aby Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Και μαλιστα σκεφτομουν να πουλησω το sharp 903 που εχω.. με αυτα που ειδα, καλα εκανα και δε το πουλησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Δεεν έχω δει το V903 για να κρίνω! Σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις,ok,δε βγάζει καλές φωτο! Σύμφωνα με τις δικές μου παλι,βγάζει καλές!Και έχω ασχοληθεί αρκετά με τη φωτό!Άλλωστε,ποτέ δε φωτογραφίζω με αυτόματες ρυθμίσεις,οπότε με καλύτερες ρυθμίσεις τραβάει πιο καλές φωτό! @griniaris, περιέχει κάποιες αλλαγές αλλά όχι όλες..Άλλωστε,ουδέπουτε έγραψα ότι στα σίγουρα θα προστίθενταν κάποιες λειτουργίες με αυτήν την αναβάθμιση.. Με την R3AA030 έκδοση υπήρχαν όλες αυτές οι λειτουργίες!Στον server της EMMA υπάρχει τώρα η R1EA031.Μπορεί να την αφαιρέσουν και να βάλουν την R3AA030,δε γνωρίζω!Θα δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 :help:Έχω την R1CA029 και χαλασμένο το java. Για να φτιαχτει πρέπει να κάνω αναβάσμηση ή να το πάω σε κάποιο Service Point της SE? ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:help::help::help::help: Ή θα χρησιμοποιήσεις τον DaVinci client ή θα το πας στο σέρβις!Όποια διαδικασία και να ακολυθήσεις κράτα αντίγραφα απ’τα πάντα γιατί το λογισμικό περνιέται εκ νεόυ και κατά συνέπεια διαγράφονται τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Αν σε καλυπτει εσενα αυτη η ποιοτητα τοτε με γεια σου! αγορασε το. εμενα παντως δε με καλυπτει με τιποτα, και γι αυτο το πουλησα.. Για κατσε ρε φιλε γιατι καπως περιεργα μας τα λες!Τι ενοεις ποιοτιτα?Το υλικο κατασκευης του μια χαρα ειναι(εκτος απο το πορτακι της μπαταριας που ψιλοτριζει) και η ποιοτητα της καμερας καλυτερη τουλαχιστον απο του ν903(3,2):blink:!!! Υ.Γ.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις κολησει με το μουφοsharp:!::blink::lol: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Συμφονω φιλε kotsianis7 , αν του κανει ας το παρει.. παντως για πες μου τη γνωμη σου, ειναι λογικο το sharp 903 που ειναι 3 ετων μοντελο, και 3.2 megapixels , να βγαζει καλυτερες φοτογραφιες και βιντεο απο το κορυφαιο αυτη τη στιγμη φοτοκινητο της sony ericsson, k850 ? εγω παντως απογοητευτηκα με αυτα που ειδα και τυποσα σε φοτο, αλλα και σε βιντεο που ειδα. εγω αυτο το κινητο το ειχα για λιγο καιρο.υπερβολικος ο φιλος κ ειδικα βραδινες καμια σχεση....αλλαξα προσοψη .σαν να<χω αλλο κινητο...εμεις δεν μπορουμε δηλαδη να την περασουμε την καινουργια ακομα?ΕΜΜΑ δε καταλαβαινω τι ειναι αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Δεεν έχω δει το V903 για να κρίνω! Σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις,ok,δε βγάζει καλές φωτο! Σύμφωνα με τις δικές μου παλι,βγάζει καλές!Και έχω ασχοληθεί αρκετά με τη φωτό!Άλλωστε,ποτέ δε φωτογραφίζω με αυτόματες ρυθμίσεις,οπότε με καλύτερες ρυθμίσεις τραβάει πιο καλές φωτό! @griniaris, περιέχει κάποιες αλλαγές αλλά όχι όλες..Άλλωστε,ουδέπουτε έγραψα ότι στα σίγουρα θα προστίθενταν κάποιες λειτουργίες με αυτήν την αναβάθμιση.. Με την R3AA030 έκδοση υπήρχαν όλες αυτές οι λειτουργίες!Στον server της EMMA υπάρχει τώρα η R1EA031.Μπορεί να την αφαιρέσουν και να βάλουν την R3AA030,δε γνωρίζω!Θα δούμε! Γιατι εγω με auto μονο δοκιμασα νομιζεις? με τα παντα! αλλα σε συγκριση με 903 οχι απλα μικρη διαφορα , αλλα πολυ μεγαλη, και σε ευκρινεια και σε θορυβο, και οπως ειπα και πιο πριν και στο βιντεο που εκει ειδικα ασε μη πω... εγω ΠΑΝΤΑ απο προσοπικα test βγαζω τα συμπερασματα μου. τελος παντων απλα ειπα τη γνωμη μου και τη προσοπικη εμπειρια μου με παρα πολλα κινητα που εχουν περασει απ τα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Η ΕΜΜΑ είναι ο server(ο κεντρικός υπολογιστής της SE)στον οποίο ’’ανεβαίνει’’ πρώτα το λογισμικό!Ο ΕΜΜΑ είναι προσβάσιμος μόνο από εξουσιοδοτημένα καταστήματα της SE(όπως τα σέρβις της)και από κάποιους ακόμη τυχερούς! :p Στην υπηρεσία αναβάθμισης της SE οι νέες εκδόσεις λογισμικού ανεβαίνουν 1-1,5 βδομάδα πιο μετα! Συγκεκριμένα,στον ΕΜΜΑ ανεβαίνουν κυρίως για τεστάρισμα τα λογισμικά από τα δικτυα κινητής που έχουν δικό τους,εξατομικευμένο,λογισμικό!Αλλά φυσικά ανεβαίνουν όλες οι εκδόσεις,ακόμη και οι ‘‘μη εξατομικευμένες‘‘ για τεστάρισμα!ΤΟ τεστάρισμα μπορεί να πάρει ακόμη και μήνες(όπως για το Κ850,που ήδη τεστάρεται για 2 μήνες τώρα). Απο βδομάδα λογικά όμως κάτι θα γίνει πιστεύω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Εμενα (προσοπικη μου αποψη) ειναι οτι το λαθος της sony ericsson, οτι πηρε τον ιδιο αισθητηρα του κ800-κ810, και απλα προσθεσε 2 megapixels. επρεπε να φτιαξει εκ νεου αισθητηρα, αυτος ηταν κατασκευασμενος για 3.2 και οχι για 5 megapixels. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Ο αισθητήρας μόνο σε διαστάσεις είναι ίδιος με του Κ800!Από κει και πε΄ρα,με μια ειδική τεχνική κατάφεραν και διατήρησαν το θόρυβο στα ίδια επίπεδα(και σε κάποιες περιπτώσεις τον μείωσαν)και παράλληλα αύξησαν την ισχύ του φλας,ώστε με ISO στα 200,να τραβάει πιο φωτεινές απ'το Κ800 φωτό!Αρκετά έξυπνο και απλό,ε; ;) Δεν είδα κανέναν ανταγωνιστη να πετυχαίνει κατι τέτοιο!2 megapixels επιπλέον,ίδιες διαστάσεις αισθητήρα και πιο χαμηλός θόρυβος... Όχι ότι θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Sony(δικής της κατασκευής είναι ο αισθητήρας και ο φακός). Αλλά σίγουρα είναι κατόρθωμα!Και οι καλά γνωρίζοντες το ξέρουν αυτό... Απλά,είναι πιο ανέξοδος,πιο γρήγορος και πιο εύκολα υλοποιήσιμος ο τρόπος αυτός απ'τη στιγμή που τραβάει μέχρι στιγμης! Δεν ήταν λανθασμένη κίνηση αυτή,τραβούσε και για φέτος!Αλλά μόνο μέχρι φέτος! Εννοείται ότι στο διάδοχο ο αισθητήρας είναι τύπου ExMOR! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Ενοειτε οτι καταλαβανε το λαθος τους για μενα, και γι αυτο τον αλλαξανε ! :lol:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Όχι ,είχαν σκοπό να τον αλλάξουν,ούτως ή άλλως!ExMOR είναι ο αισθητήρας που χρησιμοποιείται στην κορυφαία dSLR της Sony,α100! Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της χαμηλής κατανάλωσης των CMOS αισθητήρων και την ποιότητα των CCD! Δεν ήταν λάθος τους ένας τέτοιος αισθητήρας σαν του Κ850,απλά όπως είπα και πιο πάνω τραβάει ακόμη και βγάζει κατά γενική ομολογία ποιοτικές φωτό!Και σαφώς ειναι πιο εύκολα υλοποιήσιμος!Και πιο ανέξοδος!Άρα,έχουμε μικρότερο κόστος μελέτης,υλοποίησης και παραγωγής και πιο άμεση εφαρμογή και ταυτόχρονα ποιοτικά αποτελεσματα.. ;) Άλλωστε,δεν περίμεναν εμάς οι τεχνικοί της Sony για να τους πούμε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος!Οι δοκιμές στο κινητό(σε alpha μορφή-πιο πρώιμη από την Beta μορφή),γινόταν ήδη από τον Νοέμβριο του 2006,δηλαδή ο αισθητήρας ήδη είχε κατασκευαστεί απ'τον Σεπτέμβριο περίπου!Οπότε γνώριζαν τι απόδοση θα έχει και προφανώς ήταν ικανοποιημένοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Όχι ,είχαν σκοπό να τον αλλάξουν,ούτως ή άλλως!ExMOR είναι ο αισθητήρας που χρησιμοποιείται στην κορυφαία dSLR της Sony,α100! Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της χαμηλής κατανάλωσης των CMOS αισθητήρων και την ποιότητα των CCD! Δεν ήταν λάθος τους ένας τέτοιος αισθητήρας σαν του Κ850,απλά όπως είπα και πιο πάνω τραβάει ακόμη και βγάζει κατά γενική ομολογία ποιοτικές φωτό!Και σαφώς ειναι πιο εύκολα υλοποιήσιμος!Και πιο ανέξοδος!Άρα,έχουμε μικρότερο κόστος μελέτης,υλοποίησης και παραγωγής και πιο άμεση εφαρμογή και ταυτόχρονα ποιοτικά αποτελεσματα.. ;) Άλλωστε,δεν περίμεναν εμάς οι τεχνικοί της Sony για να τους πούμε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος!Οι δοκιμές στο κινητό(σε alpha μορφή-πιο πρώιμη από την Beta μορφή),γινόταν ήδη από τον Νοέμβριο του 2006,δηλαδή ο αισθητήρας ήδη είχε κατασκευαστεί απ'τον Σεπτέμβριο περίπου!Οπότε γνώριζαν τι απόδοση θα έχει και προφανώς ήταν ικανοποιημένοι! Ηταν ικανοποιημενοι ?? ετσι νομιζεις ?? Π_ _ _ _ α κανανε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Π....ά δεν κάνανε!Εδώ που τα λέμε(κατά την προσωπική μου εκτίμηση)βγάζει καλές φωτό το Κ850! Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει,αλλά δεν μπορεί να αλλάξουν τα πάντα στο σχεδιασμό ενός μοντε΄λου επειδή μπορεί κάποιο ποσοστό των χρηστών να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένο! ;) Και πίστεψέ με,δεν είναι πολλοί οι δυσαρεστημένοι χρήστες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Π....ά δεν κάνανε!Εδώ που τα λέμε(κατά την προσωπική μου εκτίμηση)βγάζει καλές φωτό το Κ850! Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει,αλλά δεν μπορεί να αλλάξουν τα πάντα στο σχεδιασμό ενός μοντε΄λου επειδή μπορεί κάποιο ποσοστό των χρηστών να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένο! ;) Και πίστεψέ με,δεν είναι πολλοί οι δυσαρεστημένοι χρήστες.. Συγνωμμη αλλα αυτα που λες για μενα δεν ισχυουν. οταν μια εταιρια σαν τη sony ericsson που το παρουσιαζει σαν cybersoot κινητο, δε δικαιολογητε για μενα να εχουν τοση αποκλιση προς το (χειροτερο) οι φοτογραφιες του κ800-κ810 σε σχεση με το κ850. δυσφιμηση για την ιδια, και την ονομασια cybersoot κανει αν (ετσι οπως λες) την φτανανε οσοι ικανοποιουνταν με το κ850.. για μενα αυτο που λες, απλα δεν ισχυει. απλη λογικη. ;) ποια εταιρια δε θελει περισσοτερους πελατες?? :blink: Επιμενω. απλα κανανε.. Π _ _ _ _ α :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Με το κ850 απλα δε δωσανε την απαιτουμενη βαση. γι αυτο και τη πατησανε, και ειμαι πιστευω οτι για καλο ητανε.. γιατι απο δω και περα θα προσεχουν πιο πολυ τα νεα μοντελα. και οπως λεει ο σοφος λαος μας... μαθημα το παθημα :!: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Κοίτα,είχα το Κ800 επί 1,5 χρόνο και τράβηξα πάνω από 8000 φωτό...Μέρα και νύχτα,με όλες τις δυνατές συνθήκες. Τα κινητά έχουν διαφορά μεγάλη θα έλεγα(το Κ850 προς το καλύτερο).Από κει και περα,ακόμη και στις πραγματικές ψηφιακές της Sony,το Cyber-shot είναι απλά ένα λογότυπο...Δηλαδή,όλες οι ψηφιακές της Sony που το φέρουν είναι οι καλύτερες στον τομέα τους;; Το λογότυπο αυτό εκτός του ότι είναι θέμα μάρκετινγκ δε σημαίνει μόνο ποιότητα,αλλά και ταχύτητα και ευκολία λειτουργίας όπως και πληρότητα λειτουργιών...Μην κολλάμε σ'ένα λογότυπο,ό,τι και να λένε οι εταιρίες..Και η ΝΟΚΙΑ με τους Carl-Zeiss φακούς τι κατάφερε;Ψηφιακή επεξεργασία της φωτό για να φαίνονται πιο ζωντανά τα χρώματα και πιο φωτεινές οι φωτό..Η Samsung πάλι που δεν έβαλε κανένα λογότυπο κατάφερε και παρουσίασε εξαιρετικά αξιόλογες συσκευές..Μου φαίνεται ότι ορισμένες φορες οι εταιρίες επαναπαύονται μόνο στο λογότυπο! Το resume είναι ότι γενικά τραβάει καλύτερες φωτό απ'ό,τι το Κ800,μέρα και νύχτα,οπότε..Προσωπική μου άποψη βέβαια,ok? Άλλωστε,όπως είπα παραπάνω,δεν μπορούμε να υποδείξουμε στους τεχνικούς τη δουλειά τους...Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και πότε θα το κάνουν και με ποιον τρόπο θα το κάνουν.. ;) Η ομάδα κατασκευής δεν είναι καμιά τυχάρπαστη ομάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Κοίτα,είχα το Κ800 επί 1,5 χρόνο και τράβηξα πάνω από 8000 φωτό...Μέρα και νύχτα,με όλες τις δυνατές συνθήκες. Τα κινητά έχουν διαφορά μεγάλη θα έλεγα(το Κ850 προς το καλύτερο).Από κει και περα,ακόμη και στις πραγματικές ψηφιακές της Sony,το Cyber-shot είναι απλά ένα λογότυπο...Δηλαδή,όλες οι ψηφιακές της Sony που το φέρουν είναι οι καλύτερες στον τομέα τους;; Το λογότυπο αυτό εκτός του ότι είναι θέμα μάρκετινγκ δε σημαίνει μόνο ποιότητα,αλλά και ταχύτητα και ευκολία λειτουργίας όπως και πληρότητα λειτουργιών...Μην κολλάμε σ'ένα λογότυπο,ό,τι και να λένε οι εταιρίες..Και η ΝΟΚΙΑ με τους Carl-Zeiss φακούς τι κατάφερε;Ψηφιακή επεξεργασία της φωτό για να φαίνονται πιο ζωντανά τα χρώματα και πιο φωτεινές οι φωτό..Η Samsung πάλι που δεν έβαλε κανένα λογότυπο κατάφερε και παρουσίασε εξαιρετικά αξιόλογες συσκευές..Μου φαίνεται ότι ορισμένες φορες οι εταιρίες επαναπαύονται μόνο στο λογότυπο! Το resume είναι ότι γενικά τραβάει καλύτερες φωτό απ'ό,τι το Κ800,μέρα και νύχτα,οπότε..Προσωπική μου άποψη βέβαια,ok? Άλλωστε,όπως είπα παραπάνω,δεν μπορούμε να υποδείξουμε στους τεχνικούς τη δουλειά τους...Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και πότε θα το κάνουν και με ποιον τρόπο θα το κάνουν.. ;) Η ομάδα κατασκευής δεν είναι καμιά τυχάρπαστη ομάδα... Η ποιοτητα του κ800 (αναλογικα) σε σχεση με το κ850 ειναι καλυτερη. και δε μιλαω για την αναλυση. μιλαω για την ευκρινεια, καθαροτητα, λιγοτερο θορυβο, καλητερα χροματα.. κι εγω το ειχα το κ800, και το πουλησα οταν ειδα οτι το sharp 903 ηταν σαφως καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Η ευκρίνεια του Κ800 δεν ήταν καλύτερη..Μήπως ξέχασες κάποια θέματα που κάποιοι έλεγαν ότι το Κ800 εφάρμοζε ένα φίλτρο για εξάλειψη του θορύβου; ;) Και όντως,ήταν σα να εφάρμοζε κάποιο φίλτρο και κάποιες φωτό (κυρίως τοπίων) δεν ήταν ευκρινείς... Το θέμα θορύβου άστο καλύτερα..Τραβηξες φωτό με ISO 100 ή 200 στο Κ850 και ήταν χειρότερη απ'του Κ800;;Γιατί μάλλον είσαι ο πρώτος που το αναφέρει αυτό!!!(και ο μοναδικός ίσως!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Τυχαρπαστη ομαδα σιγουρα δεν ειναι.. απλα, για μενα παντα, δε δωσανε την απαιτουμενη βαση. γι αυτο και πιστευω οτι τα νεα μοντελα σε θεμα καμερας θα ριχνουν χαλαρα, σε nokia και και αλλους. ουδεν κακο, αμιγες καλου.. Αν τραβηξα σε iso 100-200-400?? και βεβαια! ασχολουμε παντα και πολυ με τα κινητα! διαφορα στο 100 ναι. αλλα οχι τοση που να με ικανοποιησει, και οσο για το κ800, εμενα η φοτο του ηταν σαφως καλυτερες. (και ειπα πριν σε τι.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Τυχαρπαστη ομαδα σιγουρα δεν ειναι.. απλα, για μενα παντα, δε δωσανε την απαιτουμενη βαση. γι αυτο και πιστευω οτι τα νεα μοντελα σε θεμα καμερας θα ριχνουν χαλαρα, σε nokia και και αλλους. ουδεν κακο, αμιγες καλου.. αποψη σου και δυστυχως μονο δικια σου γιατι απο εποχης κ750 τα ιδια ακουω(οχι οτι το κ750 δεν βγαζει μακραν τις καλυτερες φωτο),αλλα απο οτι φαινεται η σονυ βγαινει δευτερη και καταιδρωμενη σε θεματα φωτο(και τριτη)...:mad:και εχω χειριστει ολα τα μοντελα της απο το κ750και μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Εκτος του κεντρικου joystick.. εκτος της καμερας.. εκτος του βιντεο.. εκτος της φτηνιαρικης και υπολειπης κατασκευης του.. κατα τα αλλα... καλο ειναι !! :p αν θες να δεις φιλε μου τι σημαινει κατασκευη, πηγενε και πιασε στα χερια σου ενα kaiser (που επισεις εχω, μαζι με το sharp, και εκει θα δεις τι σημαινει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολυ καλη κατασκευη.) ;) Πρόταση. Πάρε μια φωτογραφική μηχανή.;) Το kaizer τι είναι; Μου είναι παντελώς άγνωστο. Μια τόσο κορυφαία συσκευή σε ποιότητα και να είναι άγνωστη;;;;:blink: Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Πρόταση. Πάρε μια φωτογραφική μηχανή.;) Το kaizer τι είναι; Μου είναι παντελώς άγνωστο. Μια τόσο κορυφαία συσκευή σε ποιότητα και να είναι άγνωστη;;;;:blink: Τι ειναι το kaizer? pocket pc, gps, τηλεφωνο, καμερα, και πολλα αλλα που δε θα αναλυσω εδω, γιατι θα βγω τελειως off topic! εγω απλα το αναφερω σαν ποιοτητα κατασκευης μονο.. μακαρι να περνανε μαθηματα κατασκευης και sony ericsson και νοκια και να φτιαχνανε τετοιες πραγματικα ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ κατασκευες. αποψη σου και δυστυχως μονο δικια σου γιατι απο εποχης κ750 τα ιδια ακουω(οχι οτι το κ750 δεν βγαζει μακραν τις καλυτερες φωτο),αλλα απο οτι φαινεται η σονυ βγαινει δευτερη και καταιδρωμενη σε θεματα φωτο(και τριτη)...:mad:και εχω χειριστει ολα τα μοντελα της απο το κ750και μετα... Εγω πιστευω οτι με το κ850 τους (εγινε μαθημα) στι sony ericsson και το επομενο κορυφαιο φοτοκινητο της πιστευω, (προσοπικη αποψη) οτι θα ειναι πραγματικα κορυφαιο. θα δειξει αν εχω δικιο, εδω ειμαστε.. Και δεν ειμουν και δε θα ειμαι ΠΟΤΕ προκατηλημενος με καμια εταιρια και ας ειμαι απλα fan της sony ericsson, οποια εταιρια κανει Π _ _ _ _ _ Σ εγω ΠΑΝΤΑ θα τη κραζω. γιατι πολυ απλα τους πληρονουμε και δε μας τα χαριζουνε τα κινητα τους, καταλαβετε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 μπορεις να πατας τροποποιησεις στα μηνυματα σου ωστε να μην υπαρχει το φαινομενο καθε 5 λεπτα δικα σου μηνυματα χωριστα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Εγω χθες παρατήρησα το εξής: Ήθελα να βγάλω φώτο το Χίλτον, ώρα 22.30. Βάζω το αυτόματο και...βγαίνει μαύρη!! Βγάζω το φλάς και ... όλα οκ! Τι τρελλο ειναι αυτό? Ωραία κάμερα.... Παράλληλα βγάζω και το Ν80 με τα ταπεινά του 3.2 mp. και έβγαλε πολυ καλύτερη. Μα ειναι δυνατόν να πρέπει να απενεργοποιώ στο κ850 το φλάς για μακρυνες αποστάσεις? Λογικό είναι να χρησιμεύει για κοντά αλλά οχι και να μαυρίζει όλες τις μακρυνες, έλεος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Δυστηχως φιλε μου το κ850 δεν εβγαλε την αναμενομενη ποιοτητα που ολοι μας περιμεναμε.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts