Guest Tankwart Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ευχαριστω dmitsos!Στην αναμονη για σκετο λοιπον.... Θα κανω ομως μια προσπαθεια μιας και προσφατα εβαλα mmcmobile 1gb και καπως πρεπει να τη φερω στα ορια της...:) Για σκετους ευρωπαικους χαρτες που θα ψαξω? Μηπως παιζει κανα φρεσκο λινκ απο rapidshare να τους παρω τσακ μπαμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ok filaraki s`efxaristo Tha kitaxo na danisto apo kapion gia na to peraso. Με reader μονο θα τα καταφερεις οπως σου ειπε πιο πανω ο τανκ, και θα περασεις το φακελο στο Ε: και ΟΧΙ στο Ε:tomtom...... @keoma Εγω που περασα το eastern europe δε μουζητησε activation γιατι ειναι ξεκλειδωτος!Δεν ξερω βεβαια απο που το κατεβασες....:confused: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Υπάρχει κανένας τρόπος να περάσουμε τα POI από το destinatorPN? Θα ήταν ωραία να βάλουμε τις κάμερες της τροχαίας στο tomtom... Αλλιώς πώς πρέπει να γίνει για να περαστούν manual??Υπάρχουν κάποια site που γράφουν όλες τις κάμερες της ελλάδας.Αν γίνει μια συλλογική δουλειά από όλους μας ίσως να καταφέρουμε να το φτιάξουμε μόνοι μας! Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keoma Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Efxaristo file mou AGNOSTOS gia tin grigori apandisi. Apo to xxxxxxxxxxxxxxx to katebasa kai eriksa to map se alo tomtom pou exo agorasmeno (D)(A)(CH) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Efxaristo file mou AGNOSTOS gia tin grigori apandisi. Apo to xxxxxxxxxxxxxxx to katebasa kai eriksa to map se alo tomtom pou exo agorasmeno (D)(A)(CH) re paidia psaxno ena sis 520 gia 6630 sto r***d den mporo yparxei alloy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. May 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ευχαριστω dmitsos!Στην αναμονη για σκετο λοιπον.... Θα κανω ομως μια προσπαθεια μιας και προσφατα εβαλα mmcmobile 1gb και καπως πρεπει να τη φερω στα ορια της...:) Για σκετους ευρωπαικους χαρτες που θα ψαξω? Μηπως παιζει κανα φρεσκο λινκ απο rapidshare να τους παρω τσακ μπαμ? exw xarti gia europi XWRIS ellada, link apo rapidshare, an des mou stelneis PM na sou to dwsw Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Εχω την Αpp version 5.200(443) GPS Driver v 1.20 Map: Eastern Europe Map v608 Είναι η τελευταία version του tom tom ξέρει κανείς? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 ΦΙΛΕ JOJO ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΛΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ΄΄ΣΤΟ ΡΟΥΤΕ 66 ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΑ ΒΟΛΕΨΑΜΕ ΕΝΩ ΕΔΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΗ 10 ΦΟΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΙΟ ΠΑΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΗΛ ΚΑΝΗ ΠΟΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ .......ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ///?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. May 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 sto route eixes 3-4 arxeia kai 1-2 versions gia ola ta kinita! edw exoun bgei tosses version, tosoi diaforetikoi xartes gia diaforetika tilefona Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gRooV Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Παιδιά εκτός από τον χάρτη που είναι στο πρώτο μήνυμα, μήπως κυκλοφορεί κάποιος άλλος πιο "όμορφος"; Παράθεση www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ευχαριστω dmitsos!Στην αναμονη για σκετο λοιπον.... Θα κανω ομως μια προσπαθεια μιας και προσφατα εβαλα mmcmobile 1gb και καπως πρεπει να τη φερω στα ορια της...:) Για σκετους ευρωπαικους χαρτες που θα ψαξω? Μηπως παιζει κανα φρεσκο λινκ απο rapidshare να τους παρω τσακ μπαμ? Απο το xxxxxxxxxxxxxx θα βρεις ΟΛΟΥΣ τους χαρτες! Ψαξε στο GPS/MAPS!:) Αρκει να εχεις ADSL! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Παιδιά εκτός από τον χάρτη που είναι στο πρώτο μήνυμα, μήπως κυκλοφορεί κάποιος άλλος πιο "όμορφος"; Νομιζω πως οχι,εκτος και αν ομορφος ενοεις μπλε με ασπρες βουλιτσες!:lol: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_prassos Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 paides ta diabasa ola katebasa to tom tom to ebala sto kinito mou 7710 katebazo kai ton xarti mono fones den brika sto rapid share den iparxoun ta arxeia pou eipes enas filos poio prin an mborei kapoios na boithisei me ena link... kserete an iparxei route 66 gia to 7710?kai telika apo osa diabazo den exo katalabei an aksizei ton kopo na pao na paro mia mmc 512 gia na to balo!!! thaks sory gia to deutero post alla mipos exei kaneis to tomtom gia to 7710 giati auto pou katebasa gia s80 den leitourgei teleia&eukola!!!!kalomina Παράθεση drifting is not a crime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Paidia efxaristo telika to katafera kai to perasa to Tom Tom alla den exo fones. Pou mporo na vro Ellinika na milane kai pou tis vazoume tis fones? THANKS MAGGES Εχω την Αpp version 5.200(443) GPS Driver v 1.20 Map: Eastern Europe Map v608 Είναι η τελευταία version του tom tom ξέρει κανείς? Afti exo kai ego malon einai i teleftaia alla na se rotiso ti einai to GPS Driver v 1.20 kai ti doulia kanei? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Eπανέρχομαι πάλι στό θέμα διότι μου έχει γίνει έμμονη ιδέα η μη σωστή εγκατάσταση,εμένα μου λέει Resource files are missing please reinstall the application.Έχω κατεβάσει την 7,0,989 η οποία έχει μέσα έναν Φάκελο sis και ένα app.και ένα txt καλός μέχρι εδώ?Μετά παίρνω την κάρτα και την βάζω στό card reader και κάνω copy-past από το rar στήν κάρτα σωστά? κάνωντας install και τον sis ανοίγω τον file manager του τηλεφώνου και τα βρήσκω Ε:\system\Apps\Route66\ help,lang res libvo...κλπ κλπ και το Route66.app 145MB Ρωτάω το sis πρέπει να πάει στό C\system\apps? το έχω κάνει και έτσι τίποτα._ καμιά βοήθεια ακόμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreastc Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ton xarti ton exeis perasei? den to anafereis poythena ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Eπανέρχομαι πάλι στό θέμα διότι μου έχει γίνει έμμονη ιδέα η μη σωστή εγκατάσταση,εμένα μου λέει Resource files are missing please reinstall the application.Έχω κατεβάσει την 7,0,989 η οποία έχει μέσα έναν Φάκελο sis και ένα app.και ένα txt καλός μέχρι εδώ?Μετά παίρνω την κάρτα και την βάζω στό card reader και κάνω copy-past από το rar στήν κάρτα σωστά? κάνωντας install και τον sis ανοίγω τον file manager του τηλεφώνου και τα βρήσκω Ε:\system\Apps\Route66\ help,lang res libvo...κλπ κλπ και το Route66.app 145MB Ρωτάω το sis πρέπει να πάει στό C\system\apps? το έχω κάνει και έτσι τίποτα._ καμιά βοήθεια ακόμη!! 4 post πιο πάνω από το δικό σου υπάρχει ακόμα και το link για να κατεβάσεις το αρχείο που δεν χρειάζεται ούτε .sis ούτε τίποτα.Απλά κανεις copy paste τους φακέλους στην κάρτα μνήμης και δουλεύει ρολοι!Γιατί παιδεύεσαι να κανεις να δουλέψει μια ελαττωματική ίσως έκδοση και δεν κατεβάζεις μια σωστή έκδοση για να μην παιδεύεσαι? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Kanenas re paidia gia tis fones? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ρε παιδιά δέν αντιλέγω αλλά χάρτι δέν βλέπω που να ψάξω για παράδειγμα μέσα στο qpp,γιά παράδειγμα δέν βλέπω κάπου maps σε φάκελο.Αλλά και όποτε δοκίμασα να κατεβάσω από το rapidsare πάντα ερχόμουν τελεταίος.Τί αλλο να πώ.Εάν μπορεί κάποιος να μου στήλει κάποιο που να το έχει αυτός και να δουλεύει θα ήταν καλύτερα.Αλλά μήπως δέν κάνω σωστά την εγκατάσταση.Α)πρώτα κάνω install to sis? και μετά το copy- past.Τέλος άναλογα την κατεβασμένη έκδοση αλλάζει και ο τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Είδα στο ευρωπαϊκό site του destinator , ότι ετοιμάζεται η νέα έκδοση 6 για symbian. Ενώ η 5 βγήκε τελικά μόνο για την αμερικανική αγορά. Το κακό είναι ότι δεν αναφέρεται τίποτα για υποστήριξη symbian 9.1 , κρίμα http://www.destinatortechnologies.net/uk/products/products/mobile_phones/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Εκδοσεις με .sis εγω πρωσοπικα δεν εχω βαλει ποτε,η εκδοση στο λινκ που ειναι πανω στην σελιδα στο (ασπρο πλαισιο μεσα) εχει και τον Ελληνικο χαρτη!Εγω νομιζω οτι ολα σωστα τα κανεις αλλα η εκδοση που εχεις δεν ειναι καλη! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Eπειδή το παρήγγειλα (σί-ντί τελικά όλα μαζί ΦΠΑκαι μεταφορά 108ευρώ)η έξτρα μνήμη 64ΜΒ φτάνει; η θέλει παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Εγώ που είχα επικοινονία με την εταιρεία εδώ μου είπαν ότι με το Ν70 δέν υπάρχει κανένα απολύτος πρόβλημα και δέν παίζει στο Ν71 Ν80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Παιδια σορρυ... μπορουμε να μιλήσουμε την ιδια γλωσσα? διαβαζω 3 σελιδες τωρα και ακόμα να καταλάβω αν το προγραμμα υπάρχει η οχι, τι γινετε τελικά? υπάρχει? αν ναι που? το εχει δει καποιος? μπορει καποιος να απαντησει υπευθυνα σε αυτο το πράγμα? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Εγω ψιλοαπογοητευτηκα απο το ΤΟΜΤΟΜ και τωρα δοκιμαζω το route!Απο τη μια μου ζηταει να γινω αεροπλανο και να ανεβω σε μια γεφυρα να παω αριστερα, απο την αλλη να σπασω το προστατευτικο διαζωμα για να κανω αριστερα σε κεντρικο δρομο.....Ε κατι δεν παει καλα!!! Θα το εχω για την επαρχια ομως...Ελπιζω να μη με οδηγησει κατευθειαν σε καμια λιμνη :lol: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts