Jump to content

Γυναίκες και άνδρες: Ποιο φύλο μιμείται περισσότερο το άλλο;

TYLER7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ολο και περισσοτερο βλεπω γιναικες οι οποιες εχουν συνηθισει πλεον να ζουνε την ζωη τους με αναμειγμενα πολλα στοιχεια απο τις συνηθειες των ανδρων...

αυτο μας κανει εμας τους ανδρες να δυσανασχετουμε ή να αποστρεφουμε τις προτιμησεις μας προς αυτες τις γυναικες (του τυπου γυναικων) καθως νιωθουμε οτι απειλουμαστε ή οτι μας κλεβουν κατι προσωπικο απο τον δικο μας ελευθερο χωρο μεσα στον οποιο κανουμε αυτα που μας ευχαριστουνε και μας προσφερουν συγκινησεις που δεν μπορουν να νιωσουν οι γυναικες..

(ξερετε εσεις..)

γραφτε τις αποψεις σας γιατι πιστευω οτι τελικα απο την δεκαετια του 80 και μετα, οι γυναικες μας αντιγραφουν ολο και πιο πολυ το εσωτερικο μας ''ειναι''....:wacko:

Σαφως οι αντρες αντιγραφουν περισσοτερο τις γυναικες πλεον, αρκει να δεις το ντυσιμο μιας πολυ μεγαλης μεριδας αντρων. Στο παρελθον οι γυναικες αντεγραφαν τους αντρες πχ με τα τζιν.

Δεν νομιζω οτι τις αντιγραφουμε επειδη θελουμε αλλα επειδη με καποιον εμμεσο τροπο μας το επιβαλουν..οσον αφορα το ντυσιμο τι εννοεις??δεν νομιζω να φοραμε ουτε φουστες ουτε καλτσον ουτε φουλαρα ουτε γυναικεια εσωρουχα!!ελεος!!αν θυμασαι παλια στην αμερικη, επειδη εκει μενω μονιμα, οταν πρωτοβγηκαν τα τσιγαρα απο τις καπνοβιομηχανιες πρωτα τα καπνιζαν λιγοι και ανωτεροι κοινωνικα αντρες και σημερα καταντησαμε στην ελλαδα να καπνιζουν περισσοτερο γυναικες παρα αντρες....οι γυναικες οτι αντιγραφουν απο μας δεν ειναι επειδη πραγματικα το γουσταρουν και το κανουν αλλα επειδη εκεινη την στιγμη ενεργοποιειται ενα σλογκαν στον εγκεφαλο τους που λεει:''γιατι να το κανει ο αντρας και οχι και γω? τι παραπανω εχει αυτος απο μενα??" και γι αυτο ενεργουν ετσι και σε μεγαλυτερο βαθμο αποτι εμεις...απλα απο αντιδραση...ας βγει καμια γυναικα με επιχειρηματα να το συζητησουμε αν θελει....;) :p

Βαζουνε ομως το ροζ το μπλουζακι το ανοιχτο να φαινεται το ξυρισμενο το στηθος, τις σαγιοναριτσες τα παρεο στις παραλιες και αλλα πολλα! Δεν υπαρχουν πλεον ταμπου του τυπου "καπνιζει μονο ο αντρας" και δυστυχως δεν ειναι μακρια το να βαλουν και φουστα μερικοι..

Βαζουνε ομως το ροζ το μπλουζακι το ανοιχτο να φαινεται το ξυρισμενο το στηθος, τις σαγιοναριτσες τα παρεο στις παραλιες και αλλα πολλα! Δεν υπαρχουν πλεον ταμπου του τυπου "καπνιζει μονο ο αντρας" και δυστυχως δεν ειναι μακρια το να βαλουν και φουστα μερικοι..

Σωστος.

Και τα δυο φυλα αντιγραφουν το ενα τ' αλλο.;)

Οταν αυτο ξεπερναει τα ορια ειναι κακο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτοι που τα κανουν αυτα ειναι δεσμιοι των γυναικων,κανουν τα παντα για να τραβηξουν την προσοχη και στο τελος γελειοποιουνται και απο τις ιδιες τις γυναικες..ειναι να γελας βλεποντας αυτα που αναφερεις αλλα μην ξεχνας οτι αφου ο αντρας αφησε τοσο ελευθερο χωρο στην γυναικα να εξουσιαζει πανω του και στις συνηθειες του τοτε καλα να παθει..οταν με ρωτα η γκομενα μου που θα παω και της λεω οτι θα δω ραγκμπυ με τους φιλους μου και μου λεει να ερθει και αυτη τοτε ενα ειναι σιγουρο:οτι καποια μερα θα μου ζητησει να μου κανει και τον διαιτητη!!και τοτε θα ειμαι εγω που θα την ακολουθω καθως δεν θα μπορω να κοψω να βλεπω ραγκμπυ...καταλαβες φιλε?οσο περισσοτερο χωρο της δινεις τοσο περισσοτερο δεσμιος της θα εισαι και θα την ακολουθεις καθως αυτη πλεον θα καθοριζει τις συνηθειες σου με τα καπριτσια της....

Σωστος.

Και τα δυο φυλα αντιγραφουν το ενα τ' αλλο.

--------------------

το προβλημα ειναι οτι εσεις μονο τα ασχημα αντιγραφετε κυριως απο εμας...

τι να πρωτοπω...:X

Δεν νομιζω...Δηλαδη το ροζ μπλουζακι και το ξυρισμενο στηθος ειναι ωραια; Για μενα δεν ειναι.

Φερε ενα παραδειγμα για τις γυναικες που ειπες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον,αρχιζουμε...

1.φορατε τζιν που πρωτοφορεσαμε εμεις(brad pitt, thelma & louiz) και χανετε την θηλυκοτητα σας..

2.καπνιζετε περισσοτερο απο μας πλεον για να το παιζετε μοιραιες...(βασικο ενστικτο,σαρον στοουν)

3.βριζετε περισσοτερο και πιο χυδαια απο εμας (δεν ξερω και γω γιατι..)

4.πινετε πλεον περισσοτερο απο μας οταν κανετε clubbing και γινεστε goal..

5.βλεπετε ποδοσφαιρο και αλλα αθληματα που αφορουν αντρες κυριως και με μια ανεση εκφραζετε και την αποψη σας πχ.στο τι ειναι offside με αποτελεσμα να εκτειθεστε πολες φορες.

6.αλλαζετε πλεον τους αντρες σαν τα πουκαμισα και δεν εχετε προβλημα να εχετε σχεση με πολλους ταυτοχρονα(μερικες απο σας)

και αλλα που δεν μουρχονται τωρα στο μυαλο...γενικα εχετε αποθρασυνθει...

κανενα μετρο...ολα ισοπεδωμενα....κριμα...

Λοιπον,αρχιζουμε...

1.φορατε τζιν που πρωτοφορεσαμε εμεις(brad pitt, thelma & louiz) και χανετε την θηλυκοτητα σας..

2.καπνιζετε περισσοτερο απο μας πλεον για να το παιζετε μοιραιες...(βασικο ενστικτο,σαρον στοουν)

5.βλεπετε ποδοσφαιρο και αλλα αθληματα που αφορουν αντρες κυριως και με μια ανεση εκφραζετε και την αποψη σας πχ.στο τι ειναι offside με αποτελεσμα να εκτειθεστε πολες φορες.

6.αλλαζετε πλεον τους αντρες σαν τα πουκαμισα και δεν εχετε προβλημα να εχετε σχεση με πολλους ταυτοχρονα(μερικες απο σας)

1.Για το τσιγαρο, το αλκοολ και το βρισιδι θα συμφωνησω.

2.Με τζην μια γυναικα μπορει να δειχνει πολυ σεξυ και θηλυκη.

3.Που ειναι το κακο να ξερει μια γυναικα απο ποδοσφαιρο; Εγω στα 14 μιλουσα με τους συμμαθητες μου για ποδοσφαιρο. Αν δεν ξερει και μιλαει βεβαια αυτο ειναι αλλο.

4.Το τι κανει με τους αντρες η καθεμια δεν την κανει επισης λιγοτερο θηλυκη. Γιατι να ειναι οκ δηλαδη να τα εχει ενας αντρας με 3 ταυτοχρονα και οχι μια γυναικα; Εμενα βεβαια δεν μ'αρεσει και στις 2 περιπτωσεις.

Δεν υπαρχει "δικο μου" και "δικο σου". Απλα το θεμα ειναι να υπαρχουν ορια και να μην ξεφευγουμε τελειως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον,αρχιζουμε...

Γμτ γιατι ολο αυτου του ειδους οι γυναικες μου αρεσουν?? :p

Τεσπα η γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι θεμα φυλου ολα αυτα αλλα θεμα χαρακτηρα

....α και μια απορια..ΤΥΛΕΡ7 περιεγραψε λιγο το πως ειναι η ιδανικη γυναικα για σενα γιατι κατι μου λεει πως καταβαθος θες δεσμο με την Λουκα...

Girls can wear jeans and cut their hair short and wear shirts and boots because it's okay to be a boy; for girls it's like promotion. But for a boy to look like a girl is degrading, according to you, because secretly you believe that being a girl is degrading.
ian mcewan - the cement garden
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Σωστος.

Και τα δυο φυλα αντιγραφουν το ενα τ' αλλο.

--------------------

+1 !συμφωνω απολυτα!

Λοιπον,αρχιζουμε...

1. Το τζιν πλέον είναι unisex έλεος! Πρώτη φορά ακούω ότι το τζιν είναι αντιθυληκό. Να! κάνετε τα μάτια σας για τις φουστίτσες. Εκτός κι αν εννοείς τα παντελόνια...Και πάλι ήμαρτον..Το μικρό σπίτι στο λιβάδι έχει σταματήσει να προβάλλεται εδώ και χρόνια...:p

2. Εδώ η Μόλι Μπράουν στον Τιτανικό κι έκανε πουράκια..:p

3. Ούτε κι εγώ ξέρω..Οι κακοί γκόμενοι φταίνε..:p

4. Μαζοποιείς από μερικά παραδείγματα όλο τον γυναικείο πληθυσμό. Εκτός κι αν κερνάτε συνέχεια για να ρίξετε το θύμα στο κρεβάτι. Σουτ και γκολ. Στο κρεβάτι. :cool:

5. Προτιμώ το μπάσκετ. :cool: Συνήθως παραπονιέστε ότι η κοπέλα σας δεν βλέπει ποδόσφαιρο και θέλει εκείνη την ώρα να δει καμιά χαζοσειρά. Μια χαρά σε βολεύει να βλέπει ποδόσφαιρο, δεν γκρινιάζει κι όλας, σου φέρνει και πίτσες και μπύρες για τα 'παιδιά'. Και μετά σκέφτηκες ότι ίσως το ότι κάθεται η κοπελιά και ασχολείται και παιδεύεται να μάθει τι είναι το offside, το κάνει για σένα? Προσωπικά πάντως, δεν μου αρέσει να βλέπω γυναίκες ποδοσφαιρίστριες. Όπως και δεν μου αρέσει να βλέπω άντρες στο μπαλέτο.

6. Γιατί ρε συ, εσείς τι κάνετε? Σαν τα βρακιά τις αλλάζετε τις γκόμενες. :D

Όπως βλέπεις όμως, κι εγώ παίρνω από ένα μικρό σύνολο και το γενικεύω. Δεν είναι σωστό αυτό. Και δεν πρέπει από μία μερίδα ανθρώπων να βγάζουμε για όλους συμπεράσματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Από κει και πέρα ο καθένας τα βίτσια του. Δηλαδή τώρα μην ακούσω ότι τα μακριά μαλλιά, τα σκουλαρίκια και ένα σωρό άλλα είναι καθαρά γυναικεία κλπ. Σε όποιον αρέσει το υιοθετεί, σε όποιον δεν αρέσει με γεια του με χαρά του. Γι' αυτό thank God-where is he when i need him- είμαστε όλοι διαφορετικοί. Να μη βαριόμαστε κι όλας. :)

ΥΓ. Κι εσείς έχετε ξεφύγει...Μην ξεχνιόμαστε...:D

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

^Μιας και ανέφερε Θέλμα και Λουίζ, αναφέρθηκα στο παρελθόν και όχι στα τσιγάρα/πουράκια καθ'αυτό :)

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Γιατι να ειναι οκ δηλαδη να τα εχει ενας αντρας με 3 ταυτοχρονα και οχι μια γυναικα; Εμενα βεβαια δεν μ'αρεσει και στις 2 περιπτωσεις.

6. Γιατί ρε συ, εσείς τι κάνετε? Σαν τα βρακιά τις αλλάζετε τις γκόμενες. :D

Αυτό είναι ένα είδος "κοινωνικού ρατσισμού" - "κοινωνικής αδικίας"!

Δηλ.

Αν ένας άντρας πηγαίνει με πολλές γυναίκες, είναι "γυναικάς".

Αν μία γυναίκα πηγαίνει με πολλούς άντρες, είναι πουτά... :X

Πάντως εσείς οι γυναίκες έχετε θυσιάσει μεγάλο μέρος της θηλυκότητάς σας, στον ξέφρενο και πολλές φορές παράλογο αγώνα της "ισότητας"!

Νομίζω είναι καθαρά θέμα ηλικίας.

Εγώ στα 37 μου δεν μπορώ να ξυρίσω το στήθος μου και να κυκλοφορήσω με ροζ μπλουζάκι.

Δεν σημαίνει όμως πως οι νεαρότεροι και πιό απελευθερωμένοι το βλέπουν το ίδιο!

Να πούμε για τα σκουλαρίκια?

Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας μόνο