dentist_GATE7 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 κάτι φονταμενταλιστές τεμπελχαναίοι που προσπαθούν να μας πείσουν να τα διαλύσουμε όλα, νομίζω λίγα καταφέρνουν...το έγραψα και πριν και το ξαναποστάρω μήπως το εμπεδώσουν... lefterian τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Τελικά κάπως κουκουλώθηκε...Το τραγικό σε αυτή την περίπτωση με τους δασκάλους είναι ότι ήταν τόσον καιρό στους δρόμους κ στις ειδήσεις ούτε που ακουγόταν. Πούλησε φαίνεται την 1η εβδομάδα και μετά ποιος χστηκε..? αλητεία (που λέει κι ο Λεβέντης:)) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 δηλαδη εσυ δεχεσαι να σπαει ο πιτσιρικας το μαγαζι σου ως τροπο εκτονωσης. η να καιει το αμαξι σου επειδη δεν εχει αυτος. αν και αυτο προηγουμενως το θεωρησες σχημα οξυμωρο (διαβασα καλα το ποστ σου!), μηπως τελικα δε σε αγγιζει γιατι δεν μεχρι στιγμης δεν εχει κινδυνευσει η βανδαλιστει η δικη σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ περιουσια (αν και οι σταθμοι μετρο εμμεσως δικη σου περιουσια ειναι! με τους φορους τα εχεις πληρωσει!) Επειδη οπως αναφερω παραπανω, η μαχη των πολιτικων που δεν θελουν να ακουσουν "εναντια" στα αιτηματα των καθε ομαδων και τα οσα διεκδικουν, στηριζεται κυριως στο ποια απο τις 2 πλευρες θα κερδισει το κοσμο...Οταν οι ομαδες δεν μπορουν να κερδισουν τον κοσμο, κοιτανε πως θα τον εναντιωσουν προς την κυβερνηση. Ετσι οι φοιτητες πχ τα σπανε, για να φωναζουν οι πολιτες για ελλειψη αστυνομιας.. 'Η οι υπαλληλοι των τελωνιων απεργουν, με αποτελεσμα να "παγωνουν" την αγορα... Σε αυτες τις περιπτωσεις, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 δεν ειναι καπως υποκειμενικο το ποιο μεσο αγιαζει ποιον σκοπο? και αν δεχομαι τον σκοπο (καλυτερη παιδεια, καλυτεροι μισθοι, καλυτερες συνταξεις, καλυτερη δημοσια υγεια), το μεσο που θα καθαγιαστει απο αυτον ειναι ενα ιδιαιτερα λεπτο θεμα και δεν πρεπει να επιλεγεται ελαφρα τη καρδια.. ΥΓ: επειδη εχω και διαβασμα και μαλλον θα κοιμηθω, να "ευχαριστησω" κυριως τον αλφιεγκεν και τον λευτεριαν που καναμε μια (τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου) εποικοδομητικη ανταλλαγη επιχειρηματων! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 δηλαδη εσυ δεχεσαι να σπαει ο πιτσιρικας το μαγαζι σου ως τροπο εκτονωσης. η να καιει το αμαξι σου επειδη δεν εχει αυτος. αν και αυτο προηγουμενως το θεωρησες σχημα οξυμωρο (διαβασα καλα το ποστ σου!), μηπως τελικα δε σε αγγιζει γιατι δεν μεχρι στιγμης δεν εχει κινδυνευσει η βανδαλιστει η δικη σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ περιουσια (αν και οι σταθμοι μετρο εμμεσως δικη σου περιουσια ειναι! με τους φορους τα εχεις πληρωσει!) εγώ δεν δέχομαι αλλά ούτε και κατακρίνω κανέναν σε οποιοδήποτε θέμα. εγώ εκφέρω γνώμη και σου παρουσιάζω το σκεπτικό μου. το μόνο που υποστήριξα παραπάνω είναι να μην απορρίπτεις κάτι που δεν είναι κοινωνικώς αποδεκτό,και να βλέπεις την ουσία και το σκεπτικό με το οποίο έγινε η κάθε πράξη. δεν είμαι σε θέση να γνςρίζω γιατί και πως,και με ποιο σκεπτικό δρούν όλοι οι <<βάνδαλοι>>. έχει κινδυνέυσει εν τω μεταξύ η περιουσία μου ,και έχει κατστραφεί αλλά με κάλυψε η ασφάλεια,κάτι που κανείς δεν αναφέρει μέχρι στιγμής. όλα όσα καταστρέφονται είναι ταυτόχρονα και ασφαλισμένα. μήπως εσύ τελικά έχεις υποστεί τόσο μεγάλη πλύση εγκεφάλου και λειτουργείς εις όφελος κάποιων χωρίς να το γνωρίζεις κιόλας? δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σενα,αλλά σε όσους σκέφτονται με αυτό τον τρόπο. κάτι φονταμενταλιστές τεμπελχαναίοι που προσπαθούν να μας πείσουν να τα διαλύσουμε όλα, νομίζω λίγα καταφέρνουν...το έγραψα και πριν και το ξαναποστάρω μήπως το εμπεδώσουν... lefterian τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Τελικά κάπως κουκουλώθηκε...Το τραγικό σε αυτή την περίπτωση με τους δασκάλους είναι ότι ήταν τόσον καιρό στους δρόμους κ στις ειδήσεις ούτε που ακουγόταν. Πούλησε φαίνεται την 1η εβδομάδα και μετά ποιος χστηκε..? αλητεία (που λέει κι ο Λεβέντης:)) υποθέτω αναφέρεσαι σε μένα,αλλά δεν δικαιολογείς τπτ απο τα γραφόμενα σου.χωρίς επιχειρήματα άλλα με άρνηση και αποδοκιμασίες δεν υπάρχει εμπεριστατωμένος και εποικοδομητικός διάλογος. κι εγώ μπορώ να αρχίσω να κρίνω,να κατακρίνω και να αποδοκιμάζω χωρίς λόγο και αιτία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 οικογενειακο ατομο του οποιου η περιουσια καταστραφηκε, δεν ειχε ασφαλιστικη καλυψη για ζημιες απο τριτους η απο πυρκαγια. αυτος ο ανθρωπος οικονομικα καταστραφηκε εκεινη τη μερα και δεν μπορω με κανεναν τροπο να τον πεισω οτι αυτοι που του το προκαλεσαν αυτο ειχαν καποιο απωτερο στοχο. οποτε δεν ειναι ολα ροδινα οπως καταλαβαινεις. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 χωρίς επιχειρήματα άλλα με άρνηση και αποδοκιμασίες δεν υπάρχει εμπεριστατωμένος και εποικοδομητικός διάλογος. μπα φίλε μου, αυτή η τακτική ανήκει επάξια σε αυτούς στους οποίους αναφέρομαι και σε όλους όσους ανήκουν στον χώρο με την ευρεία έννοια (βλ. Κ.Κ.) τώρα για το αν ανεφέρομαι σε σένα, έχεις ακούσει που λένε ''όποιος έχει τη μύγα...'' τι να μου πεις ρε φίλε, ότι έχουν άποψη τα ζώα που βγαίνουν και σπάνε? προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου να πούμε...κάποια πράγματα είναι πιο αντικειμενικά κι από αντικειμενικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 οικογενειακο ατομο του οποιου η περιουσια καταστραφηκε, δεν ειχε ασφαλιστικη καλυψη για ζημιες απο τριτους η απο πυρκαγια. αυτος ο ανθρωπος οικονομικα καταστραφηκε εκεινη τη μερα και δεν μπορω με κανεναν τροπο να τον πεισω οτι αυτοι που του το προκαλεσαν αυτο ειχαν καποιο απωτερο στοχο. οποτε δεν ειναι ολα ροδινα οπως καταλαβαινεις. γτ είπα εγώ οτι είναι όλα ροδινα? κανένα οικογενειακό πρόσωπο που να καταστράφηκε απο τράπεζα δεν έχεις? δεν μπορεί,σχεδόν όλοι οι έλληνες είναι χρεωμένοι σε τράπεζες κολοσσούς και δεν θλίβεται,αλλά και δεν ενδιαφέρεται κανείς γιαυτούς.απο το χρηματιστήριο?απο τις συντάξεις?απο τους μισθούς?απο τα πρόστιμα του ΚΟΚ που εφαρμόζεται με τη νέα κοινωνική πολιτική?αν σου κόψουν κλήση ένας μισθός δεν φτάνει. το μόνο ενδιαφέρον είναι ποιος έσπασε τι,που και πότε. βλέπεις όμως οι τράπεζες ειδικά όπως και όλοι οι άλλοι κερδοσκοπικοί είναι καλυμμένες νομικά και δρούν υπο την σκέπη της εκάστοτε κυβερνήσεως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 τα πρόστιμα του ΚΟΚ σε χαλάνε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 μπα φίλε μου, αυτή η τακτική ανήκει επάξια σε αυτούς στους οποίους αναφέρομαι και σε όλους όσους ανήκουν στον χώρο με την ευρεία έννοια (βλ. Κ.Κ.) τώρα για το αν ανεφέρομαι σε σένα, έχεις ακούσει που λένε ''όποιος έχει τη μύγα...'' τι να μου πεις ρε φίλε, ότι έχουν άποψη τα ζώα που βγαίνουν και σπάνε? προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου να πούμε...κάποια πράγματα είναι πιο αντικειμενικά κι από αντικειμενικά Ναι, ο λογος που χαρακτηριζεις ετσι αυτους που τα σπανε, ειναι μαλλον γιατι δεν τους εχεις ακουσει και πολυ πιθανον να μην θες κιολας. Παντως, το ειχα επισημανει και παραπανω, αντικειμενικο δεν ειναι αυτο που πιστευεις εσυ. Τουλαχιστον μην χρησιμοποιεις λεξεις για να κρυβεσαι. Υποστηριξε με επιχειρηματα ομως την αποψη σου. Εκτος αν εννοεις οτι ειναι ζωα, οπως ολοι μας, επειδη ειμαστε ζωντανοι οργανισμοι...αν εννοεις αυτο, οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 μπα φίλε μου, αυτή η τακτική ανήκει επάξια σε αυτούς στους οποίους αναφέρομαι και σε όλους όσους ανήκουν στον χώρο με την ευρεία έννοια (βλ. Κ.Κ.) τώρα για το αν ανεφέρομαι σε σένα, έχεις ακούσει που λένε ''όποιος έχει τη μύγα...'' τι να μου πεις ρε φίλε, ότι έχουν άποψη τα ζώα που βγαίνουν και σπάνε? προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου να πούμε...κάποια πράγματα είναι πιο αντικειμενικά κι από αντικειμενικά δεν ξέρω τι είναι το Κ.Κ. ούτε ο χώρος στον οποίο αναφέρεσαι καθώς εγώ δεν ανήκω πουθενά,κι ούτε ενδιαφέρομαι να ενταχθώ.δεν είμαι σκυλάκι κανενός και αντιμετωπίζω την πραγματικότητα κατάματα,κι ούτε κρύβομαι πίσω απο το δαχτυλάκι μου. κατα τα άλλα ήσουν σαφέστατος,έκανες ξεκάθαρη την άποψη σου για τα ζώα που σπάνε.υπάρχουν κι άλλα ζώα όμως που δεν σπάνε και είμαι σίγουρος οτι αυτά είναι περισσότερα.τον εαυτό μου δεν προσπαθώ να τον πείσω για τπτ να πούμε.βλέπω,ακούω και είμαι σε θέση να κρίνω τα πάντα δυστυχώς ή ευτυχώς-ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας πάντοτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 νομιζω οτι εμπλεκοντας τις τραπεζες και το χρηματιστηριο παμε σε αλλο θεμα. βγαινει καποιος και σπαει ενα μαγαζι. αυτος του οποιου ειναι το μαγαζι δεν εχει λεφτα να πληρωσει και τελικα καταφευγει στον (εξουθενωτικο συνηθως) δανεισμο, στις τραπεζες κοινως. μηπως ειναι φαυλος κυκλος? τον βοηθησες με καποιο τροπο? χειροτερα τον εκανες! επισης κατα εναν τροπο, η τραπεζα, το χρηματιστηριο, οι παραβασεις του ΚΟΚ, ειναι προσωπικη επιλογη (εγω επελεξα να παρω δανειο, εγω επελεξα να "παιξω" (μεγα λαθος η χρηση του ρηματος παιζω για το χρηματιστηριο) στο χρηματιστηριο, εγω "επελεξα" να παραβιασω τον ΚΟΚ! (παρολο που διαφωνω με τα προστιμα προσωπικα)). το να ερθει το βλ@μενο και να μου σπασει το αμαξι δεν το επελεξα ομως! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 σε χαλάνε? Ειναι απλως ενας τροπος νεων εσοδων. Οσο περισσοτερο θα αυξανουν τα προστιμα τοσο περισσοτερο δεν θα φοραει την ζωνη ο Ελληνας. Δλδ γιατι ο Ελληνας στο εξωτερικο, φοραει ζωνη? Επειδη ειναι αυστηρα τα προστιμα? Αλλα πραγματα πρεπει να αλλαξουν για να υπαρχει ασφαλεστερη κυκλοφορια οχηματων, πχ καλυτερευση δρομων. Τα προστιμα, δηλωνουν υποκρισια, καθαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 σε χαλάνε? δυστυχώς με χαλάνε παρα πολύ.γτ είμαι παράνομος.αντιτάσσομαι στους νόμους.δεν δέχομαι να με κοροιδεύουν και να με κλέβουν μπροστά στα μάτια μου,για να πλουτίσουν κάποιοι και να καλύψουν τις ατασθαλίες άλλων που κερδοσκοπούν εις βάρος μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 μπα φίλε μου, αυτή η τακτική ανήκει επάξια σε αυτούς στους οποίους αναφέρομαι και σε όλους όσους ανήκουν στον χώρο με την ευρεία έννοια (βλ. Κ.Κ.) τώρα για το αν ανεφέρομαι σε σένα, έχεις ακούσει που λένε ''όποιος έχει τη μύγα...'' τι να μου πεις ρε φίλε, ότι έχουν άποψη τα ζώα που βγαίνουν και σπάνε? προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου να πούμε...κάποια πράγματα είναι πιο αντικειμενικά κι από αντικειμενικά Τι εννοείς ΚΚ??? Αυτά δεν τα λέει ούτε η θείτσα στα διπλανό διαμέρισμα με το καφέ μαλλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 νομιζω οτι εμπλεκοντας τις τραπεζες και το χρηματιστηριο παμε σε αλλο θεμα. βγαινει καποιος και σπαει ενα μαγαζι. αυτος του οποιου ειναι το μαγαζι δεν εχει λεφτα να πληρωσει και τελικα καταφευγει στον (εξουθενωτικο συνηθως) δανεισμο, στις τραπεζες κοινως. μηπως ειναι φαυλος κυκλος? τον βοηθησες με καποιο τροπο? χειροτερα τον εκανες! επισης κατα εναν τροπο, η τραπεζα, το χρηματιστηριο, οι παραβασεις του ΚΟΚ, ειναι προσωπικη επιλογη (εγω επελεξα να παρω δανειο, εγω επελεξα να "παιξω" (μεγα λαθος η χρηση του ρηματος παιζω για το χρηματιστηριο) στο χρηματιστηριο, εγω "επελεξα" να παραβιασω τον ΚΟΚ! (παρολο που διαφωνω με τα προστιμα προσωπικα)). το να ερθει το βλ@μενο και να μου σπασει το αμαξι δεν το επελεξα ομως! Σιγουρα, αλλα σαν πολιτης της χωρας εμμεσα εβαλες το χερακι σου...στην καλπη. Ωστοσο αυτο δεν σημαινει τιποτα, το πληγμα που θα υποστει ο καθενας ειναι φοβερο, αλλα δεν ζουμε στο βουνο ο καθενας μονος του. Πρεπει να κοιταξουμε και λιγο πιο περα απο το ΕΓΩ μας.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 λεφτεριαν ασχολουμαι με αυτοκινητιστικα φορουμ και μαλλιστα με αρκετα. κι ομως απο τοτε που μπηκε ο νεος ΚΟΚ ξερω ΠΟΛΛΑ, παρα πολλα ατομα που πελον και ζωνη φορανε, και στην Λ.Ε.Α πλεον δεν μπαινουν και στα στοπ σταματανε! το εχω βιωσει, καθοτι συναναστρεφομαι με πολλους οδηγους, εκ των οποιων πολλοι συνηθιζαν να παρανομουν... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 όχι υπ'αυτήν την έννοια είναι ζώα, με εκφυλισμένο ίσως εγκέφαλο σε σχέση με τους υπολοίπους.. Γιατί να κρυφτώ, υπάρχει λόγος? πόσο μάλλον σε ένα forum...Είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν τους έχω ακούσει? ή ότι αν τους ακούγα πιστεύεις ΄τωρα θα είχα άλλη γνώμη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 νομιζω οτι εμπλεκοντας τις τραπεζες και το χρηματιστηριο παμε σε αλλο θεμα. βγαινει καποιος και σπαει ενα μαγαζι. αυτος του οποιου ειναι το μαγαζι δεν εχει λεφτα να πληρωσει και τελικα καταφευγει στον (εξουθενωτικο συνηθως) δανεισμο, στις τραπεζες κοινως. μηπως ειναι φαυλος κυκλος? τον βοηθησες με καποιο τροπο? χειροτερα τον εκανες! επισης κατα εναν τροπο, η τραπεζα, το χρηματιστηριο, οι παραβασεις του ΚΟΚ, ειναι προσωπικη επιλογη (εγω επελεξα να παρω δανειο, εγω επελεξα να "παιξω" (μεγα λαθος η χρηση του ρηματος παιζω για το χρηματιστηριο) στο χρηματιστηριο, εγω "επελεξα" να παραβιασω τον ΚΟΚ! (παρολο που διαφωνω με τα προστιμα προσωπικα)). το να ερθει το βλ@μενο και να μου σπασει το αμαξι δεν το επελεξα ομως! είσαι σίγουρος οτι εσύ τα επέλεξες ολα αυτά τα οποία γίνονται τώρα? μόνο τον βάνδαλο που σου έσπασε το μαγαζί δεν επέλεξες? ξανασκέψου το.... μήπως τελικά με τις πράξεις σου,τον κάλεσες απο μόνος σου να έρθει ειδικά στο δικό σου μαγαζί? αν δείς τους στόχους,θα διαπιστώσεις οτι είναι συγκεκριμένοι κάθε φορά. καταλαβαίνεις ασφαλώς οτι ο β ενικός δεν απευθύνεται σε εσένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Σιγουρα, αλλα σαν πολιτης της χωρας εμμεσα εβαλες το χερακι σου...στην καλπη. Ωστοσο αυτο δεν σημαινει τιποτα, το πληγμα που θα υποστει ο καθενας ειναι φοβερο, αλλα δεν ζουμε στο βουνο ο καθενας μονος του. Πρεπει να κοιταξουμε και λιγο πιο περα απο το ΕΓΩ μας.. και που ξερει αυτος που σπαει το αμαξι τι ψηφισα?:) η μηπως ολοι μπαινουμε σε ενα σακι? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 όχι υπ'αυτήν την έννοια είναι ζώα, με εκφυλισμένο ίσως εγκέφαλο σε σχέση με τους υπολοίπους.. Γιατί να κρυφτώ, υπάρχει λόγος? πόσο μάλλον σε ένα forum...Είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν τους έχω ακούσει? ή ότι αν τους ακούγα πιστεύεις ΄τωρα θα είχα άλλη γνώμη? Δεν ξερω ποιους ακουσες και τι σου ειπαν, παντως ηλπιζα να εχεις διαφορετικη γνωμη. Αλλα δεν ειναι το "αριστεριλικι" της μοδας, το να εισαι σκληροπυρηνικος ειναι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ειναι απλως ενας τροπος νεων εσοδων. Οσο περισσοτερο θα αυξανουν τα προστιμα τοσο περισσοτερο δεν θα φοραει την ζωνη ο Ελληνας. Δλδ γιατι ο Ελληνας στο εξωτερικο, φοραει ζωνη? Επειδη ειναι αυστηρα τα προστιμα? Αλλα πραγματα πρεπει να αλλαξουν για να υπαρχει ασφαλεστερη κυκλοφορια οχηματων, πχ καλυτερευση δρομων. Τα προστιμα, δηλωνουν υποκρισια, καθαρα. μήπως είδες πόσοι φοράνε κράνος και ζώνες από την ημέρα που άλλαξε ο κοκ. Ξεφύγετε λίγο από τη νοοτροπία του νεοέλληνα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 και που ξερει αυτος που σπαει το αμαξι τι ψηφισα?:) η μηπως ολοι μπαινουμε σε ενα σακι? Λεγοντας οτι ζουμε σε κοινωνια ανθρωπων και οχι στο βουνο, αυτο σου λεω. Καλως ή κακως μπαινουμε ολοι σε ενα σακι. Σαφως και δεν σε ξερει προσωπικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 είσαι σίγουρος οτι εσύ τα επέλεξες ολα αυτά τα οποία γίνονται τώρα? μόνο τον βάνδαλο που σου έσπασε το μαγαζί δεν επέλεξες? ξανασκέψου το.... μήπως τελικά με τις πράξεις σου,τον κάλεσες απο μόνος σου να έρθει ειδικά στο δικό σου μαγαζί? αν δείς τους στόχους,θα διαπιστώσεις οτι είναι συγκεκριμένοι κάθε φορά. καταλαβαίνεις ασφαλώς οτι ο β ενικός δεν απευθύνεται σε εσένα. φυσικα και καταλαβαινω οτι ο β ενικος δεν παει σε μενα!:) στο θεμα μας: ναι. οταν με εγραψε η τροχαια επειδη πηγαινα με 120 αντι για 60 εγω το επελεξα. παρανομησα και πληρωσα. οταν (πραττοντας τελικα μεγα λαθος) "επαιξα" στο χρηματιστηριο 300.000 δρχ, εγω το επελεξα! οταν θελησα να παρω καλυτερο αμαξι, εγω επελεξα να δανειστω χρηματα! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Τι ψάχνεται τώρα να αναλύσετε ? Είναι απλά τα πράγματα, πονάει κεφάλι κόψη κεφάλι, έτσι πρέπει να γίνει και με αυτά τα παιδάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Τι εννοείς ΚΚ??? Αυτά δεν τα λέει ούτε η θείτσα στα διπλανό διαμέρισμα με το καφέ μαλλί. εγώ ούτε κ.κ. ξέρω ούτε χ.χ. κι ούτε έχω ανάγκη να κρυφτώ απο κάποιον.δεν με δεσμέυει απολύτως τπτ και κανένας.είμαι ελεύθερος και έχω την δύναμη να εκφέρω όποια άποψη γουστάρω χωρίς να φοβάμαι τπτ.το οτι προσπαθείτε να κολλήσετε ταμπελάκια για να υποβιβάσετε (αν μπορεί να θεωρηθεί υποβιβασμός) δεν οδηγεί πουθενά. όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό. και κυρίως ζώα με εκφυλισμένο εγκέφαλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts