aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ναι στροφαλος απο 50αρακι με διδρομη 39,5. ****** τα μηδεν ροπη αλλα τρελο στροφαρισμα. δθναμη εχει μονο στα πολυ ψηλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ναι στροφαλος απο 50αρακι με διδρομη 39,5. ****** τα μηδεν ροπη αλλα τρελο στροφαρισμα. δθναμη εχει μονο στα πολυ ψηλα ρωταω γιατι εχει και ο ξαδερφος μου ενα παπι 51 κοντο και θελει να δει τι μπορει να κανει ακομα για να εχει μεγιστη δυναμη στα mm του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 αυτα ακριβως και τιποτα αλλο αν και η βελτιωση δεν εχει ορια αλλα υστερα δεν θα αντεξει στροφαλομπιελα απο 50αρακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 αυτα ακριβως και τιποτα αλλο αν και η βελτιωση δεν εχει ορια αλλα υστερα δεν θα αντεξει στροφαλομπιελα απο 50αρακι και παλι με τοσες στροφες θα βαρεσει γρηγορα μπιελα πιστευω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ε αμα πας στραγγισμενος ολη μερα τι θα κανει ειναι πολυ υπερτετραγωνο το μοτερ και εχει πολλες φθορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ε αμα πας στραγγισμενος ολη μερα τι θα κανει ειναι πολυ υπερτετραγωνο το μοτερ και εχει πολλες φθορες σωστα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 εσυ τι μηχανακι εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 honda astrea εσυ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 daytona sprinter. μαμα το εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ναι!!! με μια motosport εσυ του εχεις κανει τιποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 daytona sprinter μαμα το εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ελευθερας με την μεγαλη ταπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ελευθερας με την μεγαλη ταπα ναι αλλα εδω γραφουν παρααααααααααα πολυ και σκεφτομαι να την βγαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 θελεις να σου πω ακριβως τι το εχω κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 θελεις να σου πω ακριβως τι το εχω κανει? ναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 απο που εισαι? γιατι και εδω κατερινη ολη μερα κυνηγητο εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 απο ΣΥΡΟ και εδω φιλε περισσοτεροι ειναι οι μπατσοι απο τους κατοικους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 λοιπον το πηρα πενηνταρακι και μεσα σε ενα μηνα πεταξα το μοτερ πηρα καρτερ απο cub πενηταρακι γιατι εχουν θεση για τεσσαρι σασμαν πηρα και ενα σασμαν astrea εκοψα τις βεργες και τον μυλο και με λιγο πατεντα εβαλα astrea σασμαν πανω σε πενηνταρακι καρτερ. μετα πηρα βολαν απο cub εξαβολτο μαζι με αστεροειδη πηνεια στροφαλο 54 με κοντη μπιελα gb5 για περισσοτερο στροφαρισμα.κυλινδρο 59 με χιτωνιο νικασιλ και ασσα 59 πιστονι κεφαλη j1 με ροικη εξεληξη εισαγω εξαγωγη εκκεντροφορο vertex 330 Μοιρες και καρμπυρατερ keihin pwk 33. Κοστος 800 ευρω αλλα χαλαλι για το αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 εσυ το εφτιαξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ναι ειμαι δεκαεννια χρονων εχω τελειωσει μηχακικος και ο πατερας μου εχει συνεργειο αυτοκινητων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ναι ειμαι δεκαεννια χρονων εχω τελειωσει μηχακικος και ο πατερας μου εχει συνεργειο αυτοκινητων πες το ρε φιλε λεω και γω εβαλεσ τοσα πραγματα μονο 800€ το βολαν απο cub 6v ειναι καλυτερο απο το 12v?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 α εχω και πολλαπλασιαστη απο nsr 125. κοιτα το βολαν εχει το μισο βαρος απο το δωδεκαβολτο αλλα μπορεις να εχεις φωτα την μεγαλη διαφορα την κανουν τα αστεροειδη πηνεια. στελνουν πολυ περισσοτερο ρευμα στον πολλαπλασιαστη απο οτι τα απλα πηνεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 α εχω και πολλαπλασιαστη απο nsr 125. κοιτα το βολαν εχει το μισο βαρος απο το δωδεκαβολτο αλλα μπορεις να εχεις φωτα την μεγαλη διαφορα την κανουν τα αστεροειδη πηνεια. στελνουν πολυ περισσοτερο ρευμα στον πολλαπλασιαστη απο οτι τα απλα πηνεια δεν την ηξερα αυτη την διαφορα αναμεσα στα 2 βολαν αυτα τα αστεροειδη πηνεια ποσο κανουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 γυρω στα πενηντα ευρω.αν το μοτερ εχει ψυχη θα παει. με το ρευμα παιζεις στο τελος της βελτιωσης για το τελειο αποτελεσμα. καλυτερα να ρυθμισεις τα μαμα ρευματα με καλυτερο avance αν το μηχανακι ειναι μανισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 τι γραναζια φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts