udt71 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μετά από 15 ημέρες που το έχω το τηλέφωνο κάνη αρκετά κολλήματα. Σήμερα διαπίστωσα ότι όσα SMS έχω στείλει δεν τα έχει στείλει. Τα αποθηκεύει στον φάκελο εξερχόμενα και δεν τα στέλνει, μήπως ξέρει κανείς τι φταίει; Το περίεργο είναι ότι τα αρχεία multimedia τα στέλνει κανονικά. Αν γνωρίζει κάποιος τι φταίει ας απαντήσει. Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μετά από 15 ημέρες που το έχω το τηλέφωνο κάνη αρκετά κολλήματα. Σήμερα διαπίστωσα ότι όσα SMS έχω στείλει δεν τα έχει στείλει. Τα αποθηκεύει στον φάκελο εξερχόμενα και δεν τα στέλνει, μήπως ξέρει κανείς τι φταίει; Το περίεργο είναι ότι τα αρχεία multimedia τα στέλνει κανονικά. Αν γνωρίζει κάποιος τι φταίει ας απαντήσει. Vodafone εχεις ? Τσεκαρε το κεντρο μηνυματων να ειναι το: +306942190000 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
udt71 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Vodafone εχεις ? Τσεκαρε το κεντρο μηνυματων να ειναι το: +306942190000 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω Vodafone και το νούμερο ειναι αυτό. Στο όνομα Κέντρου μηνυμάτων που είναι κενό βάζω ότι θέλω; Ευχαριστώ. Το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Λοιπόν .....Μετά απο μιά ολόκληρη μέρα κατοχής του κινητού, το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής! Μέσα σε 5 περίπου ώρες (τόσες το αντιλήφθηκα τουλαχιστον) το κινητό έχασε το θέμα που του έχω εγώ ορίσει 3 φορές! Δηλαδή ...του βάζω κάποιο θέμα κ κάποια φώτο για ταπετσαρία...Μετά απο λίγη ώρα, ξανακοιτάζω το κινητό κ έχει ξερυθμιστεί το θέμα! Πάει στο Νοkia Black,το δικό του. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον? Και κάθομαι συνέχεια να κάνω αυτή τη δουλειά! Να ξαναρυθμίζω θέμα κ φώτο για ταπετσαρία... Αμάν!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Λοιπόν .....Μετά απο μιά ολόκληρη μέρα κατοχής του κινητού, το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής! Μέσα σε 5 περίπου ώρες (τόσες το αντιλήφθηκα τουλαχιστον) το κινητό έχασε το θέμα που του έχω εγώ ορίσει 3 φορές! Δηλαδή ...του βάζω κάποιο θέμα κ κάποια φώτο για ταπετσαρία...Μετά απο λίγη ώρα, ξανακοιτάζω το κινητό κ έχει ξερυθμιστεί το θέμα! Πάει στο Νοkia Black,το δικό του. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον? Και κάθομαι συνέχεια να κάνω αυτή τη δουλειά! Να ξαναρυθμίζω θέμα κ φώτο για ταπετσαρία... Αμάν!:mad: αντε να βγαινει γρηγορα η πρωτη αναβαθμιση γιατι εχουν μαζευτει πολλα bug μου φαινετε.....οπως ξαναειπα κλασσικη ΝΟΚΙΑ.μετα απο 2-3 αναβαθμισεις στροφαρουνε τα κινητα της...!!!:D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Kλασσικη βιομηχανια ... Δεν ειναι μονο η Νοκια ... Bugs υπαρχουν παντου :) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clanlord Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 μα είναι δυνατόν να ακούγονται τόσα προβλήματα στο συγκεκριμένο κινητό? Το update software στη nokia.com δεν διορθώνει τίποτα απο αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alright Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Paidia kalispera, Mporeitai sas parakalw na mou peite pou vriskete to speaker tou sigkekrimenoy kinhtou???? h eimai tyflh kai den to vriskw? thanxs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Στο πισω μερος κατω-κατω ειναι το ηχειο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Λοιπόν .....Μετά απο μιά ολόκληρη μέρα κατοχής του κινητού, το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής! Μέσα σε 5 περίπου ώρες (τόσες το αντιλήφθηκα τουλαχιστον) το κινητό έχασε το θέμα που του έχω εγώ ορίσει 3 φορές! Δηλαδή ...του βάζω κάποιο θέμα κ κάποια φώτο για ταπετσαρία...Μετά απο λίγη ώρα, ξανακοιτάζω το κινητό κ έχει ξερυθμιστεί το θέμα! Πάει στο Νοkia Black,το δικό του. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον? Και κάθομαι συνέχεια να κάνω αυτή τη δουλειά! Να ξαναρυθμίζω θέμα κ φώτο για ταπετσαρία... Αμάν!:mad: Ναι το κάνει και σε μένα. Είναι ήδη στην alpha copy εδώ και καμιά δεκαριά μέρες. Μερικές φορές δεν ανταποκρινόταν και το κεντρικό πλήκτρο κατευθύνσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagw Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 To kanei kai se emena kai se pollous allous apo oti ematha. Den kserw an osoi to piran me to pou kukloforise adimetwpizoun to sugekrimeno provlima, alla i kuriws partida apo tis 14/12 kai meta moiazei na einai skarti. Leitourgei kala gia kana 5wro kai meta...to xaos!!!Viastikan na to kukloforisoun kai einai elatwmatiko to logismiko?? H ousia einai oti talaipwreitai o katanalwtis. Egw tha to epistrepsw pisw aurio...alla kai allo na mou dwsoun fovamai oti pali de tha leitourgei swsta. An den aposurei i nokia ti sugekrimeni partida...de vlepw fws....Kai den einai kai liga 400 eurw!!!!! Ithela na ksera, den uparxei kapoios tropos na "plirwsei" i etairia gia olo auto?? Diladi pada o katanalwtis tha einai upo???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Ειμαι και εγω κατοχος του κινητου εδω και 10 μερες.Τα δυο προβληματα που εχω αντιμετωπισει ειναι αυτο με τα κολλημα στις αλλαγες των σταθμων στο ραδιοφωνο και αυτο με τη λανθασμενη ενδειξη της μπαταριας.Ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι με τη συνδεση στο ιντερνετ.Ενω με τον browser της νοκια μπαινω κανονικα με τον opera δεν μπορω να μπω ενω μου λεει να ελενξω τιν συνδεση μου.Υπαρχουν καποιες ειδικες ρυθμισεις για τον opera εκτος απο αυτες της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Αυτες ειναι δυστηχως οι παιδικες ασθαινειες που εχουν τα καινουργια κινητα οταν βγαινουν,βεβαια ολα αυτα θα φτιαξουν με τις πρωτες αναβαθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Με ενα περασμα παλι του firm εχουμε μια σαφη βελτιωση,για δοκιμαστε γιατι η αναβαθμηση μαλλον θα αργησει:mad: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagw Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Egw padws simera to epistrefw sto katastima apo opou to pira. Moun eipan oti tha mou to adalaksoun me allo tou koutiou, alla mallon tha perimenw ligo prin to parw, bas kai filotimithei i nokia kai perasei pio swsta to logismiko tis sta tilefwna tis.De thelw na ksanaperasw egw to logismiko. Autoi einai ikanoi na mou poune oti ekana kati egw kai de leitourgei prokeimenou na apofugoun tetoiou eidous avaries-epistrofes kai na mou to steiloune sto service!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 το ηχειο του τι λεει???Τα ΜΡ3 τα παιζει δυνατα και καθαρα??σαν τα WALKMAN???σε σχεση με του 6280 τι λεει???διοτι στο 6280 ειχα απογοητευθει πληρως Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Μακρυα απο το 6280 , η μουσικη ακουγεται δυνατα και ποιοτικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagw Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 το ηχειο του τι λεει???Τα ΜΡ3 τα παιζει δυνατα και καθαρα??σαν τα WALKMAN???σε σχεση με του 6280 τι λεει???διοτι στο 6280 ειχα απογοητευθει πληρως To ixeio tou den einai stereo, alla einai dunatos kai katharos o ixos. Kamia sxesi me 6280 kai 6288. Tha itan ena polu kalo tilefwno an leitourgouse swsta..an mas poulousan auto pou diafimizoun diladi.:wacko: As elpisoume oti tha diorthwthei to provlima...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius12 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Σήμερα παράγγειλα το κινητό και αύριο θα το έχω..:) Αλλα στο μαγαζί μου είπαν ότι αν βάλω 4GB θα σέρνεται το κινητό και καλύτερα είναι τα 2GB..Λέτε να πάρω την 4άρα η θα το μετανιώσω μετά?:help: Παράθεση If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Αμα σου χρειάζεται η 4, πάρτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PredGR Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Με τα SMS τι γίνεται ρε παιδιά; Στέλνω μήνυμα και ο άλλος το παίρνει κενό με την ένδειξη "λείπει κείμενο" ή έχει το μισό μήνυμα και στο υπόλοιπο γράφει πάλι "λείπει κείμενο" και άλλα παρόμοια προβλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius12 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Αμα σου χρειάζεται η 4, πάρτην. Το θέμα είναι αν μπορεί να την σηκώσει το τηλέφωνο όταν θα είναι φορτωμένη...Όσο για αν την χρειάζομαι,4GB είναι..σίγουρα θα είναι χρήσιμη.. Παράθεση If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Το θέμα είναι αν μπορεί να την σηκώσει το τηλέφωνο όταν θα είναι φορτωμένη...Όσο για αν την χρειάζομαι,4GB είναι..σίγουρα θα είναι χρήσιμη.. Δεν νομιζω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα μια χαρα θα δουλευει τωρα αν βαλεις μεσα στο φακελο εικονες πχ 500 φωτο και καθυστερησει να τον ανοιξει αυτο ειναι φυσιολογικο!το ηχειο του ειναι καλυτερο απο κ800 και w910? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την μνημη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι... Ο ηχος κλησης και γενικα η διαμορφωση του προφιλ σας ξερυθμιζεται συνεχεια ? Γιατι εμενα αυτο γινεται ! :mad: Μηπως ειναι περασμενα στην καρτα μνημης και την εβγαλες? Αν δεν την εβγαλες, δες αν κουμπωνει καλα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts