LJunior Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Καλησπερα παιδια,θελω την βοηθεια σας.Εχω αναν Η/Υ P4 3.2Mhz,1Gb RAM και καρτα γραφικων την MSI GeForce 5700LE 256Mb.Προσπαθω να τρεξω το NFS Prostreet αλλα ακομα και στην πιο χαμηλη αναλυση αργει τρομερα.Υπαρχουν καποιες αλλες ρυθμισεις πχ. στο directx που πρεπει να κανω? Οι ελαχιστες απαιτησεις που θελει ειναι 512 RAM και 128Mb VGA. Εχουν σπασει τα νευρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darth_phaethon Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Πλήρης απογοητεύση:( Το έκαναν απίστευτα βαρύ σε απαιτήσεις χωρίς εμφανή βελτίωσεις. Και απο ποιούς παράγωντες έκριναν ότι η σείρα επρέπε να γίνει περισσότερο simulation απο arcade? Αντέ του χρόνου πάλι ίσως βγάλουν τιπότα καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Ο τύπος (dimangelid) έχει απόλυτο δίκιο. Επίσης: Μήν ακούω βλακείες οτι είναι simulation ή arcade. Τίποτα απ' τα δυο αφού τίποτα δεν κάνει σωστά, και με 400 στρίβει και φρενάρει πάνω στη στροφή (άρα δεν ειναι sim), μή φιλικός χειρισμός (άρα δεν είναι arcade). Προσωπικά δεν μετράω σαν αρνητικό το γεγονός οτι είναι βαρύ ή οτι μιλάει συνέχεια ο εκφωνητής. Χαμηλώστε τον! Μην ακούτε βλακείες που λένε διάφοροι οτι πχ, τους άρεσε, "πιο μετά γίνεται ωραίο" και τέτοιες αηδίες. Νοικιάστε το να δείτε. Ωραία γραφικά αλλά είναι απαράδεκτο. Για ps3 είναι ακόμα χειτότερο, τεράστια loading times, συνέχεια autosave, και δεν μπορείς να κάνεις skip τις cutscenes, πράγμα που σου τρώει τον περισσότερο χρόνο. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και στο pc απλά εκεί έχει γρηγορότερο save. Απο εκεί και πέρα ο χειρισμός είναι χάλια και μας γυρίζει δεκαετίες πίσω, είναι σαν να οδηγείς βάρκα (συνέχεια δεξιά-αριστερά). Ακόμα και αν φτιάξεις τέρμα ενα αμάξι, βάλεις και Bucket πάλι τα ίδια προβλήματα θα έχεις. Η EA απαγορεύεται να μιλάει για physics δεν ξέρει κάν τι είναι. Χάλια συγχρονισμός ήχος-στοφόμετρο -δεν περιμέναμε να το φτιάξουν απο τώρα, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ NFS. Πολύ βαρύ, μή εργονομικό μενού και πολύ αργό για το τίποτα. Ώρες ατελείωτες μπροστά στο pc να παρακολουθείς για πολλοστή φορά το cutscene πρίν τον αγώνα χωρίς να μπορείς να το κάνεις skip, ή 3 φορές τις ιποδυνάμεις των ΙΔΙΩΝ αυτοκινήτων στον ΙΔΙΟ αγώνα. Απαίσιο drift, θά πρεπε να ντρέπονται. Το παιχνίδι είναι ψεύτικο στους περισσότερους τομείς, χάλια χάλια χάλια. Μή μου πείτε οτι δεν ασχολήθηκα αρκετά, το έφτασα μέχρι τον ryo όπου έφαγε UNINSTALL και δεν το συνηθίζω. Ούτε συνηθίζω να θάβω παιχνίδια αλλά αυτό ειναι παράδειγμα προς αποφυγήν, τόσα χρόνια fan της EA και των NFS, εδώ ξεπέρασαν τα όρια και χωρίζουν οι δρόμοι μας. ps πράγματι απο το most wanted και μετά πολύ χάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Πολυ σωστα ολα αυτα που ειπες.Και πραγματικα απορω πως εφτασες μεχρι τον ryo.Εγω 2-3 αγωνες επαιξα και εφαγε uninstall.Απογοητευτικα τελειως.Εχω τερματισει ολα τα nfs αλλα με αυτο ουτε που ασχολιθηκα,και γενικως τα most wanted και carbon ισα ισα που τα επαιξα για να τα τερματισω και μετα στο ντουλαπι(τα ειχα παρει το χαιβανι στο ps2 γιατι τοτε δεν τα σηκωνε το pc μου).Ελπιζω να βγαλουν κανα καινουργιο σε στυλ underground η high stakes γιατι πιστευω πως ηταν τα κορυφαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Είναι που απολύθηκα πρόσφατα απο τον στρατό και έχω μπόλικη υπομονή :-) Περίπου 40 ώρες έπαιξα και το πολύ 10 ώρες ήταν οδήγηση... σκεφτείτε μόνο τις υπόλοιπες 30. Ζέσταμα λάστιχου, να κοιτάω τα υπόλοιπα αμάξια να ξεκινάνε ένα-ένα περιμένοντας τη σειρά μου, περιήγηση στο μενού, αποτυχημένα πειράματα με tuning κλπ. Κάτι ακόμα, δεν ξέρω για εσάς, αλλά παρατηρήσατε καμμία διαφορά πειράζοντας τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου; Ή όταν είναι χτυπημένο; Ή μπορέσατε να πάτε πάνω απο 403 στο drag; EA was full of shit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Eγω ποτε δεν πειραξα τις ρυθμισεις του αυτοκινητου σε κανενα nfs γιατι ποτε δεν ειδα διαφορα,τωρα για τον αν οταν ειναι χτυπημενο υπαρχει διαφορα ουτε που το προσεξα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Δέν ήξερα που αλλου να το γράψω πιό σχετικά.. το γράφω εδώ λοιπόν!!! Έχω στο pc το Need For Speed Pro Street είχα κολλήσει αρκετό καιρό αλλά όταν προχώρησα σε πίστες δέ μπορούσα νακάνω το αμάξι σούζα στην εκκίνηση, μου έσπασε τα νεύρα, προσπάθησανα το βρώ δέν τα κατάφερα και το παράτησα!! Είπα να ξανα δοκιμάσω και θέλω να μου πεί λοιπόν όποιος ξέρει!!!! ΠΩΣ σηκώνω σούζα το αμάξι στην εκκίνηση??? Κρίμα να είμαι dominated σε όλες τις άλλες πίστες και σ'αυτή να μή μπορώ:(:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Πάρε ένα muscle car όπως το PT Challenger και πήγαινε στο tune και κάνε τα εξής: 1. Βάλε το καλύτερο body kit και την drug αεροτομή (είναι τελευταία κάτω κάτω) 2. Πήγαινε τρία τικ στο advance caming του κινητήρα 3. Μαλάκωσε την πίσω ανάρτηση 4. Ρύθμισε το κιβώτιο ταχυτήτων πηγαίνοντας όλες τις επιλογές τέρμα δεξιά στο long. Και την κάθε ταχύτητα ξεχωριστά και στο τέλος την σχέση. 5. Τώρα κάνεις τρελό wheelie απλά πατώντας γκάζι. Μόλις δεις στην 3η ταχύτητα την μούρη να πέφτει πάτα νίτρο για να κρατηθεί περισσότερο στον αέρα. Συγνωμη αλλα μετι δοκιμασες να το κανεις??? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Συγνωμη αλλα μετι δοκιμασες να το κανεις??? :S Λογικά σε μενα θ'απευθύνεσαι..:p Πήρα το challenger του έχω άλει και της παναγιάς τα μάτια αλλά μόνο με γκάζι δέ σηκωνόταν... Έκανα πειράματαμε alt, space, ή ΄τοι άλλο να ναι συνδιασμό!! Θα κάνω αυτες τις ρυθμίσεις που λές και θα δούμε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Εγω δοκιμασα με challenger πριν λιγο και ξεκιναει...ανεβαινει βαζω δευτερα συνεχιζει βαζω 3η και πατάω νιτρο και μεχρι την 5-6 ηταν στον αερα.408m high score. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Εγω δοκιμασα με challenger πριν λιγο και ξεκιναει...ανεβαινει βαζω δευτερα συνεχιζει βαζω 3η και πατάω νιτρο και μεχρι την 5-6 ηταν στον αερα.408m high score. Δοκίμασα κι εγώ με challenger αλλά δέ γίνεται:blink: Έκανα όλα όσα έπρεπε αλλά μάλλον κάτι έγινε λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts