akikos39 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 mou zhtaei siriako arithmo kai eggrafi kai meta mou leei oti prepei na steilei ena sms... sto smart2go ti na kano .....exo ayto poy eixe sto link mboreite na steilete kana link poy na exei cr..k to programma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ποιά είναι η διαφορά αυτού με τα 50mb και αυτού που κατέβασα εγώ από Efnet που είναι 604kb???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 moy zitaei na steilo to serial tis siskeyis me sms......... to programma poy exo den einai c racked steilte kana link poy na exei to programma cr..ed...ayto po exete sto link den einai s pasmeno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 @akikos39 γινε λιγο πιο συγκεκριμενος,και πες μας τι εκανες για να σου απαντησουμε...π.χ εβαλες μονο το smart2go.sis,εκανες copy paste στην mmc σου τους φακελους?,εκανες και τα δυο?,...Αν εννοεις το αρχειο που εχει το λινκ στο ποστ 16 αυτο εχουμε ολοι μας,δεν εχουμε αλλο...Και μεις πειραματα κανουμε... Ακουστε λοιπον τι εκανα και τι διαπιστωσα εγω: 1)"Μαλλον" (και αυτο με επιφυλαξη) το αρχειο smart2go.sis(που υποτιθεται οτι ειναι σπασμενο,ΔΕΝ μας χρειαζεται.Το τι σοι σπασιμο ειναι αυτο που εχει...ο θεος κ η ψυχη του...αμφιβαλλω... Αυτα τα λεω διοτι: 2)εγω σε ενα απ'τα πολλα πειραματα που εκανα:ΔΕΝ εκανα install το αρχειο ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ copy paste τους φακελους του dmitsos στην mmc μου.Δηλαδη 1)το φακελο smart2go--->χυμα στο Ε:\ 2)τα περιοεχομενα των φακελων recogs και help,στους αντιστοιχους της mmc μου 3)τους φακελους smart2go και smart2go__splash,στο Ε:\system\apps ....επαναλαμβανω χωρις εγκατασταση του smart2go.sis Tο Αποτελεσμα: 1)το προγραμμα ανοιγει 2)με παει κατευθειαν στο cities 3)οπου βλεπω(!!!) το greece,αλλα κλειδωμενο(με ενα μαυρο λουκετακι κλειστο διπλα)(!!!) 4)παραλληλα μου πεταει μηνυμα για τη γνωστη διαδικασια ενεργοποιησης μεσω sms και μου ζηταει serial number ο οποιος λεει οτι βρισκεται πανω στο μικρο κουτακι της καρτας που αγορασατε... Συμπερασματα: Πιστευω πως το πακετο που μας προσεφερε ο dmitsos πρεπει να πεσει στα χερια καποιου πιο εμπειρου να το patch-αρει και να προσπερναει τη διαδικασια ενεργοποιησης...κατα τα αλλα πιστευω πως τα υπολοιπα data ειναι ενταξει.Προσωπικα θα συνεχισω να πειραματιζομαι σβηνοντας αρχεια στην τυχη μπας και προσπερασω τη διαδικασια της ενεργοποιησης,μιας και cr***er δεν ειμαι κ δεν ξερω απο αυτα. Πιστευω πως εχουμε να κανουμε με μια παρομοια περιπτωση με το route66 οπου πλεον η εγκατασταση γινεται με ενα απλο copy paste cr***ed προγραμματος στην mmc. Eπισης παρατηρησα οτι ο χαρτης της Βασιλειας(Basel) ξερετε αυτος που ειναι στο demo(ας το πουμε) ειναι σε μορφη *.PDB ενω οι αλλοι ειναι σε *.CDT,μαλλον η διαδικασια ενεργοποιησης και ξεκλειδωματος του χαρτη κανει αυτη τη μετατροπη,αυτο να μπορουσαμε να βρουμε πως γινεται.... ....εγω θα δοκιμασω με απλο rename...LLOOLL Υπομονη(αξιζει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ωραία αν έχεις νέα πες και εμάς γιατί βαρέθηκα να πειραματίζομαι! μιά χαρά έχω βολευτεί με route66 και power navigation 2. Το tom tom δεν μου παίζει με τίποτα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 sorry pou den eimoyn sigkekrimenos nomiza pos to programma eixe spasei ........aplos nomiza pos kataferate kai to treksate elpizo na vro kapoialisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 otan les pos exei lixi ti enoeis?? einai demo gia kapies meres i to exei sbisei to rapidshare? moy leei license expired...poios ehei to FULL CRA**ED?? steilte edo please johnxenakis@gmail.com Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ωραία αν έχεις νέα πες και εμάς γιατί βαρέθηκα να πειραματίζομαι! μιά χαρά έχω βολευτεί με route66 και power navigation 2. Το tom tom δεν μου παίζει με τίποτα δυστυχώς. Yparxei tpt gia thessaloniki gia to powernavigation Nikifoross? Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Eπισης παρατηρησα οτι ο χαρτης της Βασιλειας(Basel) ξερετε αυτος που ειναι στο demo(ας το πουμε) ειναι σε μορφη *.PDB ενω οι αλλοι ειναι σε *.CDT,μαλλον η διαδικασια ενεργοποιησης και ξεκλειδωματος του χαρτη κανει αυτη τη μετατροπη,αυτο να μπορουσαμε να βρουμε πως γινεται.... ....εγω θα δοκιμασω με απλο rename...LLOOLL Υπομονη(αξιζει). btw... Τα αρχεία .PDB δεν είναι ξεκλείδωτα, αλλά αρχεία για το palm os. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 μπας και ξέρει κανένα που θα βρώ χάρτες του route66 για βερολίνο και λονδίνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Το power navigation ΔΕΝ έχει χάρτες! φτιάχνουμε εμείς! με τον Map editor που είναι freeware πρόγραμμα! και θα το βρείς εδώ : http://www.symbianware.com/product.php?id=mapeditor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Διαβάζω αριστερά και δεξιά σε διάφορα forums ότι βγήκε επιπλέον χάρτης για το τάδε πρόγραμα για το άλλο προγραμα και γενικός όλα αναβαθμίζονται. Με το rute 66 τι συμβαίνει και τόσο καιρό δεν ειπάρχει ένας επιπλέον χάρτης έκτος αττικής??? Δεν βγάζουν? Και γιατί? Και το έχω βολευτεί όσο δεν φαντάζεστε με έχει βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση όταν θέλω να βρω εναν δρόμο... Και η άλλοι έχουν ψυχή εκτός αττικής.... :X :X Και με τι έσοδα να φτιάξουν και άλλο χάρτη;;:X :X Πρέπει να κάνουμε ένα poll με το πόσοι έχουν αγοράσει αυτό το πρόγραμμα...:p :lol: :rolleyes: Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Πολύ καλό το προγραμματάκι εγκατέστησα και την έκδοση που υπάρχει στην 1η σελίδα χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. :D στο Ν70.Πατάμε αναζήτηση μιας περιοχής πχ και μας την βρίσκει? Υπάρχει κάποιος οδηγός χρήσης :O ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Yparxoyn sigekrimenoi xartes pou exoyn idi ginei Nikifoross? Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Δεν κατάλαβα! ένας φίλος είχε κάνει μερικούς, αλλά όχι με δρόμους σαν τουριστικούς ας πούμε! έχει αττική, πελοπόνησο και κυκλάδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Malista, ara ap oti katalaveno prepei na kanei o kathenas gia tin poli toy gia na mazeftoun oloi tis elladas.. Diskolo k taleporia vevaia an to thes mono gia peristasiaki xrisi.... Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. June 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 exw kanei 12 parts ton xarti tis elladas mazi me tin anatoliki europi, mazi me to working programma tomtom series 60 einai rapidshare link, opote me PM kalutera, na min enoxloume k tous mods Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Πως γινεται να κοψουμε απο το χαρτη της ανοτολικης ευρωπης και να αφησουμε μονο το χαρτη της ελλαδας?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 ο εν λογω χαρτης της ελλαδας εστω κι ας ειναι μαζι με της αν.ευρωπης Αξιζει? ? ? αν θα μπορουσε καποιος να μου ελεγε στο περιπου τι περιεχει...? κοινως αξιζει να παω bluetooth GPS μονο κ μονο για tom tom? Βεβαια θα μου πειτε,"γιατι δεν τον δοκιμαζεις να δεις και απο μονος σου????....παιδες απλα βαριεμαι το downloading ...;p;p;p...αν και dsl εχω...θα το κανω ομως καποια στιγμη γιατι με το smart2go την βλεπω να "αργει" τη "δουλεια"... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
werto Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Ο χάρτης της Αν. Ευρώπης είναι τραγικότατος. Ειδικά για Ελλάδα έχει πάρα πολλά λάθη και φυσικά ούτε να διανοηθεί κανείς να κυκλοφορήσει με το συκεκριμένο χάρτη σε αστικά κέντρα. Από την άλλη είναι πολύ καλός αν κάποιος το θέλει για ταξίδια. Το επαρχιακό δίκτυο είναι πολύ καλό (και αυτό έχει βέβαια λαθάκια. Μια καλή λύση είναι μια μεγάλη μνήμη με εγκατεστημένο το tomtom με eastern europe map και το route66 με την αττική. Το δεύτερο είναι σχεδόν τέλειο για να κυκλοφορήσει κανείς στην Αθήνα. Τέλος για το GPS receiver μην επιλέξεις μια πολύ πολύ φτηνή λύση γιατί είναι αρκετά σημαντικό το πόσους δορυφόρους πιάνει ένα receiver. Κάτω από 20 κατά τη γνώμη μου είναι λίγοι ...ενώ 30 είναι πολύ καλά. Ένα τέτοιο receiver θα σου κοστίσει περίπου 130 ευρώ. Πάντως αν είσαι απαιτητικός μάλλον πρέπει να σκεφτείς να πάρεις navigator γιατί οι δυνατότητες αυτών των συσκευών είναι πολύ μεγαλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Thanks werto.Κατατοπιστικοτατος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassgal Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Πολυ καλησπερα στην παρεα....Κατι νεοτερο παιζει... ή σηκωσαμε τα χερια...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 δυστυχως μαλλον σηκωσαμε τα χερια...οποιος εχει τις καταλληλες γνωριμιες μεσα στο φορουμ ,μαλλον πρεπει να επικαλεστουμε τη βοηθεια καποιου cr***er. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. June 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 an piaseis douleia stin tomtom k klepseis to programma Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
werto Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Το κόλπο είναι να sniffάρει (ελέγξει) κανείς το "ξεκλείδωμα" όταν αυτό έρχεται στο κινητό. Το λογικό είναι ότι αυτό "παίρνει" κάποιους ή όλους τους αριθμούς από το IMEI και με ένα αλγόριθμο (μια μικρή εξίσωση στην ουσία) στέλνει την κατάλληλη απάντηση. Λύση υπάρχει σίγουρα αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να τη βρει κανείς χωρίς να έχει στα χέρια του μια original έκδοση. Ένα έξυπνο κόπλο είναι να δει κανείς και άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρίας. Συνήθως οι ασφάλειες είναι παρόμοιες. Εγώ θα προσπαθούσα τα εξής: 1.sniffing στο sms που στέλνω 2.το ίδιο σε αυτό που λαμβάνω 3.θα έψαχνα πιθανούς αλγόριθμους σε σχέση με το IMEI μου 4.έλεγχος για αλλαγές στα files του χάρτη (και όχι του προγράμματος) Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts