sin242 Δημοσιεύτηκε June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2007 Βασικα χαίρεται. Είμαι πολλά χρόνια σ'αυτό το χώρο και γουστάρω με χίλια. Offspring, Bad Religion, AFI, Pennywise, NOFX, όλα τα συγκροτήματα είναι ένα προς ένα. Ένα είδος αλλά παρ'όλα αυτα διαφορετικά μεταξύ τους. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που αξίζουν αλλά είναι ΠOΛΛA. Ανέφερα τα σημαντικότερα. Περιμένω προτιμήσεις, σχόλια και συζητήσεις. Παράθεση A Big F to all the trendies... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Offspring τα σπανε... Τους υπολοιπους που λες να τους ψαξω... Μου αρεσει ομως το "A Big F to all the trendies..." στην υπογραφη σου! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sin242 Δημ. June 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Offspring ακούω πολλά χρόνια. Με έχουνε βγάλει από δύσκολες στιγμές. Βγάζουνε καινούριο album και περιμένω με αγωνία και πόρωση νά το πάρω και νά φύγω για μέρη μακρινα ακούγοντάς το. Να αισθανθώ αυτή τη θεϊκή ενέργεια του "Smash" που σε απελευθερώνει από τις σκοτουρες της καθημερινότητας. Να αισθανθώ σαν νά μην ανήκω πουθενά και παντού. Έχουν ένα τρόπο νά το κάνουνε τα άτομα. "Maybe life is like a run on a freeway, dodging bullets while you trying to find your way". Respect. Παράθεση A Big F to all the trendies... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 same taste here ^^ ;p episis latreuw tous strung out kai apo ska tous reel big fish :d apo offspring protimw to kids aren't alright. exei auto to gamato feeling :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sin242 Δημ. June 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Πολύ cool οι Strung out. Υπάρχει μια πολύ ωραία συλλογή από την epitaph records το 'punkorama'. Νομίζω ότι έχει βγεί μέχρι vol.10 . Οποίος θέλει να ακούσει ένα πολύ διαφορετικό punk-rock ας ψάξει να βρει AFI. Είναι απίστευτοι. Παράθεση A Big F to all the trendies... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Οντως οι AFI ειναι πολυ καλοι... Μου αρεσει πολυ το Silver and cold... Απο Offspring μου αρεσουν τα Original Prankster και I want you bad.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sin242 Δημ. June 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Tα τέσσερα τουλάχιστον τελευταία album των afi είναι ΠOΛY ωραία. Σκοτεινα, μερικές φορές πολύ ρομαντικά, άλλες πολύ δύνατα. Με μια λέξη τελεία. Παράθεση A Big F to all the trendies... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 respect στους AFI. Και προφανώς Bad Religion :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Οι Bad Religion είναι ίσως το κορυφαίο punk rock συγκρότημα .Νομίζω πως όλοι οι υπόλοιποι απλά προσπάθησαν να τους μοιάσουν.. Μου άρεσαν και οι offspring κάποτε και οι nofx αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την ενέργεια των bad religion. Όσοι είναι fan του είδους και δεν έχουν ακούσει ακόμα bad religion πράττουν ιεροσυλία. :) Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sin242 Δημ. June 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Shattered faith, κο-μμα-τά-ρα. Αλλά ρε φίλε δεν συγκρίνουν τέτοια συγκροτήματα μεταξύ τους. Είναι ιεροσυλία. Το καθένα έχει τη δική του ιστορία. Υ.Γ. Οι Offspring μέχρι πριν λίγο καιρό είχανε 32.000.000 πωλήσεις. Tα 12.000.000 ήτανε μόνο από το Smash. Κορυφαίο κατόρθωμα για Punk-Rock συγκρότημα. Παράθεση A Big F to all the trendies... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Ακους Dammit I change again apo Offspring και χτυπιεσαι για ωρες! Offspring=κορυφη στο punck rock Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Πολύ cool οι Strung out. Υπάρχει μια πολύ ωραία συλλογή από την epitaph records το 'punkorama'. Νομίζω ότι έχει βγεί μέχρι vol.10 . Οποίος θέλει να ακούσει ένα πολύ διαφορετικό punk-rock ας ψάξει να βρει AFI. Είναι απίστευτοι. οταν λες διαφορετικο?εχω ακουσει μονο ενα τραγουδι τους κ μου αρεσε πολυ!!(μου θυμισε λιγο γκριν ντει παντως:rolleyes:) :) απο μενα τα σπανε οι bad religion,sex pistols k ramones! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 οταν λες διαφορετικο?εχω ακουσει μονο ενα τραγουδι τους κ μου αρεσε πολυ!!(μου θυμισε λιγο γκριν ντει παντως:rolleyes:) :) απο μενα τα σπανε οι bad religion, sex pistols k ramones!:D ΑΠΛΑ ΘΕΟΙ, υπέρτατοι! Respect. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 exei kaneis sas sum 41?blink 182? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Yeap, εγώ :p Κατα τη γνώμη μου Sum41 > blink. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martha_stam Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 offspring einai teleioi..xtipiemai otan tous akouw!!!trela!!blink 182 thewrw pws ta songs moiazoun kapws..auta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 τωρα οι sum41 k oi blink 182 θεωρουνται πανκ ροκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki2405 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μιασ και υπαρχουν ηδη threads για rock και metal, ειπα να ποσταρω κι εγω να δουμε τι υπαρχει κι απο punk ;) Μην παει και μου πειτε για τιποτα Green Day ομως εεε; Ενατξει καλοι κι αυτοι αλλα οχι το πρωτο πραμα που σκεφτομαι οταν μου λενε για punk, lol. Εγω ακουω τα διαφορα κλασσικα Ramones, Pistols, Clash, και Buzzcocks (δηλαδη γενικα πιο πολυ οτι βγηκε απο τη σκηνη στη μεγαλη βρετανια και Ιρλανδια) αλλα ειδικα ακουω παρα πολυ το λεγομενο Irish η Celtic Punk--πχ Flogging Molly, Dropkick Murphys, Pogues, κυριως, αλλα και κατι αλλα πιο περιθωριακα στυλ Real Mackenzies Κανεις εδω που να του αρεσουν τιποτα παρομοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redders60 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Καλά είναι και τα punk συγκροτηματάκια,εμένα μου αρέσουν από νεότερα συγκροτήματα οι White Stripes,oi Arctic Monkeys,oi Vines kai oi Black Rebel Motorcycle Club. Όλοι αυτοί έχουν έντονες πανκ επιρροές. Kαι οι MC5 είναι πολύ καλοί από τους παλιούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Αν κ εχω την εντυπωση οτι υπαρχει ηδη θεμα..! Λοιπον ακουω κ εγω τα κλασικα Sex Pistols,Dead Kennedys,Ramones,Bad Religion! Επισης μ'αρεσουν πολυ οι Distillers,αν κ ειναι πανκ ροκ με διαφορες επιρροες κ απο grunge! Celtic punk δεν εχω ακουσει αλλα θα το ψαξω! Γενικα μ'αρεσει πολυ η πανκ αν κ ειμαι πιο πολυ της alternative! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 white stripes και arctic monkeys δεν είναι ακριβώς punk συγκροτήματα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 white stripes και arctic monkeys δεν είναι ακριβώς punk συγκροτήματα :O οντως..!πλεον χρησιμοποιουν την εννοια της πανκ μουσικης για τελειως ακυρα συγκροτηματα που παιζουν alternative η ακομα κ ποπ!πχ panic at the disco! :p οχι οτι εχω κατι με αυτες τις μπαντες απλως καλο ειναι να μην αλλαζουμε τις εννοιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 indeed. Βασικά αν και βγαίνουμε λίγο εκτός θέματος, και τους patd, δεν θα τους έλεγες pop, μάλλον alternative θα τους έβαζα και αυτόυς. Dropkick murphys αξίζουν αρκετά απ' όσο τους έχω ακούσει. Btw, χρονια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts