danapostol Δημοσιεύτηκε June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2007 "φατε" "ματια" "ψαρια" "σε" "οπιον" "αρεσουν" εεεεδω ------> http://rapidshare.com/files/36310016/DarkRed.rar.html http://rapidshare.com/files/36385414/danapostol.rar.html 10/6/2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Πότε πρόλαβες ρε θηρείο ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. June 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Πότε πρόλαβες ρε θηρείο ? trexo pio grigora aptin skia moy ee.....kalo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 "φατε" "ματια" "ψαρια" "σε" "οπιον" "αρεσουν" εεεεδω ------> παρακαλω" "διαγραψτε" "το" "πιο" "πανο" θεμα "διμιουργιθικε" "κατα" "λαθος" http://rapidshare.com/files/35997954/danapostol.rar.html Πολύ καλή προσπάθεια danapostol, χρειάζεται μία μικρή διόρθωση όμως. Όταν εγκαταστήσεις το skin αυτό στο φάκελο skin και υπάρχει και το standard ("All"), τότε, μέσα από το destinator δεν μπορείς να επιλέξεις το skin σου (ή τέλος πάντων, δεν φαίνεται να αλλάζει ονομασία). Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις αφήσει το αρχείο foldername.ini ως έχει, με αποτέλεσμα και το "All" και το "danapostol" να εμφανίζονται μέσα στο destinator ως "standard". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Πολύ καλή προσπάθεια danapostol, χρειάζεται μία μικρή διόρθωση όμως. Όταν εγκαταστήσεις το skin αυτό στο φάκελο skin και υπάρχει και το standard ("All"), τότε, μέσα από το destinator δεν μπορείς να επιλέξεις το skin σου (ή τέλος πάντων, δεν φαίνεται να αλλάζει ονομασία). Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις αφήσει το αρχείο foldername.ini ως έχει, με αποτέλεσμα και το "All" και το "danapostol" να εμφανίζονται μέσα στο destinator ως "standard". ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ SKINAKI TOY DANAPOSTOL,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ SKINAKIA TOY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ SKINAKI TOY DANAPOSTOL,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ SKINAKIA TOY Απλά, ανοίγεις το foldername.ini με κάποιον editor και αλλάζεις το S t a n d a r d σε κάτι άλλο. Όταν μετά θα πας στο destinator να αλλάξεις το skin θα σου εμφανιστεί και το standard και το danapostol. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. June 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Απλά, ανοίγεις το foldername.ini με κάποιον editor και αλλάζεις το S t a n d a r d σε κάτι άλλο. Όταν μετά θα πας στο destinator να αλλάξεις το skin θα σου εμφανιστεί και το standard και το danapostol. ok pedes exo ananeosi to skin ke pezi pleon kanonika (nomizo) parakalo tsekarete ke pite moy (balte to mesa sto fakelo ...skin.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opelgiorgos Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 nai ola o.k poli kalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. June 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 gia ton filo ibiza 2003 distixos h proigoymenh den ginete elpizo ayti na soy aresh http://rapidshare.com/files/37705754/welcome.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 nasai kala file dano,mia xara einai.mprabo kai pali. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoredis Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 re paidia me ekeina ta koumpakia pou lene No res tha ginei tpt? Παράθεση ουδείς ήξερε πρίν μάθει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invisible21 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Πολύ καλή προσπάθεια, θα τα περάσω γιατί πρέπει να σκίζουν!!! Παράθεση Nseries Experiense... Nokia N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkida07 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Υπάρχει κάποιο link για να περάσω στο Destini 7 ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνική φωνή?Ευχαριστώ!:) Παράθεση ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο... [sIGPIC][/sIGPIC] Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr football-manager.gr blog-->koubanoiradio.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Όπως σωστά καταλαβαίνεται είναι ένα Skin φτιαγμένο από τα χεράκια μου. Είναι για 320χ240 & 240χ320. έχω κάνει τους δρόμους για μέρα μαύρους με την άσπρη γραμμή στην μέση ανά κατεύθυνση, και χωρίζω τους δρόμους ανά κατηγορίες και μέγεθος, δηλαδή η εθνική δρομη είναι πιο μεγάλη, η λεωφορη μικρότερη ,τους οδούς ποιο μικρή ,και τέλος τα στενά ακόμα ποιο μικρα.Φυσικά με πολύ καλή ευκρινια.ΜΕ ΛΗΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΙΜΑ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΧΡΏΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΡΌΜΟ. Για νύχτα επησεις υπάρχουν η παραπάνω κατηγορίες δρόμων,αλλά εδώ το φόντο ειναι μαύρο και η δρομη ΜΛΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚ . Το αυτοκινητάκι είναι TOYOTA COROLLA SEDAN 2008 :lol:ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ (Που λέει και η ΤΑΤΙΑΝΑ):lol: Το κατεβαζεις απο εδώ http://rapidshare.com/files/151571114/Mario-d.j._m1.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Να και μερικα Welcome Skin για Destinador7:) http://rapidshare.com/files/150853536/DESTINADOR_SKIN_WELCOME.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 και για οσους δεν θελουν αυτοκινιτακι(toyota corolla) εδω το εχω με βελακια....! http://rapidshare.com/files/151573247/Mario-d.j._m2.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Όπως σωστά καταλαβαίνεται είναι ένα Skin φτιαγμένο από τα χεράκια μου. Είναι για 320χ240 & 240χ320. έχω κάνει τους δρόμους για μέρα μαύρους με την άσπρη γραμμή στην μέση ανά κατεύθυνση, και χωρίζω τους δρόμους ανά κατηγορίες και μέγεθος, δηλαδή η εθνική δρομη είναι πιο μεγάλη, η λεωφορη μικρότερη ,τους οδούς ποιο μικρή ,και τέλος τα στενά ακόμα ποιο μικρα.Φυσικά με πολύ καλή ευκρινια.ΜΕ ΛΗΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΙΜΑ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΧΡΏΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΡΌΜΟ. Για νύχτα επησεις υπάρχουν η παραπάνω κατηγορίες δρόμων,αλλά εδώ το φόντο ειναι μαύρο και η δρομη ΜΛΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚ . Το αυτοκινητάκι είναι TOYOTA COROLLA SEDAN 2008 :lol:ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ (Που λέει και η ΤΑΤΙΑΝΑ):lol: Το κατεβαζεις απο εδώ http://rapidshare.com/files/150826804/Destinator7_Skin_Mario-d.j._m1.zip.html Einai entiposiako to oti parousiazis ena skin pou alloi kopiasane na to ftiaxoune os dikia sou kataskevi :) mesa exei prosoipografi tou papouli :p opios theli skin mporei na ta vrei ola edo!!!!! ;) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Einai entiposiako to oti parousiazis ena skin pou alloi kopiasane na to ftiaxoune os dikia sou kataskevi :) mesa exei prosoipografi tou papouli :p opios theli skin mporei na ta vrei ola edo!!!!! ;) Στο forum NAVIMANIA που το εχω προτοανεβασει το γράφω πώς (ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ SKIN papouli) Και τον ευχαριστώ για αυτό.ΚΑΙ αν προσέξεις δεν εχει καμιά σχέσει με το skin papouli (Το Skin papouli Εχει toyota corolla ? εχει όλους τους δρόμους ημέρας ΜΑΥΡΟΥΣ? έχει όλους τους δρομους νύχτας ΜΠΛΕ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ? Κ.Τ.Λ. ) Άπλα στηρίζω εκεί την εφαρμογή. Και προτού ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ & ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΊΣ καλό θα ηταν να ρωτήσεις...! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΗΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΙΩΝ. ΥΣ¨Και μάθε στο FORUM που σε φιλόξενη δεν προτρεπεις να αλλάξουμε FORUM (opios theli skin mporei na ta vrei ola edo!!!!!) Απλά ΠΡΟΣΦΈΡΕΙΣ στο FORUM που σε φιλοξενεί.!!! Τα Skin που έβαλα εδώ τα έχω δημοσίευση και σε άλλα 4 FORUM, Δεν προτρέπω κανέναν ΒΆΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΆ ΜΙΑ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ να πάει να τα βρει.!!!Πρέπει να στηρίζουμε τα FORUM που μας ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΝ....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Όπως σωστά καταλαβαίνεται είναι ένα Skin φτιαγμένο από τα χεράκια μου. Είναι για 320χ240 & 240χ320. έχω κάνει τους δρόμους για μέρα μαύρους με την άσπρη γραμμή στην μέση ανά κατεύθυνση, και χωρίζω τους δρόμους ανά κατηγορίες και μέγεθος, δηλαδή η εθνική δρομη είναι πιο μεγάλη, η λεωφορη μικρότερη ,τους οδούς ποιο μικρή ,και τέλος τα στενά ακόμα ποιο μικρα.Φυσικά με πολύ καλή ευκρινια.ΜΕ ΛΗΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΙΜΑ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΧΡΏΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΡΌΜΟ. Για νύχτα επησεις υπάρχουν η παραπάνω κατηγορίες δρόμων,αλλά εδώ το φόντο ειναι μαύρο και η δρομη ΜΛΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚ . Το αυτοκινητάκι είναι TOYOTA COROLLA SEDAN 2008 :lol:ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ (Που λέει και η ΤΑΤΙΑΝΑ):lol: Το κατεβαζεις απο εδώ http://rapidshare.com/files/151571114/Mario-d.j._m1.zip.html esi edo den les kapou oti vasistikes,i stirixtikes,i sinergastikes,me kapion allon xristi alla einai apo ta xerakia sou etsi den les ;Krata tis upodixis gia tou logou sou loipon kai an theleis kati na prosferis kane kati diko sou kai oxi me auton ton tropo!!!! Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 esi edo den les kapou oti vasistikes,i stirixtikes,i sinergastikes,me kapion allon xristi alla einai apo ta xerakia sou etsi den les ;Krata tis upodixis gia tou logou sou loipon kai an theleis kati na prosferis kane kati diko sou kai oxi me auton ton tropo!!!! αφού δεν θέλεις να καταλάβεις ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΟΥ εγώ εξηγήθηκα και δεν ασχολούμε άλλο με τα αυτονόητα.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 επειδη εχω κανει διαφανα τα πλαισια για να βλεπω περισσοτερο χαρτη μηπως μπορει να πει κανεις πως θα αλλαξω τα χρωματα στις γραμματοσειρες απο μαυρα σε κοκκινα γιατι μπερδευονται με αυτα των οδων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 επειδη εχω κανει διαφανα τα πλαισια για να βλεπω περισσοτερο χαρτη μηπως μπορει να πει κανεις πως θα αλλαξω τα χρωματα στις γραμματοσειρες απο μαυρα σε κοκκινα γιατι μπερδευονται με αυτα των οδων. Με την βοηθηα του XARI.. Αυτά αφορούν την αλλαγή χρωματισμών των μενού! Στο αρχείο color.ini. [General] ;Disclaimer ????? COLOR_DISCLAIMER_TEXT=0,28,60 COLOR_DISCLAIMER_BK=255,255,255 ;EULA Κείμενο Βοήθειας COLOR_EULA_TEXT=0,28,60 ;main menu Κυρίως Μενού COLOR_MAIN_MENU_TITLE_TEXT=255,255,255 Τίτλος Μενού COLOR_MAIN_MENU_BUTTON_TEXT=0,0,0 Κουμπιά Επιλογών Μενού COLOR_MAIN_MENU_DOWN_BUTTON_TEXT=228,228,228 Κουμπιά Κάτω Μπάρας ;Screens ????? COLOR_SCREEN_TITLE_TEXT=255,255,255 COLOR_SCREEN_ZERO_PERCENT=255,255,255 ;colors for the editbox, when some data is entered Πληκτρολόγηση Οδού COLOR_EDIT_TEXT_FOCUS_DECORATOR=0,255,255 Κανονική πληκτρολόγηση COLOR_EDIT_TEXT_NOT_FOCUS_DECORATOR=128,0,0 Πληκτρολόγηση Οδού Που Δεν Υπάρχει ; color for the default text presented in the editbox Λίστα Οδών Όταν Δεν Έχει ; when no user text is entered Πληκτρολογηθεί Κείμενο ;COLOR_EDIT_TEXT_DEFAULT_DECORATOR=222,227,239 Επιλεγμένη Οδός COLOR_EDIT_TEXT_DEFAULT_DECORATOR=33,73,90 Υπόλοιπη Λίστα Οδών ;Show route screen ????? COLOR_SCREEN_SHOW_ROUTE_LABEL=206,211,222 COLOR_SCREEN_SHOW_ROUTE_DATA=241,241,241 ;Detour ????? COLOR_SCREEN_DETOUR_BUTTON_TEXT = 0,0,0 COLOR_SCREEN_DETOUR_BUTTON_TEXT_PRESSED = 53,144,178 ;Menu Μενού ;COLOR_MENU_BUTTON_TEXT=20,77,101 ????? COLOR_MENU_BUTTON_TEXT=0,0,0 ????? COLOR_MENU_BUTTON_PRESS_TEXT=0,255,255 Απενεργοποιημένα Κουμπιά COLOR_MENU_BUTTON_DISABLE_TEXT=80,110,160 ;Toolbar Γραμμές Εργαλείων COLOR_TOOLBAR_BUTTON_TEXT=255,255,255 ????? COLOR_TOOLBAR_BUTTON_PRESS_TEXT=48,171,216 ????? COLOR_TOOLBAR_BUTTON_DISABLE_TEXT=200,200,200 Απενεργοποιημένα Κουμπιά COLOR_TOOLBAR_BUTTON_GO_TEXT=255,255,255 ;Kbd Πληκτρολόγιο COLOR_KBD_TEXT=0,255,255 ;List ????? COLOR_LIST_BK_ODD=239,239,239 COLOR_LIST_BK_EVEN=245,251,255 COLOR_LIST_BK_SEL=38,72,92 COLOR_LIST_TEXT=27,37,44 COLOR_LIST_SELECTED_TEXT=255,255,255 COLOR_LIST_TRANSPARENT=230,230,230 ;GPS Status Καρτέλα Σήματος GPS COLOR_GPS_STATUS_SIGNAL = 0,255,0 Γραμμές Δορυφόρων COLOR_GPS_STATUS_NO_SIGNAL = 255,255,255 ????? COLOR_GPS_STATUS_DATA = 255,255,255 Πληροφορίες Δορυφόρων-Συντεταγμένων COLOR_GPS_STATUS_NUMBER = 255,255,0 ????? ;Main Screen Οθόνη Πλοήγησης ;Top Data: ;Maneuver bar Πληροφορίες Επόμενης Στροφής COLOR_MANEUVER_DISTANCE_DAY=38,60,73 Μέρα COLOR_MANEUVER_DISTANCE_NIGHT=0,0,0 Νύχτα ;Next Street Πληροφορίες Επόμενης Οδού COLOR_MANEUVER_STREET_DAY=38,60,73 Μέρα COLOR_MANEUVER_STREET_NIGHT=0,0,0 Νύχτα ;Bottom Data Πληροφορίες Κύριας Μπάρας COLOR_MAINSCREEN_DAY_TEXT=0,65,99 Μέρα COLOR_MAINSCREEN_NIGHT_TEXT=0,0,0 Νύχτα ;Message Box Στροφή Προς Στροφή COLOR_MSGBOX_TITLE_TEXT=255,255,255 Ονομασίες Οδών Για Κάθε Στροφή COLOR_MSGBOX_BUTTON_TEXT=255,255,255 Κουμπιά Στο Κάτω Μέρος Της Οθόνης COLOR_MSGBOX_TEXT=34,47,56 Επιλεγμένη Οδός Για Κάθε Στροφή Όπου ????? δεν ξέρω τι είναι. Όποιος γνωρίζει ας τα συμπληρώσει. __________________ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 :thanks::thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Πάρε κι αυτό για να βρίσκεις τα χρώματα και τους συνδιαζμους που θέλεις;) http://www.mathsisfun.com/hexadecimal-decimal-colors.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Eγω εχω το mls 4800BT, το Destinator 7 δεν εχει? Ακομα, εχω ακουσει οτι μπορει να ξεκλειδωθει και να λειτουργησει ως PDA. Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο και που μπορουμε να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες? Ή μηπως το ξεκλειδωμα που μου ειπανε ηταν απλως οτι μπορει να παρει επιπλεον skin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts