Alexkass Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από Exposed_Bone Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giannis42 ( 7 Νοέ. 2004 , 17:36) το gprs plus δοθλευει κανονικα σεμ :wacko: εδω και 4 μηνες :wacko: εαν εννοεις το pocket informant το εχω 2 μηνες και ουδεν προβλημα :whistle: χμ το pocket informat δεν το εχω δουλεψει καθολου αλλα οσα screenshot ειδα μου αρεσε ppc dixws PI 5.x i Agenda Fusion 6.x den ine ppc... :o Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 7 Νοέ. 2004 , 23:50) Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) χμ το pocket informat δεν το εχω δουλεψει καθολου αλλα οσα screenshot ειδα μου αρεσε[/b] ppc dixws PI 5.x i Agenda Fusion 6.x den ine ppc... :o το δοκιμασα το PI ειναι υπερβολικα βαρη ή ηταν ιδεα μου οτι σερνονταν ? :worry: επισεις ποιον θεωρητε τον καλλιτερο viewer για εικονες ? δεν μου πολυ αρεσει το album Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 8 Νοέ. 2004 , 00:15) ppc dixws PI 5.x i Agenda Fusion 6.x den ine ppc... :o το δοκιμασα το PI ειναι υπερβολικα βαρη ή ηταν ιδεα μου οτι σερνονταν ? :worry: επισεις ποιον θεωρητε τον καλλιτερο viewer για εικονες ? δεν μου πολυ αρεσει το album SPB Imageer!!! Ότι καλύτερο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Και πολύ γρήγορο και με φοβερή ποιότητα διαβάθμησης των φωτογραφιών... :D Και μία ερώτηση. Κατέβασα απ'το irc το w i s b a r a d v a n c e 2 υποτείθεται "περιποιημένο" και τώρα ενώ στις ρυθμίσεις το εμφανίζει registered μου λέει ότι η δοκιμαστική περίοδος έληξε και σταματάει να δουλεύει σωστά... Κανείς που το έχει βάλει? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili ( 8 Νοέ. 2004 , 00:39) SPB Imageer!!! Ότι καλύτερο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Και πολύ γρήγορο και με φοβερή ποιότητα διαβάθμησης των φωτογραφιών... :D Και μία ερώτηση. Κατέβασα απ'το irc το w i s b a r a d v a n c e 2 υποτείθεται "περιποιημένο" και τώρα ενώ στις ρυθμίσεις το εμφανίζει registered μου λέει ότι η δοκιμαστική περίοδος έληξε και σταματάει να δουλεύει σωστά... Κανείς που το έχει βάλει? το wisbar2 ειναι καλο ? Αξιζει ? Δεν βαρενει το συστημα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Το wisbar το πρώτο που είχα δοκιμάσει ήταν πραγματικός ψυχοβγάλτης αλλά η καινουργια έκδοση πραγματικά δουλεύει ρολόι!!! Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που θα έδινα χρήματα για να το αγοράσω αλλά δεν έχω βγάλει πιστωτική ακόμα και δεν έχω σκοπό να την βγάλω μόνο και μόνο για ένα πρόγραμμα... Είναι πραγματικά γρήγορο και με πανέμορφα skins!!! Και πολύ λειτουργικό ως task manager. Κλείνει ακόμα και το Active sync!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili ( 8 Νοέ. 2004 , 16:14) Το wisbar το πρώτο που είχα δοκιμάσει ήταν πραγματικός ψυχοβγάλτης αλλά η καινουργια έκδοση πραγματικά δουλεύει ρολόι!!! Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που θα έδινα χρήματα για να το αγοράσω αλλά δεν έχω βγάλει πιστωτική ακόμα και δεν έχω σκοπό να την βγάλω μόνο και μόνο για ένα πρόγραμμα... Είναι πραγματικά γρήγορο και με πανέμορφα skins!!! Και πολύ λειτουργικό ως task manager. Κλείνει ακόμα και το Active sync!!! χμ... ασε να ψαξω να δω εαν θα το βρω εγω "αγορασμενο" ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Το βρηκα ! :p PM me το email σου να στο στειλω ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Pocket Plus 2.2 Released λινκ: http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/?en Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 9 Νοέ. 2004 , 16:08) Pocket Plus 2.2 Released λινκ: http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/?en τωωωωωωωωωωρα ! ;) εχει βγει εδω και 2 εβδομαδες βρε ! Νομιζα οτι το ηξερες ! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Το έχει "αγοράσει" κανείς...? Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 χμ την γνωμη μου για μερικα προγραμματα που δουλεψα αυτες της μερες SPB Imageer : το interface του με παιδεψε παρα πολυ αλλα απο θεμα δυνατοτητες φενεται οκ resco viewer photo : σε ολους τους τομεις το βλεπω οκ , για αυτο το λογο κρατησα αυτο σαν viewer Agenda Fusion 6.x : δεν μου αρεσε , πολυ πολυπλοκο για το τιποτα pocket informat : πολυ καλες δυνατοτητες αλλα αρκετα βαρη , για αυτο δεν το κρατησα , αλλα σκοπευω να το ξαναβαλω .contact mobile : φιγουρα μονο resco keyboard : αυτοκρατησα για πληκτρολογιο , αλλα δεν ξερω τι γινεται με τα ελληνικα στα sms (ξερει κανεις ?) netfront : πολυ βαρυ δεν ειναι ? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 9 Νοέ. 2004 , 20:00) χμ την γνωμη μου για μερικα προγραμματα που δουλεψα αυτες της μερες SPB Imageer : το interface του με παιδεψε παρα πολυ αλλα απο θεμα δυνατοτητες φενεται οκ resco viewer photo : σε ολους τους τομεις το βλεπω οκ , για αυτο το λογο κρατησα αυτο σαν viewer Agenda Fusion 6.x : δεν μου αρεσε , πολυ πολυπλοκο για το τιποτα pocket informat : πολυ καλες δυνατοτητες αλλα αρκετα βαρη , για αυτο δεν το κρατησα , αλλα σκοπευω να το ξαναβαλω .contact mobile : φιγουρα μονο resco keyboard : αυτοκρατησα για πληκτρολογιο , αλλα δεν ξερω τι γινεται με τα ελληνικα στα sms (ξερει κανεις ?) netfront : πολυ βαρυ δεν ειναι ? :worry: SPB Imageer/Resco Viewer - Εγω χρησιμοποιω τον build in Viewer ! .contact mobile - στα ειπα εγω... :p :p Resco Keyboard - Δεν το εχω βαλει ρε γ@μωτο! Ειναι καλο? Αξιζει ? Netfront - συμφωνω οτι ειναι πολυ βαρη ! - PIE for ever ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass ( 9 Νοέ. 2004 , 20:06) SPB Imageer/Resco Viewer - Εγω χρησιμοποιω τον build in Viewer ! .contact mobile - στα ειπα εγω... :p :p Resco Keyboard - Δεν το εχω βαλει ρε γ@μωτο! Ειναι καλο? Αξιζει ? Netfront - συμφωνω οτι ειναι πολυ βαρη ! - PIE for ever ! ;) -εννοεις το album ? :worry: - τελικα ειχες δικαιο , το μονο καλο που βρισκω ειναι οτι στο δρομο μπορεις να παρεις πιο ευκολα τηλ. :worry: - χμ , τουλαχιστον απο interface σκιζει - ουτε wap δεν ανοιγη ... τον myPIE το εχεις βαλει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 9 Νοέ. 2004 , 20:14) -εννοεις το album ? :worry: - τελικα ειχες δικαιο , το μονο καλο που βρισκω ειναι οτι στο δρομο μπορεις να παρεις πιο ευκολα τηλ. :worry: - χμ , τουλαχιστον απο interface σκιζει - ουτε wap δεν ανοιγη ... τον myPIE το εχεις βαλει ? - Ναι - ;) - τον myPIE δεν το εχω βαλει. Ειναι καλος ? Τι κανει ? :eek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass ( 9 Νοέ. 2004 , 20:29) - Ναι - ;) - τον myPIE δεν το εχω βαλει. Ειναι καλος ? Τι κανει ? :eek: - το album εμενα δεν μου πολυ αρεσει -οταν το βαλω θα σου πω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Geovass το Wisbar που έστειλες είναι φοβερό και τρομερό και πολύ βελτιωμένο σε σχέση με την λίγο προηγούμενη έκδοση που είχα εγώ!!! Όσο για τα skins πρέπει να είναι φτιαγμένα για wisbar advanced 2 για να δουλέψουν. Εμένα μου τα βλέπει όλα!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili ( 9 Νοέ. 2004 , 21:16) Geovass το Wisbar που έστειλες είναι φοβερό και τρομερό και πολύ βελτιωμένο σε σχέση με την λίγο προηγούμενη έκδοση που είχα εγώ!!! Όσο για τα skins πρέπει να είναι φτιαγμένα για wisbar advanced 2 για να δουλέψουν. Εμένα μου τα βλέπει όλα!!! χμ... ισως εγω εβαζα και Themes απο την εκδοση 1.x για αυτο. Να σου που σε πιο φακελο τα βαζεις ? Το καθε theme ειναι μεσα στον φακελο του ετσι ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Ναι... το κάθε θέμα στον φάκελο του. Στον φάκελο themes στον φάκελο του wisbar όλα! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSkorpionSS Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Για το slovoed, που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το πως θα το "αγοράσουμε"; Ας μου στείλει κάποιος pm γιατί το ψάνχω εδώ και καιρό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 βρε παιδιά βίσκουμε πουθενά το voice command for pocket pc *****? ευχαριστώ :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από gpx βρε παιδιά βίσκουμε πουθενά το voice command for pocket pc ****? ευχαριστώ :rolleyes: ******** Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 οκ φίλε αλλά πως το κατεβάζουμε απο εκεί? βρίσκουμε τα file των διαφόρων χρηστών αλλά απο εκεί και πέρα τι γίνεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpx (10 Νοέ. 2004 , 19:01) οκ φίλε αλλά πως το κατεβάζουμε απο εκεί? βρίσκουμε τα file των διαφόρων χρηστών αλλά απο εκεί και πέρα τι γίνεται? Δες εδώ. Έχει αναλυτικές οδηγίες. Εγώ σου προτείνω ανεπιφύλακτα να κατεβάσεις το invision, το οποίο κάνει το κατέβασμα παιχνίδι. :) http://www.i-n-v-i-s-i-o-n.com/index.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ EDIT POST ME ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚAΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ... ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΣΤ ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΙΑ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ THREAD. @gpx: ξαναδιαβασε τους όρους που αποδέχτηκες, δεν είναι δυνατόν να ρωτάς τόσο απροκάλυπτα. @alexkass: κατανοώ το πάθος σου να βοηθήσεις όποιον ρωτήσει, αλλά αν βαριέσαι να στείλεις pm καλύτερα μην απαντήσεις, μεγαλύτερο κακό κάνεις. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Μήνυμα προς Muck Smith: Plz, μην κλειδώσεις το Thread. Είναι ένα από τα χρησιμότερα στο Forum. Με μία ματιά μπορούμε να βρούμε όλα τα ήδη software. Nice Start The Pocket PC provides very simple password protection that is pin or password entry. Unlike in desktop computer, you do not have the easy way to log off the device when needed to ensure the next person to use it have to enter password. Nice Start is a replacement for the built-in password module that solves the problems and gives you a lot more. With it you can: 1. Start the Pocket PC with password protected Windows XP like screen. 2. Log off any time so you know your device is protected. 3. Access to vital information instantly without having to log in. The information include date, time, calendar, machine status... 4. Display or access to full owner information in password screen. 5. Have records of all log-in/log-off activities. Setup to prevent many failed log-in attempts or automatically hard-reset to erase personal data. 6. Prevent wasting battery power caused by unknowing turn-ons. 7. Enjoy more beautiful customizable skins available to download and build your own personal graphics with the free tool. Please visit our website for more downloads, include free finger scan module for iPaq 5xxx devices (BioScan), Skin Creator software (NiceKit) and many skins. http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=5851 http://trials.pocketgear.com/Product_images/1/191/nspwd.jpg :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts