patheraw Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 παντως hyundai και kia πλεον κανουν φοβερη αντεπιθεση με τα μοντελα τους.πλεον κορεα και συμβιβασμος στην ποιοτητα δεν υφιστανται.ειναι αξιολογα ολα.αφηστε τους αλλους να αγοραζουν τα <<επωνυμα>> οπως λενε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Hyundai i40 http://2.bp.blogspot.com/-lVQWe_XeSoM/Tcvg93IhuXI/AAAAAAAEaKI/5kP0MOhyiao/s1600/Hyundai-i40-Sedan-7.jpg Το genesis coupe θα έρθει Ελλάδα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Οι μπαμπουίνοι που (δεν) έφαγαν το Hyundai i30! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Εχω ενα getz 1.3 και μου συνεβη το εξης : Ενω εχω 45αρι ρεζερβουαρ, ημουν στα ορια της ρεζερβας και παω το γεμιζω full. Παιρνει σχεδον 45 λιτρα. Ηταν σε επισημο βενζιναδικο της shell. Οταν εξεφρασα την απορια μου, η απαντηση ηταν οτι το ρεζερβουαρ ειναι 45 συν τη ρεζερβα. Απο μια ερευνα που εκανα δεν προκυπτει αυτο απο πουθενα.. ξερεις κανεις τι ισχυει τελικα ? Απο Δευτερα θα μιλησω με την αντιπροσωπεια. Αν οντως ειναι 45αρι στο συνολο το ρεζερβουαρ, θα τους $@!%@# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εχω ενα getz 1.3 και μου συνεβη το εξης : Ενω εχω 45αρι ρεζερβουαρ, ημουν στα ορια της ρεζερβας και παω το γεμιζω full. Παιρνει σχεδον 45 λιτρα. Ηταν σε επισημο βενζιναδικο της shell. Οταν εξεφρασα την απορια μου, η απαντηση ηταν οτι το ρεζερβουαρ ειναι 45 συν τη ρεζερβα. Απο μια ερευνα που εκανα δεν προκυπτει αυτο απο πουθενα.. ξερεις κανεις τι ισχυει τελικα ? Απο Δευτερα θα μιλησω με την αντιπροσωπεια. Αν οντως ειναι 45αρι στο συνολο το ρεζερβουαρ, θα τους $@!%@# Λογικά 45 lt είναι μαζί με την ρεζέρβα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλημέρα στην παρέα των κατόχων Hyundai. Έχω το Accent του 2007 (όπως αυτό της φωτογραφίας : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/2006-07_Hyundai_Accent.jpg και θέλω να του άλλάξω τα αμορτισέρ γιατί ήδη "τραμπαλίζεται" πολύ. Έχει αλλάξει κανένας ήδη αμορτισέρ? τι έχει βάλει (μάρκα και μοντέλο)? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts