tron Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Κατέβασε το nokia software updater και θα σου κάνει μια χαρά αναβάθμιση :) όσο για το τι διορθώνει...ένα είναι σίγουρο, όταν κάνετε ενεργό το πορτάκι και απαντάτε την κλήση με το πορτάκι, απαντάει αμέσως και όχι όπως πριν που το σκεφτόταν. Πολύ καλό αυτο, έχεις προσέξει κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Πολύ καλό αυτο, έχεις προσέξει κάτι άλλο? Ότι σέρνεται όπως σερνόταν! ΛΟΛ! και επίσης έφυγε ο σπαστικός ήχος όταν ανοιγοέκλεινες το "πορτάκι"... είδες τα θυμάμαι ένα ένα αχαχαχα μουφοκινητό είναι γενικάαααααα αλλά μην μου το θυμίζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunchris7 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Γειά σας και από μένα.Εδω και βδομάδες αγόρασα και εγώ το 6500 slide και απο τις πρωτες μερες ηταν αναγκαια η αναβαθμιση λογω των απειρων κουφων που εκανε.Απο v3.8 πηγε σε v 4.84 και τα προβληματα λυθηκαν. Εδω και 2 μερες ομως εχει το αλλο προβλημα:Δεν κανει καλη επαφη το καπακι με το ελασματακι εσωτερικα με αποτελεσμα να μην αναγνωριζει την καρτα μνημης και να χανονται οι αποθηκευμενοι ηχοι των μενου.Με ενα στυλο σηκωσα λιγο το ελασματακι του κινητου για καλυτερη επαφη με το καπακι αλλα το προβλημα μαλλον χειροτερεψε. Επιπλεον απο τη μια μερια το καπακι δεν ακουμπαει τερμα στο κινητο ενω απο την αλλη εφαρμοζει τελεια. Πως λυνεται ενα τετοιο προβλημα ****το?Δινεις τοσα λεφτα και βγαζει τετοιες ....? ΕΛΕΟΣ!! Ουτε nokia club ουτε τιποτα... Εγω δεν το σηκωσα το πιεσα πιο μεσα. Μεχρι τωρα μου αναγνωριζει κανενα προβλημα ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Ότι σέρνεται όπως σερνόταν! ΛΟΛ! και επίσης έφυγε ο σπαστικός ήχος όταν ανοιγοέκλεινες το "πορτάκι"... είδες τα θυμάμαι ένα ένα αχαχαχα μουφοκινητό είναι γενικάαααααα αλλά μην μου το θυμίζεις... Επίσης όταν σας έρχεται μήνυμα λέει 1 μήνυμα ελήφθη. ενώ πρίν έλεγε ένα μήνυμα ελήφθη και έλεγε και από κάτω το όνομα. πιστεύω ότι είναι καλύτερο που δεν το εμφανίζει. είναι πιο διακριτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Επίσης όταν σας έρχεται μήνυμα λέει 1 μήνυμα ελήφθη. ενώ πρίν έλεγε ένα μήνυμα ελήφθη και έλεγε και από κάτω το όνομα. πιστεύω ότι είναι καλύτερο που δεν το εμφανίζει. είναι πιο διακριτικό. Μήπως αυτό είναι επιλέξιμο από Έμφάνιση-Στοιχεία ειδοποίησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Μήπως αυτό είναι επιλέξιμο από Έμφάνιση-Στοιχεία ειδοποίησης; LOOOOL! ΕΧΕΙΣ δΙΚΙΟ! χαχαχ..εγώ νόμιζα ότι άλλη ήταν η λειτουργία αυτής της επιλογής! (ευχαριστώ παιδί που μου άνοιξες τα μάτια!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Εχει βγει καμμια καινουρια εκδοση firmware ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Εχει βγει καμμια καινουρια εκδοση firmware ? Σου είναι δύσκολο να κοιτάξεις έστω 1-2 σελίδες πρίν? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2308309#post2308309 Και επειδή ότι θυμάμαι χαίρομαι...με το καινούριο firmware όταν φορτώνει βγάζει μήνυμα που δεν φεύγει αν δεν πατήσεις οκ και λέει να βγάλεις τον φορτιστή από την πρίζα για να μην καίει ρεύμα! καλό ε??? ψςςςς τρελό κινητό σου λέω...αχαχαχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Και επειδή ότι θυμάμαι χαίρομαι...με το καινούριο firmware όταν φορτώνει βγάζει μήνυμα που δεν φεύγει αν δεν πατήσεις οκ και λέει να βγάλεις τον φορτιστή από την πρίζα για να μην καίει ρεύμα! καλό ε??? ψςςςς τρελό κινητό σου λέω...αχαχαχαχαχαχ :lol::lol::lol: Τραγικό έως ξεκαρδιστικό... Να την κάνω την αναβάθμιση να μην την κάνω 4.81 or 6.60:confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 :lol::lol::lol: Τραγικό έως ξεκαρδιστικό... Να την κάνω την αναβάθμιση να μην την κάνω 4.81 or 6.60:confused: Μια ψυχή που είναι να βγεί, να βγεί! η τάν ή επί τάς!!! (το έγραψα σωστάαα??? ΛΟΛ) ααα και όταν βάζεις screen saver το ψηφιακό ρολόι, στο βγάζει με μεγάλα γράμματα! είναι γι'αυτούς που έχουν πρεσβυωπίΑ! check it out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Kalispera ... perasa tin 6,60 an kai eixa ksexasei oti 8a ta xasw ola apo mesa... to eida meta....:( diafores brika sto radiofwno (pio grigoro xwris kollimata) ftoy ftoy (me rds) ais8ita pio grigoro... kai sta mnm den kollaei opws prin... to xw xwris karta mnimis mesa... gt moy kane trella kollimata.... to vradaki 8a balw tin kartoyla kai 8a dokimasw ksana.... akoma 1 mina.... metaaaa paw se kf600 (99%) arketa m ayto to kinito (apogoiteysi logw twn kollimatwn radio-memory card) aaa o ixos prepei na xei dynamwsei (radio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Kalispera ... perasa tin 6,60 an kai eixa ksexasei oti 8a ta xasw ola apo mesa... to eida meta....:( diafores brika sto radiofwno (pio grigoro xwris kollimata) ftoy ftoy (me rds) ais8ita pio grigoro... kai sta mnm den kollaei opws prin... to xw xwris karta mnimis mesa... gt moy kane trella kollimata.... to vradaki 8a balw tin kartoyla kai 8a dokimasw ksana.... akoma 1 mina.... metaaaa paw se kf600 (99%) arketa m ayto to kinito (apogoiteysi logw twn kollimatwn radio-memory card) aaa o ixos prepei na xei dynamwsei (radio) lg kf600??? Το σκέφτηκες καλά????? Το κινητό είναι απογοήτευση σε αρκετά σημεία ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Kalispera ... perasa tin 6,60 an kai eixa ksexasei oti 8a ta xasw ola apo mesa... to eida meta....:( diafores brika sto radiofwno (pio grigoro xwris kollimata) ftoy ftoy (me rds) ais8ita pio grigoro... kai sta mnm den kollaei opws prin... to xw xwris karta mnimis mesa... gt moy kane trella kollimata.... to vradaki 8a balw tin kartoyla kai 8a dokimasw ksana.... akoma 1 mina.... metaaaa paw se kf600 (99%) arketa m ayto to kinito (apogoiteysi logw twn kollimatwn radio-memory card) aaa o ixos prepei na xei dynamwsei (radio)Το ότι τα κολλήματα μπορεί να ευθύνονται στη κάρτα μνήμης δεν σου περνά από το μυαλό…; Πριν την βάλεις ξανά κάνε της ένα format πρώτα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Παντως εμενα δεν μου βγαζει καμμια αλλη εκδοση firmware. Μενει στην 4.81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 @gravis Μήπως η συσκευή σου είναι branded, δηλαδή Vodafone Live κλπ...; Αν ναι, γι αυτό και δεν σου εμφανίζει την τελευταία έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 οχι καμμια σχεση, ισα ισα την τελευταια φορα ειχα αλαξει και το Product code για να κανει αναβαθμιση στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Δοκιμασες σε αλλο pc απο περιεργεια να δεις τι θα σου βγαλει? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 οχι, δεν εχω δευτερο υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekavoula Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 παιδια εγω το πηρα πριν κανα 2μηνο. δεν ενθουσιαστηκα και ξαναγυρισα στο παλιο μου κινητο. καποια στιγμη εμεινα απο μπαταρια κ το χρειαστηκα και οταν το ανοιξα, δεν διαβαζε την καρτα μνημης. χωρις να πεσει καπου χωρις τιποτα. δεν κανει καλη επαφη. οταν πιεζω την πλατη του ελαχιστα την διαβαζει. σας ετυχε? τι το κάνω? τα σερβις στην θεσσαλονικη τι λενε? εγω το πηρα απο το πλαισιο. να το παω εκει για σερβις ή κατευθειαν στο νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 κατευθειαν Νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunchris7 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Kalispera ... perasa tin 6,60 an kai eixa ksexasei oti 8a ta xasw ola apo mesa... to eida meta....:( diafores brika sto radiofwno (pio grigoro xwris kollimata) ftoy ftoy (me rds) ais8ita pio grigoro... kai sta mnm den kollaei opws prin... to xw xwris karta mnimis mesa... gt moy kane trella kollimata.... to vradaki 8a balw tin kartoyla kai 8a dokimasw ksana.... akoma 1 mina.... metaaaa paw se kf600 (99%) arketa m ayto to kinito (apogoiteysi logw twn kollimatwn radio-memory card) aaa o ixos prepei na xei dynamwsei (radio) Στο λεει και 100 φορες οτι θα χαθουν ολα... Παντως με αυτην την αναβαθμιση εχουν διορθωθει παααρα πολλα κριμα να το αλλαξεις... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 παιδια εγω το πηρα πριν κανα 2μηνο. δεν ενθουσιαστηκα και ξαναγυρισα στο παλιο μου κινητο. καποια στιγμη εμεινα απο μπαταρια κ το χρειαστηκα και οταν το ανοιξα, δεν διαβαζε την καρτα μνημης. χωρις να πεσει καπου χωρις τιποτα. δεν κανει καλη επαφη. οταν πιεζω την πλατη του ελαχιστα την διαβαζει. σας ετυχε? τι το κάνω? τα σερβις στην θεσσαλονικη τι λενε? εγω το πηρα απο το πλαισιο. να το παω εκει για σερβις ή κατευθειαν στο νοκια? διάβασε και τα προηγούμε post.δεν είναι κακό.Εχεί γραφτεί χιλιάδες φορές το θέμα με την΄κάρτα και την πλάτη μπαταρίας!!! Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Στο λεει και 100 φορες οτι θα χαθουν ολα... Παντως με αυτην την αναβαθμιση εχουν διορθωθει παααρα πολλα κριμα να το αλλαξεις... :p πάρα πολλά? ΛΟΛ που τα είδες??? όλοι κάνουν όνειρα, αλλά εσύ το παράκανες! ναι τώρα είναι ένα άλλο κινητό! δεν το αναγνωρίζω σου λέω! αχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekavoula Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 διαβασα αλλα βρηκα μονο 1 που δε με φωτισε ιδιαιτερα. αν σε πειραζει μην μου απαντας. τι παιζει με αυτο ρωτησα, κ με τα σερβις της θεσσαλονικης οποιος μπορει κ θελει απανταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Μια ψυχή που είναι να βγεί, να βγεί! η τάν ή επί τάς!!! (το έγραψα σωστάαα??? ΛΟΛ) ααα και όταν βάζεις screen saver το ψηφιακό ρολόι, στο βγάζει με μεγάλα γράμματα! είναι γι'αυτούς που έχουν πρεσβυωπίΑ! check it out.χαχαχαχα εχω το αναλογικο ρολοι σαν screensaver..το μεγάλωσαν αυτό κι'άλλο? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts