AGNOSTOS Δημοσιεύτηκε December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2003 Kανενας που να εχει δοκιμασει την αντιστοιχη υπηρεσια της ACN??? Σχολια αποψεις και ειδικα τωρα που προσφερεται σε πολυ πιο χαμηλη τιμη.... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Απ' ότι έχω διαβάσει σε άλλα forums η σύνδεση της ACN είναι αρκετά σταθερή. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (31 Δεκ. 2003 , 02:01) Απ' ότι έχω διαβάσει σε άλλα forums η σύνδεση της ACN είναι αρκετά σταθερή. Αναλογα με την περιοχή.... Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_pin Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Στον Χολαργο δεν εχουμε προβλημα, ειναι αρκετα σταθερο. Γενικοτερα ομως δεν εχω δει και τις ταχυτητες που θα ηθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Και καλαμάτα παίζει μία χαρά:) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Κανεις απο Θεσσαλονίκη που να έχει βάλει ACN? Σκέφτομαι για σύνδεση 256, που είναι και η πιο φτηνή..Θεωρητικά θα κατεβάζω με 25kb/sec, σωστά; Και θα είμαι μέσα στο ιντερνετ μόνιμα, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση, σωστά; Αναρωτιέμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate (10 Ιαν. 2004 , 21:16) Κανεις απο Θεσσαλονίκη που να έχει βάλει ACN? Σκέφτομαι για σύνδεση 256, που είναι και η πιο φτηνή..Θεωρητικά θα κατεβάζω με 25kb/sec, σωστά; Και θα είμαι μέσα στο ιντερνετ μόνιμα, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση, σωστά; Αναρωτιέμαι.. Με σύνδεση 256, μπορεί να φτάσεις και τα 32klbps/sec.. Στο δευτερο είσαι σωστός! Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Μια άλλη διευκρίνηση... Το πάγιο που θα πληρώγνω στον ΟΤΕ, είναι 29,5 ευρώ το μήνα, ήτοι περίπου 60 ευρώ το δίμηνο, ΣΥΝ τα 20 ευρώ της PSTN γραμμής; Δηλαδή περίπου 80 ευρώ το δίμηνο από 20 που πληρώνω τώρα με την PSTN? Το πάγιο της PSTN δηλαδή, πάλιθα το πληρώνω; ΔΕΝ το γλιτώνω; Λίγο κλέψιμο μου ακούγεται αν είναι έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Νομίζω πως το πάγιο για PSTN δε θα το πληρώνεις, γιατί η γραμμή σου μετατρέπεται σε ADSL και δεν είναι πρόσθετη! Εξάλλου για αυτό υπάρχουν και τα φίλτρα που φιλτράρουν την ADSL για να μπορείς να μιλάς σαν άνθρωπος στο τηλέφωνο!Εξάλλου και με την ISDN, απλά πλήρωνες το πάγιο που αντιστοιχούσε στην ISDN και όχι και τα 2! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Θα πληρώνεις κανονικά το πάγιο της PSTN συν το πάγιο του ADSL το οποίο δεν είναι 29.99 αλλά 24.99. Mouki, η αναλογία με το ISDN δεν ισχύει. Το ISDN αντικαθιστά εξ ολοκλήρου το PSTN, γι' αυτό και δεν πληρώνεις πάγιο PSTN αλλά μόνο ISDN. Αντίθετα το ADSL "κάθεται" πάνω στο PSTN ή το ISDN γι' αυτό και έχει δικό του πρόσθετο πάγιο. Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Ναι έχεις δίκιο το διευκρίνησα και γω! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 mia erotisi giati exo psilomperdeutei.... diladi stin adsl den iparxei xreosi sto tilefon opos sto pstn kai stin isdn???miniaia plironeis mono tis sindromes ston ote kai ston provider???? Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (11 Ιαν. 2004 , 16:44) mia erotisi giati exo psilomperdeutei.... diladi stin adsl den iparxei xreosi sto tilefon opos sto pstn kai stin isdn???miniaia plironeis mono tis sindromes ston ote kai ston provider???? Έτσι ακριβώς είναι.Δεν υπάρχει χρονοχρέωση και ογκοχρέωση. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 kai to miniaia den einai aparaitito..px an kaneis stin acn aitisi gia 256,tha plironeis to pagio 3 minwn,kai ston ote kathe dimino logika tha erxetai me ton logariasmo tou tilefonou. opws ta ipologisa me tin acn 256/128 tha bgainei peripou sinoliko kostos kathe mina,45 euro.anaferomai sto pagio provider & sto ntavatziliki tou ote.to pagio pstn ipotithetai oti to plirones panta,etsi den to ipologizw san extra eksodo.ara sinolika mas kanoun 45 euro to mina..an kanw lathos plz diorthoste me. 1 erwthsh: an balw fragh sto stathero mou,to opoio einai OTE,kai sta iperastika kai sta astika,tha mporw na sindeomai sto internet me dsl? giati tora me pstn den ginetai na sindetheis an exeis fragh sto tilefono,afou den mporeis na kaleseis noumero. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 pantos ta paidia zitane 59 euro gia egatastash kai 41.kati gia energopoiish gramhs.sinolo 100.kati. kai akoma den exw mathei posa xreiazontai akrivws gia eksoplismo.kaneis pou na kserei na mas pei timi me fpa ? Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αυτά τα 59 ευρώ εγκατάσταση + 40 ευρώ ενεργοποίηση εννοείς του ΟΤΕ έτσι; Τα 50 ευρώ της εγκατάστασης μπορείς να τα γλιτώσεις. Κάνε την εγκατάσταση μόνος σου. Επιπλέον είναι το κόστος του μοντεμ εφόσον το πάρεις από τον ΟΤΕ, το οποίο βέβαια μπορείς να το πληρώσεις σε 12 άτοκες δόσεις, οι οποίες μπαίνουν στον λογαριασμό τηλεφώνου που θα σου έρχεται κάθε 2μηνο. Τα 40 ευρώ της ενεργοποίησης τα πληρώνεις στον επόμενο λογαριασμό που θα σου έρθει από την αίτηση. Ουσιαστικά, θα πληρώσεις για 256 Acn, τα 67 ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ που αναλογούν στην 3μηνη σύνδεση), τα οποία τα δίνεις όλα μαζί στην αρχή. Στον λογαριασμό όμως θα πληρώνεις 30 ευρώ το μήνα για πάγιο ADSL + την δόση του μόντεμ (αν το πάρεις από τον ΟΤΕ). Εμένα μου βγαίνει δλδ 30+10 = 40 ευρώ το μήνα = 80 το δίμηνο. Ο πρώτος λογαριασμός θα έρθει 120 ευρώ λόγω του τέλους ενεργοποίησης. Ελπιζω να σε κατατόπισα κάπως!! Αν θέλεις επιπλέον βοήθεια, πες μου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 aderfe distixos den mporw na ta glitosw giati sou vazoun filtraki stin tilefoniki grammi gia pio kathara.etsi mou exoun pei diladi.opote prosthetw alla 50 euro sta arxika lefta. me katatopises pliros!euxaristo :) ps : eipes oti mporeis na agoraseis to modem me 12 atokes doseis.kai eipes to mina dineis 30 pagio + 10 modem.diladi to modem kanei 120 euro! ? Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Το δικό μου το μόντεμ τόσο έκανε! 122 περίπου τελική! Βέβαια οι τιμές ποικίλουνε, ανάλογα το μόντεμ που θα πάρεις.Αν θέλεις να δεις ποιο μόντεμ αντιστοιχεί στην γραμμή σου, πάνε εδώ Όσο για τα φίλτρα. Δικαιούσαι το πρώτο σπλίττερ ή φίλτρο δωρεάν. Εάν πάρεις σπλιτερ και το τοποθετήσεις σωστά, δε θα χρειαστείς φίλτρα. Βέβαια από προσωπική εμπειρία σου προτείνω να πάρεις φίλτρα (γιατί και εγώ τα χρειάστηκα έτσι κι αλλιώς!)Οπότε αν χρειαστείς πχ 3 φίλτρα, δικαιούσαι το 1ο να το πάρεις δωρεάν την ημέρα που θα κάνεις την αίτηση και τα άλλα 2 τα αγοράζεις (7 ευρώ το ένα τελική τιμή) EDIT!!!!: Τα 50 ευρώ της εγκατάστασης, μπορείς έτσι κι αλλιώς να τα γλιτώσεις!!! Αν πάρεις δλδ φιλτράκια (ένα για κάθε τηλεφωνική πρίζα), δεν είναι τίποτα να τα τοποθετήσεις μόνος σου!!!! Είναι απλά μικρά καλωδιάκια, που από τη μια μεριά μπαίνουν στην τηλεφωνική πρίζα (RJ-11) και από την άλλη δέχονται την πρίζα του τηλεφώνου σου!!! Μη τα σκάσεις τα 50 στον ΟΤΕ, κρίμα είναι!!!!Δεν αξίζει πίστεψέ με!! Άσε που και ο ίδιος ο ΟΤΕ, έχει οδηγίες εγκατάστασης στο site του, ακριβώς εδώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts