Jump to content

Εξετάσεις Ά λυκείου

ThunderFox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ μπορούμε να γράφουμε θέματα των εξετάσεων που μας έπεσαν ώστε να ξέρουμε τι να διαβάσουμε:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

• Απαντήσεις 198
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε μας σήμερα αρχαία έπεσε το κείμενο που αναφέρεται στη δίκη και τη σύλληψη του Θηραμένη όποιος ενδιαφέρεται από τον Ξενοφώντα.

Άντε τη Τετάρτη να γράψουμε ένα μάθημα της προκοπής όπως η φυσική!

emas metafrasi epese.... :p Nai diavasa arxaia pisteyw.. Pera apo tin plaka, epese to simeio opou oi Kerkiraioi pane me 25 ploia stin Epidamno kai zitan ta resta apo Epidamnious kai Korinthians... Mas zitisan episis apo tin eisagwgi tis methodous tou Thouki(dimigories, xronologisi) ;)

Thriskeftika twra ti na sas pw, onoma epitheto kai.... anoisies^2 :p

btw mas dwsan kai vathmous emas gia 2o tetramino. :D

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Κ μας...

Γράψαμε Φυσική. Μας έβαλε από θεωρία λίγο από όλα.Από ασκήσης μας έβαλε Pπριν P μετά

κ ΘΚΜΕ

[sIGPIC][/sIGPIC]

AAAAAAAAAAAAAAAA

Ti einai Pprin Pmeta kai ΘΚΜΕ... emas dn mas exoun pei syntomografies... Vsk to ΘΚΜΕ ti einai.. ta arxika pes

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Το ΘΜΚΕ αναφέρθηκε πιο πάνω οπότε: ΑΔΕ = Αρχή Διατήρησης Ενέργειας (ΑΔΚΕ + ΑΔΜΕ = Κινητικής και Μηχανικής αντίστοιχα), ΑΔΟ = Αρχή Διατήρησης Ορμής. :)
:shifty:

Εμείς αρχίσαμε με Ιστορία χθες...

Έπεσε Πελλοπονησιακός Πόλεμος(συντελεστές-αιτια-συνεπειες),1 παραθεμα του Ηροδοτου που εξηγουσε οτι ο Αλεξανδρος ηταν Ελληνας και κατι τετοια

και οι αλλες ηταν σωστο-λαθος(σπαστικα!γεματα παγιδες ητανε!),αντιστοιχισεις και καποιοι ορισμοι(π.χ.οπλιτικη φαλαγγα,αισυμνητες-νομοθετες,λειτουργιες,θεωρικα,κ.α.)

Γενικά εύκολα ήτανε...Αυριο γραφω Χημεία!!!!

Αρχαία ,θρησκευτικά,ιστορία και τέτοια δεμ ε ενδιαφέρουν καθόλου.Ένα 15 να γράψω σε όλα ίσα ίσα για να μη μου ρίξουν το γενικό,αλλά ειδικά φυσική που γράφουμε αύριο πρέπει να γράψω 20 γιατί και μου αρέσει και είχα 19 στο 1ο και 20 στο 2ο οπότε..

Στο δικό μας σχολείο δε βάζουν συχνά μεμονωμένη άσκηση με θμκε ή αδμε ή αδό αλλά συνήθως μπαίνει άσκηση με 6-7 ερωτήματα με κεκλιμένο επίπεδο που τα περιλαμβάνει όλα.Και λέει πχ για ερώτηση για την ορμή βρείτε το p στη χρονική στγμή t=3s.Και παίρνεις τον ανάλογο τύπο.Όταν λες ότι σας έβαλε θμκε τι εννοείς?Κεκλιμένο επίπεδο?Γιατί σχεδόν όλες του κεκλιμένου επιπέδου λύνονται και με θμκε και με τύπους κινηματικής.

edit:Που μπορώ βρώ τις απαντήσεις από τις εξετάσεις του ΟΕΦΕ 2007 στη φυσική για τη Α λυκείου?Τα χρειάζομαι σήμερα!!:!: :!:

Μα αυτή η απόδειξη βρίσκετα μέσα στο βιβλίο στην ίδια σελίδα.

Καλούτσικα έγραψα στη φυσική αλλά το 4ο θέμα ήταν με μεταβλητή δύναμη και στην εφαρμγή του θμκε ξέχασα να αφεραίσω το w της τριβής και έχασα 3 μονάδες.Και κάποια άλλα λαθάκια μικρά έκανα και πρέπει να παίρνω γύρω στο 90.

Μας την είχε δώσει υψομένη στην δευτέρα.

Πάντως την Τετάρτη γράφαμε Θρησκευτικά Μας έβαλε για τις γιορτές των αγίων κια την μετάνοια...:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμείς Αρχαία που γράφαμε τη Δευτέρα έπεσε Θουκυδίδης το κεφάλαιο 31. Ευτυχώς έγραψα αρκετά καλά..:happy:

Την Τετάρτη γράφαμε αγγλικά.. Εύκολα.. Δεν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω τα θέματα..

Αύριο Γράφουμε Φυσική.. Ελπίζω να τα πάω καλά..:)

Σήμερα γράφαμε έκθεση.Θέμα ήταν ο αναλφαβητισμός.Μόνο μερικά συνώνυμα-αντώνυμα μου φάνηκαν δύσκολα.

Παιδία χτές που γράφαμε Φυσική έπεσαν ευτυχώς εύκολα θέματα.. και αναμενόμενα..

Από θεωρία είχε κάποια σωστά-λάθος και να αποδείξουμε το u=(ρίζα)2gh..

Από ασκήσεις η πρώτη ήταν με ΘΜΚΕ, και F=ma και η δεύτερη με Αρχή διατήρησης της ορμής..

Καλά έγραψα..:happy:

Χημεία παλι πανευκολα!(κατανομη e σε στιβαδες,θεωρια και 2 θεματα με ασκησεις!)

Άλγεβρα έπεσαν πανεύκολα θεματα!Μια αποδειξη,Σ-Λ και ασκησεις..(με τυπους Vieta,απολυτα και τετοια)

Αντε,την Τεταρτη Φυσικη!!!

Vieta; Πρέπει να κάτσω να διαβάσω δηλαδή... Μούφα :down:

Αρχαία δίνω την Τετάρτη, πάω για μέγιστο βαθμό το 16, με γραμματική δεν ασχολούμαι :p.

Αρχαία δίνω την Τετάρτη, πάω για μέγιστο βαθμό το 16, με γραμματική δεν ασχολούμαι :p.

kati tetoio ekana kai egw me ta arxaia..

Siga tous Vieta re...

Εγώ πήγα χάλια στην άλγεβρα...

Μας έβαλε ένα δύσκολο 4ο θέμα...

Τα άλλα ήταν εύκολα, Σ-Λ,εξισώσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί ποιος ασχολείται με γραμματική?:pΕγώ πρέπει να πιασα το 16,5 περίπου στα αρχαία.

Τετάρτη γράφουμε γεωμετρία.Έγραψε κανείς .Έχω πολύ άγχος γιατί θέλω να γράψω καλά και διαβάζω πολύ τώρα αυτές τις μέρες.Είναι και δύσκολες οι ασκήσεις να πάρει. Δε μου βγαίνουν και πρέπει να σκέφτομαι με τις ώρες!:(

Γιατί ποιος ασχολείται με γραμματική?:pΕγώ πρέπει να πιασα το 16,5 περίπου στα αρχαία.

Τετάρτη γράφουμε γεωμετρία.Έγραψε κανείς .Έχω πολύ άγχος γιατί θέλω να γράψω καλά και διαβάζω πολύ τώρα αυτές τις μέρες.Είναι και δύσκολες οι ασκήσεις να πάρει. Δε μου βγαίνουν και πρέπει να σκέφτομαι με τις ώρες!:(

γραψαμε γεωμετρία, αλλά εγώ δν έχω ιδιάιτερο πρόβλημα. Αν θες ένα tip, κάνε σχήμα για ότι σου ζητάει και να θυμάσαι πως η απάντηση βρίσκεται μέσα στο σχήμα, μπροστά σου. Να διαβάσεις θεωρήματα και αποδείξεις..

Εγώ αύριο Φυσική γράφω!Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με αυτο το μαθημα και ελπιζω οτι θα γραψω καλα!!!

Αύριο; Δίνετε άυριο; :wacko:

Ιάσονα, όλη τη χρονία δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με θεωρία στην άλγεβρα =]

Αύριο; Δίνετε άυριο; :wacko:

Όχι εγώ την τετάρτη δίνω.. Νομίζω βέβαια ότι και κάποια γυμνάσια δίνουν άυριο.. Για τα λύκεια ξέρω την Τετάρτη..