tyxodiokths Δημοσιεύτηκε June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 6, 2007 Έχει αποκτήσει κανείς το Navimate Extreme; Αν ναι, ποιες είναι οι εντυπώσεις από αυτό σε σύγκριση με τα υπάρχοντα λογισμικά πλοήγησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Έχει αποκτήσει κανείς το Navimate Extreme; Αν ναι, ποιες είναι οι εντυπώσεις από αυτό σε σύγκριση με τα υπάρχοντα λογισμικά πλοήγησης; Δεν μπορει να το αποκτησει κανεις γιατι απο οτι μου απαντησε η εταιρεια σε email μου τα καταστηματα θα το πουλαν τελος Ιουνη Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergio4 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Έχει αποκτήσει κανείς το Navimate Extreme; Αν ναι, ποιες είναι οι εντυπώσεις από αυτό σε σύγκριση με τα υπάρχοντα λογισμικά πλοήγησης; Εγώ το πήρα χτες με την νέα έκδοση 420 Xtreme. Προς το παρον είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος. Διαφορετικά χρώματα (καλές επιλογές), πολύ καλή νεα χαρτογράφηση οδικού δικτύου και off road, με εύχρηστο μενού αναζήτησης οδού. Πολύ σημαντικό η γρήγορη πλεον αναδρομολόγηση και οχι τα παλια κολλήματα όπως στο HTC P3300. Επίσης μπορείς να κανεις καταγραφή σε μη χαρτογραφημένη περιοχή αλλά και αποθήκευση σημειου ώστε αργότερα να μπορείς να πλοηγηθείς προς αυτό χρησιμοποιώντας τους κοντινότερους δρόμους. Τέλος μπορείς επίσης να κάνεις αναζήτηση με γεωγραφικές συντεταγμένες που καταχωρεί ο ίδιος ο χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εγώ το πήρα χτες με την νέα έκδοση 420 Xtreme. Προς το παρον είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος. Διαφορετικά χρώματα (καλές επιλογές), πολύ καλή νεα χαρτογράφηση οδικού δικτύου και off road, με εύχρηστο μενού αναζήτησης οδού. Πολύ σημαντικό η γρήγορη πλεον αναδρομολόγηση και οχι τα παλια κολλήματα όπως στο HTC P3300. Επίσης μπορείς να κανεις καταγραφή σε μη χαρτογραφημένη περιοχή αλλά και αποθήκευση σημειου ώστε αργότερα να μπορείς να πλοηγηθείς προς αυτό χρησιμοποιώντας τους κοντινότερους δρόμους. Τέλος μπορείς επίσης να κάνεις αναζήτηση με γεωγραφικές συντεταγμένες που καταχωρεί ο ίδιος ο χρήστης. Πηρες την εκδοση για pocketpc ή το pna;Αν πηρες αυτη για ppc μου λες απο που την πηρες. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergio4 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Πηρες την εκδοση για pocketpc ή το pna;Αν πηρες αυτη για ppc μου λες απο που την πηρες. Το Navimate 420 Xtreme πήρα που είναι pna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 θα εχει και χαρτες της αναβασης... η εχει ηδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergio4 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 θα εχει και χαρτες της αναβασης... η εχει ηδη? Έχει ήδη χάρτες της Ανάβασης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 οταν λες οτι εχει χαρτες αναβασης εννοεις ενσωματομενους στο προγραμμα??επειδη εγω παιζω με Οζι και χαρτες αναβασης,εχουν καμοια σχεση με αυτους? ειναι τοσο αναλυτικοι οσο του οζι?? Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα να ξερουμε τι ψωνιζουμε ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 οταν λες οτι εχει χαρτες αναβασης εννοεις ενσωματομενους στο προγραμμα??επειδη εγω παιζω με Οζι και χαρτες αναβασης,εχουν καμοια σχεση με αυτους? ειναι τοσο αναλυτικοι οσο του οζι?? Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα να ξερουμε τι ψωνιζουμε ;) Ναι οι χάρτες συμπεριλαμβάνονται μέσα στον πλοηγό. Είναι αναλυτικοί και το ξέρω αυτό όχι μόνο από μένα αλλά από φίλους μου κυνηγούς που είχαν πάρει την πρώτη έκδοση του Xtreme τους είναι τρομερά χρήσιμη ιδίως αυτή τη περίοδο νομίζω ..που κυνηγάνε διάφορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Ναι οι χάρτες συμπεριλαμβάνονται μέσα στον πλοηγό. Είναι αναλυτικοί και το ξέρω αυτό όχι μόνο από μένα αλλά από φίλους μου κυνηγούς που είχαν πάρει την πρώτη έκδοση του Xtreme τους είναι τρομερά χρήσιμη ιδίως αυτή τη περίοδο νομίζω ..που κυνηγάνε διάφορα :) thanks :) μηπως ξερει κανεις εαν πωληται μονο σαν software? και εαν ναι κοστος? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 thanks :) μηπως ξερει κανεις εαν πωληται μονο σαν software? και εαν ναι κοστος? Τους ρώτησα χτες διάφορα και έμαθα ότι ξεχωριστά το s/w για pda θα πωλείται από την επόμενη εβδομάδα αλλά δεν ξέρω τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλημέρα σας, Η εφαρμογή Navimate Xtreme 2007 σε pocket έκδοση έχει ήδη κυκλοφορήσει και στα τέλη του μήνα θα μπορείτε να το βρείτε στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης. Η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη σε κάρτα μνήμης και όχι σε κάποιο cd καιη τιμή του πακέτου είναι στα 149€ με ΦΠΑ. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε και πάλι μαζί μας. Σας ευχαριστούμε, μολις μου απαντησαν ..... ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη αλλα αξιζει πιστευω ε?? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Αυτο με την καρτα μνημης δεν μου αρεσει.Απο οτι εχω διαβασει δεν μπορεις να περασεις το προγραμμα μονος σου σε αλλη καρτα.Πρεπει να στειλεις την καρτα σε αυτους ή να αλλαζεις καθε τοσο καρτες μια για Navimate μια για δεδομενα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 ναι αυτο ειναι μεγαλο (-) αλλα μαλλον το κανουν για αποφυγη αντιγραφης Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Πάντως νομίζω ότι ακομη και 149 ευρώ είναι μια χαρά αν σκεφτείται ότι το πλαίσιο έδινε το topo navigator στα 350 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 H τιμη καλη ειναι.Η αλλαγη καθε τοσο των καρτων ειναι το προβλημα.Και σε τι τυπο καρτας θα το πουλανε;Αν βγαινει σε καρτα που δεν υποστηριζει το ppc σου θα πρεπει να την στειλεις σε αυτους Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 απο βδομαδα θα δουμε... ασε που θα ηθελα πριν το αγορασω να το δω...να δω τι δρομους εχει,πως παιζει η πλοηγηση κτλπ.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Πάντως νομίζω ότι ακομη και 149 ευρώ είναι μια χαρά αν σκεφτείται ότι το πλαίσιο έδινε το topo navigator στα 350 ευρώ. το TOPO για εκτος δρομου πλοηγηση ειναι απλα τελειο(εχει κατι μικρα λαθακια,μια φορα χαθηκα μεσα σε κατι ελιες :):):)) τωρα αμα το extreme συνδιαζει και τα 2 ..... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Ναι όντως αυτό είναι θέμα με τις κάρτες. Λογικά θα πρέπει να το δίνουν με SD 512Mb όπως κάνουν και με τα Pna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Όταν λέει 92 πόλεις ενοεί ότι έχει πλοήγηση σε 92 πόλεις ή απλώς το χάρτη με τους δρόμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 @tomgr : Πλοηγηση :) θα το εχει ενας φιλος που εχει μαγαζι απο βδομαδα αυτος παει και βουνο αρα θα εχω καλο τεστ drive πριν το παρω..γιατι ειναι και αυτο μια απο τις εφαργμογες που αξιζει να αγορασεις :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 οταν λες οτι εχει χαρτες αναβασης εννοεις ενσωματομενους στο προγραμμα??επειδη εγω παιζω με Οζι και χαρτες αναβασης,εχουν καμοια σχεση με αυτους? ειναι τοσο αναλυτικοι οσο του οζι?? Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα να ξερουμε τι ψωνιζουμε ;) απο οσο εχω διαβασει σε διαφορα fora οι χαρτες εχουν δεδομενα και απο την αναβαση. υποθετω επαρχιακο οδικο δυκτιο, χωματοδρομοι κλπ οποτε μαλλον θα ειναι κορυφαιο για επαρχια και για off-road. για τις πολεις θα δειξει. οι χαρτες καμια σχεση με ozi. δεν μιλαμε για εικονες αλλα για διανυσματικους χαρτες με δρομολογηση κλπ, εκτος αν αναφερεσαι στην ποιοτητα και στην πληροφορια που εχει ο χαρτης. η τιμη δεν μου μοιαζει τσιμπιμενη. καπου εκει παιζουν ολα. με τις αναβαθμισεις και την προελευση των χαρτων δεν καταλαβα καλα... ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα. http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-6815-postdays-0-postorder-asc-start-15.html http://mapforum.gr/viewtopic.php?t=264 http://www.navimate.gr/index.php?id=26,74,0,0,1,0 αναμενουμε την δοκιμη σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 @tomgr : Πλοηγηση :) Για να δούμε γιατι τελευταία μαζεύτηκαν πολλοί και ο καθένας λεει ότι έχει κάλυψη το 135% της ελλάδας και πλέον εχω σηκώσει τα χέρια. Ίσως κάποια στιγμή να πρέπει να φτιάξουμε ένα thread που να ο καθένας που έχει καποιο πρόγραμμα να μας λέει τις εμπειρίες του απο την κάλυψη χωρίς τα γνωστα παπαγαλάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Για να δούμε γιατι τελευταία μαζεύτηκαν πολλοί και ο καθένας λεει ότι έχει κάλυψη το 135% της ελλάδας και πλέον εχω σηκώσει τα χέρια. Ίσως κάποια στιγμή να πρέπει να φτιάξουμε ένα thread που να ο καθένας που έχει καποιο πρόγραμμα να μας λέει τις εμπειρίες του απο την κάλυψη χωρίς τα γνωστα παπαγαλάκια. απο εμπειρια θα σου πω οτι η αναβαση εχει δεδομενα με την καλυτερη καλυψη του επαρχιακου οδικου δυκτιου και χωματοδρομων και οχι μονο. αυτη τη στιγμη ο καλυτερος χαρτης της ελλαδας ειναι στο toponavigator της αναβασης, και αν μεταφερθει στο navimate θα μιλαμε πλεον για τον καλυτερο χαρτη που υπαρχει σε pda. για τις πολεις δεν γνωριζω αν θα ειναι καλυτερο απο το destinator. οποιοσδηποτε αλλος χαρτης αυτη τη στιγμη πλην ngi Και αναβαση ειναι στην παλαιολιθικη εποχη ακομα. οστωσο παραπονα θα υπαρχουν παντα, οχι αυτο δεν με πηγε απο την ταδε διαδρομη αλλα εκανε παρακαμψη 3 στενα παραδιπλα που παρκαρει το φορτηγο ο μητσος με αποτελεσμα να καθυστερησω μηση ωρα να φτασω στον προορισμο μου, αρα μαπα το προγραμα... κλπ για το τελευταιο που ειπες, νομιζω οτι αυτο κανουμε τωρα, ασχετα που τα 2 top θεματα μετατραπηκαν σε παρανομο εμποριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Τους έχω πληρωμένους και τους 2 και είναι λίγο βαρετό να αλλάζεις πρόγραμμα ανάλογα με το που βρίσκεσαι. Έχω πάρει απόφαση να πάρω PNA και ας μου στοιχίσει. Το όλα σε ένα το βαρέθηκα. Έχεις δίκιο στην αναβαση είνα λίγο πιο χιπις από άλλα software :p Αυτό με την κάρτα με προβληματίζει πάρα πολυ και αν όντως ισχύει μάλλον δε θα το προτιμήσω γιατί δεν είναι δυνατόν το 2007 να μιλάμε οτι στέλνεις την κάρτα να στην αλλάξουν. Εξάλλου εκ πείρας ξέρω ότι δεν προφυλάτεις το λογισμικό ότι μαγγανείες και να κάνεις, το προφυλάσεις με την σωστη δουλειά και την σωστή τιμή. Το άλλο πολύ μείον που βλέπω είναι ότι δεν έχει συνεργασία για κάποιους χάρτες εξωτερικού. Για να κυκλοφορίσει και να μας πουν, να δούμε και τι θα κάνει και η ace με το igo και βλέπουμε. Γενικώς πολύ κίνηση ξαφνικά στον κλάδο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts