους εμάς που απλά δεν επικροτούμε τους ξυλοδαρμούς κρατουμένων. Guess what. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ. WhiskaS ακόμα περιμένω να μου πεις τι χρώμα είσαι. Και εσύ, shodanjr... Αν θέλετε εννοείται, τίποτα δεν είναι διά της βίας...:rolleyes: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 To πρόβλημά σας δηλαδή ξαφνικά κατάντησε να είναι το τι ταξική συνείδηση έχω εγώ; Μα αφού λες ότι δεν γνωρίζουμε την ταξική σου συνείδηση, και σε χαρακτηρίζουμε αυθόρμητα κου*****στρια, τότε εξήγησέ μας τί πιστεύεις για να μην σε κακοχαρακτηρίσουμε την επόμενη φορά. Ε άμα το είπε ο Χόμερ, να σκίσω το πτυχίο μου -μόλις το πάρω- και να ασπαστώ ένα καθεστώς που να το γουστάρει τόσο ο Χόμερ όσο και ο Ρούλης ο Γερανούλης. Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι ο κουμουνισμός ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ; Τέλος φίλτατοι συνομιλητές, τσάμπα τον κράζετε τον κομμουνισμό για να μας την πείτε όλους εμάς που απλά δεν επικροτούμε τους ξυλοδαρμούς κρατουμένων. Guess what. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ. Μπερδέψαμε τα threads;;;;;; BTW Αν ήθελες να με βάψεις με βάση τα προσωπικά μου πιστεύω τότε θα με έβαφες γαλάζιο, όπως και εγώ (με αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής) θα σε έβαφα κόκκινη. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Τότε αφού σε παρεξήγησε ο Weskers, εξήγησε μας τί ταξική συνείδηση έχεις; Σιγά να μη σας υπογράψει η κοπέλα και βεβαίωση κοινωνικών φρονημάτων!:confused: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Γιατί Ryback, ντροπή είναι; Ο καθένας έχει μία ιδεολογία την οποία πρεσβεύει και υποστηρίζει...κακό είναι να το δηλώσει; Δημοκρατία έχουμε... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 τι σχέση έχουν οι ιδεολογίες και όλα τα συναφή? αφού επίσημα όλες οι ιδεολογίες καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες εκτός απο 1,και απο όσα έχω διαβάσει δεν πρεσβέυει κανένας την συγκεκριμένη. γτ δεν βάλατε και μια ψηφοφορία να φανεί ποιος συμφωνεί και ποιός όχι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 τι σχέση έχουν οι ιδεολογίες και όλα τα συναφή? αφού επίσημα όλες οι ιδεολογίες καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες εκτός απο 1,και απο όσα έχω διαβάσει δεν πρεσβέυει κανένας την συγκεκριμένη. γτ δεν βάλατε και μια ψηφοφορία να φανεί ποιος συμφωνεί και ποιός όχι? Ειδαμε τα χαλια της αλλης ψηφοφοριας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Όπως είπε και ο Ryback σιγά μη σας ζητήσω και συγχωροχάρτι. Επίσης εγώ δεν είπα τίποτα για κακοχαρακτηρισμούς κτλ, αν ήμουν κομμούνι προφανώς και δε θα με προσέβαλλε η λέξη, όχι ότι τώρα με προσβάλλει αλλά το λέω γιατί βλέπω ακόμα ορισμένους που πιστεύουν ότι είναι βρισιά.:rolleyes: Θα σου πω αντί για το πού στέκομαι κομματικά, το πού στέκομαι πολιτικά -αν και είμαστε οφ τοπικ-. Στέκομαι στην ψήφο "άκυρο" για να έχω τη συνείδησή μου καθαρή ότι δεν ψήφισα κανένα απόβρασμα και κανένα προσκυνημένο σκεπάρνι γιατί πιστέυω ότι λίγο πολύ όλοι σε αυτά τα όρια κινούνται. Ελπίζω να σε κάλυψα γιατί δε θα επανέλθω. Το αν ο κομμουνισμός λειτουργεί είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει και βασικά δεν το έχω καν σκεφτεί. Αν μπέρδεψα εγώ τα threads τι να πεις κι εσύ που νομίζεις ότι λέγεται "πες μου τι ταξική συνείδηση έχεις". Αλλά όπως και να έχει δε θα το συνεχίσω γιατί όντως ανέφερα και θέμα που θίγεται σε άλλο thread. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Dexter@ Κατα Μαρχ οι ταξεις ειναι βασικα 2. Το προλεταριατο και η μπουρζουαζια. Ενας φοιτητης δεν ειναι συνηθες να ειναι προλεταριος, γιατι προλεταριος κατα Ενγκελς ειναι αυτος που πουλαει την εργασιακη του δυναμη γιατι δεν εχει μεσα παραγωγης στην κατοχη του. Μπορει βεβαια να ειναι και προλεταριος αν δουλευει οσο σπουδαζει, αλλα τοτε δεν θα ειχε χρονο να τρεχει στις πορειες. Και απο προσωπικη πειρα οσο σπουδαζα στο Πα.Μακ. μονο προλεταριοι δεν ηταν αυτοι που ετρεχαν στις πορειες κτλ. Εν παση περιπτωση, αλλο να εχεις πολιτικη αποψη, και αλλο να λες εχω ταξικη συνειδηση και θελω να κανω επανασταση. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Dexter@ Κατα Μαρχ οι ταξεις ειναι βασικα 2. Το προλεταριατο και η μπουρζουαζια. Ενας φοιτητης δεν ειναι συνηθες να ειναι προλεταριος, γιατι προλεταριος κατα Ενγκελς ειναι αυτος που πουλαει την εργασιακη του δυναμη γιατι δεν εχει μεσα παραγωγης στην κατοχη του. Μπορει βεβαια να ειναι και προλεταριος αν δουλευει οσο σπουδαζει, αλλα τοτε δεν θα ειχε χρονο να τρεχει στις πορειες. Και απο προσωπικη πειρα οσο σπουδαζα εγω στο Πα.Μακ. μονο προλεταριοι δεν ηταν αυτοι που ετρεχαν στις πορειες κτλ. Εν παση περιπτωση, αλλο να εχεις πολιτικη αποψη, και αλλο να λες εχω ταξικη συνειδηση και θελω να κανω επανασταση. Κατά πρώτον να σε ευχαριστήσω διότι μου έκανες μια πολύ ωραία περίληψη σε κεφάλοιο Κοινωνιολογίας (το έχω ως επιλεγόμενο και το δίνω την Πέμπτη). Κατά δεύτερον, δεν είπα ότι θέλω να κάνω επανάσταση αλλά ότι την έκανα ήδη και τώρα ξεκουράζομαι καθαρίζοντας το όπλο μου. Το προλεταριάτο σε χαιρετά. Υ.Γ. Θα αρχίσω να βλέπω και ουράνια τόξα σε λίγο με τόσα που αναφέρει ο καθένας ότι έχω πει. Ρε παιδιά, καθαρίστε και καμιά οθόνη από τις σκόνες, έλεος. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 ..μόνο ως Dolly στη σφαγή δεν πάει η dexter_!!:happy: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 όλοι αυτοί που το παίζουν προφέσσορες περι μαρξ,προλεταριάτα,κτλ δεν καταλαβαίνουν το εξής απλό.οτι τότε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και οτι οι ιδεολογίες εξελίσσονται και αυτές ταχύτατα,ακολουθώντας τους ρυθμούς ανάπτυξης.δεν έχει βάση να στηρίζεις τα λεγόμενα σου ,σε κάτι το οποίο έχει ειπωθεί πριν 20-30-100 χρόνια,γιατί απλούστατα και σύμφωνα με την λογικη΄δεν έχει καμία πιθανότητα εφαρμογής στο σήμερα οπου κυριαρχεί η παγκοσμιοποίηση και έχουν αλλάξει εντελώς τα δεδομένα. όποιος τα ξέρει,καλώς τα ξέρει αλλά απο ιστορικής και μόνο απόψεως. αλλά και πάλι δεν βλέπω τι σχέση έχει η ιδεολογία με το συγκεκριμένο θέμα. ακόμα κι αν είχε,όποιος υποστηρίζει οτι επειδή αυτή είναι η ιδεολογία μου συμφωνώ ή διαφωνώ με το συγκεκριμένο θέμα,χωρίς να ψαχτεί περαιτέρω είναι απλά φανατισμένος και δεν βλέπει πέρα απο την μύτη του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 όλοι αυτοί που το παίζουν προφέσσορες περι μαρξ,προλεταριάτα,κτλ δεν καταλαβαίνουν το εξής απλό.οτι τότε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και οτι οι ιδεολογίες εξελίσσονται και αυτές ταχύτατα,ακολουθώντας τους ρυθμούς ανάπτυξης.δεν έχει βάση να στηρίζεις τα λεγόμενα σου ,σε κάτι το οποίο έχει ειπωθεί πριν 20-30-100 χρόνια,γιατί απλούστατα και σύμφωνα με την λογικη΄δεν έχει καμία πιθανότητα εφαρμογής στο σήμερα οπου κυριαρχεί η παγκοσμιοποίηση και έχουν αλλάξει εντελώς τα δεδομένα. όποιος τα ξέρει,καλώς τα ξέρει αλλά απο ιστορικής και μόνο απόψεως. αλλά και πάλι δεν βλέπω τι σχέση έχει η ιδεολογία με το συγκεκριμένο θέμα. ακόμα κι αν είχε,όποιος υποστηρίζει οτι επειδή αυτή είναι η ιδεολογία μου συμφωνώ ή διαφωνώ με το συγκεκριμένο θέμα,χωρίς να ψαχτεί περαιτέρω είναι απλά φανατισμένος και δεν βλέπει πέρα απο την μύτη του. Συμφωνώ!:happy: Άντε να σταματήσουν τα οφ τοπικ από όλους μας καθώς και οι προσωπικές επιθέσεις και η ανάλωση σε άσκοπες κουβέντες που βασίζονται σε μισή λέξη αυτού που απάντησε τελευταίος. Εγώ τουλάχιστον δεν αναλώνομαι άλλο σε αυτά, φτάνει. Over and out. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Δικε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου.Λοιπον κοιταξε να δεις πως θα αφυπνιστουμε και θα αντιδρασουμε ταυτοχρονα.Στειλε μου με πμ που μενεις και εγω θα ερθω να καταστρεψω το σπιτι σου.Αν ο λαος δεν αφυπνιστει μπορω να καταστρεψω το αυτοκινητο σου.Πιστευω βεβαια οτι με αυτο το τροπο ξεσηκωνεις και τους υπολοιπους στο UK.Eπισης δεν βλεπεις τι φιμωση που υπαρχει απο τις διμοιριες των ΜΑΤ.Εμενα μολις τα εγραψα αυτα με μπαγλαρωσαν. είσαι 44 χρονών και αυτά κατάλαβες δηλαδή απο τα λεγόμενα μου? εγώ ευχαρίστως να σου πώ που μένω πάντως να έρθεις να καταστρέψεις τα δικά μου περιουσιακά στοιχεία αν αυτό σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. αυτό συζητούσαμε και με κάτι φίλους μου.ότι αν δεν εκλείψουν τέτοια μυαλά και φιλοσοφίες που προσπαθούν να διατηρήσουν οτι έχουν και να τα αυξήσουν όσο γίνεται περισσότερο,αδιαφορώντας για τα πάντα γύρω τους και τα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία ,ενώ τα έχουν συνειδητοποιήσει (κι αυτό είναι το χειρότερο) και κάνουν τους κινέζους -δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Στην τελευταία μηνύματα έχουμε ξεφύγει λίγο και βρισκόμαστε επικίνδυνα εκτός Ο.Π.Χ.. Παρακαλώ να το σταματήσουμε γιατί είναι κρίμα να κελδιωθεί το θέμα που μέχρι στιγμής έχει πάει πολύ καλά. Συνέχεια επί του θέματος λοιπόν... :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Alfiegen@ 1) Και εγω το ιδιο καταλαβα με τον ioma. 2) Ναι, η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων ειναι οπως τους περιγραφεις. Αλλα αυτο δεν δικαιολογει την βια απο διαφορες ομαδες, που στην τελικη δεν συνδεεται ουτε καν εμμεσα με αυτο που προσπαθει να αποτρεψει. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Παντως, μπορεις να δημιουργησεις πολλα....Καταστρεφοντας!καταστρεφοντας καδους απορριματων, αυτοκινητα, βιτρινες, σταθμους μετρο και πανεπιστημια τι δημιουργεις? εσυ αν αφηνες το αμαξι σου σε ενα κεντρικο δρομο, και μετα απο μερικες ωρες περναγες και το εβλεπες καμμενο, η ακομα καλυτερα αν την ωρα που πηγαινες να το παρεις εβλεπες καποιους απο μια διαδηλωση ερχομενους να του πετανε μολοτωφ τι θα εκανες? θα συνεχιζες να λες οτι καταστρεφοντας δημιουργεις? η θα τους ελεγες "μπραβο παιδια σπαστε κι αλλα"? @ντεξτερ: ειμαι 5 χρονια φοιτητης (ναι το παραδεχομαι δεν διαβαζα πολυ και χρωσταω μαθηματα!!:lol: ) και εχω βρεθει σε διαδηλωσεις και πορειες. και εχω δει ατομα απο ειρηνικη φοιτητικη πορεια, να βγαινουν μπροστα και να προκαλουν επεισοδια. και πιστεψε με οταν καποιος παει σε φοιτητικη πορεια με λοστους, μολοτωφ, κρανη και κουκουλες δεν παει για να διαδηλωσει και να διαμαρτυρηθει ειρηνικα. κατι αλλο εχει κατα νου. :) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Alfiegen@ 1) Και εγω το ιδιο καταλαβα με τον ioma. 2) Ναι, η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων ειναι οπως τους περιγραφεις. Αλλα αυτο δεν δικαιολογει την βια απο διαφορες ομαδες, που στην τελικη δεν συνδεεται ουτε καν εμμεσα με αυτο που προσπαθει να αποτρεψει. λυπάμαι αν καταλάβατε αυτό απο τα λεγόμενα μου,αλλά προσπαθούσα να αναπτύξω κάτι εντελώς διαφορετικό και να δώσω έμφαση -όχι τόσο στην καταστροφή και σε οτιδήποτε καταστρέφεται- αλλά γτ γίνεται αυτό,τι αποτελέσματα έχει και που οδηγεί. τα ακραία μέτρα που προκαλούν την κοινωνική συνείδηση και βλάπτουν το μεγαλύτερο ίσως μέρος του κοινωνικού συνόλου απαιτούν και ακραία μέτρα αντίδρασης.αναφέρουμε ως ακραίο βέβαια στην περίπτωση αυτή τις ζημιές στον σταθμό και τα συγκρίνουμε με άλλα ακραία φαινόμενα όπου χάθηκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ. ειρηνικές πορείες καλώς ή κακώς δεν υπάρχουν.όταν υπάρχουν φαινόμενα καταστολής και πρόληψης που προκαλούν συνεχώς και ωθούν την πορεία ώστε να γίνει καταστροφική,ισχύει το ρητό ότι έσπειρες θα θερίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 1) OK, με λιγα λογια δεν το δικαιολογεις απλα το αιτιολογεις. 2) Δεν μπορει μια κοινωνια να λειτουργησει με αυτον τον τροπο (δραση-αντιδραση). Μια δημοκρατια εχει μηχανισμους για να αντιμετωπιζει τετοιες καταστασεις. Δεν γινεται ο καθενας που νιωθει αδικημενος να καταφευγει στη βια. Εχουμε καταληξει στην Ελλαδα, ο καθε πικραμενος να βγαινει στο δρομο και να τα σπαει. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 1) OK, με λιγα λογια δεν το δικαιολογεις απλα το αιτιολογεις. 2) Δεν μπορει μια κοινωνια να λειτουργησει με αυτον τον τροπο (δραση-αντιδραση). Μια δημοκρατια εχει μηχανισμους για να αντιμετωπιζει τετοιες καταστασεις. Δεν γινεται ο καθενας που νιωθει αδικημενος να καταφευγει στη βια. Εχουμε καταληξει στην Ελλαδα, ο καθε πικραμενος να βγαινει στο δρομο και να τα σπαει. πολύ σωστά τα λες.όταν εφαρμοστεί μια μέρα η υποτιθέμενη δημοκρατία που αναφέρεις (αν και στην πράξη δεν γίνεται -όπως και όλα τα πολιτεύματα δηλαδή) ,και θα ήταν όλα ρόδινα και αγγελικώς πλασμένα- δεν θα είχαμε και βανδαλισμούς. πολύ γενικό συμπέρασμα και άκρως ουτοπικό βέβαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Tο οτι οι μηχανισμοι στη χωρα που ζουμε δεν λειτουργουν οπως θα πρεπει, δεν αγιαζει τα μεσα. Με την ιδια λογικη και οι αστυνομικοι στο αλλο θεμα καλα κανανε και δερναν τους αλβανους, γιατι και η δικαιοσυνη δεν λειτουργει σωστα. Δεν ειναι ετσι ομως. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Tο οτι οι μηχανισμοι στη χωρα που ζουμε δεν λειτουργουν οπως θα πρεπει, δεν αγιαζει τα μεσα. Με την ιδια λογικη και οι αστυνομικοι στο αλλο θεμα καλα κανανε και δερναν τους αλβανους, γιατι και η δικαιοσυνη δεν λειτουργει σωστα. Δεν ειναι ετσι ομως. εγώ στο άλλο θέμα ψήφισα πάντως οτι καλά έκαναν. και υπάρχει και η παροιμία οτι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. η άποψη που έχεις για οποιοδήποτε θέμα,εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απο ποια οπτική γωνία το βλέπεις. γιαυτό υπάρχουν και τόσες πολλές διαφορετικές απόψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Tο οτι οι μηχανισμοι στη χωρα που ζουμε δεν λειτουργουν οπως θα πρεπει, δεν αγιαζει τα μεσα. Με την ιδια λογικη και οι αστυνομικοι στο αλλο θεμα καλα κανανε και δερναν τους αλβανους, γιατι και η δικαιοσυνη δεν λειτουργει σωστα. Δεν ειναι ετσι ομως. Πολυ αστοχη η συγκριση που κανεις. Οι αστυνομικοι ειναι αμοιβομενοι επαγγελματιες και στα πλαισια της δουλειας τους πρεπει να ακολουθουν καποιες εντολες-κανονες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Οι ιδιοι νομοι που οριζουν τις υποχρεωσεις των αστυνομικων, οριζουν και τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις των πολιτων. Αρα, για μενα η συγκριση ειναι εφικτη. Και, για να στο εξηγησω και αλλιως, αν το λιντσαρισμα γινοταν απο πολιτες και οχι αστυνομικους θα το δικαιλογουσες? Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts