one_tree_hill Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 πότε το πήρες? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaath Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 πότε το πήρες? τον Μάιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 τότε πρέπει να είναι CID:52.Δε βάζω όμως το χέρι μου στη φωτιά.Κοίτα,σε αυτό το λινκ που σου έδωσα λεει ανοίγετε το Phone XS++ πατάτε "Connect" Συνδέτε το τηλέφωνο σας στο καλώδιο(DCU-60-65)Πατώντας το "C"!!! Τότε το Phone XS++ θα αναγνωρίσει το τηλέφωνο σας!!!Κάνε αυτά,και θα σου λεει το πρόγραμμα κα΄που CID:xx Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaath Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 τότε πρέπει να είναι CID:52[/quoteΣε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αν κάποιος το πήρε Ιούνιο πάλι το ίδιο CID έχει? Είχαμε πάρει 2 k550im την ίδια περίπου περίοδο και δεν θυμάμαι σίγουρα αν είναι ιούνιο ή μάιο το δικό μου και δεν έχω την απόδειξη τώρα για να το επιβεβαιώσω! Θα κ'άνω και αυτό που λές και ελπίζω να το βρώ! Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 τίποτα!βασικά,το κάνω με απλά μαθηματικά...γιατί,οι παλιές παρτίδες ήταν cid 51,το w810 τον μαιο έγινε cid50,οπότε...Κάνε αυτό που σου είπα,αν δεν έχεις τους drivers ψάξε να τους βρεις... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaath Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Το έκανα και μου έβγαλε μεταξύ άλλων και αυτό :otp cid 51 erom cid 52! Ποιό είναι από αυτα ξέρεις? Μάλλον το 52 που μου πες ε?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 einai poli aplo.pas se 1 katastima (p.x. germanos) kai kaneis mia anavathmisi.pes tous oti theleis na ksefortotheis to i mode. ego afto to eipa me vasi ta kinita pou einai vodafone live.enas filos mou eixe paei to kinito tou pou itan vodafone live,tou ekanan anavathmisi,vgike to vodafone live kai den exase tin egkiisi.nomiza oti to idio ginete kai me to i mode. sorry pantos gia to lathos pou ekana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 ego afto to eipa me vasi ta kinita pou einai vodafone live.enas filos mou eixe paei to kinito tou pou itan vodafone live,tou ekanan anavathmisi,vgike to vodafone live kai den exase tin egkiisi.nomiza oti to idio ginete kai me to i mode. sorry pantos gia to lathos pou ekana file moy kaneis lathos kai pali. an allakseis to arxiko firmware toy tilefwnou xaneis tin eggikisi eite einai vl eite i mode Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Το έκανα και μου έβγαλε μεταξύ άλλων και αυτό :otp cid 51 erom cid 52! Ποιό είναι από αυτα ξέρεις? Μάλλον το 52 που μου πες ε?:wacko: είσαι τυχερή!πράγματι το κινητό σου είναι CID52!:) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 file moy kaneis lathos kai pali. an allakseis to arxiko firmware toy tilefwnou xaneis tin eggikisi eite einai vl eite i mode File mou an ksanaperaseis to branded firmware kai to pas pali pisw tote dn 8a exeis kanena apolitws problem me to garanty;)!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 File mou an ksanaperaseis to branded firmware kai to pas pali pisw tote dn 8a exeis kanena apolitws problem me to garanty;)!!! an to ksanaperaseis kai tous to pas den tha exeis provlima den eipa kati tetoio alla an einai i mode to vgaleis kai tous pas tin siskeyi ws retail tote tithetai ektos eggisis. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaath Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Βασικά ρώτησα έναν γνωστό γνωστού που δουλεύει σε service της ericsson και μου είπε ότι αν βγάλω το imode υπάρχει περίπτωση να μην ξανανοίξει το κινητό! Δεν το ρισκάρω φυσικά! Είναι κρίμα πάντως να δεσμεύονται έτσι οι συσκευές! Πραγματικά αν ήξερα ότι και το imode είναι τύπου vodafon live δεν θα το έπερνα! Μήπως και το wind plus κάνει το ίδιο? Να ξέρουμε για τα επόμενα μην την ξαναπατήσουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Βασικά ρώτησα έναν γνωστό γνωστού που δουλεύει σε service της ericsson και μου είπε ότι αν βγάλω το imode υπάρχει περίπτωση να μην ξανανοίξει το κινητό! Δεν το ρισκάρω φυσικά! Είναι κρίμα πάντως να δεσμεύονται έτσι οι συσκευές! Πραγματικά αν ήξερα ότι και το imode είναι τύπου vodafon live δεν θα το έπερνα! Μήπως και το wind plus κάνει το ίδιο? Να ξέρουμε για τα επόμενα μην την ξαναπατήσουμε! αν τα κάνεις όλα σωστά,ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ το κινητό! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 an to ksanaperaseis kai tous to pas den tha exeis provlima den eipa kati tetoio alla an einai i mode to vgaleis kai tous pas tin siskeyi ws retail tote tithetai ektos eggisis. se auto simfwnw!!!Sigoura an eisai psagmenos dn 8 tous to pas debranded:D:p;):) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffocus4 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Βασικά ρώτησα έναν γνωστό γνωστού που δουλεύει σε service της ericsson και μου είπε ότι αν βγάλω το imode υπάρχει περίπτωση να μην ξανανοίξει το κινητό! Δεν το ρισκάρω φυσικά! Είναι κρίμα πάντως να δεσμεύονται έτσι οι συσκευές! Πραγματικά αν ήξερα ότι και το imode είναι τύπου vodafon live δεν θα το έπερνα! Μήπως και το wind plus κάνει το ίδιο? Να ξέρουμε για τα επόμενα μην την ξαναπατήσουμε! Μπορείς να το κάνεις k550i είτε w610 και να δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Εγώ πάντως το έκανα k550i μέσω wotanserver με κόστος 7 ευρώ και με την τελευταία έκδοση λογισμικού. Ακόμα και το SEUS σαν k550i το αναγνωρίζει πλέον. Φυσικά αν χαλάσει με 7 ευρώ με την ίδια διαδικασία το κάνω i-mode και δεν χάνω καμιά εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggreekx Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μπορείς να το κάνεις k550i είτε w610 και να δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Εγώ πάντως το έκανα k550i μέσω wotanserver με κόστος 7 ευρώ και με την τελευταία έκδοση λογισμικού. Ακόμα και το SEUS σαν k550i το αναγνωρίζει πλέον. Φυσικά αν χαλάσει με 7 ευρώ με την ίδια διαδικασία το κάνω i-mode και δεν χάνω καμιά εγγύηση. Mε ενδιαφερει πολυ το θεμα αυτο φιλε μου.Μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες info?Πως θα το κανω? Ευχαριστω θερμα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pj2501 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 ephdei exo thn idia aporia mia na rwtiso ki ego kati.... an diladi apalagei apo to menu to i-mode den tha mporei na exei poia prosvasi sto i-mode?h tha mporei na exei prosvasi kai na vazei kai games? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 ean to k550im to kanis k550 den tha exis prosbasi sto i-mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pj2501 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 auto de leei ontos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 auto de leei ontos Και θα χασεις και την εγγυηση,που σιγουρα δεν λεει!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaZent Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 γειά σας παιδιά. έχω ένα K550im Που απο οταν το πήρα τρώει τρελλά κολλήματα και είμαι σίγουρος οτι φταίει το software μιας και είναι απο τα πρώτα. μήπως μπορείτε να μου πείτε που ή πως μπορώ να κάνω ένα reflash να το κάνω απλό K550i? ευχαριστώ, καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 γειά σας παιδιά. έχω ένα K550im Που απο οταν το πήρα τρώει τρελλά κολλήματα και είμαι σίγουρος οτι φταίει το software μιας και είναι απο τα πρώτα. μήπως μπορείτε να μου πείτε που ή πως μπορώ να κάνω ένα reflash να το κάνω απλό K550i? ευχαριστώ, καλή χρονιά κανε μια απλη αναβαθμιση και αστες τις τροποποιησεις,εκτος και αν βαρεθηκες το κινητο. Η λυση 9volto.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilios1979 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Καλημερα :) 8α η8ελα μια βοη8εια με το κ500ιm, δηλαδη καποιο τροπο να το κανω σκετο κ550i. Διαβασα καποια αλλα topics αλλα δεν εβγαλα ακρη... Pls help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Καλημερα :) 8α η8ελα μια βοη8εια με το κ500ιm, δηλαδη καποιο τροπο να το κανω σκετο κ550i. Διαβασα καποια αλλα topics αλλα δεν εβγαλα ακρη... Pls help Στειλ'το στο 9volto.gr :) Στα υποψην οτι χανεις την εγγυηση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Στειλ'το στο 9volto.gr :) Στα υποψην οτι χανεις την εγγυηση.:) Γιατί δεν του λες ότι μπορεί να το κάνει και μόνος του,δωρεάν??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts