Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα δεν μου κολλάει πουθενά.Μήπως να την ξαναπεράσεις απ΄την αρχή.

Tο έκανα και αυτό γ@μώ την τύχη μου.

Το πήρα με προβλήματα ενώ δεν είχε ποτέ πρόβλημα.

Tο έκανα και αυτό γ@μώ την τύχη μου.

Το πήρα με προβλήματα ενώ δεν είχε ποτέ πρόβλημα.

πολλες υπερβολες...κ μενα το κανει ορισμενες φορες...και?κ το κ800 μου το κανε κ κ750...μη κολλατε σε ανουσια πραγματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα πάντως είναι κατι ανούσιο αφού δεν σου παρουσιάζει άλλες δυσλειτουργίες.Μην ασχολείσαι παραπάνω δεν αξίζει.

Κάνει και άλλα κόλπα, κολλάει το μενού, δεν διαβάζει την κάρτα μνήμης σωστά.

Τέλος πάντων αφού το πήρα σήμερα από το service θεώρησα λογικό να το πάω να το δουν.

Το πήγα που λέτε, μαζεύτηκαν 3-4 από πάνω κοίταγαν, έκλειναν άνοιγαν το κινητό αλλά τίποτα δεν έκαναν.

Μου είπε πως αν δεν τα καταφέρει να το φτιάξει θα μου δώσουν άλλο.

Ίδωμεν...........

Πάντως το κώλυμα ήταν μεγάλο πάνω από 20sec για να ξεκολλήσει.

Ε δε μας τα είπες αυτα από την αρχή..μικρό κόλλημα είναι 20 δευτ;εγώ δε μίλησα για κάτι τέτοιο.φυσικά να το πας πίσω κ αν συνεχίζεται πάρε τα κεντρικα της se κ κανε φασαρία να σου αλλάξουν συσκευή.εμένα 40 μέρες με ταλαιπωρούσαν με κ800 ότι θέλει αλλαγή πλακέτασ κ ότι αναμένουν πήρα στα κεντρικα κ έκανα φασαρία κ το ίδιο απόγευμα ήρθε μήνυμα ότι ήταν έτοιμο.πηγα να το πάρω κ προς ευχάριστη έκπληξη μου έδωσαν καινούργιο κ800...να φανταστείς το είχα 13 μήνες κ τώρα εχω πάλι καινούργιο.οπότε μη πηγαίνεις πότε με τον σταυρό στο χέρι...λεφτά έδωσες..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελευταία φορά αν δεν το φτιάξουν θα τα ακούσουν.

Μου δίνεις σε παρακαλώ το τηλ από τα κεντρικά?

Τελευταία φορά αν δεν το φτιάξουν θα τα ακούσουν.

Μου δίνεις σε παρακαλώ το τηλ από τα κεντρικά?

80111810810 εκει πηρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους , έχω την RICA037 και προσπάθησα να κάνω επανειλημμένα να κάνω αναβάθμιση με το update service της sony ericsson αλλά συνέχεια παίρνω το μήνυμα ‘ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ’ και ότι το τηλέφωνό μου είναι ενημερωμένο.

Την διαδικασία την έχω ξανακάνει με επιτυχία άλλωστε με τον ίδιο τρόπο φόρτωσα την 37 . Έχετε κάτι να προτείνεται ? Την αναβάθμιση την κάνατε μέσω του προγράμματος update service της sony ericsson ?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας .

@andrew1969,

έχεις μήπως vodafone live ή wind συσκευή;Επειδή σ'αυτήν την περίπτωση δεν έχει βγει ακόμη η έκδοση αυτή του λογισμικού για αυτού του τύπου τις συσκευές,λόγω του ότι χρειάζεται πρώτα να τεσταριστεί από το εκάστοτε δίκτυο το λογισμικό και να δωθεί έγκριση!

Αν είναι απλή η συσκευή σου,ξαναδοκίμασε!Μερικές φορές μπορεί να κολλάει το πρόγραμμα!Ή δοκίμασε μέσω του τηλεφώνου να δεις αν σου βγάζει διαθέσιμη νέα έκδοση λογισμικού!

Τέλος,αν δεν πετύχει τίποτα απ'αυτά,δώσε μας τις πληροφορίες από το service menu του τηλεφώνου σου!

@kotsianis7

Σε ευχαριστώ για την απάντηση , το αγόρασα χωρίς σύνδεση από plaisio και δεν είναι branded Vodafone live ή wind . Τα στοιχεία από το service menu είναι ?

1200-4400

R1CA037

071012

Για πάτα: >*<<*<* ,

όπου > η δεξιά κατεύθυνση του πολυπλήκτρου και

< η αριστερή κατεύθυνση.

Στη συνέχεια απ'το μενού που θα εμφανιστεί επέλεξε:Πληροφορίες Λογισμικού και γράψε ό,τι λέει εκεί...

Μου φαίνεται πολύ παράξενο πάντως που δεν κάνει την αναβάθμιση..

Δοκίμασες πολλές φορές;

Προσπάθησα αρκετές φορές αλλά τίποτα . Παίζει ρόλο αν έχω ή δεν έχω κάρτα μνήμης ?

Τα στοιχεία είναι :

R1CA037

Prg12004400_GENERIC_

SO R1CA037

EROM: 1200-4341

SEMCBOOT R6A008

Εκδόσεις λογισμικού

Οθόνης υγρών κρυστάλλων

Κύρια οθόνη

Τρέχουσα : 200708241

Εκδόσεις λογισμικού κάμερας

Κάμερα

Τρέχουσα : 2,9

Κάμερα video – κλής.

Τρέχουσα 3.0

Έκδοση λογισμικού ITP

1200-2896 R1D123

Προσαρμογή

1201-0083 R11A

1200-5441 R1CA037

ADRIATIC

Κάρτα μνήμης

1203-3941

Έκδοση περιεχομένου PA13

Κάρτα μνήμης : R1A

Έκδοση λογισμικού java JP-8.0

Έκδοση κειμένου

AC

Και μενα το ιδιο μου βγαζει με του φιλου. Στις πληροφοριες Λογισμικου γραφει:

R1CA037

prg12004400_GENERIC_SO R1CA037

EROM: 1200-4341

SEMCBOOT R6A008

Κυρια οθονη τρεχουσα:200708241

Καμερα τρεχουσα:2.9

Καμερα video-κλησ τρεχουσα:3.0

εκδοση λογισμικου ITP 1200-2896 R1D123

Προσαρμογη 1201-0083 R11A

1200-5441 R1CA037

ADRIATIC

ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ

1203-3941

εκδοση περιεχομενου

PA13

ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ:R1A

Εκδοση λογισμικου java

JV-8.0

εκδοση κειμενου:

AC

YΓ. το εχω αγορασει απο wind με τη προσφορα 216 ευρω μονο τη συσκευη χωρις καποια συνδεση και εχω καρτα cu vodafone.

Για πάτα: >*<<*<* ,

όπου > η δεξιά κατεύθυνση του πολυπλήκτρου και

< η αριστερή κατεύθυνση.

Στη συνέχεια απ'το μενού που θα εμφανιστεί επέλεξε:Πληροφορίες Λογισμικού και γράψε ό,τι λέει εκεί...

Μου φαίνεται πολύ παράξενο πάντως που δεν κάνει την αναβάθμιση..

Δοκίμασες πολλές φορές;

Μην σου φαίνεται κι εμενα δεν την κάνει και εχω την ιδια εκδοση:mad:

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Προφανώς για τα δικά μας δεν έχει βγει ακόμα νέο firmware και επομένως τζάμπα παιδευόμαστε :mad:

Κατά τα άλλα άψογο support :worry:

Απ τα λίγα που ήξερα μέχρι τώρα , έβγαιναν firmware για branded τηλέφωνα , και για μη branded ..

Τώρα έμαθα ότι η αγαπητή κατά τα άλλα εταιρεία μας SONY ERICSSON βγάζει firmware για branded για μη branded αλλά και για μη branded 2 :mad:

Καλά ξεμπερδέματα .. παιδιά και υπομονή :!:

Τότε προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα τηλέφωνα,δε νομίζω να υπάρχει θέμα με την υπηρεσία Αναβάθμισης διότι σε όλους σχεδόν λειτουργεί η υπηρεσία!

Σηκώνω τα χέρια ψηλά! :p

Τότε προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα τηλέφωνα,δε νομίζω να υπάρχει θέμα με την υπηρεσία Αναβάθμισης διότι σε όλους σχεδόν λειτουργεί η υπηρεσία!

Σηκώνω τα χέρια ψηλά! :p

Το ‘διότι σε όλους σχεδόν λειτουργεί η υπηρεσία!’ από πού το βγάζεις ?:wacko:

Νομίζω ότι είναι πάρα πολλά τα μη branded τηλέφωνα που δεν έχει βγει νέο firmware για αυτά .:mad:

Και το ‘σχεδόν σε όλους’ είναι αρκετά τραβηγμένο :!:

Το ‘διότι σε όλους σχεδόν λειτουργεί η υπηρεσία!’ από πού το βγάζεις ?:wacko:

Νομίζω ότι είναι πάρα πολλά τα μη branded τηλέφωνα που δεν έχει βγει νέο firmware για αυτά .:mad:

Και το ‘σχεδόν σε όλους’ είναι αρκετά τραβηγμένο :!:

ηρεμηστε βρε παιδια αυτο ειναι το κακο της συγκεκριμενης εταιρειας.τι καλα που ηταν παλια....

:)

@andrew1969,

δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα!Για όλα τα unbranded τηλέφωνα είναι διαθέσιμο το νέο λογισμικό!

Συνεπώς,απ'τη στιγμή που και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η πλειονότητα των κατοχων του κινητού αναβάθμισε με επιτυχία το τηλέφωνό του,αυτό προφανώς σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι στην υπηρεσία Αναβάθμισης αλλά στο τηλέφωνο αυτό καθ'εαυτό!

Αν και μερικές φορές,παίζει και η περίπτωση ο EMMA 3 (o server της εταιρίας με τα λογισμικά) να είναι down,λόγω εργασιών συντήρησης.

Πόσες φορές δοκίμασες και από πότε έχεις που δοκιμάζεις;

@andrew1969,

δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα!Για όλα τα unbranded τηλέφωνα είναι διαθέσιμο το νέο λογισμικό!

Συνεπώς,απ'τη στιγμή που και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η πλειονότητα των κατοχων του κινητού αναβάθμισε με επιτυχία το τηλέφωνό του,αυτό προφανώς σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι στην υπηρεσία Αναβάθμισης αλλά στο τηλέφωνο αυτό καθ'εαυτό!

Αν και μερικές φορές,παίζει και η περίπτωση ο EMMA 3 (o server της εταιρίας με τα λογισμικά) να είναι down,λόγω εργασιών συντήρησης.

Πόσες φορές δοκίμασες και από πότε έχεις που δοκιμάζεις;

Εγω καμια 20 αρια φορες :p Πόσες ακόμα :mad: Το τηλεφωνο είναι απογοήτευση ασχετα αν δεν το παραδεχονται μερικοί. Όλο προβλήματα είναι. Ασπρες φωτο το βράδυ (όπως και να ρυθμισεις το iso από κοντά), κολάει, μερικές φορες μιλάω έχω φουλ σήμα και ο άλλος δεν με ακούει, κολάει με τα bluetooth στερεοφωνικά ακουστικά, τριζει κάτω κάτω, κάνει επανεκκινήσεις. Και φανταστείτε οτι είμαι φανατικός των sony ericsson, τα νόκια δεν τα μπορώ.

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Τότε σίγουρα κάτι τρέχει με το ήδη εγκατεστημένο λογισμικό που υπάρχει στο τηλεφωνο,δεν μπορεί να ευθύνεται η υπηρεσία Αναβάθμισης.. ;)

όσο για τις άσπρες φωτό για παίξε λίγο με την αυτόματη εστίαση(π.χ. αλλαξε τη ρύθμισή της)ή κατέβασε τη φωτεινότητα.

Το φλας είναι όντως πολύ ισχυρό για κοντινές φωτό,αλλά τι να κάνουμε;Αν έβαζαν αδύναμο φλας σαν του Samsung ή του Lg θα παραπονιόμασταν και θα μιλάγαμε για φλας-μούφα!Τώρα παραπονιόμαστε που είναι δυνατό! :p

Αυτό ίσως να έχει να κάνει και με τον αισθητήρα φωτός!Ίσως να μην ανιχνευει σωστά τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου με αποτέλεσμα το φλας να λειτουργεί στη μέγιστη ισχύ του!

Καλημέρα. Χθες το απόγευμα δοκίμασα να αναβαθμίσω και το δικό μου (πρώην Vf Live! και νυν unbranded) κινητό, χωρίς κανένα πρόβλημα. Σχετικά με τις αλλαγές/βελτιώσεις του καινούριου SW δεν έχω προλάβει να δω κάτι σημαντικό. Γενικά μιλώντας δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό. Ισώς οι φωτογραφίες δεν είναι σε όλες τις συνθήκες πολύ καλές, αλλά αυτό δεν αλλάζει την γενική εικόνα που έχω για το κινητό.

• The title was changed to Sony Ericsson K850