Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά πρέπει να σκεφτούνε και άλλα οι κατεσκευαστές πριν βγάλουν άλλα μοντέλα...:) ευχαριστω πάντως για την πληροφορία!! θα το δοκιμάσω...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια αντιμετωπιζω ξαφνικα προβλημα στην αποστολη μμσ. Εκανα φορματ το τηλ 2 φορες κ παλι τπτ. Περασα το καινουργιο λογισμικο. Τι μπορω να κανω? Εχω καρτα CU vodafone . Ευχαριστω πολυ:)

Κάλεσε 13830 και βεβαιώσου πως η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη και ζήτα να κάνουν έναν έλεγχο για τυχόν αφάλματα στον αριθμό σου. Επίσης, ζήτα να σου ξαναστείλουν τις ρυθμίσεις mms. Όταν τις λάβεις, κλείσε και μετά άνοιξε το τηλέφωνο και δοκίμασε να στείλεις mms.

• 3 weeks later...
Το τηλεφωνακι σε σχετικα πολυ καλη κατασταση απο πλευρας χτυπηματων και χωρις ιδιαιτερο προβλημα με κολληματα και επαννεκινησεις ποσο να μπορει να πουληθει αραγε;(οχι σε μαγαζι με μεταχειρισμενα)

Το τηλεφωνακι σε σχετικα πολυ καλη κατασταση απο πλευρας χτυπηματων και χωρις ιδιαιτερο προβλημα με κολληματα και επαννεκινησεις ποσο να μπορει να πουληθει αραγε;(οχι σε μαγαζι με μεταχειρισμενα)

70 euro θα το πουλαγα εγω στην θεση σου.;) παραπανω σιγουρα οχι :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
ΘΑ μπορουσε καποιος να μου πει αν γινεται να βαλω κωδικο στο κλειδωμα του κινητου ωστε να μπορω να το ξεκλειδωνω μονο εγω???

• 1 month later...
Μολις μου επεσε απο τον 3ο οροφο, και εκτος απο την οθονη που δεν εμφανιζει καποιες γραμμες ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ :lol::lol::lol::lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τυχερα ειναι αυτα! Αλλες φορες απο μισο μετρο πεφτει και βγαινει off. Για την οθονη τωρα η το flex θα εσπασε σε καποιο σημειο η η οθονη. Αν δεν εχει αλλα προβληματα αξιζει να το φτιαξεις.

Μετα απο 3 χρονια ξυλο θα αλλαχθει η οθονη και θα αποσυρθει μετα τιμων.:D Θα κρατησω την προσοψη σαν ενθυμιο, αλλα θα αλλαξω και το τζαμακι γιατι μετα απο τοσο καιρο ειναι λιγο χαλια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
ρε παιδια μια βοηθεια. Ξερει κανεις που μπορω να βρω να το αγορασω το w910 ? γιατι οπου ρωταω δεν υπαρχει και δεν το βρισκω ουτε μεταχειρησμενο σε λογικη τιμη.

ρε παιδια μια βοηθεια. Ξερει κανεις που μπορω να βρω να το αγορασω το w910 ? γιατι οπου ρωταω δεν υπαρχει και δεν το βρισκω ουτε μεταχειρησμενο σε λογικη τιμη.

κι'εγω με μια γρηγορη αναζητηση δεν βρηκα τιποτα διαθεσιμο.τωρα παρε βολτα ολα τα μαγαζια μηπως και πετυχεις κανενα "ξεχασμενο"..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...
Καλησπέρα παιδια θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Εχω ατη την bluetooth συσκευηhttp://www.made-in-china.com/showroom/kytchinacompany/product-detailBbcnLMmjHGkg/China-Bluetooth-Headset-BC4-for-2-0-EDR-BT-020C.html και εδώ και μέρες προσπαθώ να την συγρονίσω με το συγκεκριμένο κινητο και δέν μπορω μπορείτε να προτείνετε κάτι? τι να φταίει ??? Έχω ψάξει στο ιντερνετ παντού να το βρω και δέν εχω καταφέρει τπτ...

Καλησπέρα παιδια θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Εχω ατη την bluetooth συσκευηhttp://www.made-in-china.com/showroom/kytchinacompany/product-detailBbcnLMmjHGkg/China-Bluetooth-Headset-BC4-for-2-0-EDR-BT-020C.html και εδώ και μέρες προσπαθώ να την συγρονίσω με το συγκεκριμένο κινητο και δέν μπορω μπορείτε να προτείνετε κάτι? τι να φταίει ??? Έχω ψάξει στο ιντερνετ παντού να το βρω και δέν εχω καταφέρει τπτ...

εχεις σκεφτει να μην δουλευει το συγκεκριμενο εξαρτημα με το κινητο σου???

το κινητο το βρισκει στην αναζητηση συσκευων το bluetooth handsfree?? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Γειά σας

Μια ερώτηση,πήρα αυτό το κινητό απο τον αδερφό μου,μόνο που δεν ανοίγει ήταν στο συρτάρι του γραφείου χωρίς υγρασία(για περιπου 2 μηνες)

Το σηματάκι της μπαταρίας είναι ακόμα άσπρο και δεν έχει κοκκινίσει(για νερό)

Τι παίζει?

Υ.Γ Δεν έχει εγγύηση

Πιθανότατα η μπαταρία να έχει αποφορτιστεί πλήρως. Άστη αρκετή ώρα πάνω στο φορτιστή. Μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και αναγκάστηκα να βάλω την μπαταρία πάνω σε εξωτερικό τροφοδοτικό για να πάρει τα πάνω της.

Αν δεν ξέρεις από αυτά μην το δοκιμάσεις σε καμία περίπτωση

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Γεια σε όλους!

Έχω ένα Sony Ericsson w910i και όταν πάω να στείλω μήνυμα με Unicode χαρακτήρες μέσα, το στέλνει σαν mms και όχι σαν sms. Τι πρέπει να κάνω;; Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;;

Ευχαριστώ εκ των πρώτέρων!

Υ.Γ. Αν έφτιαξα το θέμα σε λάθος κατηγορία, συγγνώμη, αλλά είμαι καινούρια στο forum...

• 1 month later...
θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι... το κινητο το βρηκα στο συρταρι του σπιτιου του αδερφου μου,με μπαταρια φορτιστες, ολα κομπλε. Πηγα να το βαλω να φορτισει, ανοιξε αλλα μετα ξαναεκλεισε... Λεω , ενταξει απλα δεν εχει μπαταρια. Το αφησα 1 ολοκληρη μερα στον φορτιστη και δεν φορτιστηκε καθολου.!! υπαρχει περιπτωση να μην κανει καλη επαφη ο φορτιστης με το βισμα η κατι αλλο;;

Ειχα το ιδιο προβλημα. Ανακαλυψα οτι οταν ενα κινητο μενει κλειστο για μεγαλο χρονικο διαστημα, η μπαταρια πεφτει και δεν αναβει η συσκευη.

Η λυση ειναι να πας στον Γερμανο και να πεις στον τεχνικο εκει να κανει ενα ηλεκτροσοκ στην μπαταρια. 99.99% θα ξαναδουλεψει.

Ειναι 2 λεπτα υποθεση και ειναι δωρεαν. Δεν χρεωνουν τιποτα στον Γερμανο.

H μπαταρια του κινητου ειναι απο τις πρωτες λιθιου πολυμερων και δεν ειναι και οτι καλυτερο σε ποιοτητα. Ονομαστικα δινει 10 ωρες ομιλιας και ουτε το μισο δεν κραταει. Σε μενα τουλαχιστον παρ ολο που την εχω αλλαξει.

• 4 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά. Πριν πάρω το XPERIA είχα ένα w910i το οποίο βρήκα τις προάλλες ξεχασμένο στο συρτάρι μου και είπα να το χρησιμοποιήσω για 2η συσκευή ή να το χαρίσω στην κοπέλα μου (η οποία έχει ένα ακόμα πιο παρακμιακό).

Το θέμα μου είναι ότι ενώ μέχρι την στιγμή που το εγκατέλειψα ως κύρια συσκευή μου λειτουργούσε άψογα , τώρα που το ανοίγω και χωρίς κανέναν προφανή λόγο πολλά hard buttons όπως το "C" , "Yes/No" , "Back" και κάποιοι αριθμοί έχουν σταματήσει να λειτουργούν!

Ψάχνοντας στο Google για μια λύση , είδα ότι και άλλοι κάτοχοι αυτής της συσκευής έχουν το ίδιο πρόβλημα , αλλά λύση άφαντη!

Από παλαιότερη μου εμπειρία με ένα K850i το οποίο επίσης χωρίς προφανή λόγο σταμάτησε να μου επιτρέπει την είσοδο στους φακέλους μηνυμάτων (Εισερχόμενα/Εξερχόμενα κλπ.) και το οποίο με μια αναβάθμιση "έστρωσε" είπα να δοκιμάσω το ίδιο...

...αλλά μάταια! Πώς να μπει σε flash mode αφού τα περισσότερα hard buttons είναι νεκρά? Καμιά ιδέα?

Πόσα λέτε να μου πάρουν στο service (εκτός εγγύησης φυσικά μετά από τόσο καιρό) αν το πάω για επισκευή? Αξίζει?

Φιλικά...

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

Καλησπέρα παιδιά. Πριν πάρω το XPERIA είχα ένα w910i το οποίο βρήκα τις προάλλες ξεχασμένο στο συρτάρι μου και είπα να το χρησιμοποιήσω για 2η συσκευή ή να το χαρίσω στην κοπέλα μου (η οποία έχει ένα ακόμα πιο παρακμιακό).

Το θέμα μου είναι ότι ενώ μέχρι την στιγμή που το εγκατέλειψα ως κύρια συσκευή μου λειτουργούσε άψογα , τώρα που το ανοίγω και χωρίς κανέναν προφανή λόγο πολλά hard buttons όπως το "C" , "Yes/No" , "Back" και κάποιοι αριθμοί έχουν σταματήσει να λειτουργούν!

Ψάχνοντας στο Google για μια λύση , είδα ότι και άλλοι κάτοχοι αυτής της συσκευής έχουν το ίδιο πρόβλημα , αλλά λύση άφαντη!

Από παλαιότερη μου εμπειρία με ένα K850i το οποίο επίσης χωρίς προφανή λόγο σταμάτησε να μου επιτρέπει την είσοδο στους φακέλους μηνυμάτων (Εισερχόμενα/Εξερχόμενα κλπ.) και το οποίο με μια αναβάθμιση "έστρωσε" είπα να δοκιμάσω το ίδιο...

...αλλά μάταια! Πώς να μπει σε flash mode αφού τα περισσότερα hard buttons είναι νεκρά? Καμιά ιδέα?

Πόσα λέτε να μου πάρουν στο service (εκτός εγγύησης φυσικά μετά από τόσο καιρό) αν το πάω για επισκευή? Αξίζει?

Φιλικά...

εγω στην θεση σου δεν θα το εφτιαχνα.τωρα το τι εχει δεν μπορω να ξερω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ανοίγεις, βγάζεις πλακέτα, καθαρίζεις μεμβράνη και κουμπιά, το ξανά κουμπώνεις και είσαι έτοιμος. Εγγύηση δεν έχεις οπότε it's play time!!! :devil:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson W910i