Delijohn Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Βασικά συγγνώμη..δε διάβασα προσεκτικά το μήνυμά σου. Με τι γράμματα γράφεις? Μικρά και με τόνους? Δοκίμασε κεφαλαία όλα και χωρίς τόνους... Εγώ χρησιμοποιώ κεφαλαία, Τ9, προτάσεις λέξεων και αυτόματη μετατροπή σε κεφαλαία (από ρυθμίσεις) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.. πάντα στα 160 το πρώτο μήνυμα.. κι έχω στείλει μέχρι και 6ο! Γιώργος! :P Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Έχω το κινητό ενάμιση περίπου χρόνο, και είναι απροβλημάτιστο. Από χθες το βράδυ όμως, ξαφνικά δεν δουλεύει το touch. Έκανα restart κλπ, τιποτα. Τί μπορεί να φταίει και πώς ,αν μπορώ φυσικά, να αποφύγω το service???? :mad: Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μια φορά μου έπεσε απ' την τσέπη και αργότερα είδα ότι είχα το ίδιο πρόβλημα με 'σένα.. ε του 'ριξα μερικές και έστρωσε (χωρίς πλάκα). Μου συνέβη άλλες 2 φορές αν θυμάμαι καλά και με τον ίδιο τρόπο το αντιμετώπισα. Από τότε έχει πολύ καιρό να ξανασυμβεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 καλησπερα παιδια , αντιμετωπιζω ενα προβληματακι, συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω ασυρματου και χρησιμοποιω τον οπερα που εχω κατεβασει εγω σαν broswer οταν προσπαθισω να ανοιξω ομως καποιο βιντεο (ειτε απο youtube ειται απο αλλο σιτε) μου ανοιγει το media viewer βλεπω να φορτωνει το βιντεο αλλα παρολα αυτα δεν λεει να το παιξει με τπτ ... καμια ιδεα ??? το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο ?? ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αν υπάρχει για UIQ δοκίμασε και τον skyfire. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 καλησπερα παιδια , αντιμετωπιζω ενα προβληματακι, συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω ασυρματου και χρησιμοποιω τον οπερα που εχω κατεβασει εγω σαν broswer οταν προσπαθισω να ανοιξω ομως καποιο βιντεο (ειτε απο youtube ειται απο αλλο σιτε) μου ανοιγει το media viewer βλεπω να φορτωνει το βιντεο αλλα παρολα αυτα δεν λεει να το παιξει με τπτ ... καμια ιδεα ??? το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο ?? ευχαριστω για το χρονο σας πρεπει να βαλεις τελευταια εκδοση του flash player! εκει ειναι συνηθως το προβλημα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Νομιζω οτι ειναι θεμα ρυθμισεων του router. Ισως να φταιει οτι δεν υποστηριζει rtsp, να εμποδιζει το firewall η να ειναι κλειστη η απαραιτητη πορτα. Δοκιμασε να συνδεθεις και σε αλλο router. Το flash plugin δεν εχει σχεση γιατι μπορει να αναπαραγει μονο αρχεια swf και υπαρχει μονο στα g900/g700 αλλα μπορει να μεταφερθει και στα αλλα uiq3. Επισης ο browser δεν παιζει ρολο καθως τα βιντεακια γινονται streaming απο το media viewer του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cadet131 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλημέρα. Προσπάθησα να ρυθμίσω το W960 για να στέλνω και να λαμβάνω mails από το κινητό. Στέλνοντας test mail από το γραφείο, έλαβα μήνυμα από το 54000 ότι έχω νέο μήνυμα στο mailbox. Όταν προσπάθησα να στείλω δοκιμαστικό mail από το W960 πήρα το ακόλουθο μήνυμα λάθους: "Ο διακομιστής SMTP δεν επέτρεψε τη σύνδεση". Θα μπορούσα να έχω κάποια βοήθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος; Υπάρχουν κάποια links εντός ή εκτός του forum με τις απαραίτητες οδηγίες ρύθμισης του W960 για αποστολή και λήψη mail με το mycosmos.gr; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλησπερα, εχω προβλημα με το wifi του κινητου :( Δεν βρισκει καν το δικτυο μ για να συνδεθει, ενω του γειτονα το εμφανιζει κανονικα:confused: Υπαρχει καποια ρυθμιση να κανω στο ρουτερ(γιατι μαλλον αυτο φταιει)ωστε να το βγαζει στα αποτελεσματα οταν σκαναρει για ασυρματα το κινητο? Ευχαριστω. Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλησπερα, εχω προβλημα με το wifi του κινητου :( Δεν βρισκει καν το δικτυο μ για να συνδεθει, ενω του γειτονα το εμφανιζει κανονικα:confused: Υπαρχει καποια ρυθμιση να κανω στο ρουτερ(γιατι μαλλον αυτο φταιει)ωστε να το βγαζει στα αποτελεσματα οταν σκαναρει για ασυρματα το κινητο? Ευχαριστω. Τι μάρκα είναι το router σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Βασικα δε νομιζω να ναι θεμα του ρουτερ, γιατι εχω δοκιμασε με lg k με iphone k βρισκουν το ssid μου, μονο το συγκεκριμενο εν το βρισκει. Ειναι το ασυρματο netfaster iad2 της hol με ασφαλεια WPA/WPA2. Eδω μπορεις να το δεις http://www.hol.gr/default.asp?pid=287&la=1 ειναι το πρωτο της λιστας. Ευχαριστω για την απαντηση :) Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Έχω διαβάσει για περιπτώσεις που είτε δεν εντοπίζει κανένα δίκτυο είτε δεν μπορεί να συνδεθεί σε συγκεκριμένα δίκτυα. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Μπορείς να δοκιμάσεις και ένα update αλλά θα χαθούν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Εχει το τελευταιο update :( Δε πειραζει, ευχαριστω που ασχοληθηκες :D Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Εχει το τελευταιο update :( Δε πειραζει, ευχαριστω που ασχοληθηκες :D Δεν έχει σχέση που έχεις το τελευταίο update, μπορείς να περάσεις ξανά το firmware μέσω του SEUS ή να κάνεις format πρώτα την εσωτερική μνήμη από το κρυφό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Καταλαβα:) Βασικα δυο μερες ειναι που το εχω οποτε δεν εχω κ πολλα πραματα να φοβαμαι να χασω, αλλα πρωτα θα εξαντλησω τις επιλογες μ μπας κ το φτιαξω :happy::X Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Το προβλημα μου διορθωθηκε οταν αλλαξα τη ρυθμιση απο WPA/WPA2 σε WPA2 only στο security του ρουτερ :) Ευχαριστω verikets που ασχοληθηκες :) Το ακουστικο παρατηρησα οτι δεν ειναι δυνατο, για να ακουσω τον αλλο που μιλαει πρεπει να προσπαθησω πολυ :p Η ενταση ειναι στο τερμα κ απο το κρυφο μενου που κοιταξα.Υπαρχει αλλος τροπος διορθωσης του?Σε σερβις θα μπορεσουν να μου το ενισχυσουν ή να συμβιβαστω? Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Να 'σαι καλά. Για τον ήχο έχουν κυκλοφορήσει διάφορα mods (τροποποιήσεις) για τα περισσότερα uiq3 μοντέλα που ενισχύουν είτε το πίσω ηχείο ή και το ακουστικό. Συγκεκριμένα για το w960i θα μάθω αν υπάρχει mod και ποιο είναι συμβατό και θα σε ενημερώσω μέχρι αύριο. Το service δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Τελικά δεν υπάρχει κάποιο mod που ενισχύει τον ήχο του ακουστικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 :/ Δεν πειραζει, ευχαριστω που εψαξες οπως κ να χει:respect: Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 καλημέρα, προσπαθώ να συγχρονίσω το w960i με το pc suite στα windows 7 αλλά τζίφος...το κινητό δεν μπορεί να το δει το pc suite...έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Χωρίς να θέλω να σας μπερδέψω, το κινητό δεν το χρησιμοποιώ πια.. αλλά νομίζω πως είχε μόνο wi-fi b οπότε δεν έμπαινε σε ασύρματα wifi-g.. ΣΠίτι θυμάμαι με το netfaster, το είχα βάλει σε λειτουργία b+g για να μπορέσω να συνδεθώ... αυτά τα ολίγα! :-) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjMafia Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Γεια σας... μήπως ξέρει κανείς πως και αν μπορώ να δώσω ιντερνετ από το κινητό στον υπολογιστή??? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Απ'όσο ξέρω δεν γίνεται εκτός αν μιλάς για gprs/3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjMafia Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Με 3g εννοώ να είμαι συνδεδεμένος από το κινητό και με το καλώδιο usb να δίνω ιντερνετ στον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 PC Suite. Περισσότερα εδώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts