Jump to content

Αθλητισμός: Badminton ή αντιπτέριση

stefanosx
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έχω καταλάβει όλες οι ενστάσεις είναι για το "φτερό" :p Δηλαδή αν ήταν από άλλο υλικό μάλλον δεν θα είχαμε πρόβλημα.

Anyway το ότι δεν είναι διαδεδομένο στη χώρα μας δεν σημαίνει ότι δεν είναι γνωστό και αποδεκτό σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο...Και δεν γίνεται έτσι τυχαία ένα άθλημα Ολυμπιακό.

Φίλε κάνεις λάθος. Το μπάντμιντον δεν έγινε τυχαία Ολυμπιακό. Αρχικά είχε παρουσιαστεί ως άθλημα επίδειξης στην Ολυμπιάδα του Μονάχου το 1972 και της Σεούλ το 1988. Αγαπήθηκε γρήγορα και το 1985 έγινε επίσημο άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων, 3 χρόνια πριν έρθει και στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά αθλήματα (και γνωστά) που μπορούν να γίνουν Ολυμπιακά, όμως πρέπει να γίνονται πολλές επιδείξεις για να τα γνωρίσει ο κόσμος.

• Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγγνώμη,τι γίνεται τώρα;Ξεκινάμε από δω καμπάνια εναντίον του μπάντμιντον;Εντάξει είπατε την γνώμη σας μια και δυο φορές,μετά καταντάει κουραστικό και ανώφελο.Το παιδί άνοιξε το θέμα για να μας γνωρίσει το άθλημα,σεβαστείτε το.

Αναφέρομαι σε όλους και όχι μόνο στον DENIOR.

Συμφωνώ μαζί σου Βασίλη. Απαντώντας στον DENIOR του λέω ότι όντως είναι πάνω από 200.000.000 αθλητές/αθλήτριες μπάντμιντον παγκοσμίως.

Na pw ksana, oti oxi apla paizw alla exw kai diko m gypedaki..

Ayto pou lew einai pws einai ena paixnidi :)

Δεν είναι παιχνίδι φίλε. Μην επιμένεις σε αυτό. Είναι άθλημα και μπες να δεις το http://www.bwfbadminton.org που είναι το σάιτ της παγκόσμιας ομοσπονδίας που αποδεικνύει ότι είναι άθλημα και όχι παιχνίδι.

Πάντως παίδες για να βρεις καλή ρακέτα Ελλάδα θα περάσουν πολλά χρόνια ελάχιστα μοντέλα κυκλοφορούν στο εμπόριο

Δε νομίζω. Η Υonex έχει αντιπροσωπεία στην Αθήνα και από κει έχω πάρει τις καλύτερες ρακέτες εδώ και 10 χρόνια που συνεργάζομαι με αυτή σαν προπονητής και σαν άνθρωπος του αθλήματος αυτού. Επίσης υπάρχει στις Σέρρες αντιπροσωπεία της FZ FORZA μέσω ενός συναδέλφου προπονητή. Υπήρχε και της Victor στις Σέρρες που την είχε άλλος συνάδελφος και την έκλεισε πριν 2-3 χρόνια.

Μια φορά προσπάθησα να παίξω και με το 5 λεπτο δεν είχαμε άλλο ρακέτες.

Τις έσπασα!!! :mad:

Μάλλον είχαν πρόβλημα με το πλέξιμο οι ρακέτες. Ίσως οι χορδές να μην ήταν σε καλή κατάσταση έτσι ώστε ν' αντέξουν, γι' αυτό και έσπασαν. Το έχω πάθει πολλές φορές αυτό και σε κάποιες περιπτώσεις, δεν πρόλαβα καλά καλά να παραλάβω τη ρακέτα φρεσκοπλεγμένη από τη Yonex (Γιόνεξ) στην Αθήνα και μέσα σε 3-4 προπονήσεις μου έσπασε η χορδή. Θα πρέπει να κάνω ολόκληρη διάλεξη για το μπάντμιντον εδώ μέσα και μάλλον θα γίνω κουραστικός. Ωστόσο, όποιος μπει στην ιστοσελίδα μου, εν καιρώ θα βρει σε pdf συγγράμματά μου για το μπάντμιντον και θα βρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

αν θες καλη ρακετα θα πας στο playsports (δες που ειναι στο playsports.gr)εχει ολα το μοντελα τις yonex.Βασικα αν θες να παρεις ρακετα θα συνενοησε με τον προπονητη για να σου παραγγειλει αυτος.

Α μπράβο. Αυτό το μαγαζί είπα σε προηγούμενη ανάρτηση.

στη Νεάπολη-Νίκαια υπάρχει κάποιο γήπεδο μπάντμιντον? και γενικότερα που υπάρχουν?

Πού έχει στη Θεσσαλονίκη;

kalimera!!konta stin perioxi ton ilision i kapou ekei konta yparxei sullogos na mporei na mathei kapoios badmington??

Αν δεν σας έχουν απαντήσει, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα να σας πω εγώ που έχει γήπεδα μπάντμιντον.

αν εχεις την καλοσύνη γραψε για θεσσαλονικη.εχει λιγο καιρό που άρχισα να παιζω και συνηθως ειμαστε στην παραλια,μερος οχι καλο καθως φυσαει σχεδον παντα και κυνηγαμε το φτερο πανω κατω..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αν εχεις την καλοσύνη γραψε για θεσσαλονικη.εχει λιγο καιρό που άρχισα να παιζω και συνηθως ειμαστε στην παραλια,μερος οχι καλο καθως φυσαει σχεδον παντα και κυνηγαμε το φτερο πανω κατω..

Ευχαρίστως και χαίρομαι που κάποιος είδε τα σχόλιά μου και πήρα μια απάντηση. Λοιπόν, όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, εκεί υπάρχουν ενεργά 23 σωματεία σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας του μπάντμιντον (http://www.badminton.gr). Κατά κύριο λόγο, προπονήσεις γίνονται στο Παλαί ντε Σπορ, στην αίθουσα του υπόγειου (επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη κι εκεί πάω και παίζω). Επίσης, στη Θέρμη που υπάρχει το σωματείο Θέρμαιος, εκεί κάνουν προπόνηση στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Θέρμης. Τώρα, τα άλλα σωματεία δεν ξέρω που κάνουν προπόνηση, όμως το ΕΑΤΕΚ (Ελληνικό Κολλέγιο) έχει δικό του Κλειστό Γυμναστήριο. Για το Παλαί ντε Σπορ μπορείς να επικοινωνήσεις με το συνάδελφο κ. Γιάννη Χαλάτσογλου στο halatsoglou@yahoo.gr. Θα σου δώσω σε προσωπικό μήνυμα και το τηλέφωνό του. Τώρα, αν δεν σε βολεύει το Παλαί ντε Σπορ, ο κύριος Γιάννης θα σου δώσει πληροφορίες. Εγώ είμαι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε άλλο. Αν θες, μπορείς να παρακολουθείς και την ιστοσελίδα μου http://www.badmintonforum.gr/joomla, όπου θα βρεις πολλές πληροφορίες για το μπάντμιντον, αν και κάποιες σελίδες είναι ακόμα υπό κατασκευή.

τελεια!

σε ευχαριστω πολύ!

καλά,μη φανταστεις πως ειμαστε τπτ σουπερ ντουπερ παιχτες,καποιες αλλαγες ακομα παλευουμε να κανουμε μεταξύ μας, το ρεκορ μας νομιζω ειναι 6-7, μετά κυνηγαμε το φτερο που το έχει παρει ο αερας..

Προχτες μαλιστα ενα σκυλι ενω το κυνηγουσα εγω, πηδηξε και το επιασε στον αερα και καθισε μετα σε μια γωνιτσα και το μασουλουσε..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*