ilianna Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Αύριο; Δίνετε άυριο; :wacko: Ιάσονα, όλη τη χρονία δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με θεωρία στην άλγεβρα =] Την Τεταρτη εννοούσα,σόρρυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Α οκ, τρόμαξα :p. Πότε τελείωνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 den to kanete to thema k gia B' lykeiou :D???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Α οκ, τρόμαξα :p. Πότε τελείωνετε; Τελειώνουμε τη Δευτέρα 11/06 με Γεωμετρία!Ελεοςςςςς!!!!!(δε μ'αρεσει η γεωμετρια!):p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Τελειώνουμε τη Δευτέρα 11/06 με Γεωμετρία!Ελεοςςςςς!!!!!(δε μ'αρεσει η γεωμετρια!):p :) geometria se esas einai vareti alla einai para poly eukoli... perisi xoris diavasma oli tin xronia mono pros to telos xtypisa ena 20ariki (ton megalitero vathmo :D) (an diafwnite mn me vrisete einai to agapimeno mu mathima :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Κι εμείς γράφουμε αύριο Αρχαία και τελειώνουμε 11/06 με Θρησκευτικά!ΜΠΛΙΑΧ!Έλεος!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Και εμένα σε μου αρέσει καθόλου η Γεωμετρία... έχουμε και ένα καθηγητή που βάζει παλούκια.. Γιατί εμείς τελειώνουμε 15/6 με κείμενα? Γράφετε και 2-2 μαθήματα εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Ειναι 1η Λυκειου γι'αυτο τελειωνουν στις 11/6. Εγω τελειωνω στις 15/6 με Αρχαια :wacko: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Den einai toso kakogrameno to vivlio twn thriskeutikwn? Persi 8 egrapsa :D (talento :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Τελειώνουμε τη Δευτέρα 11/06 με Γεωμετρία!Ελεοςςςςς!!!!!(δε μ'αρεσει η γεωμετρια!):p :) Και εμείς τότε αλλά με Θρησκευτικά.. Ο Θεός είναι φιλεύσπλαχνος, ελπίζω να βοηθήσει και ο καθηγητής μπας και γράψω τίποτα, επειδή αλλιώς δεν με βλέπω. Έχει κανένας σας ιδέα για τι μιλάει το βιβλίο φέτος; :O ΑΑ... μεταφράσεις αρχαία για να έχουμε μια γενικη ιδέα και να βγαίνουν με λίγη φαντασία, πόση ώρα θέλει; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobiras11_vag Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Εμείς αρχίσαμε με Ιστορία χθες... Έπεσε Πελλοπονησιακός Πόλεμος(συντελεστές-αιτια-συνεπειες),1 παραθεμα του Ηροδοτου που εξηγουσε οτι ο Αλεξανδρος ηταν Ελληνας και κατι τετοια και οι αλλες ηταν σωστο-λαθος(σπαστικα!γεματα παγιδες ητανε!),αντιστοιχισεις και καποιοι ορισμοι(π.χ.οπλιτικη φαλαγγα,αισυμνητες-νομοθετες,λειτουργιες,θεωρικα,κ.α.) Γενικά εύκολα ήτανε...Αυριο γραφω Χημεία!!!! Εγώ γράφω αύριο ιστορία. Πιστεύω ότι θα πέσουν και σε μας σχετικά. Ειδικά Πελλοπονησιακός πόλεμος και οι ορισμοί που είπες. Αυτό το παράθεμα που είπες το διάβαζα κατα λάθος πριν 10 λεπτά. Είδα τον τίτλο και μου άρεσε και είπα να δω τις αποδείξεις για να την μπαίνουμε στους ξένους που λένε ότι ο Αλέξανδρος δεν είναι έλληνας;) Καλά, στο παράθεμα τι ερώτηση είχε; Κανας άλλος που γραψε ιστορία υπάρχει να πει κανα θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Ειναι 1η Λυκειου γι'αυτο τελειωνουν στις 11/6. Εγω τελειωνω στις 15/6 με Αρχαια :wacko: Μα και εγώ 1η Λυκείου πάω... Ποιες μέρες γράφετε; Εμείς γράφουμε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή.. Γιατι τελειώνουμε αργότερα;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 giati grafun perissotera dipla mathimata... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 giati grafun perissotera dipla mathimata... OK.. έτσι εξηγείται.. εμείς δε γράφουμε κανένα διπλό γι' αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Κ εμείς Ιστοριά γράφουμε αύριο...Τελειώνουμε 14/6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Εγώ πάντως διπλά μαθήματα δίνω συνολικά 2 φορές και τελειώνω 11 του μήνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Εμεις απο 4/6-15/6 γραφουμε καθε μερα μαθηματα :wacko: Η 2α Λυκειου εχει τα περισσοτερα μαθηματα στο Λυκειο. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobiras11_vag Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Ρε παιδιά αφήστε το πότε τελειώνει ο καθένας, και κοιτάξτε να μου πείτε κανα θέμα ιστορία:lol: :p Η τουλάχιστον πως είναι η δομή του γραπτού. Το σωστό-λάθος και η αντιστοίχιση πόσες μονάδες πιάνουν; Θα πέσει και παράθεμα; Πόσες ερωτήσεις ανάπτυξης υπάρχουν; Υπάρχει περίπτωση να πέσει τίποτα από σελ 124-150;:!: Ας μου πει κάποιος ρε παιδιά...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Ρε παιδιά αφήστε το πότε τελειώνει ο καθένας, και κοιτάξτε να μου πείτε κανα θέμα ιστορία:lol: :p Η τουλάχιστον πως είναι η δομή του γραπτού. Το σωστό-λάθος και η αντιστοίχιση πόσες μονάδες πιάνουν; Θα πέσει και παράθεμα; Πόσες ερωτήσεις ανάπτυξης υπάρχουν; Υπάρχει περίπτωση να πέσει τίποτα από σελ 124-150;:!: Ας μου πει κάποιος ρε παιδιά...:cry: Το πόσες μονάδες θα δώσει στα Σ-Λ και αντιστοίχησης είναι θέμα του καθηγητή.. Συνολικά νομίζω είναι 4 Θέματα με υποερωτήσεις.. Πηγή είναι υποχρεωτική και συνήθως πιάνει και αρκετές μονάδες...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Απο Αρχαια μας επεσε με την κατεδαφιση των τειχων της Αθηνας και με τους πρεσβεις που εστειλαν στη Σπαρτη. Ξενοφωντας, οκ ητανε, δεν δυσκολευτηκαμε. Απο Χημεια βεβαια καμια σχεση με αυτα που βλεπω εδω, πχ κατανομη σε στοιβαδες, αλλα στοιχειομετρια και περιεκτικοτητες με ψιλοσυνθετη δομη. Ενταξει, δεν ενθουσιαστηκα κιολας! Φυσικη γραφουμε σε 9 ωρες (χεχε!) και παλευω να απομνημονευσω τιποτα για το μπλα-μπλα (θεωρια) του πρωτου θεματος! Απ'οτι ξερω ορμη και μηχανικη ενεργεια θα πεσει. Απο αποδειξεις, πιθανοτερη ειναι η: F=DP/Dt με βαση το δευτερο Ν.Ν. F=ma και τον τυπο της επιταχυνσης a=Du/Dt. Για να μην ψαχνετε, ισχυει οτι: F=ma γίνεται F=m(Du/Dt) <=> F=m (Uτελ-Uαρχ/Dt) <=> F=mUτελ-mUarx/Dt <=> F=DP/Dt , αφου DP=Pτελ-Pαρχ και P=U απο τις γνωστες συνθηκες. Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Α, δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω στον τομεα Ιστορια γιατι ειναι το τελευταιο μαθημα, στις 11 Ιουνιου! Πειτε κανα θεμα οταν γραψετε! Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobiras11_vag Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Α, δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω στον τομεα Ιστορια γιατι ειναι το τελευταιο μαθημα, στις 11 Ιουνιου! Πειτε κανα θεμα οταν γραψετε! ΟΚ, θα πάθω γω σε 10 ώρες και 30 λεπτά το βατερλώ και θα σου πω...:cry: Πάντως, για φυσική που γράφουμε την δευτέρα που έρχεται ο τύπος μας έχει πει κατα γράμμα τη θεωρία θα βάλει και έχουμε λύσει τις ασκήσεις των θεμάτων μες στη τάξη::O Να ένα σίγουρο 20 τουλάχιστον.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Παιδιά σε εμάς γεωμετρία έβαλαν αρκετά δύσκολα κατάτ την άποψη μου.Γύρω στο 16 πρέπει να έγραψα και ήθελα να μη πέσω κάτω από 90.Σε άλλους τους φάνηκαν εύκολα αλλά σε μένα όχι τόσο πολύ παρόλο που είχα διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobiras11_vag Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Α, δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω στον τομεα Ιστορια γιατι ειναι το τελευταιο μαθημα, στις 11 Ιουνιου! Πειτε κανα θεμα οταν γραψετε! Μάγκα, γράψαμε τελικά. Ήταν αρκετά δύσκολα τα θέματα ακόμα και για τους διαβασμένους. Ήμουν απ'τους λίγους που έγραψαν. Μάλλον κανα 18 με 17. Ότι ήθελα:D Άκου θέματα. 1 μία ανάπτυξης:Τα νέα πολιτικά μέτρα του οκταβιανού(7 μέτρα με αστεράκια) Η 2η ανάπτυξης: Συνέδριο Κορίνθου(337 πΧ) και ανταλκίδειος ειρήνη Τι είναι θρησκευτικό συγκρητισμός, αισυμνήτες και ο θεσμός της λειτουργίας Παράθεμα έπεσε της αντιόχειας και έπρεπε να ξέρεις από μόνος εκείνη τη παράγραφο για Αντιόχεια. Αντιστοίχηση με τα βασίλεια και άλλες πόλεις. Αυτά. Για πες καμιά άσκηση γεωμετρία. Γράφω μεθαύριο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Λοιπόν γράψαμε αρχαία!Έγραψα πολύ καλά!Τί θέματα σας είχε??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts