Jump to content

All about Hyundai


Henry__P900
 Κοινοποίηση

Ποιο Hyundai έχετε  

86 members have voted

  1. 1. Ποιο Hyundai έχετε

    • Accent
      28
    • Matrix
      1
    • Getz
      15
    • Atos
      8
    • sonata
      2
    • Tuscon
      1
    • Santa Fe
      7
    • Άλλο
      24


Recommended Posts

Aν ειναι μαυρο το αμαξι αν βαψεις φουξ η λαχανι εκεινο το σημειο περα του οτι θα δειχνει καγουρικο θα ειναι και κακασχημο :dizzy::dizzy:

 

οκ μια ιδεα ειπα τι αλλο μπορω να κανω στο εξωτερικο μερος κυριως

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 155
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

  • 6 months later...
Στην αγγλια απο οσο ειδα στο site το πουλανε ακομα και μαλιστα πολυ αναβαθμισμενο αισθητικα και με υπερπληρη εξοπλισμο.
www.engitech.gr
Link to comment
Share on other sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ.ΕΧΩ ΕΝΑ HYUNDAI ACCENT 97 5 ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου.
Link to comment
Share on other sites

Δεν αξιζει να ξοδεψεις χρηματα για να βαλεις πραγματα που θα κανουν το αμαξι σου εξωγηινο.Ασε που σαν αυτοκινητο δεν εχει sport χαρακτηρα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

kalhspera

eimai katoxos enos hyundai coupe dilitrou montelo tou 99..

shmera loipon etsi opws gyrnaga spiti mou merikes fores pataga gkazi alla den apokrinotan gia kana deuterolepto kai meta edine apotoma..

argotera merikes fores otan evaza nekra epefte sto relanti tou kai meta esvine..alla epairne meta kanonika mprosta san na mhn sunevei tpt...

:wacko::wacko: ti paizei?

Link to comment
Share on other sites

μηπως πριν τα κανει αυτα σου εσβησε????

Στο λεω γιατι και γω κατι παρομοιο ειχα παθει.Καθως εφευγα απο φαναρι πηγε να μου σβησει και ο μ@@@ας αντι να πατησω συμπλεκτη ασυναισθητα πατησα γκαζι αλλα το αμαξι τελικα εσβησε με αποτελεσμα να μπουκωσει και αλλες φορες να μην ανεβαζει καθολου στροφες και αλλες να επιμενω τουλαχιστων 5-6 δευτερολεπτα για να ανεβασει πανω απο τις 3500.Τελικα με τα χιλια ζορια ειχα καταφερει να το παω στον πατερα μου γιατι εγω δεν ηξερα τι ειχε παθει.Το μονο που εκανε ηταν οτι το αφησε λιγο στο ρελαντι(καποιες φορες εβηνε) και μετα το πηγε μια νορμαλ βολτα με λιγα μαρσαρισματα και επανηλθε.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

oxi den esvise katholou prin..

to exei ksanakanei auto alla mono mia fora..

ypopsiazomai h mpriza pollaplasiasti h kana mplokarisma egkefalou..

dunamo den paizei gt einai kainourio 4 hmerwn gnhsio bosch :wacko:

Link to comment
Share on other sites

μπορει και να βουλωσε η ανλτια καυσιμου.

τον πολλαπλασιατη γιατι τον υποψιαζεσαι???τα ηλεκτρονικα δεν δουλευουν σωστα??

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εχω Sonata 91 ,1800 με 260.000 και συμπλεκτη της μανας της. Ο κινητηρας φυσαει ακομα. Βγαζει ανετα 190 τελικη στο κοντερ, η καταναλωση ειναι φυσιολογικη και δεν εχει βγαλει ποτε βλαβες, ουτε σασμαν , ουτε συμπλεκτης τιποτα.

 

Εχουμε στην οικογενεια και αλλη μια του 93 με 230.000 σκλυλι μαυρο και αυτη αν και ασπρη με μαυρο δερμα. Η sonata ειναι απο τα πιο ευρηχωρα και ανερα αμαξια που υπαρχουν, ειναι γηπεδο μεσα, και απο συμπεριφορα στον δρομο ειναι απλα το τελειο αμαξι για ταξιδια. Λιγο γκαζι θελει μονο. Και ειναι εκπληκτική στο βρεμενο.

 

Τωρα θελω να παρω coupe 2000cc του 2005. εχω δει σε αγγελιες πολυ καλες περιπτωσεις 20.000-40.000 με κατω απο 13,000 ευρω , full extra.

 

Εχει κανεις καμια γνωμη για το coupe με τον μεγαλο κινητηρα?

 

Τελικά φίλε μου το πήρες το Coupe 2.0?

Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ τώρα, έχει πολύ καλή τιμή για μεταχειρισμένο για αυτά που δίνει.

Πες μου τις εντυπώσεις σου.

Edited by sakiss
www.engitech.gr
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Νέο 6τάχυτο κιβώτιο από την Hyundai

 

Η Hyundai συνεχίζει να εξελίσσεται τεχνολογικά και επόμενο στη λίστα της είναι ένα νέο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το συγκλονιστικό δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κιβώτιο προσφέρει μειωμένη κατανάλωση συγκριτικά με ένα συμβατικό κιβώτιο ταχυτήτων, σε ποσοστό που ανέρχεται στο 12%. Το κιβώτιο αυτό είναι ελαφρύτερο κατά 12 κιλά από ένα συμβατικό 5ταχυτο, αποτελείται από 62 λιγότερα μηχανικά μέρη και η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2009, με την τοποθέτηση του να γίνεται σε επιλεγμένα μοντέλα.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου εξέλιξης και ανάπτυξης του κιβωτίου, Hong-Min Kim, «Το ατού του είναι ο μοναδικός σχεδιασμός του, που το καθιστά ελαφρύτερο και πιο κόμπακτ από κάθε άλλο κιβώτιο που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά». Για να τονιστεί η μοναδικότητα του εγχειρήματος η Hyundai κατοχύρωσε περίπου 300 πατέντες για το εν λόγω κιβώτιο.

 

Η αρχική τοποθέτηση θα γίνει στο Hyundai Grandeur, το οποίο θα εξοπλίζεται με έναν 6κυλινδρο κινητήρα 3,3 λίτρων, ενώ στο μέλλον θα «φορεθεί» σε συνολικά 16 μοντέλα της κορεάτικης εταιρείας, ανάμεσά τους και στο ανασχεδιασμένο Santa Fe που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2009.

 

Η κατανάλωση θα είναι μειωμένη κατά 12,2%, εν αντιθέσει με τις επιδόσεις που θα είναι αυξημένες κατά 2,5%, ειδικά στην διαδικασία των 0-100 km/h, όπου το νέο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο θα ολοκληρώνει την διαδικασία σε 7,8 sec έναντι 8,0 sec του συμβατικού κιβωτίου.

 

Δεν είναι όμως μόνο οι επιδόσεις που εντυπωσιάζουν αλλά και η ολιγάρκεια του συγκεκριμένου κιβωτίου, μιας και δεν θα απαιτείται κανενός είδους συντήρησης, ούτε καν της βαλβολίνης που περιέχει. Όπως διαπιστώνετε και εσείς η Hyundai έχει βαλθεί να κατακτήσει το μέλλον.

 

http://www.sportdrive.gr/2008/12/24/hyundai-presents-new-6speed-automatic-gearbox

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Hyundai i30 Blue με τεχνολογία ISG

 

http://www.autobild.gr/common/images/big_images/1243009058.jpg

 

Μία νέα έκδοση προστέθηκε στη γκάμα του i30, καθώς ξεκίνησε η παραγωγή του i30 Blue στο εργοστάσιο της Hyundai στην Τσεχία. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του συστήματος «Idle Stop and Go» (ISG), το i30 Blue προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 και αποτελεί το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα λανσαριστεί στα πλαίσια της οικολογικής πρωτοβουλίας Blue DriveTM. Τα μοντέλα i30 Blue θα κατασκευάζονται παράλληλα με τα συμβατικά i30 στις εγκαταστάσεις της Hyundai, στο Nosovice της Τσεχίας.

 

Το i30 Blue είναι πανομοιότυπο σε εμφάνιση με το συμβατικό i30 και εξοπλισμένο με τον βενζινοκινητήρα Gamma των 1.6 λίτρων θα έχει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου κατά 7% σε επίσημο συνδυασμένο κύκλο. Επίσης, το σύστημα «Idle Stop and Go» θα μειώσει τις εκπομπές ρύπων CO2 από 152 σε 142 γρ./χλμ.

 

Το i30 Blue σηματοδοτεί την έναρξη της στρατηγικής Blue Drive για την εξέλιξη οικονομικών, οικολογικών οχημάτων και το ISG θα παρουσιαστεί σύντομα και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας. Η τεχνολογία ISG είναι ιδανική για αστικές περιοχές, που υπάρχει συνεχής ανάγκη για στάσεις και εκκινήσεις. Το έξυπνο σύστημα σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο και κατόπιν επανεκκινεί τον κινητήρα χωρίς καθυστέρηση, όταν ο οδηγός επιθυμεί να ξεκινήσει.

 

πηγή: autobild.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πέντε αστέρια για τo Hyundai i20

 

http://zougla.gr/news/data/upimages/fridakis/aerosakoi23976327632.jpg

 

Με την μέγιστη διάκριση αξιολογήθηκε το Hyundai i20 από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Euro NCAP στην πρώτη φάση δοκιμών ασφαλείας για την κατηγορία Β, πάντα βάσει του νέου αυστηρότερου συστήματος αξιολόγησης.

 

Ανεβάζοντας τον πήχη στη κατηγορία, το πεντάθυρο i20 συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία και στις τέσσερις κατηγορίες (προστασία επιβατών, προστασία παιδιών, προστασία πεζών και safety assist) και κατετάγη τελικά πρώτο.

 

Πιο αναλυτικά, το μοντέλο πέτυχε αποτελέσματα τάξεως 88% στα τεστ για την προστασία επιβατών, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης αυχενικών τραυματισμών, χάρη στα ενεργά προσκέφαλα, τους προεντατήρες ζωνών ασφαλείας και τους 6 αερόσακους (εμπρόσθιοι, πλευρικοί και τύπου κουρτίνας).

 

http://zougla.gr/news/data/upimages/fridakis/hyndai3298932673.jpg

 

Εξοπλισμένο με υψηλούς δείκτες ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό, το i20 απέσπασεβαθμολογία 6 πόντων (με μέγιστους τους 7) στην κατηγορία safety assist, αποσπώντας πολύ καλά σχόλια για την υπενθύμιση ζωνών ασφαλείας και το σύστημα ESC (ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας) που βοηθά στο σωστότερο και αποτελεσματικότερο φρενάρισμα σε ολισθηρό οδόστρωμα

 

To Ηyundai i20 όμως διαθέτει πέρα από αυτά μια εκτενή λίστα εξοπλισμού ενεργητικής, παθητικής ασφάλειας και άνεσης.

 

http://zougla.gr/news.php?id=44251

Link to comment
Share on other sites

Νέο Accent για την αγορά της Κορέας προς το παρών...

 

http://www.autoblog.com/2009/06/03/hyundai-gives-kdm-facelifted-accent-is-the-u-s-next/

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Θα είναι κούκλα αν βγεί έτσι αλλά βέβαια μοίαζει αρκετά και με το καινούργιο Astra!
Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!
Link to comment
Share on other sites

Hyundai i30 http://goo.gl/0Mqon

 

http://cdn.images.autocar.co.uk/FFFFFFF/Car/Hyundai/i30/Hyundai-i30-6911111038174461600x1060.jpg

 

http://cdn.images.autocar.co.uk/FFFFFF/Car/Hyundai/i30/Hyundai-i30-6911111039489641600x1060.jpg

 

http://cdn.images.autocar.co.uk/FFFFFFF/Car/Hyundai/i30/Hyundai-i30-691111104081211600x1060.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hyundai Genesis Coupé Facelift http://goo.gl/HGKGm

 

http://4.bp.blogspot.com/-QZBl0vfU1KA/Trw4K7cS61I/AAAAAAAFsa4/W83hftlnKD8/s1600/Hyundai-G_Coupe-4.jpg

 

http://4.bp.blogspot.com/-gPKjdnwFJIU/Trw4KtmD_YI/AAAAAAAFsas/QnTj637egRc/s1600/Hyundai-G_Coupe-3.jpg

Edited by sakiss
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ε όχι και χάλια! Έλεος! Μια χαρά αμάξι ειναι!!!

Εσύ μην το πάρεις...κάτι μου λέει ότι θα το πάρουν πολλοί άλλοι!

 

Sent from my MT11i using Tapatalk

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)
Link to comment
Share on other sites

Hyundai i20 Facelift

 

http://2.bp.blogspot.com/-NxSYWYzIatI/T1FwiCHK-rI/AAAAAAAG3RE/fAFTacuP__o/s1600/Hyundai-i20-FL-1.jpg

 

http://4.bp.blogspot.com/-zpIAq09Miu8/T1Fwiod6_1I/AAAAAAAG3RQ/uwR03ihP7bc/s1600/Hyundai-i20-FL-2.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...