cicilianos Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Βασικα καπως ετσι θα επρεπε να ειχε βγει το 950.Αυτο ειναι ολο. Η μεγαλη διαφορα ειναι το wi fi kai to walkman!Αυτα απο μενα. Για ατομα που τρελαινονται με την μουσικη ειναι μανουλα.Τα εχει ολα και απο τιμη θα δειξει χαχα! Ποτε θα ερθει επιτελους? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 απο το επισημο της sonyericsson εχει κυκλοφορησει σχεδόν παντου!!! http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/w960i# εκτος απο Ελλαδα και 4 ακομη Ασιατικα κρατη! Α ρε Ελλαδιστάν!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 στη Γερμανια κοστιζει 699€ http://www.ignition-shop.de/epages/Store.sf/?ObjectPath=/Shops/Ignition/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Αμαν... Καλά, στάνταρ θα πέσει η τιμή. Δεν παίζει να είναι τόσο ακριβό. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι 100-120€ κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Για να δουμε το Ελλαδισταν ποτε θα το ανακοινωσει !!! Ειμαι περιεργος να δω ποσες ημερες θα περασουν.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 SAR 0.96 :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Καλυτερο παντως απο του w950! Αν και παραμενει αρκετα υψηλο! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Σημερα περασα απο τον γερμανο η αντιπροσωπος της ericsson το ειχε φερει για επιδειξη. Η κοπελα μου ειπε οτι ειναι πολυ ομορφο σε εμφανιση αλλα πολυ δυσκολη η χρηση της τοuch oθονης το ποτε θα ρθει δεν γνωριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Φιλε καμιά σχέση. Το 990 έχει μεν μεγαλύτερη οθόνη αλλά δείχνει τελείως μάπα! Η οθόνη θα αρέσει σε όλους ΣΙΓΟΥΡΑ! καλο αυτο;) SAR 0.96 :cry: σιγα το πραγμα.bt παιδι μου,ασε που εχω πιασει και χειροτερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Το περιεργο ειναι οτι αφου λετε οτι κυκλοφορησε εξωτερικο πως γινεται στο gsmarena να λεει ακομη coming soon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 δεν το λεμε εμεις αλλα η sonyericsson στην επισημη ιστοσελίδα της: http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/w960i# Το πολυ περίεργο ειναι ότι στο Official Sony Ericsson shop : http://www.se-store.com/index.cfm?objectid=27157A31-3005-BC7A-20179276E84F64AB&pid=3EE94CC7-1422-10F9-44E10DE787D7C672 μεχρι χθες ελεγε :Pre-Register - Expected launch: Dec , 07 ενω σημερα λεει : Pre-Register - Expected launch: Jan , 08 Θα μας τρελλανουν??? Τι να παιζει αραγε μ' αυτο το τηλεφωνο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepourman Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Τι να πω ρε παιδιά και εμένα μου στείλανε email από την Sonyericsson πριν από δύο ημέρες για να μου πουν ότι κικλοφόρισε και είναι διαθέσιμο :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 telika h timi tha einai 579 kai kykloforei tin deytera... to exo idi sta xeria mou ! Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ 579 EYRO Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 το κινητο το πηρσ κι εγω σημερα,οι πρωτες μου εντυπωσεις αν και δεν το εψαξα ακομα καλα ειναι θετικες,ο ηχος πολυ καλος και γρηγορο. την οθονη την περιμενα τζαμι στυλ n95 8g αλλα ok καλη ειναι κι αυτη, Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 το κινητο το πηρσ κι εγω σημερα,οι πρωτες μου εντυπωσεις αν και δεν το εψαξα ακομα καλα ειναι θετικες,ο ηχος πολυ καλος και γρηγορο. την οθονη την περιμενα τζαμι στυλ n95 8g αλλα ok καλη ειναι κι αυτη, απο που το πηρες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 από ηράκλειο κρήτης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 το εφερε και το πλαισιο στα 559Ε. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1039415 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Αντε παιδια καλοριζικο.Πειτε εντυπωσεις μηπως το χτυπησουμε κ μεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 kai pali 559 euro gia afto to tilefono polla einai. tha itan kapos pio logiko na ksekinouse me tin timi tou lg viewty kai pali polla einai... (gia afto to tilefono);):ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Η vodafone το εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Έχω αρχίσει να ψήνομαι... Σε κανένα μήνα μάλλον θα το πάρω.. :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikost300 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 dio praktikes erotiseis sxetika me to wifi kai to bluetooth tou: 1) leei oti me to wifi mporo na mpo sto internet. DILADI an pao se xoro pou exei asirmato internet (px se bibliothiki) kai den einai prostatebmeno me kodikous kai ta sxetika mporo na mpo meso tou kinitou mou sto internet?? kai an nai tha einai san wap i san to internet tou ipologisti, me browser kai ta sxetika?? kai 2) poia i diafora bluetooth me A2DP kai bluetooth xoris A2DP?? mipos einai thema simbatotitas me ta ipoloipa bluetooth ton kiniton?? PS: sorry gia to megethos tou post alla exo poli kairo na paro kinito kai exo meinei ligo piso!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 dio praktikes erotiseis sxetika me to wifi kai to bluetooth tou: 1) leei oti me to wifi mporo na mpo sto internet. DILADI an pao se xoro pou exei asirmato internet (px se bibliothiki) kai den einai prostatebmeno me kodikous kai ta sxetika mporo na mpo meso tou kinitou mou sto internet?? kai an nai tha einai san wap i san to internet tou ipologisti, me browser kai ta sxetika?? kai 2) poia i diafora bluetooth me A2DP kai bluetooth xoris A2DP?? mipos einai thema simbatotitas me ta ipoloipa bluetooth ton kiniton?? PS: sorry gia to megethos tou post alla exo poli kairo na paro kinito kai exo meinei ligo piso!!:blink: 1.με το wifi μπορεις να μπαινεις οπου θελεις και να σερφαρεις οπου θελεις. δεν ξερω στην βιβλιοθηκη μπορει να εχει περιορισμους να μην μπαινεις σε ολες τις σελιδες. 2.http://www.myphone.gr/library/glossary.html?search_word=A2DP&do=search Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikost300 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 s' efxaristo alla sxetika me to bluetooth, aposo katalava einai gia na sindeetai to kinito meso bluetooth me akoustika. Mipos de tha mporo na steilo kai na paro apo bluetooth allon kinition?? kai apo ti selida tis sonyericsson pou diabaza ta xaraktiristika, pali den sigoureftika gia to thema. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts