johny1 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Οταν λεμε gps? Ειναι εξαρτημα που συνδεεται μεσω bt στο κινητο και εγω βλεπω στο κινητο χαρτες κτλ? Δειχνει στο χαρτη την πορεια που κανω, την στιγμη που την κανω? Πήγαινε εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=155386 και διάβασε για να καταλάβεις τι γίνετε !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Οταν λεμε gps? Ειναι εξαρτημα που συνδεεται μεσω bt στο κινητο και εγω βλεπω στο κινητο χαρτες κτλ? Δειχνει στο χαρτη την πορεια που κανω, την στιγμη που την κανω? Αν δεν έχει το κινητό σου ενσωματωμένο gps, χρειάζεσαι 2 πράγματα. Πρώτον κάποιο πρόγραμμα για το κινητό για να σου βγάζει τις πληροφορίες σε χάρτες κλπ και δεύτερον ένα δέκτη GPS που περιλαμβάνει και κεραία.Συνήθως η επικοινωνία μεταξύ κινητού και δέκτη είναι μέσω bluetooth. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cattino Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Αγορασα το 6110 αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με το route66 απο την αρχη ζηταει να πληρωσω....το τηλ μου ειναι 6947370337 αν θελει καποιος να επικοινωνησει...8α τον παρω πισω εγω. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AN7 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 χάρτες για ελλάδα στο Route66 που βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ στην αναβάθμιση 'Οταν πήγα το κινητό μου (6110) στη ΝΟΚΙΑ για να αναβάθμιση (3.58), διαπίστωσα πως στo route66, το "," (=κόμμα) δεν εμφανίζεται αλλά αντί για αυτό μου βγαίνει ένα τετραγωνάκι. Αν δηλαδή, πατήσεις το πλήκτρο "5" όταν είσαι στο route66 μου λέει το υψόμετρο (για παράδειγμα), όμως αντί για κόμμα, μου βγάζει ένα τετραγωνάκι. Αν ρυθμίσω σαν γλώσσα τηλεφώνου τα "αγγλικά", τότε το κόμμα εμφανίζεται κανονικά. ΦΥΣΙΚΑ και θα στείλω "ξεχεστήριο" e-mail στη route 66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ΦΥΣΙΚΑ και θα στείλω "ξεχεστήριο" e-mail στη route 66. Μηπως σου απαντησαν ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Μηπως σου απαντησαν ? Φίλε μου θα πρέπει να μπω στη διαδικασία να τους στείλω βίντεο (και πάλι). 'Αντε να εξηγήσεις στην κοπελίτσα που παίρνει τα e-mails ότι αντί για "κόμμα" βγάζει τετραγωνάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Tελικα δεν εχει βγει τροπος να εχουμε τους χαρτες free? Aν και απο την στιγμη που αγορασαμε το προγραμμα μαζι με την συσκευη θα επρεπε να δικαιουμαστε δωρεαν αναβαθμισεις! τι after sales service ειναι αυτο? Θα βολευτουμε με το garmin μια και καλη μου φαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Οι κατοχοι του 6110Ν μπορουν να χρησιμοποιουν και το παρον θεμα για οτι σχετικο με τους χαρτες.... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts