Mark_K Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Καλημέρα. Έχω το 6500 slide εδώ και 2 μέρες και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έβαλα και μια κάρτα sandisk 4GB που βρήκα στο carrefour με 28€, και έχει αρκετό χώρο πια. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι, καθώς βλέπω πως έχει έκδοση λογισμικού 4.84 από τη μάνα του, αξίζει να βάλω τη νεότερη; Δεδομένου πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosm1 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Εκανα αναβάθμιση απο 4,84 σε 6,60 και κολαει στην αναπαραγωγη των βιντεο, οπως επισης και όταν παω να τραβήξω βιντεο. Είναι πρόβλημα hardware, software η μηπως είναι προβλημα της κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Εκανα αναβάθμιση απο 4,84 σε 6,60 και κολαει στην αναπαραγωγη των βιντεο, οπως επισης και όταν παω να τραβήξω βιντεο. Είναι πρόβλημα hardware, software η μηπως είναι προβλημα της κάρτας μνήμης. Ωχ... Αυτό μου κάνει για απάντηση στην ερώτηση που έκανα παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 οτι δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montas3 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 επειδη κολουσε με v.3.80 εκανα αναβαθμιση σε 6.60 και πλεον δεν κολαει τιποτα!!ΟΜΩΣ δεν δουλευει σωστα το vodafone-together (δεν ειναι ενεργο το δευτερο νουμερο και θελει restart για να δουλεψει το πρωτο) και γενικα εχω προβλημα με κλησεις που δεν μπορουν να μου κανουν.Μηπως ειναι τιποτα ρυθμισεις.Το συναντησε καποιος αλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosm1 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 τη αποψη εχετε για την οθόνη του σε σχεση με το 6300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmikos Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 geia sou file bezo apo kw.... Γινεται να μην εμφανιζει στην οθωνη τα στοιχεια του αποστολεα του sms κατα την ληψη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 geia sou file bezo apo kw.... Γινεται να μην εμφανιζει στην οθωνη τα στοιχεια του αποστολεα του sms κατα την ληψη του? Έλα παιδί...ακούω Κώ...πότε έρχομαι? αχαχαχα... λοιπόν για να μην εμφανίζει τα στοιχεία του αποστολέα και τα βλέπουν οι αδιάκριτοι..πας... ρυιμίσεις> εμφάνιση > στοιχεία ειδοποίησης >οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_G Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Αγόρασα και εγώ το 6500 εχτές. Μέχρι στιγμής μου φαίνετε καλό, ιδιαίτερα σε σύγκριση με το Samsung E780 που είχα. 2 ερωτήσεις μόνο Θέλω να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με το που κλείνω το καπάκι. Δεν γίνετε αυτό? Και η μπροστινή κάμερα είναι μόνο για video-κλήσεις η μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φωτογραφίες? Παράθεση Nokia 6600 --> Samsung E800 --> SE K750i --> Samsung E780 --> Nokia 6500-s --> Nokia E66 --> LG GM750 --> SE Xperia X10i --> Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 2 ερωτήσεις μόνο Θέλω να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με το που κλείνω το καπάκι. Δεν γίνετε αυτό? Και η μπροστινή κάμερα είναι μόνο για video-κλήσεις η μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φωτογραφίες? 1.όχι. 2.μόνο για video κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ενω με εμφανιζει οτι υπαρχει η εκδοση 6.60, δεν με αφηνει να πατησω το κουμπακι "update" αλλα μονο το cancel, τι μπορει να συμβαινει? Κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Δες εαν εχεις εγκατεστημενο στο pc σου την τελευταια εκδοση του Nokia Software Updater :) Edit: Kαλυτερα βαλε το αγγλικο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Την τελευταια εχω και το αγγλικο . v. 1.4.36En Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Την τελευταια εχω και το αγγλικο . v. 1.4.36En το κουτακι πανω το τσεκαρεις(τιν επιλογη που εχει πανω αριστερα οτι δεχεσε τους ορους)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Φιλε ειχες δικιο, με εσωσες, δεν το ειχα τσεκαρει!:O. Τοσο απλο και τοσο γελοιο ταυτοχρονος... Αλλα εκει που ειναι το κουτακι δεν ειναι καθολου εμφανες :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 ξερουμε τι διορθωσεις γινονται στην 6.60? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1972 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά ! Αγόρασα πρόσφατα ένα Nokia 6300 και κυριολεκτικά μου έσπασε τα νεύρα με τον τρόπο που είναι ρυθμισμένη η φωνητική του κληση. Συγκεκριμένα δε σε αφηνει να ηχογραφήσεις το δικό σου ηχο για κάθε ονομα αλλά σου βγάζει αυτόματα τον ηχο του ονοματος που καταχωρησες. Το αποτελεσμα ειναι σε πραγματικές συνθήκες η φωνητική του κλήση να μην αναγνωριζει τιποτα και να ειναι πρακτικά αχρηστη... :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Επειδη λογω δουλειας και οδηγησης η συγκεκριμενη λειτουργια μου ειναι ακρως απαραιτητη, ξερει κανεις να μου πει απο τους ηδη χρηστες του 6500, αν και αυτο το μοντελο αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα ? Ακόμα ...κλαιω το παλιο καλο μου Nokia 6130 που δουλευε μια χαρα με τις ηχογραφησεις που του ειχα περασει και καλούσα ανετα οποια επαφη ηθελα λέγοντας το ονομα της στο bluetooth !!!.... Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Υπάρχει τρόπος να εκτυπώσω όλα τα μηνύματα μου, μαζεμένα? Ή έστω να τα κάνω ένα back up και να ανοίξω αυτό το back up αρχείο με άλλο πρόγραμμα? (Νομίζω το 2ο που λέω γίνεται...αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει το πρώτο....) ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmikos Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 thanks bezzos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 υπαρχη σε καποιο site που να διχνει πος ανοιγη για να αλαξουμε πληκτρολογιο (για βοηθεια μην το διαλισουμε)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 υπαρχη σε καποιο site που να διχνει πος ανοιγη για να αλαξουμε πληκτρολογιο (για βοηθεια μην το διαλισουμε)! Τουλάχιστον στο ίντερνετ δεν παίζει ακόμα κάτι τέτιο...είναι καινούριο κινητό και δεν νομίζω να ασχοληθεί κάποιος για το πώς το κάνεις κομμάτια ! τι θες και σύ να το αλλάξεις? επειδή γρατζουνιέται? ε θα γρατζουνιστεί και το καινούριο! αφού είναι για τα μπάζα το κινητό...πήγα να το πουλήσω κάτω κέντρο, που παίρνουν μεταχειρισμένα...και μου δίναν 150 εόυρος! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ! και μου λένε...ε αυτά τα κινητά είναι προβληματικά και δεν αποθηκεύουν τις φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης.... της λέω εμένα δεν έχει παρουσιάσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα! μου λέει..ε καλά άμα το τσεκάρω και δώ ότι δεν έχει αυτό το πρόβλημα θα σου δώσω 170! δεν πάνε καλά έτσι????? εγώ το πήρα 368 και αυτή ήθελε να μου δώσει 150! για τα μπάζα.... τουλάχιστον 200 έπρεπε να δίνει. ψάχνουν για κορόιδα! ε και εννοείται τελικά θα το κρατήσω...γκρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Eγώ φίλε bezoss δεν πάω σε τέτοια μαγαζιά γιατί ξέρω ότι πάνε να στο πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί.. Το έβαλα και το δικό μου αγγελία και μακάρι να το δώσω... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gglinos Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Latest available software for Nokia 6500 slide, product code 0549726 Version: 06.60 Για το ελληνικό product code βγήκε αναβάθμιση!!!! Την έχουνε βγάλει και στο νέτ. σε λίγο θα το αναβαθμίσω. ρε παιδιά κατέβασα το καινούργιο λογισμικό για το 6500 slide μου από το nokia software updater version 06.60 αλλά δεν έχει Ελληνικά τι κάνουμε τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ρε παιδιά κατέβασα το καινούργιο λογισμικό για το 6500 slide μου από το nokia software updater version 06.60 αλλά δεν έχει Ελληνικά τι κάνουμε τώρα? Διαβαζουμε λιγο τα προηγουμενα.Δοκιμασε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2210174#post2210174 Αυτο συνεβει διοτι η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγη ... Αλλιως ,νοκια σοπ. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Παλιοτερα μπορουσες να αλλαξεις με το nss το product code της συσκευης σου και να βαλεις το ελληνικο με αποτελεσμα οταν εκανες ξανα αναβαθμιση το κινητο σου περνουσε την ελληνικη γλωσσα. Δυστυχος η Νokia μας εκλεισε την αλλαγη του product code οποτε θα πρεπει να το πας σε ενα nokia club.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts