Dr_Michael Δημοσιεύτηκε December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2003 Ποιο forum software είναι καλύτερο λαμβάνοντας υπόψην τους εξής παράγοντες: -Να έχει τις περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες -Να είναι ταχύτερο -Να χρησιμοποιεί όσο το δυνατό λιγότερα resources από τον server -Να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν λιγότερο bandwidth -Να έχει την καλύτερη υποστήριξη από την κοινότητά του. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Απαντάω με τη σειρά που έθεσες τις ερωτήσεις σου... Καλή τύχη! - Invision Board - vBulletin - vBulletin - Εξαρτάται από τα templates σου - phpBB Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Mhxalh ξεχασες να ρωτησεις γαι την ασφαλεια.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Shadow Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (25 Δεκ. 2003 , 22:18) Απαντάω με τη σειρά που έθεσες τις ερωτήσεις σου... Καλή τύχη! - Invision Board - vBulletin - vBulletin - Εξαρτάται από τα templates σου - phpBB Διακρίνω έναν ρατσισμό ως πρός τα cgi-boards :p :p :p (με το δίκιο σου ikonbug db sux) συμφωνώ με τα παραπάνω αλλά έχε και υπόψιν για το vbulletin οτι θα τα ακουμπήσεις κανονικά(συνεπώς έχεις και καλύτερο support αλλά αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώση ο MsK) υπάρχουν βέβαια και illegal εκδόσης στο net, το αρνητικό τους όμως είναι ότι έχεις ένα περιορισμό στα templates,hacks επειδή περνάνε μέσα απο το server τους και αν δεν έχεις valid account number.. :cool: . Αν πάλι δεν βιάζεσαι περίμενε να βγεί το Invision board 2 λογικά θα είναι καλύτερο απο το 1.Χ, και free όπως και το phpBB2 το οποίο όμως "πάσχει" από σημαντικές ελλήψεις δυνατοτήτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cordis Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 από free το phpBB :P με $ το vBulletin ;) Παράθεση John Sclavos, http://www.freestuff.gr/ --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. December 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (25 Δεκ. 2003 , 22:18) Απαντάω με τη σειρά που έθεσες τις ερωτήσεις σου... Καλή τύχη! - Invision Board - vBulletin - vBulletin - Εξαρτάται από τα templates σου - phpBB Δεν σκέφτομαι να αλλάξω. Μου αρέσει το YaBBάκι και με τόσο κώδικα που έχουμε προσθέσει, δεν αξίζει να πάμε σε άλλο. Απλά ρωτάω έτσι εγκυκλοπαιδικά να παίρνω γνώμες και να ενημερώνομαι. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Aπο τα free software προτεινω XMB (ειναι και το software που χρησιμοποιω στο δικο μου) Eξαιρετικα γρηγορο, καταπληκτικο το support της εταιρειας Τωρα, εαν διατιθεσαι να πληρωσεις, χωρις δευτερη σκεψη vBulletin! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cordis Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 ένα μείων που βρήκα στο vBulleting είναι ότι όταν διαγράφεις ένα forum - κατηγορία δεν σου έχει επιλογή να μεταφέρει τα μηνύματα ή τα sub forums σε κάποιο άλλο forum - κατηγορία. Κάτι που το phpBB το έχει... ...ψάχνω ψύλλους στα άχυρα... :p κατά τ' άλλα από το demo του http://www.vbulletin.com/admindemo/ μου φάνηκε πολύ καλό και εύχρηστο στο administration... με πολύ περισσότερες δυνατότητες στο web interface από το phpBB 2.0.6 πολλές από αυτές, όμως, θα υπάρχουν στο 2.2 ;) Παράθεση John Sclavos, http://www.freestuff.gr/ --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Πότε θα βγει το phpBB2.2? Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cordis Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 άσε... το αργούνε πολύ... κατεβάζω κάθε 3-4 ημέρες τον κώδικα που βάζουν και βλέπω να το τελειώνουν κατά το καλοκαίρι... κι αν... δες εδώ για πιο πολλά http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?f=14&t=131610 Παράθεση John Sclavos, http://www.freestuff.gr/ --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 cordis εσύ στην βασική σελίδα το mx-system δεν χρησιμοποιείς; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cordis Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 όχι... στην βασική σελίδα και σε όλα τα άλλα (κατάλογος, κτλ) - εκτός από το forum - χρησιμοποιώ δικά μου scripts... γι' αυτό κάθομαι και παρακολουθώ συνέχεια τι νέο γράφουν για το 2.2 ώστε να ξέρω τι παλούκι έχω να φάω όταν θα βγει για να τα μετατρέψω... :) Παράθεση John Sclavos, http://www.freestuff.gr/ --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Κάλή υπομονή τότε... με τέτοιο παλούκι γιατί δεν γράφεις δικό σου forum;Θα είναι και το πρώτο ελληνικό..θα έχεις τα πρωτεία! Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Πάντως κάντε καμμια ανανέωση λίγο στο περιεχόμενο..νομίζω ότι χρειάζεται. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cordis Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 αν και δεν είναι ο κατάλληλος χώρος αυτός ;) το content το έχω μεταφέρει όλο μέσα στο forum, οπότε ανανεώνετε αυτόματα...πάντως σίγουρα θέλει κάποιες γενναίες αλλαγές :) μόλις βρω λίγο χρόνο θα τις κάνω... γιατί δεν είναι και η δουλειά μου αυτή... και πρέπει να δουλέψουμε για να φάμε... :p Thanks :) Παράθεση John Sclavos, http://www.freestuff.gr/ --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Σωστός :> Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (31 Δεκ. 2003 , 02:47) Πότε θα βγει το phpBB2.2? Ανήμερα την πρωτοχρονιά του 4005 :confused: Αν βγει ποτέ σφύρα μου. Εδώ και δύο χρόνια το φτιάχνουν :blink: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 ng78 έτσι είναι τα free forums.Ίσως σκέφτονται να το κάνουν όπως το vBulletin και το invisionpowerboard.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Ποιό είναι το αγαπημένο σας forum? Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα Το δικό μου είναι το VBulletin.. phpBB βέβαια είναι λίγο πιο free.. :) Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 phpbb panta .. Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Χμμ... επίσης μήπως ξέρει κανείς κάπου free hosting με PHP & MySQL? Σε ένα host που έχω μου γυρνάει το php σαν text.. αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει php μάλλον ε? Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 vBulletin for ever..... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybersledge ( 9 Απρ. 2004 , 16:16) Χμμ... επίσης μήπως ξέρει κανείς κάπου free hosting με PHP & MySQL? Σε ένα host που έχω μου γυρνάει το php σαν text.. αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει php μάλλον ε? http://www.tripod.lycos.co.uk/ Se mamaei sta banners omws... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 vbulletin σαφώς! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 PHP Nuke Μήπως ξέρετε κανένα site με πληροφορίες για το VBulletin? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts