kotsianis7 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Θα πας στο site της Sony Ericsson και θα κατεβάσεις την Υπηρεσία Αναβάθμισης.Στη συνέχεια,θα τρέξεις το πρόγραμμα και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για να αναβαθμίσεις το κινητό σου! :) Προς όλους:βγήκε νέα έκδοση λογισμικού,η R1FA035!H προηγούμενη(R1FA030)δεν είναι πλέον διαθέσιμη απ’την Υπηρεσία αναβάθμισης.Η νές έκδοση αναβαθμίζει τον driver της μπροστινής βιντεο-κάμερας για τις βιντεο-κλήσεις στην έκδοση 3,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Μαλιστα... οκ, ευχαριστω πολύ. Απο οτι καταλαβα ομως θα πρέπει να εχω καλώδιο usb για να συνδεσω τον υπολογιστη με το κινητο.... Αν βάλω απο άλο μοντέλο της s.e. θα λειτουργει; Ενδεικτικα αναφερω οτι φορτιστες και hands free λειτουργουν κανονικα μεταξυ των δυο συσκευων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα εφ'οσον ταιριαζει το βυσμα τοτε δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ευχαριστω! Θα το δικιμασω σήμερα.... EDIT:Αλθεια, αν το παω σε μια se ποση ωρα θα κάνουν το update και με τι κόστος; Μηπως ειναι καλύτερο να το παω σε ενα 9volto; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Πως πάω στον μετρητή επιτάχυνσης? ">*<<*<*" και μετα επιλεγεις "δοκιμη συσκευης". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifmeister1991 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Exw to w910 kai thelw na tou valw mnimi. Ti na valw gia kaliteri leitourgia tou? Exw episis kai ena w810 kai tou exw 2GB kai douleuei poli kala! Poso einai katalilotera na valw sto w910, 4GB h 8GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Έχει καταφέρει κανένας να περάσει μουσική στο κινητό μέσω του media manager??? Κολλάει συνέχεια όταν κάνω δεξί κλίκ - transfer σε ένα track.... Για να έχω έλεγχο δόνησης στο walkman τι πρέπει να κάνω;;;; Δεν μου βγάζει επιλογή στις ρυθμίσεις του walkman... περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Έχει καταφέρει κανένας να περάσει μουσική στο κινητό μέσω του media manager??? Κολλάει συνέχεια όταν κάνω δεξί κλίκ - transfer σε ένα track.... Για να έχω έλεγχο δόνησης στο walkman τι πρέπει να κάνω;;;; Δεν μου βγάζει επιλογή στις ρυθμίσεις του walkman... περίεργο. Εμενα καταρχην στο media manager δεν μου αναγνωριζει την συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη. μου γραφει νατο συνδεσω,το συνδεω,αλλα δεν το πιανει!:whip: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ευχαριστω! Θα το δικιμασω σήμερα.... EDIT:Αλθεια, αν το παω σε μια se ποση ωρα θα κάνουν το update και με τι κόστος; Μηπως ειναι καλύτερο να το παω σε ενα 9volto; Δωρεαν και σε μια ημερα το πολυ,αναλογα το service point! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Ευχαριστω πολύ raver! Θα ψαξω τα service points για να βρω πιο ειναι κοντα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Ευχαριστω πολύ raver! Θα ψαξω τα service points για να βρω πιο ειναι κοντα μου! service point :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Απλα respect.... Χαχα, εχει ενα σε αποσταση 5 λεπτων απο το σπιτι μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldcolosos Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Δειτε το Sony Ericsson PC Suite μετα την αναβαθμιση της SE. Πραγματικα ειναι πολυ καλο. Βελτιωσεις που παρατηρησα: Τελος οι αποτυχημενες συνδεσεις Εξωφρενικα πιο γρηγορες μεταφορες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksnoopy Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 για να αναγνωρισει ο υπολογιστης το κινητο μεσω του media manager οταν το συνδεσετε θα επιλεξετε μαζικη αποθηκευση (αυτο τελος παντων που κλεινει το κινητο και κανει restart γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τι γραφει) θα περιμενε λιγο και μετα ολα ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 για να αναγνωρισει ο υπολογιστης το κινητο μεσω του media manager οταν το συνδεσετε θα επιλεξετε μαζικη αποθηκευση (αυτο τελος παντων που κλεινει το κινητο και κανει restart γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τι γραφει) θα περιμενε λιγο και μετα ολα ΟΚ! Σωστα φιλε μου,, Σε ευχαριστω...!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisDK Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ FLASHING ΜΕ XS++??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ FLASHING ΜΕ XS++??????? Άντε να δούμε κανένα τέτοιο, μπας και μπορέσουμε να πειράξουμε λίγο το Output Volume να παίζει πιο δυνατά από τα ακουστικά. Κατά τ'άλλα το κινητό τα σπάει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Να σας ρωτησω κατι του κατοχους αυτου του κινητου! φιλος εχει αυτο το κινητο και μπαινει κανονικα στο ιντερνετ και δεν μπορει να δει βιντεο απο youtube.Του βγαζει μηνυμα για εγκατασταση flash player. αυτο γινετε να το περασουμε με εφαρμογη java η να πρεπει να το κατεβασουμε αποκλειστικα απο το κινητο,γιατι ακρη δεν εβγαλα :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δε γίνεται να εγκατασταθεί ο flash player,άρα δε θα μπορεί να δει τα βίντεο.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δε γίνεται να εγκατασταθεί ο flash player,άρα δε θα μπορεί να δει τα βίντεο.. :( Και πρεπει αναγκαστικα να τον κετεβασω μεσα απο το κινητο?? γιατι ακρη δεν μπορεσα να βρω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Οχι φιλε raver δεν μπορεις να εγκαταστησεις τον flash player Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Και τι γινετε στην περιπτωση αυτη?? δηλαδη δεν μπορω να δω βιντεο απο το κινητο αυτο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δεν μπορεις να δεις βιντεο απο site που χρειαζονται flash. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 νομίζω υπάρχει μια εφαρμογή youtube λέγεται...την είχατε βάλει εδώ παλιότερα στο θέμα με τα παιχνίδια Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 νομίζω υπάρχει μια εφαρμογή youtube λέγεται...την είχατε βάλει εδώ παλιότερα στο θέμα με τα παιχνίδια Θα ψαξω να την βρω ;) Ευχαριστω για της απαντησεις σας.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts