Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Latest available software for Nokia 6500 slide, product code 0549726

Version: 06.60

Για το ελληνικό product code βγήκε αναβάθμιση!!!!

Την έχουνε βγάλει και στο νέτ. σε λίγο θα το αναβαθμίσω.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, έχω δύο μεγάλες απορίες αναφορικά με το 6500s.

α) δε γίνεται να ρυθμισουμε την ωρα στο κινητό σε 24h? Aυτό το σύστημα με τα μμ, πμ είναι σπαστικό.

β) Πως γίνεται να ρυθμίσουμε τη λήψη βίντεο να τραβάει όσο θέλουμε και να μην κόβεται το βίνεο?

Συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω κάποια ερώτηση αλλά το forum εχει πολύ υλικό και χάθηκα...:D

α) ρυθμίσεις - ώρα/ημερομηνία - μορφή ώρας

β) ενώ είσαι στην λήψη video, χωρις όμως να έχεις ξεκινήσει εγγραφή, επιλογές και επιλέγεις διαρκεια video μεγάλη και αποθήκευση στην κάρτα μνήμης.

καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παρω το εν λογω κινητακι.μπορειτε να μου πειτε τις αδυναμιες του???κυριως με ενδιαφερει να εχει δυνατο και καθαρο ηχειο και ακουστικο εφαμιλλο των κ750 και κ770 που ειχα.ευχαριστω

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παρω το εν λογω κινητακι.μπορειτε να μου πειτε τις αδυναμιες του???κυριως με ενδιαφερει να εχει δυνατο και καθαρο ηχειο και ακουστικο εφαμιλλο των κ750 και κ770 που ειχα.ευχαριστω

καμία σχέση ο ήχος. Αν θες ήχο μείνε στο κ770!!

Εγώ το έχω το 6500 και έχει η γυναίκα μου το κ770. Δεν συκρίνονται τα κινητά. Και πιστεύω γενικά η ericsson είναι πολύ μπροστα στον κομμάτι "ηχος".

Και πιστεύω γενικά η ericsson είναι πολύ μπροστα στον κομμάτι "ηχος".

Μπα μη το λες αυτό.

Φέρε μου ενα sonyericsson να συγκριθεί με το 6233 μου

Γειά σας και από μένα.Εδω και βδομάδες αγόρασα και εγώ το 6500 slide και απο τις πρωτες μερες ηταν αναγκαια η αναβαθμιση λογω των απειρων κουφων που εκανε.Απο v3.8 πηγε σε v 4.84 και τα προβληματα λυθηκαν.

Εδω και 2 μερες ομως εχει το αλλο προβλημα:Δεν κανει καλη επαφη το καπακι με το ελασματακι εσωτερικα με αποτελεσμα να μην αναγνωριζει την καρτα μνημης και να χανονται οι αποθηκευμενοι ηχοι των μενου.Με ενα στυλο σηκωσα λιγο το ελασματακι του κινητου για καλυτερη επαφη με το καπακι αλλα το προβλημα μαλλον χειροτερεψε.

Επιπλεον απο τη μια μερια το καπακι δεν ακουμπαει τερμα στο κινητο ενω απο την αλλη εφαρμοζει τελεια.

Πως λυνεται ενα τετοιο προβλημα ****το?Δινεις τοσα λεφτα και βγαζει τετοιες ....?

ΕΛΕΟΣ!!

Σημασια εχει αν το συγκεκριμενο προβλημα λυθηκε οριστικα.Αν το ξανακανει θα παω και ελπιζω να μην θελουν να το κρατησουν γιατι θα τα παρω.

α) ρυθμίσεις - ώρα/ημερομηνία - μορφή ώρας

β) ενώ είσαι στην λήψη video, χωρις όμως να έχεις ξεκινήσει εγγραφή, επιλογές και επιλέγεις διαρκεια video μεγάλη και αποθήκευση στην κάρτα μνήμης.

Σωστός...Αυτονόητο αλλά άμα φάει κόλλημα ο άνθρωπος....:lol:

Που θα πάμε για να δούμε τα release notes του?

Φίλε μου από που έκανες αναβάθμιση? Το σάιτ της νοκια δεν το έχει το μοντέλο 6500!

Φίλε μου από που έκανες αναβάθμιση? Το σάιτ της νοκια δεν το έχει το μοντέλο 6500!

Κατέβασε το nokia software updater και θα σου κάνει μια χαρά αναβάθμιση :)

όσο για το τι διορθώνει...ένα είναι σίγουρο, όταν κάνετε ενεργό το πορτάκι και απαντάτε την κλήση με το πορτάκι, απαντάει αμέσως και όχι όπως πριν που το σκεφτόταν.

Κατέβασε το nokia software updater και θα σου κάνει μια χαρά αναβάθμιση :)

όσο για το τι διορθώνει...ένα είναι σίγουρο, όταν κάνετε ενεργό το πορτάκι και απαντάτε την κλήση με το πορτάκι, απαντάει αμέσως και όχι όπως πριν που το σκεφτόταν.

Πολύ καλό αυτο, έχεις προσέξει κάτι άλλο?

Πολύ καλό αυτο, έχεις προσέξει κάτι άλλο?

Ότι σέρνεται όπως σερνόταν! ΛΟΛ! και επίσης έφυγε ο σπαστικός ήχος όταν ανοιγοέκλεινες το "πορτάκι"...

είδες τα θυμάμαι ένα ένα αχαχαχα

μουφοκινητό είναι γενικάαααααα αλλά μην μου το θυμίζεις...

Γειά σας και από μένα.Εδω και βδομάδες αγόρασα και εγώ το 6500 slide και απο τις πρωτες μερες ηταν αναγκαια η αναβαθμιση λογω των απειρων κουφων που εκανε.Απο v3.8 πηγε σε v 4.84 και τα προβληματα λυθηκαν.

Εδω και 2 μερες ομως εχει το αλλο προβλημα:Δεν κανει καλη επαφη το καπακι με το ελασματακι εσωτερικα με αποτελεσμα να μην αναγνωριζει την καρτα μνημης και να χανονται οι αποθηκευμενοι ηχοι των μενου.Με ενα στυλο σηκωσα λιγο το ελασματακι του κινητου για καλυτερη επαφη με το καπακι αλλα το προβλημα μαλλον χειροτερεψε.

Επιπλεον απο τη μια μερια το καπακι δεν ακουμπαει τερμα στο κινητο ενω απο την αλλη εφαρμοζει τελεια.

Πως λυνεται ενα τετοιο προβλημα ****το?Δινεις τοσα λεφτα και βγαζει τετοιες ....?

ΕΛΕΟΣ!!

Ουτε nokia club ουτε τιποτα... Εγω δεν το σηκωσα το πιεσα πιο μεσα. Μεχρι τωρα μου αναγνωριζει κανενα προβλημα ! :)

Ότι σέρνεται όπως σερνόταν! ΛΟΛ! και επίσης έφυγε ο σπαστικός ήχος όταν ανοιγοέκλεινες το "πορτάκι"...

είδες τα θυμάμαι ένα ένα αχαχαχα

μουφοκινητό είναι γενικάαααααα αλλά μην μου το θυμίζεις...

Επίσης όταν σας έρχεται μήνυμα λέει 1 μήνυμα ελήφθη. ενώ πρίν έλεγε ένα μήνυμα ελήφθη και έλεγε και από κάτω το όνομα.

πιστεύω ότι είναι καλύτερο που δεν το εμφανίζει. είναι πιο διακριτικό.

Επίσης όταν σας έρχεται μήνυμα λέει 1 μήνυμα ελήφθη. ενώ πρίν έλεγε ένα μήνυμα ελήφθη και έλεγε και από κάτω το όνομα.

πιστεύω ότι είναι καλύτερο που δεν το εμφανίζει. είναι πιο διακριτικό.

Μήπως αυτό είναι επιλέξιμο από Έμφάνιση-Στοιχεία ειδοποίησης;

Μήπως αυτό είναι επιλέξιμο από Έμφάνιση-Στοιχεία ειδοποίησης;

LOOOOL! ΕΧΕΙΣ δΙΚΙΟ! χαχαχ..εγώ νόμιζα ότι άλλη ήταν η λειτουργία αυτής της επιλογής! (ευχαριστώ παιδί που μου άνοιξες τα μάτια!!!)

Εχει βγει καμμια καινουρια εκδοση firmware ?

Σου είναι δύσκολο να κοιτάξεις έστω 1-2 σελίδες πρίν?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2308309#post2308309

Και επειδή ότι θυμάμαι χαίρομαι...με το καινούριο firmware όταν φορτώνει βγάζει μήνυμα που δεν φεύγει αν δεν πατήσεις οκ και λέει να βγάλεις τον φορτιστή από την πρίζα για να μην καίει ρεύμα! καλό ε??? ψςςςς τρελό κινητό σου λέω...αχαχαχαχαχαχ

Και επειδή ότι θυμάμαι χαίρομαι...με το καινούριο firmware όταν φορτώνει βγάζει μήνυμα που δεν φεύγει αν δεν πατήσεις οκ και λέει να βγάλεις τον φορτιστή από την πρίζα για να μην καίει ρεύμα! καλό ε??? ψςςςς τρελό κινητό σου λέω...αχαχαχαχαχαχ

:lol::lol::lol:

Τραγικό έως ξεκαρδιστικό...

Να την κάνω την αναβάθμιση να μην την κάνω

4.81 or 6.60:confused:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

:lol::lol::lol:

Τραγικό έως ξεκαρδιστικό...

Να την κάνω την αναβάθμιση να μην την κάνω

4.81 or 6.60:confused:

Μια ψυχή που είναι να βγεί, να βγεί! η τάν ή επί τάς!!! (το έγραψα σωστάαα??? ΛΟΛ)

ααα και όταν βάζεις screen saver το ψηφιακό ρολόι, στο βγάζει με μεγάλα γράμματα!

είναι γι'αυτούς που έχουν πρεσβυωπίΑ! check it out.