7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Λεγοντας οτι ζουμε σε κοινωνια ανθρωπων και οχι στο βουνο, αυτο σου λεω. Καλως ή κακως μπαινουμε ολοι σε ενα σακι. Σαφως και δεν σε ξερει προσωπικα... εφοσον δεν με ξερει προσωπικα, και δεν ξερει ουτε καν τον τροπο σκεψης μου δεν δεχομαι να "κρινει" και να με "δικαζει" με αυτο τον τροπο (καταστρεφοντας την προσωπικη μου περιουσια!) επισης μην ξεχνας αυτο που εγραψα παραπανω για τον ΚΟΚ και το ποσο πλεον παρανομει ο κοσμος... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Τι ψάχνεται τώρα να αναλύσετε ? Είναι απλά τα πράγματα, πονάει κεφάλι κόψη κεφάλι, έτσι πρέπει να γίνει και με αυτά τα παιδάκια. Κατα τα αλλα ζουμε εποχες οπου ζει και βασιλευει η Δημοκρατια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Τι εννοείς ΚΚ??? Αυτά δεν τα λέει ούτε η θείτσα στα διπλανό διαμέρισμα με το καφέ μαλλί. προφανώς αγνοεί η θείτσα ότι σε κάθε λόγο του, το ΚΚΕ και γενικά οι αριστεροί (κι δε θα επεκταθώ άλλο γιατί παραβιάζουμε τους κανόνες του Chat n Fun) αναφέρουν 15-20 φορές τη λέξη ''αντιτιθέμεθα'' χωρίς επιχειρήματα... με πιάνεις? τώρα δε θα ασχοληθώ και πολύ, ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 φυσικα και καταλαβαινω οτι ο β ενικος δεν παει σε μενα!:) στο θεμα μας: ναι. οταν με εγραψε η τροχαια επειδη πηγαινα με 120 αντι για 60 εγω το επελεξα. παρανομησα και πληρωσα. οταν (πραττοντας τελικα μεγα λαθος) "επαιξα" στο χρηματιστηριο 300.000 δρχ, εγω το επελεξα! οταν θελησα να παρω καλυτερο αμαξι, εγω επελεξα να δανειστω χρηματα! αρα μόνος σου λες οτι τπτ δεν γίνεται χωρίς λόγο.έτρεξες ,σε τσιμπάει η τροχαία, σκότωσες -πάς στο κλουβί (λέμε τώρα) βάλε οτιδήποτε θες μπροστά - <<βάνδαλοι που σπάνε>> φαντάζομαι οτι πιάνεις το νόημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Κατα τα αλλα ζουμε εποχες οπου ζει και βασιλευει η Δημοκρατια.. Βεβαίως γιατί όχι, όταν ο άλλος περιορίζει την δικιά σου δημοκρατία, αντιδράς. Τι θες να πεις δηλαδή? Δεν πειράζει μπόρα είναι θα περάσει? Τι θα πρότεινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 αρα μόνος σου λες οτι τπτ δεν γίνεται χωρίς λόγο.έτρεξες ,σε τσιμπάει η τροχαία, σκότωσες -πάς στο κλουβί (λέμε τώρα) βάλε οτιδήποτε θες μπροστά - <<βάνδαλοι που σπάνε>> φαντάζομαι οτι πιάνεις το νόηματσου! δεν εννοουσα αυτο. τα υπολοιπα παραδειγματα με τις τραπεζες το χρηματιστηριο και τον ΚΟΚ τα δεχομαι! το "βανδαλοι που σπανε ξενη περιουσια και οχι δικια τους" δεν βλεπω να εχει λογο και αιτια!:) εν ολιγοις σε ΟΤΙ ειναι επιλογη μου δεχομαι να υποστω τις συνεπειες. δεν δεχομαι τις συνεπειες (καταστροφη περιουσιας) στο βανδαλισμο γιατι πολυ απλα δεν τον επελεξα! ουτε για την προσωπικη μου περιουσια, ουτε για τη δημοσια (βλεπε μετρο κεραμεικου) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 προφανώς αγνοεί η θείτσα ότι σε κάθε λόγο του, το ΚΚΕ και γενικά οι αριστεροί (κι δε θα επεκταθώ άλλο γιατί παραβιάζουμε τους κανόνες του Chat n Fun) αναφέρουν 15-20 φορές τη λέξη ''αντιτιθέμεθα'' χωρίς επιχειρήματα... με πιάνεις? τώρα δε θα ασχοληθώ και πολύ, ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει πάλι δε ξέρω καμιά θείτσα.επιμένεις στα ταμπελάκια. δεν θέλω να αντιτεθώ σε εσένα προσωπικά,αλλά το ποιός έχει και το ποιός δεν έχει επιχειρήματα φαίνεται με τις θείτσες σου,τα κκ, και τα λοιπά ταμπελάκια που αρέσκεσαι να κολλάς σε όποιον έχει αντίθετη άποψη με εσένα/ λυπάμαι που θα σε απογοητέυσω αλλά σε δημοκρατικά καθεστώτα ακούγονται όλοι,και ωφείλουν όλοι να σέβονται τις απόψεις των άλλων χωρίς κοσμητικά και ύβρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 προφανώς αγνοεί η θείτσα ότι σε κάθε λόγο του, το ΚΚΕ και γενικά οι αριστεροί (κι δε θα επεκταθώ άλλο γιατί παραβιάζουμε τους κανόνες του Chat n Fun) αναφέρουν 15-20 φορές τη λέξη ''αντιτιθέμεθα'' χωρίς επιχειρήματα... με πιάνεις? τώρα δε θα ασχοληθώ και πολύ, ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει Καλώς και σε καταλαβαίνω αλλά σίγουρα δεν είναι όλοι αυτοί το λεγόμενο ΚΚ που τα σπάνε και κάνουν τις ζημιές. Μακάρι να τα σπάζανε εκεί που πρέπει αλλά δεν τα σπάνε γενικώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 @DaTaMaN: Θα προτινα, τουλαχιστον εξεταση του θεματος. Και ευρεση της αιτιας που οδηγει αυτα τα "παιδακια" σε τετοιες ενεργειες. @7020029: Το οτι δεν βλεπεις λογο και αιτια, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει. Εχουν και αυτοι το ΓΙΑΤΙ τους Οσον αφορα τον βανδαλισμο της περιουσιας σου, εχουν γνωση οτι ενδεχεται αν συλληφθουν να τιμωρηθουν, οπως εσυ αν τρεχεις με το αμαξι γρηγορα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 τσου! δεν εννοουσα αυτο. τα υπολοιπα παραδειγματα με τις τραπεζες το χρηματιστηριο και τον ΚΟΚ τα δεχομαι! το "βανδαλοι που σπανε ξενη περιουσια και οχι δικια τους" δεν βλεπω να εχει λογο και αιτια!:) εν ολιγοις σε ΟΤΙ ειναι επιλογη μου δεχομαι να υποστω τις συνεπειες. δεν δεχομαι τις συνεπειες (καταστροφη περιουσιας) στο βανδαλισμο γιατι πολυ απλα δεν τον επελεξα! ουτε για την προσωπικη μου περιουσια, ουτε για τη δημοσια (βλεπε μετρο κεραμεικου) μπορείς να εξηγήσεις όλα τα άλλα και κόλλησες σε αυτό? θες να πείς οτι δεν υπάρχουν αιτίες και αφορμές για τέτοιου είδους <<παραβατικές >> συμπεριφορές? σου ανέφερα 100.000 παραδείγματα πιο πάνω. δεν θες ή δεν μπορείς να το πιστέψεις οτι είναι δικαιολογημένες τέτοιου είδους πράξεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 θα σου εξηγησω: οταν παρανομω οι συνεπειες ειναι προσωπικες. οπως ειπες τρεχω με τσιμπαει η τροχαια. οταν ο αλλος βανδαλιζει, συνηθως οι συνεπειες δεν αφορουν αυτον καθεαυτον, αλλα τους αλλους. δεν ειδα ποτε κανεναν να σπαει το αμαξι του η να καιει το σπιτι του! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 θα σου εξηγησω: οταν παρανομω οι συνεπειες ειναι προσωπικες. οπως ειπες τρεχω με τσιμπαει η τροχαια. οταν ο αλλος βανδαλιζει, συνηθως οι συνεπειες δεν αφορουν αυτον καθεαυτον, αλλα τους αλλους. δεν ειδα ποτε κανεναν να σπαει το αμαξι του η να καιει το σπιτι του! Οταν τρεχεις οσο καλος οδηγος και αν εισαι, εισαι κινουμενος κινδυνος για τους συνοδηγους και πεζους. Δεν θελω να υποτιμησω την οδηγηση σου, αλλα ειναι γεγονος οτι δεν εχουμε τους καλυτερους δρομους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 @DaTaMaN: Θα προτινα, τουλαχιστον εξεταση του θεματος. Και ευρεση της αιτιας που οδηγει αυτα τα "παιδακια" σε τετοιες ενεργειες. Μάλιστα, επείδη έχω μεγαλώσει και σε αυτό το χώρο, στον λεγόμενο "αντιεξουσιαστικό" και έχω φίλους απο εκεί με την διαφορά ότι είναι οι Original και όχι οι ψευτο..., ακόμα δεν κατάλαβα το λόγο που σπάνε τα μαγαζιά των ανθρώπων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Οταν τρεχεις οσο καλος οδηγος και αν εισαι, εισαι κινουμενος κινδυνος για τους συνοδηγους και πεζους. Δεν θελω να υποτιμησω την οδηγηση σου, αλλα ειναι γεγονος οτι δεν εχουμε τους καλυτερους δρομους. συμφωνω απολυτα! στα λογια μου ερχεσαι! επειδη ειμαι δημοσιος κινδυνος ( :p :p ) ο κυρ Τροχονομος μου αφιερωνει ενα ροζοχαρτο απο το μπλοκ του. και απο εκει και περα, εγω για να μην πληρωνω τσαμπα και βερεσε αποφασιζω να μην τρεχω. ο .. θερμοαιμος που μου εσπασε το αμαξι/σταθμο μετρο σε τι με βοηθησε? γιατι ξεκινησε να κανει την επανασταση του σπαζοντας το δικο μου αμαξι? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Οταν τρεχεις οσο καλος οδηγος και αν εισαι, εισαι κινουμενος κινδυνος για τους συνοδηγους και πεζους. Δεν θελω να υποτιμησω την οδηγηση σου, αλλα ειναι γεγονος οτι δεν εχουμε τους καλυτερους δρομους. Έχεις δίκιο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 θα σου εξηγησω: οταν παρανομω οι συνεπειες ειναι προσωπικες. οπως ειπες τρεχω με τσιμπαει η τροχαια. οταν ο αλλος βανδαλιζει, συνηθως οι συνεπειες δεν αφορουν αυτον καθεαυτον, αλλα τους αλλους. δεν ειδα ποτε κανεναν να σπαει το αμαξι του η να καιει το σπιτι του! δεν είδες κανέναν να σπάει το αμάξι και το σπίτι του,γτ κάποιοι άλλοι φροντίζουν να το κάνουν γιαυτόν καλυμμένοι νομικά και με την ανοχή τηςκοινωνίας κα;ι των αρμόδιων φορέων,που ποτέ δεν θα πληρώσουν για τις πράξεις τους. αυτούς όλους ποιός αναλαμβάνει να τους τιμωρήσει και με ποιό τρόπο? σε όλα υπάρχουν όρια.όταν τα ξεπερνάς και μάλιστα σε προκλητικό βαθμό καμία αντίδραση δεν είναι παράλογη. ενα παράδειγμα κάπως σχετικό.δολοφόνος σκοτώνει την κόρη σου.τι κάνεις? ανταποδίδεις παράνομα το χτύπημα ή περιμένεις την δικαιοσύνη και το κράτος να δράσουν για εσένα και να σε προστατεύσουν όταν θα έχεις χάσει οτι αγαπάς πιο πολύ? υπάρχουν κι άλλα πάμπολλα παραδείγματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 συμφωνω απολυτα! στα λογια μου ερχεσαι! επειδη ειμαι δημοσιος κινδυνος ( :p :p ) ο κυρ Τροχονομος μου αφιερωνει ενα ροζοχαρτο απο το μπλοκ του. και απο εκει και περα, εγω για να μην πληρωνω τσαμπα και βερεσε αποφασιζω να μην τρεχω. ο .. θερμοαιμος που μου εσπασε το αμαξι/σταθμο μετρο σε τι με βοηθησε? γιατι ξεκινησε να κανει την επανασταση του σπαζοντας το δικο μου αμαξι? Το ιδιο θα αναρωτηθει και μια κυρια που πχ μπορει να της χτυπησεις το παιδι... Μακρια απο μας. Παραδειγμα δινω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 δεν είδες κανέναν να σπάει το αμάξι και το σπίτι του,γτ κάποιοι άλλοι φροντίζουν να το κάνουν γιαυτόν καλυμμένοι νομικά και με την ανοχή τηςκοινωνίας κα;ι των αρμόδιων φορέων,που ποτέ δεν θα πληρώσουν για τις πράξεις τους. αυτούς όλους ποιός αναλαμβάνει να τους τιμωρήσει και με ποιό τρόπο? σε όλα υπάρχουν όρια.όταν τα ξεπερνάς και μάλιστα σε προκλητικό βαθμό καμία αντίδραση δεν είναι παράλογη. ενα παράδειγμα κάπως σχετικό.δολοφόνος σκοτώνει την κόρη σου.τι κάνεις? ανταποδίδεις παράνομα το χτύπημα ή περιμένεις την δικαιοσύνη και το κράτος να δράσουν για εσένα και να σε προστατεύσουν όταν θα έχεις χάσει οτι αγαπάς πιο πολύ? υπάρχουν κι άλλα πάμπολλα παραδείγματα Όταν όμως ο νόμος έχει τρύπες και δεν σε καλύπτει μετά είσαι εσύ ο νόμος!Απλά και ξεκάθαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 η δολοφονια παει μακρυα τη βαλιτσα και θα βγουμε οφφ τοπικ. δεν αντιλαμβανομαι (ισως ειμαι και χαζουλης τελικα) με ποιο τροπο βοηθαει τελικα ο βανδαλισμος των δημοσιων και ξενων περιουσιων. προφανως εχουμε διαφορετικο τροπο σκεψης, και οσο και να το προσπαθουμε, οσες σελιδες και να γεμισουμε δεν θα βγαλουμε ακρη. ευχαριστω για την κουβεντα που καναμε παντως.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Το ιδιο θα αναρωτηθει και μια κυρια που πχ μπορει να της χτυπησεις το παιδι... Μακρια απο μας. Παραδειγμα δινω γιαυτο ειπα οτι υπαρχει ο τροχονομος να με γραψει και να με συνετισει. ο θερμοαιμος με ποιο τροπο με συνετιζει??:wacko: Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Όταν όμως ο νόμος έχει τρύπες και δεν σε καλύπτει μετά είσαι εσύ ο νόμος!Απλά και ξεκάθαρα! δύσκολη επικοινωνία και πολύ πιο δύσκολο να συνεννοηθούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 γιαυτο ειπα οτι υπαρχει ο τροχονομος να με γραψει και να με συνετισει. ο θερμοαιμος με ποιο τροπο με συνετιζει??:wacko: Με τη φυλακιση. Ομως επειδη τις κυβερνησεις, για το δικο τους επικοινωνιακο παιχνιδι τους συμφερει να υπαρχουν τετοιες ομαδες, αφου πεφτουν μονες τους στην παγιδα και δεν χρειαζονται επιχειρηματα απο μερους της κυβερνησης, ο νομος φαινεται πιο ελαστικος... Περαν απο καποιους με πρασινα παπουτσια:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 γιαυτο ειπα οτι υπαρχει ο τροχονομος να με γραψει και να με συνετισει. ο θερμοαιμος με ποιο τροπο με συνετιζει??:wacko: δεν είναι θέμα συναιτισμού και συμμόρφωσης. είναι θέμα απόδωσης δικαιοσύνης εν μέρει.κι εκεί που δεν μπορεί να επέμβει η τσιμπίδα του νόμου(δηλαδή πουθενά) επεμβαίνουν κάτι ανόητα παιδάκια,για να περάσουν το μνμ οτι αντίσταση θα υπάρχει παντού και πάντα οτι και να γίνει.οτι δεν γεννηθήκαμε πιονάκια και ούτε μπορεούν ορισμένοι να παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος μας. μπορεί και να υπάχρουν τυφλοί στόχοι βέβαια.άτομα που δεν φταίνε σε τπτ,κυρίως αμάξια ,μηχανάκια,κτλ(απώλειες υπάρχουν σε κάθε πόλεμο όμως). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Με τη φυλακιση.ο θερμοαιμος ερχεται και μου σπαει το αμαξι/μαγαζι/σταθμο μετρο. με ποιο τροπο αυτο με συνετιζει εμενα? πως το εννοεις? τη φυλακιση δεν την καταλαβα... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 ο θερμοαιμος ερχεται και μου σπαει το αμαξι/μαγαζι/σταθμο μετρο. με ποιο τροπο αυτο με συνετιζει εμενα? πως το εννοεις? τη φυλακιση δεν την καταλαβα... λολ Νομιζα ελεγες για τον τροπο με τον οποιο συνετιζεται ο καταστροφεας.δικο μου λαθος. Εσενα δε σε συνετιζει κανενας. Εισαι το θυμα Ο "αμαχος πληθυσμος" που την πληρωνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts