asymvivastos Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Απο που το κατεβασες;;;Παντως για να γινεται εγκατασταση και να μην γινονται extract τα αρχεια που χρειαζεσαι τοτε πιθανον αυτο που εχεις να ειναι εκδοση για ppc. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 η παλιά έκδοση του rute66 S60 πού έχω θα παίξει με το Ν70; η θα δημιουργήσει προβλήματα! (κολήματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 η παλιά έκδοση του rute66 S60 πού έχω θα παίξει με το Ν70; η θα δημιουργήσει προβλήματα! (κολήματα). Δεν παιζει η παλια εκδοση. Για το λογο αυτο,υπαρχει η καινουργια -Mobile 7. Οδηγιες θα βρεις στην 1η σελιδα του θεματος. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 χίλια συγνώμη και πάλι εάν θέλω να την αγοράσω αυτή είναι; http://www.66.com/route66/products.php?cid=GR&sec=4&ssec=0&prodid=1739 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 χίλια συγνώμη και πάλι εάν θέλω να την αγοράσω αυτή είναι; http://www.66.com/route66/products.php?cid=GR&sec=4&ssec=0&prodid=1739 Δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη ,κανενα προβλημα :O Ναι αυτη ειναι η σωστη εκδοση για Ν70.:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 καταλαβαίνεις γιατί :) και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Tο Ν70 ξεκινάει κανονικά και επειδή δεν βρίσκει χάρτη ή εφαρμογή σβήνει :( . Tο κινητό δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα επαννεκίνησης :O . Όταν βρούμε τον χάρτη πιστεύω ότι θα παίζει σωστά :) . [offtopic]Bassel είναι στην Ελβετία (Βασιλεία)[/offtopic] Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipoliani Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 kalispera .. mia erwtisi kai pali ;( imoun belgio-swiss kai dokimasa tous xartes pou katevasa apo AIVA..kai stis dyo periptwseis mou enw arxika fainotan o xartis me ta aerodromia meta apo tria sec to programma mplokare kai evgaze kapoia endeiksi typou" KERN 3 EXEC..." meta apo ayto den janapaize katholou ektos kai an me grigores kiniseis empaines stis idiotites kai allazes to map (na prolaveis prin sou vgalei diladi to minima kai kleisei to programma) sto xarti Athinas i Italias pou douleuei arista !! ta arxeia einai tis idias morfis diladi "*prm" alla fainetai pws den paizoun mipws exete kapoia idea ? eyxaristw gia ti voitheia sas.!!! ciao Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 μηπως αν σβησεις το αρχειο prefs.ini απο το φακελο του προγραμματος; θα χασεις οτι ρυθμισεις εχεις αλλα μπορει να βλεπει κατι λαθος στις ρυθμισεις σχετικα με το χαρτη και να βγαζει σφαλμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipoliani Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 μηπως αν σβησεις το αρχειο prefs.ini απο το φακελο του προγραμματος; θα χασεις οτι ρυθμισεις εχεις αλλα μπορει να βλεπει κατι λαθος στις ρυθμισεις σχετικα με το χαρτη και να βγαζει σφαλμα :) thnx for your reply! tha to dokimasw an kai pisteyw pws den einai ekei to provlima, mporw na kanw enallagi metaju xarti Athinas kai Italias xwris kanena provlima ,anti8eta molis evala Benelux kai Swiis Austria eixa ta provlimata pou eipa parapanw.. euxaristw pantws.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Kαλησπερα forum!!!! Την εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα δεν πηρα απαντηση.:( Ξερει κανεις αν εχει βγει εκτος αττικης κανενας νεος χαρτης για την υπολοιπη ελλαδα στο Route 66 mobile 7..; Σας ευχαριστω!!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 @avid, δεν εχει βγει, οτι εχει το mobile7, κατι ψιλα δηλαδη απο Θεσσαλονικη κλπ. @tipoliani, τιποτα, σιγα. δοκιμασε το και πες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 παιδιά το αγόρασα και είναι super! έχει αναλυτικούς χάρτες για Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά και Ιωάννινα, και πρωτεύον/δευτερεύον οδικό δίκτυο. Το είχε ένας φίλος μου Γάλλος που σπουδάζαμε μαζί (στην γαλλική έκδοση βέβαια!), και μου το είχε προτείνει μόλις έβγαινε στην Ελλάδα. Έχει πολύ γρήγορο zoom in/zoom out, και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος είναι από το Αθηνόραμα (εστιατόρια, κινηματογράφοι κλπ.). Anyway, να μην σας τα πρήζω, όποιος πάντως ψάχνει για κάτι στην κατηγορία αυτή το προτείνω ανεπιφύλακτα! Έχει και φωνητικές οδηγίες; Ποιο κινητό έχεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Εγώ ρώτησα γιά το Ν70 και μου απήντησαν από το Φόρουμ της NGI ότι ακόμη δέν είναι έτοιμο και ούτε έχει εγκαταληφθή η προσπάθεια.Μού έδωσαν και ένα λίνκ γιά να δώ ποιές συσκευές Symbian υποστηρίζει http://www.destinatortechnologies.com/en_US/consumer/smartphone/index.html Nokia 6680 Nokia 6681 Nokia 6630 Nokia 6670 Nokia 6600 Nokia 6260 Nokia N90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest krinos Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 παιδια γεια!λεω να αγορασω αυτην την συσκευη τησ νοκια με που λεγετε gps module και να το συνδεσω με το ν70!αξιζει τον κοπο?εχει και φωνητικεσ οδηγιεσ?η απλωσ εχει μονο τον χαρτη?να το παρω με τν χαρτη που εχει 180 ευρω η σκετο συσκευη??ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 παιδια γεια!λεω να αγορασω αυτην την συσκευη τησ νοκια με που λεγετε gps module και να το συνδεσω με το ν70!αξιζει τον κοπο?εχει και φωνητικεσ οδηγιεσ?η απλωσ εχει μονο τον χαρτη?να το παρω με τν χαρτη που εχει 180 ευρω η σκετο συσκευη??ευχαριστω! Αν παρεις μονο τη συσκευη τοτε δεν θα εχεις πλοηγηση αφου χρειαζεται και τους χαρτες.Οι φωνητικες οδηγιες δεν εχει να κανει με ποιο gps θα παρεις,οποιο και να παρεις θα εχεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest krinos Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 δηλ λεσ αξιζει η να παρω κανενα απο γερμανο ?ξερεισ αυτα που βλεπουμε στα αυτοκινητα?γυρω στα 500 εχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playboy2 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Παιδια οταν βαζω ως χαρτη το Greece.prm δεν δουλευει.:O μονο με το Athens.prm δουλευει.:) τι πρεπει να κανω?:worry: Παράθεση ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 0,75€/15" :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Παιδιά μόλις είδα ότι βγήκε νέα έκδοση (7.0.964) , κάτι βρήκα στο aivanet αλά δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω ακόμα hxxp://www.aivanet.com/showthread.php?t=1094&page=52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 φίλε αν τα καταφέρεις και το βάλεις πές μας διαφορες με την τρέχουσα έκδοση!!! Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Το δοκίμασα και παίζει μια χαρά , με μια πρώτη ματιά η διαφορά είναι ότι στις επιλογές πρόσθεσαν μια επιλογή "κλήση/πλοήγηση" , όπου επιλέγεις το τι να κάνει το πρόγραμμα σε περίπτωση κλήσης (π.χ. αθόρυβο – Ηχητικό σήμα – Εξισορρόπηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Οντως παιζει μια χαρα. Εγκαταστηστε το αφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Έχει και φωνητικές οδηγίες; Από όσο έχω διαβάσει, ναι έχει φωνητικές οδηγίες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Από όσο έχω διαβάσει, ναι έχει φωνητικές οδηγίες. :) που ειναι ο χάρτης???? οεο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Παιδιά μόλις είδα ότι βγήκε νέα έκδοση (7.0.964) , κάτι βρήκα στο aivanet αλά δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω ακόμα hxxp://www.aivanet.com/showthread.php?t=1094&page=52 Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις τον τρόπο να κατεβάσω και εγω το πρόγραμμα, γιατί πάω να κάνω download και με παει σε άλλη ιστιοσελίδα και μου ζητάει να κάνω login. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts