Jump to content

Διακοπές 2007!

Nrg
 Κοινοποίηση

Που θα πάτε διακοπές φέτος;  

208 members have voted

1. 1. Που θα πάτε διακοπές φέτος;

• Βορειοανατολικο Αιγαιο(Θάσος,Λέσβος,Χίος,Σαμοθράκη κτλ)
      15
    • Σποράδες(Σκιάθος,Σκόπελος,Σκύρος,Αλλόνησος)
      18
    • Κυκλάδες(Πάρος,Νάξος,Μύκονος,Σαντορίνη κτλ)
      54
    • Δωδεκάνησα(Ρόδος,Κως,Κάρπαθος κτλ...)
      12
    • Κρήτη
      25
    • Ιόνιο/Επτάνησα(Κεφαλλονιά,Ζάκυνθος,Κέρκυρα κτλ)
      26
    • Όχι σε νησί.
      27
    • Αλλού, πχ εξωτερικό.
      31

Recommended Posts

καμια επιλογη που να ειναι πολλαπλη υπαρχει?:p

ιουνιο σαβατοκυριακα(απο αυριο η και σημερα)χαλκιδικη!το 1ο 10ημερο του ιουλιου μυκονο και μετα γερακινη η χαλκιδικη πρωτο ποδι και 1-20 ποσειδι!(καυ φυσικα θα γυρναω απο δω κ απο κει :D)

• Απαντήσεις 192
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απορώ με μερικούς που δεν πάτε διακοπές..πως αντέχετε?

δεν έχει περάσει ποτέ καλοκαίρι χωρίς διακοπές για μένα.

ακόμη και λεφτά να μην έχεις δεν μπορεί να μην έχεις έναν γνωστό/φίλο να σε φιλοξενήσει, ένα εξοχικό,η έστω και λίγα χρήματα στην άκρη έστω και για 2 μέρες κάπου!!

πηγαίνω στάνταρ κάθε καλοκαίρι Χαλκιδική και σε κάποιο νήσι.

απο κει και πέρα οτι άλλο προκύψει την κάθε φορά.

φέτος ας πούμε θα πάω και Τουρκία! μακάρι να μπορούσα να έιμαι μόνιμα σε ταξίδια..τρελένομαι για τα ταξίδια !!δεν ζω χωρίς αυτά δεν αντέχω να μένω όλον τον χρόνο στον ίδιο τόπο και να κοιτάω επι 365 μέρες τα ίδια πράγματα κάθε φορα που ξυπνάω είναι καθαρή τρέλα!

Don't give up! :!:

απορώ με μερικούς που δεν πάτε διακοπές..πως αντέχετε?

δεν έχει περάσει ποτέ καλοκαίρι χωρίς διακοπές για μένα.

ακόμη και λεφτά να μην έχεις δεν μπορεί να μην έχεις έναν γνωστό/φίλο να σε φιλοξενήσει, ένα εξοχικό,η έστω και λίγα χρήματα στην άκρη έστω και για 2 μέρες κάπου!!

Μην ξαναλέμε τα ίδια.

post #12:!:

ταξιδακι πηγα Παρισι

Ολο το καλοκαιρι εδω (χαρας στα νευρα μου) αλλα Σεπτεμβρη λεω να πω καπου. Και επισης αποφασισα να μην ξαναπαω διακοπες Ελλαδα. δεν αξιζει. Ετσι απλα. εξωτερικο και ξερο ψωμι

:X

. Και επισης αποφασισα να μην ξαναπαω διακοπες Ελλαδα. δεν αξιζει. Ετσι απλα. εξωτερικο και ξερο ψωμι

Εντάξει, μην το λες αυτό. Καλοκαίρι μπορείς να περάσεις υπέροχα σε ελληνικό νησί. Εγώ κάθε Αύγουστο Πάρο και Μύκονο θα πάω στάνταρ... Αλλιώς παθαίνω στέρηση...:p Για αυτό και πέρισυ πήραε με την οικογένεια μου (αν και πηγαίω μόνο εγώ) εξοχικό στη Πάρο. Έχω και γνωστούς και στα δύο νησιά και πετνάω τέλεια...

Στο εξωτερικό πάλι αισθάνομαι πολύ τουρίστας, ειδικά αν πηγαίνω για πρώτη φορά κάπου... Αυτό από τη μία είναι ωραίο γιατι γνωρίζεις καινούργια μέρη από την άλλη το καλοκαίρι ειδικά θέλω να πάω κάπου να διασκεδάσω χωρίς φωτογραφικές, χάρτες, roaming, ψώνια κ.λ.π... Παίρνω το καράβι και πετάγομαι... Εξωτερικό προτιμώ Χριστούγεννα. Κάνω και τα ψώνια μου!

Εντάξει, μην το λες αυτό. Καλοκαίρι μπορείς να περάσεις υπέροχα σε ελληνικό νησί. Εγώ κάθε Αύγουστο Πάρο και Μύκονο θα πάω στάνταρ... Αλλιώς παθαίνω στέρηση...:p Για αυτό και πέρισυ πήραε με την οικογένεια μου (αν και πηγαίω μόνο εγώ) εξοχικό στη Πάρο. Έχω και γνωστούς και στα δύο νησιά και πετνάω τέλεια...

Στο εξωτερικό πάλι αισθάνομαι πολύ τουρίστας, ειδικά αν πηγαίνω για πρώτη φορά κάπου... Αυτό από τη μία είναι ωραίο γιατι γνωρίζεις καινούργια μέρη από την άλλη το καλοκαίρι ειδικά θέλω να πάω κάπου να διασκεδάσω χωρίς φωτογραφικές, χάρτες, roaming, ψώνια κ.λ.π... Παίρνω το καράβι και πετάγομαι... Εξωτερικό προτιμώ Χριστούγεννα. Κάνω και τα ψώνια μου!

κοιτα , αν πας καθε καλοκαιρι , εχεις γνωστους οπως λες και τυχαινει ο γνωστος σου κοσμος να ειναι και ωραιος κοσμος και με την προυποθεση οτι θα με κανεις τον καλυτερο σου φιλο και με καλεσεις , ερχομαι και εγω και αναβαλλω καθε σκεψεις για εξωτερικο... :lol: ;)

Απο την αλλη , το εξωτερικο με ελευθερωνει. Νιωθω ανετος ρε παιδι μου, δε μπορω να το εξηγησω αλλιως , αλλα ειναι πολυ λυτρωτικο το συναισθημα, πραγμα που στην ελλαδα δεν εχω....

Αυτα. Αλλιως , ειπαμε πιο πανω ...

:X

κοιτα , αν πας καθε καλοκαιρι , εχεις γνωστους οπως λες και τυχαινει ο γνωστος σου κοσμος να ειναι και ωραιος κοσμος και με την προυποθεση οτι θα με κανεις τον καλυτερο σου φιλο και με καλεσεις , ερχομαι και εγω και αναβαλλω καθε σκεψεις για εξωτερικο... :lol: ;)

Έλα εσύ πρώτα και τα βρίσκουμε...:lol: :p

Που βλέπεις το αστείο;

Όχι πουθενά δεν θα πάω. Οπώς πουθενά δεν πήγα και πέρσι. Τόσο παράξενο σου φαίνεται;

Ξέρεις πόσος κόσμος δεν πάει διακοπες για διάφορους λόγους (οικονομίκους, επαγγελματικούς, υγείας-μακριά από εμάς- και δεν συμμαζεύεται);;;

Bayern7 με παρέμπεψες εδώ αλλά και πάλι άκρη δεν έβγαλα.

γιατί δεν πας πουθενά διακοπές? γιατί δεν πήγες και πέρυσι?

περνάν τα χρόνια, τώρα είναι που θα περάσεις ξέγνιαστα και ευχάριστα, όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να κάνεις οτι θέλεις:)

εσύ συγκεκριμένα γιατί δεν πάς? λόγω δουλειάς? δεν νομίζω πως δουλεύει κανείς όλες τις μέρες καλοκαιριάτικα..τουλάχιστον για μπάνιο πας ή πάλι οχι?

μήπως δεν έχεις φίλους?..τι φταίει?

Don't give up! :!:

ζαχαρω ηλειας για μερικες μερες και μπορει ενα 7ημερο στη ΜΑΛΤΑ!!!!!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

περνάν τα χρόνια, τώρα είναι που θα περάσεις ξέγνιαστα και ευχάριστα, όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να κάνεις οτι θέλεις:)

εσύ συγκεκριμένα γιατί δεν πάς? λόγω δουλειάς? δεν νομίζω πως δουλεύει κανείς όλες τις μέρες καλοκαιριάτικα..τουλάχιστον για μπάνιο πας ή πάλι οχι?

Δεν νομίζω ότι έχει σημασία να αναλύσω γιατί δεν πάω εγώ. Μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που αναφέρω, μπορεί να είναι 2 ή και παραπάνω.

Και όσο και να σου φαίνεται απίστευτο υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλο το καλοκαίρι (πέραν αυτών των τουριστικών επαγγελμάτων)... Kάποιοι άλλοι μπορεί να μην έχουν την οικονομική άνεση. Κάποιοι μπορεί να έχουν πρόβλημα υγείας που δεν τους το επιτρέπει. Κοίτα γύρω σου, υπάρχουν τέτοιοι. Και είναι και αρκετοί.

Για μπάνιο πάω. Φέτος ήδη έχω κάνει ένα! :D

Μην το συνεχίσουμε καλύτερα το θέμα αυτό γιατι μπορεί να φέρουμε κάποιον σε δύσκολη θέση. Κάποιος δεν πάει διακοπές είτε για οικονομικούς λόγους (δεν έχουν όλοι λεφτά να πηγαίνουν διακοπές τι να κάνουμε τώρα), είτε λόγω δουλειάς, είτε για οικογενειακούς λόγους (μπορεί να έχει κάποια υποχρέωση και να μην μπορεί να φύγει...), είτε για λόγους υγείας.:O

Εμείς αγαπητέ μου μπορεί να είμαστε τυχεροί, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι όλοι. Μην τα θεωρούμε όλα δεδομένα...

Εμεις τελικα για Παρο ειπαμε!

Παροικια ή Ναουσα; :O

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Κυκλάδες fysika

+1

Δυσκολα τις αλλαζω και εγω. Συρος, Ίος οι 2 επιλογες φετος για εμενα & βλεπουμε.

Παντα εξαρταται τι ψαχνει κανεις καθε καλοκαιρι ησυχια, νυχτερινη ζωη, ζευγαροκατασταση και αναλογα επιλεγει.

Εμεις τελικα για Παρο ειπαμε!

Παροικια ή Ναουσα; :O

Κατά τη γνώμη μου Νάουσα.Η Νάουσα προσφέρεται πιο πολύ για τη ηλικία μας,ενώ η Παροικιά είναι πιο πολύ για οικογένειες.Στη Νάουσα η θάλασσα είναι πολύ κοντά έχει πολύ καλύτερη νυχτερινή ζωή από την Παροικιά και στην οποιά είναι το λιμάνι στο οποίο δεν κάνεις μπάνιο και είναι απαραίτητο να πηγαίνεις σε άλλο μέρος της Πάρου για μπάνιο!:p

Χτες γυρισα απο 4μερο στη ΜΥΚΟΝΟ.Περασα τελεια και απο θεμα τιμων τα πραγματα ηταν μια χαρα....πχ μπουκαλι στο Σουπερ παρανταις στοιχιζε 80 ευρω.
Don't Talk To Me... I'm Dieting!

τελικα το καλοκαιρακι μου θα περιλαμβανει μονο ΣΚ! ενα στα ελληνικα στη βορεια Ευβοια, 2-3 στη ΖΑΧΑΡΩ και ενα στην αιγινα!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388