Baator Δημοσιεύτηκε May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2007 Παιδιά, μια ερώτηση που πρέπει να είναι λογικά εύκολη: Έχω 512mb μνήμη και θέλω να πάρω άλλα 512. Ο υπολογιστής είναι σχετικά παλιός, τον άνοιξα και κοίταξα ότι έχει 2 στικάκια μνήμης (2χ256) και γράφει πάνω DDR-333. Υπάρχει άλλη μια θέση κενή για μνήμη, οπότε θέλω να πάρω ένα στικάκι των 512. Το θέμα είναι ΤΙ μνήμη. Πάω στο e-shop π.χ. και έχει μεν μνήμη DDR στα 512,αλλά είναι στα 400Mhz.Θα υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας; Πρέπει να βρω των 333Mhz; Και αν ναι, κυκλοφορούν ακόμα τέτοιες μνήμες; Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=45375 http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/memsubtype.asp?type=DDR+PC2700&root=&LinkBack=&subtype=184-pin+DIMM&SUBMIT1=Find Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδιά, μια ερώτηση που πρέπει να είναι λογικά εύκολη: Έχω 512mb μνήμη και θέλω να πάρω άλλα 512. Ο υπολογιστής είναι σχετικά παλιός, τον άνοιξα και κοίταξα ότι έχει 2 στικάκια μνήμης (2χ256) και γράφει πάνω DDR-333. Υπάρχει άλλη μια θέση κενή για μνήμη, οπότε θέλω να πάρω ένα στικάκι των 512. Το θέμα είναι ΤΙ μνήμη. Πάω στο e-shop π.χ. και έχει μεν μνήμη DDR στα 512,αλλά είναι στα 400Mhz.Θα υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας; Πρέπει να βρω των 333Mhz; Και αν ναι, κυκλοφορούν ακόμα τέτοιες μνήμες; Thanks! Και πιο γρήγορες μνήμες μπορείς να βάλεις (αρκεί να είναι DDR πάλι) απλά θα παίζουν σε χαμηλότερη συχνότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Εγώ όταν το έκανα είδα μπλε οθόνες πάντως. Αν σου βγάλει πρόβλημα, δοκίμασε να σετάρεις με το χέρι τις συχνότητες (στα 333 όλες) και τα timings (ίδια με αυτά των 333 ή επέλεξε να τα παίρνει αυτόματα από το SPD) από το BIOS. Έτσι έπαιξαν οι δικές μου τελικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts