GIANNIS_05 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Αυτό με την κάρτα με προβληματίζει πάρα πολυ και αν όντως ισχύει μάλλον δε θα το προτιμήσω γιατί δεν είναι δυνατόν το 2007 να μιλάμε οτι στέλνεις την κάρτα να στην αλλάξουν. Εξάλλου εκ πείρας ξέρω ότι δεν προφυλάτεις το λογισμικό ότι μαγγανείες και να κάνεις, το προφυλάσεις με την σωστη δουλειά και την σωστή τιμή. αυτο ξαναπεστο γιατι τα λεω και εγω στο αναλογο forum αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Αγόρασα το απλό NAVIMATE 420 και μετά απο μια βδομάδα ενας φίλος μου πήρε το EXTREME. Πήρα την κάρτα του την εκανα copy paste σε μια αλλη απλή κάρτα την εβαλα στο δικό μου και δουλεύει μια χαρά. Την αντεγραψα στο PC και απο εκεί σε άλλη καρτα και αυτή δουλεύει μια χαρά. Ειχα απο παλιά το papago 5 πήρα και ενα διαστημα ενα ΤΙΒΟ και εχω να πω οτι πιο ευκολο μηχανημα και πιο γρηγορο από το NAVIMATE δεν εχω ξαναβρει. Σε δευτερολεπτα βαζεις διευθυνση και φευγεις. Τέλειο μηχανημα παντως δεν νομιζω να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Έχεις δοκιμάσει να του βάλεις κανά άλλο επάνω? igo ή pn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Αγόρασα το απλό NAVIMATE 420 και μετά απο μια βδομάδα ενας φίλος μου πήρε το EXTREME. Πήρα την κάρτα του την εκανα copy paste σε μια αλλη απλή κάρτα την εβαλα στο δικό μου και δουλεύει μια χαρά. Την αντεγραψα στο PC και απο εκεί σε άλλη καρτα και αυτή δουλεύει μια χαρά. Ειχα απο παλιά το papago 5 πήρα και ενα διαστημα ενα ΤΙΒΟ και εχω να πω οτι πιο ευκολο μηχανημα και πιο γρηγορο από το NAVIMATE δεν εχω ξαναβρει. Σε δευτερολεπτα βαζεις διευθυνση και φευγεις. Τέλειο μηχανημα παντως δεν νομιζω να υπάρχει. για το προγραμα τον χαρτη και την καλυψη αν μπορεις να μας πεις μερικα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Ειμαι επαρχία, εχει σχεδον ολους τους χωματόδρομους που πανε ατα χωραφια του χωριου μου. εχει πολύ καλη καλυψη σε πόλεις που πήγα (Αθήνα δεν εχω παει ακόμα) Σε πόλεις που δεν ξερει τους μονοδρομους σε ταλαιπωρεί λιγο, βεβαια αν δεν εχεις ιδεα που βρίσκεται ο δρομος που θελεις να πας ειναι προτιμότερο το pna, απο το να ψάχνεις να βρεις ανθρωπο να ρωτήσεις. Στα Γιάννενα που εχει 2 νοσοκομεία το ενα δεν το ξερει καθόλου και το αλλο το εχει στην θέση που ηταν πριν 30 χρόνια, την Εγνατια πάντως την εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Πριν λίγο διαβασα στο site του navimate http://www.navimate.gr για την αναβάθμιση. Για τους κατόχους της συσκευής Navimate 420 Xtreme με την έκδοση Ver 2.21 παρέχεται το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης στη Νέα έκδοση Ver 3.00. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τις εξής διαφορές: * νέο αλγόριθμο υπολογισμού διαδρομής με αποτέλεσμα πιο σωστή και γρήγορη δρομολόγηση. * χρωματικές διαφοροποιήσεις στο interface. * χρωματικές διαφοροποιήσεις στην απεικόνιση του χάρτη. * νέο αλγόριθμο απεικόνισης του χάρτη για ταχύτερη και πιό καλαίσθητη απεικόνιση. * χαρτογραφική κάλυψη Εθνικού, Επαρχιακού δικτύου και χωμάτινων διαδρομών απο την Ανάβαση. * χαρτογραφική κάλυψη Αστικού δικτύου απο την GeoData. Η διαδικασία της δωρεάν αναβάθμισης έχει ώς εξής: Θα πρέπει να στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση τη κάρτα μνήμης SD συνοδεύοντάς την με μία σύντομη επιστολή με το αίτημά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας. Εμείς θα σας επιστρέψουμε μια νέα κάρτα με εγκατεστημένη την νέα έκδοση Ver 3.00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Θα το κάνω τέστ το νέο extreme και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου. Υ.Γ. Δεν εχω κόλλημα με καμία συσκευή και κανένα πρόγραμμα, οτι γράφω ειναι πιστευω αντικειμενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 το λογισμικο βγαινει και σε version για pda απο οτι ειδα. κανει και καταγραφη της διαδρομης οπως το igo? σου την εμφανιζει στον χαρτη? μπορεις να παρεις το αρχειο της καταγραφη απο το δικο σου μηχανημα και να την μεταφερεις σε ενα αλλο, με bt wifi κλπ? πχ εισαι μια ωραια μερα και ταξιδευεις με το 4χ4 καπου στο πουθενα και για τον Χ λογο ο φιλος που σε ακολουθει μενει πισω και σε χανει... λεμε τωρα. μπορεις να κανεις ενα πικι πικι τσαν με το pda και να στειλεις το αρχειο της καταγραφης με την διαδρομη σου με ενα mail ωστε να σε βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Έχεις δοκιμάσει να του βάλεις κανά άλλο επάνω? igo ή pn? δεν παίρνει τίποτε αλλο πανω το navimate 420 αν και εχω διαβάσει κάπου οτι το navimate 720 παίρνει απ'ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 δεν παίρνει τίποτε αλλο πανω το navimate 420 αν και εχω διαβάσει κάπου οτι το navimate 720 παίρνει απ'ολα. για pn και igo μη το παλευεις. το πρωτο απο χαρτες ακυρο... το δευτερο ακομα πιο ακυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 για pn και igo μη το παλευεις. το πρωτο απο χαρτες ακυρο... το δευτερο ακομα πιο ακυρο... Το destinator άκυρο?? χμμμμ :cool: To igo και το Destinator κολλάει στους χάρτες για εξωτερικό όχι για Eλλάδα, μια που από ότι φαίνεται έχει μόνο Ελλάδα. Πάντα μίλαγα για τους καινούργιους χάρτες. Για να δούμε τι θα δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergio4 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Αγόρασα το απλό NAVIMATE 420 και μετά απο μια βδομάδα ενας φίλος μου πήρε το EXTREME. Πήρα την κάρτα του την εκανα copy paste σε μια αλλη απλή κάρτα την εβαλα στο δικό μου και δουλεύει μια χαρά. Την αντεγραψα στο PC και απο εκεί σε άλλη καρτα και αυτή δουλεύει μια χαρά. Ειχα απο παλιά το papago 5 πήρα και ενα διαστημα ενα ΤΙΒΟ και εχω να πω οτι πιο ευκολο μηχανημα και πιο γρηγορο από το NAVIMATE δεν εχω ξαναβρει. Σε δευτερολεπτα βαζεις διευθυνση και φευγεις. Τέλειο μηχανημα παντως δεν νομιζω να υπάρχει. Μαζί σου είμαι..έχω και εγώ το 420 Xtreme και όσο περνάνε οι μέρες χαζεύω περισσότερο. Οι χάρτες 4χ4 είναι πραγματικά αλάνθαστοι αλλά και το οδικό δίκτυο σε σχεση με το HTC που είχα έχει διορθωθεί παρα πολύ. Το χρησιμοποιώ σχεδον μια εβδομάδα συνεχόμενα και δεν είχα ούτε ένα προβλημα. Αν είναι τόσο σταθερή η εφαρμογή και για PDA νομίζω ότι το νέο μου ΜΙΟ θα το εξοπλίσω με Navimate. Γενικά μιλάμε πλέον για ολοκληρωμένο λογισμικό που διαφοροποιείται σημαντικά από τα υπόλοιπα κυρίως λόγο Ανάβασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergio4 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 το λογισμικο βγαινει και σε version για pda απο οτι ειδα. κανει και καταγραφη της διαδρομης οπως το igo? σου την εμφανιζει στον χαρτη? μπορεις να παρεις το αρχειο της καταγραφη απο το δικο σου μηχανημα και να την μεταφερεις σε ενα αλλο, με bt wifi κλπ? πχ εισαι μια ωραια μερα και ταξιδευεις με το 4χ4 καπου στο πουθενα και για τον Χ λογο ο φιλος που σε ακολουθει μενει πισω και σε χανει... λεμε τωρα. μπορεις να κανεις ενα πικι πικι τσαν με το pda και να στειλεις το αρχειο της καταγραφης με την διαδρομη σου με ενα mail ωστε να σε βρει? Εντάξει καταγραφή μπορείς να κάνεις ακόμη και σε μη χαρτογραφημένη περιοχή. Όπως μπορείς επίσης και να κάνεις αποθήκευση του σημείου και να πλοηγηθείς κιολας σ'αυτο. Αλλά να στέλνεις το αρχείο με email...δύσκολο εκτός αν έχεις pda/GPRS και ο φίλος σου να έχει εφαρμογή που υποστηρίζει το ίδιο format. Αρχικά αυτό που έγραψες μου φάνηκε Harry Potter περίπτωση αλλά τωρα που το ξανασκέφτηκα...λες??? Θα το ψάξω γιατι έχω την συσκευή και θα σου πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Το destinator άκυρο?? χμμμμ :cool: To igo και το Destinator κολλάει στους χάρτες για εξωτερικό όχι για Eλλάδα, μια που από ότι φαίνεται έχει μόνο Ελλάδα. Πάντα μίλαγα για τους καινούργιους χάρτες. Για να δούμε τι θα δούμε το PN ακυρο... δεν παιζει τον καινουριο χαρτη. το 6 οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Εντάξει καταγραφή μπορείς να κάνεις ακόμη και σε μη χαρτογραφημένη περιοχή. Όπως μπορείς επίσης και να κάνεις αποθήκευση του σημείου και να πλοηγηθείς κιολας σ'αυτο. Αλλά να στέλνεις το αρχείο με email...δύσκολο εκτός αν έχεις pda/GPRS και ο φίλος σου να έχει εφαρμογή που υποστηρίζει το ίδιο format. Αρχικά αυτό που έγραψες μου φάνηκε Harry Potter περίπτωση αλλά τωρα που το ξανασκέφτηκα...λες??? Θα το ψάξω γιατι έχω την συσκευή και θα σου πω..... δεν ειναι harry potter. γινεται με τα αρχεια του ozi, και με gprs η wifi hotspot μιλαμε για καταγραφη διαδρομης και οχι σημεια. το θεμα ειναι αν μπορεις να μεταφερεις το αρχειο με την καταγραφη και να το δεις σε αλλο μηχανημα εστω στο ιδιο προγραμα, το mail ηταν παραδειγμα. την καταγραφη του igo πχ γινεται gpx αρχειο αλλα μετα δεν παιζει στο igo αλλα μπορεις με μια μετατροπη με το g7toce να το βαλεις στο ozi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 τελικα αποκταει ενδιαφερον.... γιατι ειναι μεγαλο θεμα σε μια συσκευη pda να εχεις χαρτες με τις λεπτομερειες του Τοπο!!.ελπιζω μεσα στη βδομαδα να το δω Live για να εχω εντυπωσεις!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Πρόσεξα ότι έχουν αλλάξει αλλά και αυξηθεί τα POIs της εφαρμογής ελπίζω σύντομα να βάλουν και τις κάμερες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergio4 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Είδα στο site της Qtek ότι έχει βγεί και η έκδοση για pda. Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι το ίδιο λογισμικό όπως και το 420 Xtreme. Το μόνο που δεν ξερω είναι πως μπορώ να το προμηθευτώ εαν δεν έχω HTC συσκευή αλλά κάποιο άλλο Pda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Είδα στο site της Qtek ότι έχει βγεί και η έκδοση για pda. Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι το ίδιο λογισμικό όπως και το 420 Xtreme. Το μόνο που δεν ξερω είναι πως μπορώ να το προμηθευτώ εαν δεν έχω HTC συσκευή αλλά κάποιο άλλο Pda. Θα μπορεις να το αγορασεις απο καταστηματα πληροφορικης στο τελος Ιουνιου που θα κυκλοφορησει Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergio4 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Θα μπορεις να το αγορασεις απο καταστηματα πληροφορικης στο τελος Ιουνιου που θα κυκλοφορησει Ευχαριστώ φίλε ioma...τώρα μας μένει να διαλέξουμε και pda :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Είδα στο site της Qtek ότι έχει βγεί και η έκδοση για pda. Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι το ίδιο λογισμικό όπως και το 420 Xtreme. Από ότι καταλαβαίνω η ACE μάλλον έβαλε το χεράκι της στους χάρτες αυτούς και υποψιάζομαι ότι και το igo 8 θα το κυκλοφορίσει με αυτούς τους χάρτες. Υπομονή για κάνα μήνα να δούμε τι πρόκειται να γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Από ότι καταλαβαίνω η ACE μάλλον έβαλε το χεράκι της στους χάρτες αυτούς και υποψιάζομαι ότι και το igo 8 θα το κυκλοφορίσει με αυτούς τους χάρτες. Υπομονή για κάνα μήνα να δούμε τι πρόκειται να γίνει Πάνω στη συσκευασία του Navimate Xtreme 420 γράφει ότι οι χάρτες είναι της Ανάβασης δεν πρέπει να έχει σχέση η Ace..και στα λίγα που έψαξα δεν ανακοινώθηκε πουθενά αντίστοιχη συνεργασία του igo μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Πάνω στη συσκευασία του Navimate Xtreme 420 γράφει ότι οι χάρτες είναι της Ανάβασης δεν πρέπει να έχει σχέση η Ace..και στα λίγα που έψαξα δεν ανακοινώθηκε πουθενά αντίστοιχη συνεργασία του igo μαζί τους. Η Ανάβαση δεν έχει πόλεις, το NAVIMATE έχει, απλώς στο xtreem προσθέσανε τους χάρτες εκτός πόλης της ανάβασης. To HTC της ACE δίνεται με το NAVIMATE η ACE πρόσφατα ξεκινησε συνεργασία με το IGO και έχει δηλώσει ότι θα κυκλοφορίσει το 8 με Έλλαδα. Οπότε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Η Ανάβαση δεν έχει πόλεις, το NAVIMATE έχει, απλώς στο xtreem προσθέσανε τους χάρτες εκτός πόλης της ανάβασης. To HTC της ACE δίνεται με το NAVIMATE η ACE πρόσφατα ξεκινησε συνεργασία με το IGO και έχει δηλώσει ότι θα κυκλοφορίσει το 8 με Έλλαδα. Οπότε..... To Navimate από όσο έχω δει στο site τους έχει χάρτες οδικού δικτύου της Geodata (το λέει και στο site αυτής της εταιρίας) άσε που η συσκευασία έχει και το λογότυπο τους ..οπότε μήπως τελικά το IGO 8 βγεί με χάρτες της Geodata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 καποιος να βαλει κανενα screenshot??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts