andiekalton Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Μπορει καποιος να μου πει πως στο καλο βγαινει η μπαταρια απο το 7900 prism???Παιδευομαι εδω και ποση ωρα αλλα δεν τα εχω καταφερει...Δεν εχει πουθενα κατι που να διευκολυνει την αφαιρεση της μπαταριας...please HELPPPP...........:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Ανατρεξε στον οδηγο χρησης ειναι δυσκολο να στο περιγραψω και σαν συμβουλη εχε τη συσκευ πανω σε κρεβατι. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andiekalton Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Στο βιβλιαρακι που ειχε μεσα στο πακετο δεν αναφερει καπου το πως βγαινει η μπαταρια...αναφερει μονο την μερια απο οπου βγαινει...το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει πουθενα περοθωριο για να μπορεσω να πιασω την μπαταρια...καταφερα μονο με μαχαιρι να την βγαλω...Αν δεν σου κανει κοπος κανε μια μινι περιγραφη....ειναι ευκολο να την βγαζεις??μονο εγω δυσκολευομαι?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 OK. Λοιπον βγαζουμε το πισω καλυμμα και κραταμε τη συσκευη πανω απο το κρεβατι μας με την μερια της μπαταριας προς τα κατω. Μετα δινουμε μια σφαλιαρα στο κινητο(στη πανω μερια της συσκευης) με το ενα χερι αφου με το αλλο το κραταμε και αυτο για να μας εκδικιθει μας πεταει την μπαταρια, αλλα επιδη εχουμε προνοησει η μπαταρια πεφτει στα μαλακα, στο στρωμα :-P Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andiekalton Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 :lol::lol::lol::lol:Περιγραφικοτατος μπορω να πω...:lol::lol::lol::lol: Thanx a lot:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Να'σε καλα :) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Παιδια χαιρετω. Θα ηθελα να ρωτησω για ενα προβλημα σχετικα με το 7500. Το εχω αγορασει (εαν και ασχημο ειχε πολυ καλη τιμη) αλλα τον τελευταιο μηνα καποιες φορες ενω μιλαω κλεινει η γραμμη και μου δειχνει σφαλμα συνδεσης.Επισης ενω εχω σημα μου ερχεται μηνυμα για κληση που δεχθηκα αλλα το κινητο δεν επιανε!! Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα με το συγκεκριμενο τηλ ή γενικοτερα με s40 nokia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Δοκιμασε να του κανεις αναβαθμιση μπορει να στρωσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 paidia geia sas, endiaferomai gia to 7500 thoreite oti axizei? episis allazei xromata i othoni opos sto 7900 gia tis anapantites kai ta sms? efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Μια γνωστη μου σκεφτεται να παρει το 7500 και για την τιμη του φαινεται καλη επιλογη. θα ηθελα να πειτε τυχον προβληματα που εχετε συναντησει η τι δεν σας αρεσε πανω στο κινητο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Παιδιά σκεφτομαι να το πάρω και εγώ , ο λόγος που το θελω ειναι βασικά γιατι δεν φεύγει πολύ στην τιμή (167 Ε) και εχει 3 βασικά πράγματα.... flash - bloutooth - extra μνήμη . Τι λέτε στα χρήματα που ειναι τώρα και για αυτα που προσφέρει αξίζει ? εχουν παραουσιαστεί προβλήματα ? Ευχαριστω Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker17 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Καλως σας βρηκα (καινουργιος γαρ). Επειδη κ εγω σκεφτομαι να αγορασω το 7500,θελω να ξερω αν ειναι αξιοπιστη επιλογη.Δεν κανω τρελη χρηση,μονο καμια φωτο,videaki κ ραδιοφωνο,και αυτα χωρις πολλες απαιτησεις. Αν υπαρχει αλλη επιλογη μεχρι 240 ευρω ευχαριστως να τη διαβασω Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 μια χαρα επιλογη ειναι για αυτα που ζητας Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker17 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 καλησπερα,ευχαριστω για την απαντηση. τελικα το αγορασα κ με μια γρηγορη ματια φαινεται αξιοπρεπεστατο στις λειτουργιες του,φωτο κ μουσικη.Το joystik με ταλαιπωρει λιγο,αλλα φανταζομαι θα το συνηθισω. Κ με μονο 167ευρω!!!! με τα χαρακτηριστικα που εχει.Εαν κραταει κ η μπαταρια... Χαιρετω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Unboxing Pictures: Nokia 7900 Crystal Prism (Pink) http://dailymobile.se/2008/08/22/unboxing-pictures-nokia-7900-crystal-prism-pink/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 re paidia mipws gnorizei kaneis pote kai an tha erthei to 7900 crystal prism stin ellada?exo rotisei apeires fores kai sti nokia kai pantou kai apantisi dn mporoun na mou dosoun.mipws gnorizei kapoios kati perissotero? Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 egw leo gia to crystal prism oxi to aplo...sto site tis nokia yparxei sta coming soon edo kai kati mines gia ayto rotaw mipws xerei kaneis tpt parapanw... Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Η Νokia στο press release, αναφέρει τα εξής: Nokia 7900 Crystal Prism will be available in the first quarter of 2008 with an estimated retail price of EUR 375, before taxes and subsidies. Στο επίσημο site, δεν υπάρχει η ένδειξη coming soon. Οπότε η συσκευήέχει κυκλοφορήσει. Ένα τηλέφωνο σε ένα nokia shop θα σου λύσει την απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Nokia 7500 Prism high quality pictures http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/09/nokia-7500-prism11.jpg http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/09/nokia-7500-prism14.jpg http://dailymobile.se/2008/10/12/nokia-7500-prism-high-quality-pictures/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Προσπαθώ να συνδέσω το 7500 με το bluetooth samsung wep 200 και δεν το αναγνωρίζει με τίποτα. Τι μπορώ να κάνω, καμιά ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Προσπαθώ να συνδέσω το 7500 με το bluetooth samsung wep 200 και δεν το αναγνωρίζει με τίποτα. Τι μπορώ να κάνω, καμιά ιδέα? Ευχαριστώ Βαλε το samsung wep 200 σε pairing mode Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Βαλε το samsung wep 200 σε pairing mode Τι σημαίνει αυτό γιατί δεν έχω ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Τι σημαίνει αυτό γιατί δεν έχω ιδέα? Κοινως "ζευγαρωμα" :p Δεν το εχω το συγκεκριμενο bt ,αλλα λογικα θα πατησεις το on/off παρατεταμενα ,μεχρι το λαμπακι να αρχισει να αναβοσβηνει εντονα . Για περισσοτερα ,διαβασε το manual του bt. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Κοινως "ζευγαρωμα" :p Δεν το εχω το συγκεκριμενο bt ,αλλα λογικα θα πατησεις το on/off παρατεταμενα ,μεχρι το λαμπακι να αρχισει να αναβοσβηνει εντονα . Για περισσοτερα ,διαβασε το manual του bt. Σε ευχαριστώ. Το "ζευγάρωσα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts