FREAK_OF_NATURE Δημοσιεύτηκε May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2007 θα ηθελα να ρωτησω το εξης. στο προσφατο ταξιδι μου εκλαπη το λαπτοπακι μου. ξερω πως καθε λαπτοπ εχει ενα συγκεκριμενο νουμερακι-κωδικο(οπως και τα ipod) οπου σε περιπτωση κλοπης δηλωνεται.. που θα πρεπει να δηλωσω την κλοπη του?? εχει σημασια που εκλαπη στην αμερικη?(υποθετω πως ναι) τελος αν δεν ειναι το καταλληλο subforum ας μεταφερθει ευχαριστω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 θα ηθελα να ρωτησω το εξης. στο προσφατο ταξιδι μου εκλαπη το λαπτοπακι μου. ξερω πως καθε λαπτοπ εχει ενα συγκεκριμενο νουμερακι-κωδικο(οπως και τα ipod) οπου σε περιπτωση κλοπης δηλωνεται.. που θα πρεπει να δηλωσω την κλοπη του?? εχει σημασια που εκλαπη στην αμερικη?(υποθετω πως ναι) τελος αν δεν ειναι το καταλληλο subforum ας μεταφερθει ευχαριστω To ειχες πάρει το Laptop απο Multirama? Γιατι το καλοκαιρι αγορασα ενα sony vaio και μου δώσανε εγγυηση κλοπής φορητου,γενικα η αλυσίδα σε ολα τα Laptop δίνει τέτοια εγγυηση. Δδδ αν στο κλέψουν και το αποδειξεις,χαρτι απο αστυνομία ή καποιος μάρτυρας Κτλ σου δίνουν ολοκαινουριο. Αν και απο Αμερική χλωμό. Τέσπα τηλεφώνησε στην εταρεία,και πες το,θα σε καθοδηγήσουν τι πρέπει να κάνεις. Ποιο μοντέλο ήταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 δε το αγορασα απο μουλτιραμα...απο πλαισιο το ειχα παρει δε θυμαμαι να μου δωσανε και εγγυηση κλοπης.. επισης πως να το αποδειξω?να κουβαλησω μαρτυρες απο αμερικη?χαρτι απο την αστυνομια δε μου εδωσαν....:'( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Το προφανές το έκανες; Να πάρεις τηλέφωνο στο Πλαίσιο δηλαδή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 που θα πρεπει να δηλωσω την κλοπη του?? Κάτα πρώτον στην κατασκευάστρια εταιρεία. Θυμάμαι ότι έχω διαβάσει περίπτωση κάτοχου Toshiba που κάποιους μήνες μετά τη δήλωση της κλοπής του τηλεφώνησαν από την Toshiba όταν το laptop του βρέθηκε όταν πήγε για service, και του το επέστρεψαν. Προϋποθέτει να έχεις το serial number (π.χ. αν έχεις κρατήσει το κουτί θα το γράφει). Ποιας εταιρείας είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Μπορώ να σου πω με σιγουριά πως αν πρόκειται για HP, τότε πάρε τηλέφωνο στην τεχνική τους υποστήριξη και δήλωσε τη κλοπή. Και θα περαστεί στο σύστημά τους η πληροφορία, και αν τυχόν τύχει στο μέλλον και σταλεί για επισκευή το λαπτοπ σου, ίσως γίνει κάτι. ;) edit: φυσικά θα χρειαστείς το serial number του μηχανήματος, που είναι μοναδικό για το συγκεκριμένο κομμάτι. Γράφεται πάνω στο μηχάνημα, σε ένα αυτοκόλλητο, αλλά στη περίπτωσή σου δες μήπως το βρεις πάνω στην απόδειξη αγοράς (ή οποιοδήποτε άλλο έντυπο έχεις κρατήσει). Αν πάλι δεν το βρεις πουθενά... ατύχησες! :( Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MostWant3d Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 εγώ πάντος συμφωνώ να πάρεις πρώτα πλαίσιο να σου πουν τι θα κάνεις!! Παράθεση MostWant3d..mess with the best..stay with the rest! Στην ερώτηση αν θα κάνετε δωρεά οργάνου..η απάντηση πάρε τα @@ μου θεωρείτε θετική?! ρεεεεε μην παίρνετε ναρκωτικαααα!! δεν φτάνουν για όλους!! Windows 0 - Linux 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Αν είναι HP, το Πλαίσιο θα την παραπέμψει στην ΗΡ πάντος. Και συνήθως, σε επώνυμες μάρκες, αυτό κάνει. Σε παραπέμπει στην επίσημη αντιπροσωπεία. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 ετσι κι εγινε..Περασα απο το πλαισιο οπου με εστειλαν στη ΗP. Τους πηρα τηλεφωνο,με ενημερωσαν(ευτυχως ειχα σημειωσει το νουμερακι) απο εδω και περα ευχομαι να βρεθει ακρη(αν και οπως μου ειπαν ειναι πολυ δυσκολο γιατι το λαπτοπ κλαπηκε στη Νεα Υορκη..... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts