honduck Δημοσιεύτηκε June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2007 exw megalo provlima me ti psiktra tou epeksergasti...einai kathari apla doulevei sinexws dinata...iparxei tropos na tin rithmisw na mi doulevei toso dinata me kanena programme??? i an kserei kaneis kanena allo tropo.. thanks... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 και εμένα έτσι κάνει και είναι πολύ σπαστικό,ιδίως όταν στο δωμάτιο κοιμάται κάποιος και θες να κανεις κατι. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Αν εννοείς να κατεβάζεις τις στροφές τις(Rpm) χρειάζεται ένα πρόγραμμα όπως το speedfan το οποίο και συνιστώ. Πρέπει όμως οι ψύκτρες να μην είναι σχετικά παλιές ωστέ να επικοινωνούν με τη m/b. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Αν εννοείς να κατεβάζεις τις στροφές τις(Rpm) χρειάζεται ένα πρόγραμμα όπως το speedfan το οποίο και συνιστώ. Πρέπει όμως οι ψύκτρες να μην είναι σχετικά παλιές ωστέ να επικοινωνούν με τη m/b. Ένας τρόπος είναι αυτός. Επίσης, μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια μονωτικά θορύβου στην θήκη για να μειώσεις την ένταση του θορύβου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Αυτά τα υλικά που λες, δεν μπορούν να απορροφήσουν τόσο δυνατούς θορύβους. Αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα καλύτερα θα ήταν να αγοράσει μια άλλη ψύκτρα, υπάρχουν πολλές που παράγουν ελάχιστο θόρυβο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Tsekare k ta bios mporei na exoun kapoia rithmisei ekei gia tis strofes...... H alllh lysh allakse psyxtra k vale kapoia mh thoryvwdes.......alla tha kostisei kati parapanw ayto:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. June 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Tsekare k ta bios mporei na exoun kapoia rithmisei ekei gia tis strofes...... H alllh lysh allakse psyxtra k vale kapoia mh thoryvwdes.......alla tha kostisei kati parapanw ayto:O afto me ta bios pws mporw na to kanw? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 afto me ta bios pws mporw na to kanw? otan ksekinhsei to pc(prin vgei to windows xp- an exeis xp) patas to del merikes fores k tha anoiksei mia mple othonh pou einai to bios....dhladh leptomeries gia thn leitoyrgia toy pc apo pou bootarei, poso reuma pernei ktlp..... kapou ekei mporei na exei kapoia properties gia to fanaki......gia na eisai sigoyros des to manual ths motherboard.....;) Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Υπάρχουν και κάποιες αντιστασούλες που παρεμβάλοντε ανάμεσα στο board και στη φίσα της ψύκτρας. Δεν ξέρω όμως πόσο % κατεβάζουν την ισχύ της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Στο δικό μου (Pentium IV 3,4 GHz, από τους πιο "ζεστούς" ίσως) η μαμίσια της Intel δεν φρενάρει με τίποτα. Απλά πρέπει να περάσουν οι ζέστες ή να μπει κάποια aftermarket. Εχω και το πλαϊνό ανοικτό αλλά δεν. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Εχω και το πλαϊνό ανοικτό αλλά δεν. Από τη στιγμή που έχεις το πλαϊνό ανοιχτό τότε ο υπολογιστής δεν ψύχεται σωστά και θερμαίνεται πολύ περισσότερο από το αν είναι κλειστός από το πλάι.Οπότε όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν full και παράγεται αρκετός θόρυβος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Λες; Θα το τσεκάρω αν και το γδύσιμο ήταν εμπειρική λύση (σε πιο χειμωνιάτικες εποχές κατέβαζε τις στροφές). Ίσως γιατί η VGA δεν έχει ανεμιστήρα και βγάζει αρκετή ζέστη. Το κουτί έχει πάντως μόνο ένα ανεμιστηράκι οπότε μπορεί να φταίει και αυτό. Τελικά είναι μεγάλη ιστορία! Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Στο δικό μου (Pentium IV 3,4 GHz, από τους πιο "ζεστούς" ίσως) η μαμίσια της Intel δεν φρενάρει με τίποτα. Απλά πρέπει να περάσουν οι ζέστες ή να μπει κάποια aftermarket. Εχω και το πλαϊνό ανοικτό αλλά δεν. Πρόσεξε, γιατί έτσι κατάφερα πέρσι να κάψω την motherboard... Το κουτί πρέπει να είναι οποσδήποτε κλειστό. Μπορεί μεν να "πέφτουν" λίγο οι στροφές του ανεμιστήρα της CPU, αλλά το υπόλοιπο σύστημα ψήνεται... Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts