Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με λίγα λόγια σε χέση με το route 66 και το Τοm Tom είναι καλύτερο διότι έχει και άλλες πόλεις της Ελλάδος;

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Gia to nokia 9500 lete na kanei?

http://www.smart2go.com/uk/service_support/compatibility/#

εδώ λέει οτι κάνει:)

3230/3630/6630/6682/3600/6260/6670/7610/3620/6600/6680/9300/3650/6620/6681/9500/Ν70/Ν90/Ν-Gage/N-Gage QD

εδώ είναι και η πώληση http://e-shop.telenavis.com/comersus/store/comersus_viewItem.asp?

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=24180&prid=24462

idProduct=8

Στοιχεία

Κάρτα μνήμης με το λογισμικό και τους χάρτες

Bluetooth GPS με 2 φορτιστές (για οικιακό ρεύμα και το αυτοκίνητο)

Βάση αυτοκινήτου κατάλληλη για όλες τις συσκευές

CD με εγχειρίδιο λειτουργίας

Χάρτες

Περιλαμβάνεται ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Ελλάδος και χάρτες με λεπτομερή δεδομένα για

Αττική

Θεσσαλονίκη

Πάτρα

Ηράκλειο

Χανιά

Βόλο

Τρίκαλα

Καρδίτσα

Ιωάννινα

Συμπληρωματικά, μπορούν να φορτωθούν χάρτες Ευρώπης κατόπιν παραγγελίας στο smart2go@telenavis.com ή στο +30 210 8124111.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά

GPS Bluetooth με 8ωρη αυτονομία

Οδηγός Πόλης από το Αθηνόραμα (>75000 σημεία)

Απεριόριστη χρήση χωρίς κρυμμένο κόστος

Το ίδιο προϊόν λειτουργεί σε κινητό ή PDA

Plug & Play: Άμεση λειτουργία

Αξιόπιστα γεωγραφικά δεδομένα

Εντυπωσιακά γραφικά: Τρισδιάστατοι χάρτες και νυχτερινή οθόνη

Εύχρηστο στο αυτοκίνητο και τη μηχανή ή όταν κινήστε με τα πόδια

Συμβατό με Symbian S60 & S80 και Windows Mobile

Τιμή €350.00

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=24180&prid=24462

ειχα δοκιμασει παλιοτερα το προγραμμα στο 3230 μου αλλα δεν ετρεχε, οταν δεν εβρισκε Bluetooth εκλεινε.

χτες. και βλεποντας οτι υπαρχουν νεες εκδοσεις, δοκιμασα παλι και δουλεψε τελικα. "ψηνομαι" να αγορασω gps bluetooth receiver τωρα, και η ερωτηση ειναι: υπαρχει πληρης συμβατοτητα με οτι κυκλοφορει στην αγορα με το 3230? ακομα και τα φθηνα μοντελα? κατι να μου προτεινετε?

Είμαι νέος χρήστης αλλά όχι νέος αναγνώστης γιατί με ενδιαφέρουν τα θέματα του Site.

Θέλω να ενημερώσω τους φίλους που έχουν ή πρόκειται να αγοράσουν ένα σύστημα Navigation.

Αγόρασα ένα νέο προϊόν το οποίο λέγεται Smart2go by Telenavis.

Eίναι ένα πλήρες πακέτο με GPS Bluetooth, Βάση για το αυτοκίνητο, Φορτιστή Αυτοκινήτου και Σπιτιού και μία MMC Card περιλαμβάνει το Software και τους χάρτες.

Το χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι ότι η ίδια κάρτα παίζει και σε κινητό αλλά και

σε PDA'S!!!!!

To λειτουργικό είναι πολύ γρήγορο και οι χάρτες πολύ ενημερωμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.telenavis.com

H εταιρεία αυτή έχει και στους 3 παρόχους κινητής τηλεφωνίας υπηρεσίες με χάρτες.

Εχοντας ήδη εμπειρία με άλλα συστήματα πλοήγησης δοκιμάσαμε το Smart2Go, όταν το εγκαταστήσαμε και το τρέξαμε σε ένα κινητό Nokia 6680 οι πρώτες εντυπώσεις μας ήταν οι εξής:

Μετακίνηση στο χάρτη, zoom in / zoom out πολύ πιό γρήγορο αν όχι ακαριαίο. Χειροκίνητη δυνατότητα επανυπολογισμού διαδρομής για την περίπτωση που επιθυμείς να έχεις όλες τις εφικτές διαδρομές. Εντυπωσιακός ο τρόπος μεταπήδησης από τα στοιχεία ενός bookmark στο σημείο πάνω στο χάρτη. Πιό πλούσιες φωνητικές εντολές, πχ στο τέλος του δρόμου στρίψτε δεξιά ή στα 3 χιλ μπαίνετε δεξιά στον αυτοκινητόδρομο. Δυνατότητα να κατεβάζεις οδηγούς πόλης online μέσω GPRS. Δυνατότητα αποστολής τρέχουσας θέσης ή οδηγίες πλοήγησης εύκολα μέσω SMS σε τρίτους. Οταν τελειώνει η μπαταρία δεν χρειάζεται επανεγκατάσταση όπως συμβαίνει με τα PDA.

Για περίσσοτερες πληροφορίες παραθέτουμε στο http://shop.snowreport.gr/gr/Details.asp?ProductID=97 το εγχειρίδιο χρήσης της Telenavis.

Ισως το μόνο αρνητικό σημείο που βρήκαμε είναι ότι δεν υπάρχουν ακόμη χάρτες για πολλές πολείς στην Ελλάδα όπως γίνεται στη περίπτωση του Destinator PN.

Δύο επιπλέον σχόλια:

Οταν μιλάς στο τηλέφωνο φυσικά δεν βλέπεις τον χάρτη, οι φωνητικές εντολές σταματούν.

Tο bluetooth handsfree δεν μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα με το GPS bluetooth.

Το σίγουρο είναι ότι τα συστήματα πλοήγησης έχουν μπει ήδη στα κινητά και λειτουργούν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα!

εδώ 355 ευρώ με δωρεάν ταχυδρομικά. Περιλαμβάνει ότι και το πακέτο του Medai Markt αλλά χωρίς το 3230 (το οποίο άλλωστε τι να το κάνουμε, δε νομίζω να είναι κανένας εδώ με΄σα χωρίς συσκευή series 60).

Έχουν βρει ένα καλό τρόπο για να τα "αρπάζουν". 355 ευρώ !? :mad: Γιατί εμένα μου φαίνονται πολλά ;:blink:

ειχα δοκιμασει παλιοτερα το προγραμμα στο 3230 μου αλλα δεν ετρεχε, οταν δεν εβρισκε Bluetooth εκλεινε.

χτες. και βλεποντας οτι υπαρχουν νεες εκδοσεις, δοκιμασα παλι και δουλεψε τελικα. "ψηνομαι" να αγορασω gps bluetooth receiver τωρα, και η ερωτηση ειναι: υπαρχει πληρης συμβατοτητα με οτι κυκλοφορει στην αγορα με το 3230? ακομα και τα φθηνα μοντελα? κατι να μου προτεινετε?

prosfata agorasa to HI -406BT polu kali syskeyasia me thiki ,cd (manual ,drivers, kai kapoio voithitiko software) fortisti aytokinitou texnologias SIRF III ,20 kanaliwn ktl ktl......

to kostos itan 110 eurw.

sigoura uparxoun kai pio ftina, prosfata enas filos agorase me 80, alla kai pio akriva ...kapou sti mesi (opws panta )einai i xrysi tomi wste na exei kapoia sovari euaisthisia sti lipsi.

Pantws me to diko mou kanw lipsi GPS DATA (3 toulaxiston doryforoi) akoma kai mesa sto spiti (konta se parathyro fusika..) enw o filos mou antimetwpizei syxna provlimata mesa sto aytokinito

sumperasma

an theleis kati na peiramatisteis etsi gia plaka koita na vreis kati sta 80 sigoura katw apo 100. An pali theleis na to xrisimopoiiseis kai me to lap top as poume i to PC sou i na to xrisimopoiseis se taksidia sou sto ejwteriko min fovitheis na dwseis kati parapanw ...

ayta kata tin prosopiki mou apopsi xwris vevaia na ypostirizw oti einai kai i apoluta swsti

geia xara

Αγόρασα ένα νέο προϊόν το οποίο λέγεται Smart2go by Telenavis.

....................

θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις κάπου τους χάρτες??

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις κάπου τους χάρτες??

δέν το πήρα απλά παρέθεσα τις απόψεις άλλων χρηστών.

Πάντως κατά μεγάλη πιθανότητα θα το πάρω διότι έχει πολές περισσότερες πόλεις από το route66 που έχει μόνο Αθήνα,και το Destinator μέχρι αυτή την εβδομάδα που τους ρώτησα δέν ήταν έτοιμο για N70.

Οι τιμές του route66/Athens kit είναι 299 ευρώ!! και του Europe kit 399 ευρώ!!σκέτο CD/Athens 99 ευρώ βάλε όμως και ένα ΒΤ GPS πόσο;;; άρα εάν είναι καλό το GPS του πακέτου με την βάση και τον φορτηστή 355 ευρώ είναι ανταγωνιστική.Ας μην ξαχνάμε ότι με κάτι παραπάνω όποτε θέλουμε βάζουμε και την Ευρώπη.

εμένα μου δουλεύε από την αρχή μια χαρά με 3230, μήμπως δεν είχες περάσει χάρτη και σε πέταγε έξω;

εμένα μου δουλεύε από την αρχή μια χαρά με 3230, μήμπως δεν είχες περάσει χάρτη και σε πέταγε έξω;

οχι ολα τα ειχα κανει και μαλιστα αρκετες φορες αλλα δεν δουλευε. τωρα με την τελευταια εκδοση ολα μια χαρα....:)

Καλησπερα το εχει εγκαταστηση καποιος σε νοκια 6600.

Ναι και δουλευει χωρις κανενα προβλημα.Για περισσοτερες λεπτομερειες δες και το πρωτο post.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

εχει κανεις δοκιμασει τον RoyalTek Bluetooth GPS Mini RBT-1000??

κανει μολις 96€ και αν καποιος τον εχει δοκιμασει με το route66-mobile 7 και ακομα καλυτερα με το 3230 ας το πει.... καμμια αλλη προταση σε χαμηλη τιμη?

Παιδια, ρίξτε μια ματιά...

eBay.co.uk

Οι τιμές δεν έχουν καμμία σχέση με την ελληνική αγορά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

This email confirms that you, lamogio, have paid paypal@thinkdeals.co.uk 38.99 GBP using PayPal.

This credit card transaction will appear on your bill as "PAYPAL *EASYBUYEBAY".

Payment Details

Purchased From:nex_gensales

Item # Item Title Quantity Price Subtotal

9700433530 SS BLUETOOTH GPS FOR NOKIA 6680 AND TOMTOM MOBILE 5 1 31.00 GBP 31.00 GBP

Shipping & Handling via Standard Delivery to 661XX

(includes any seller handling fees) £7.99 GBP

Shipping Insurance (included): --

Total: £38.99 GBP (=56.20eur)

Αυτό το πήρα εχθές. Καλή τιμή και ελπίζω να μην έχω προβλήματα :worry:

Το εγκατέστησα και δουλεύει άψογα!!!

Μια ερώτηση μόνο...

Ποιο απ' όλα τα αρχεία του folder voices είναι τα Ελληνικά (βρήκα τα US , UK)

Thanks...

και εγω πηρα αυτο

New Solar Bluetooth GPS Receiver 20 CH SiRF Star III 3

με 41GBP το οποιο φορτιζει μαλιστα απο τον ηλιο! (και εχει και το chip sirf star III που θεωρειται πολυ καλο)...

:)

ελπιζω και εγω να μην εχω προβληματα...

Ναι αλλά σε αυτή τη σελίδα το έχει στις υποστηριζόμενες συσκευές :)

http://www.destinatortechnologies.com/en_GB/consumer/smartphone/Compatability.3.symbian_smartphone.shtml

άμα το πάρετε και σας βγει καλό πείτε το να το πάρουμε κι εμείς.

50 ευρώ είναι μια χαρά...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Η σίγουρη λύση πάντος είναι αυτή http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=FOBGPSLITE Το έχω μόνιμα μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και το λιγότερο που πιάνει είναι 7 δορυφόροι.Τέλεια λήψη.