Jump to content

Samsung SGH-E250

RacOOn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορω να περασω ουτε ενα παιχνιδι δηλ? ουτε απο αλλο κιν με bluetooth?

καλά κατάλαβες :(

Στις πρώτες σελίδες περιγράφω εναν τρόπο πως ξεκλειδώνεις την java με κάτι κωδικούς και την όλη διαδικασία που όμως δεν είναι απλή.:ninja:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• Απαντήσεις 84
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό μου (Samsung E250) κάτω απο την ονομασία που βγάζει και την λέξη ''EDGE''.Σε τι χρησιμεύει το EDGE σε αυτό το κινητό?:confused:

• 1 month later...
Mπορώ να αποθηκεύσω στη κάρτα SD απευθείας το video για να μπορώ να γρ΄ψω περισσότερη ώρα;
Οχι από οσο γνωρίζω και έχω ψάξει..

Σωζει (όπως και φωτογραφίες) μονο στο κινητό και πρέπει κάθε τόσο να τις μετακινείς με το χέρι στην κάρτα διαδικασία κουραστική και περίεργη.

Σπαστικό ε?? :mad:

• 6 months later...
Έχει κάποιο bug με την εμφάνιση φωτογραφιών αυτό το κινητό;:worry:Γιατί όποτε πάω να ανοίξω κάποιες φωτογραφίες που έχω στείλει από άλλα κινητά μου βγάζει σφάλμα:cry:.Διορθώνεται με αναβάθμιση αυτό το πρόβλημα;:worry::cry:

ναι δεν τις ανοίγει ολες.. ειδικά κατι μεγάλες (3-5mp) φωτογραφιες δεν τις ανοίγει και αυτό δεν διορθώνεται. δεν ειναι bug είναι feature (χαρακτηριστικό) :lol:

Μπορείς να τις πάρεις στο pc να τις επεξεργαστείς, να τις κάνεις μικρές και να τις ξαναστηλεις. To ισιο ισως να κάνεις πριν σου στείλουν την φωτο από το κινητό του αποστολέα. ετσι και αλλιώς οθώνη 160Χ128 εχει μονο. δεν μπορεις να δεις ούτε 1, ούτε 2 ούτε 5 mp

ναι δεν τις ανοίγει ολες.. ειδικά κατι μεγάλες (3-5mp) φωτογραφιες δεν τις ανοίγει και αυτό δεν διορθώνεται. δεν ειναι bug είναι feature (χαρακτηριστικό) :lol:

Μπορείς να τις πάρεις στο pc να τις επεξεργαστείς, να τις κάνεις μικρές και να τις ξαναστηλεις. To ισιο ισως να κάνεις πριν σου στείλουν την φωτο από το κινητό του αποστολέα. ετσι και αλλιώς οθώνη 160Χ128 εχει μονο. δεν μπορεις να δεις ούτε 1, ούτε 2 ούτε 5 mp

Και το χειρότερο είναι ότι ούτε μερικές VGA εικόνες δεν διαβάζει.:mad:

εχει ενα θεματάκι με όλα τα μικροformat jpg (progresive, etc). Απλά, άνοιξε και "ξανα-αποθήκευσε" την φωτογραφία σου με ενα προγραμμα (πχ photoshop) και μπορεί να την διαβάζει!

• 3 months later...

Ανεστησα το νεκρο αυτο topic για ενα πολυ σημαντικο λογο.

Ειμαι φανταρος πανω στον Εβρο και υπαρχει μεγαλο οικονομικο προβλημα.

Διαβασα στο Ιντερνετ πως η Cosmote παρεχει μια υπηρεσια που με ενδιαφερει.

Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις με τα κινητα γι αυτο ποσταρω εδω και ελπιζω σε βοηθεια.

http://www.messengerstokinito.gr/

Ειναι το msn messenger στο κινητο. Στο site αυτο αναφερει πως το προγραμμα αυτο μπαινει στο κινητο Samsung E250... Εγω ομως θελω να ειμαι σιγουρος μιας και τα οικονομικα σε αυτη την περιοδο ειναι πολυ περιορισμενα... γινεται αν παρω αυτο το κινητο να βαλω αυτο το προγραμμα της Cosmote? Και αν ναι, πως?

Διαβαζω πως αυτο το κινητο εχει WAP, ειναι αυτο αρκετο για να εχω msn messenger παντου στο στρατοπαιδο με 2,5 Ευρω το μηνα οπως λεει στο site?

Σας ευχαριστω εκ των προταιρων.

• 9 months later...
Υπάρχει ενσύρματο handsfree για το Samsung E250v με ένα ακουστικό βρε παιδιά; Πήγα κ αναγάστηκα να πάρω bluetooth με καλώδιο της ΝΟΚΙΑ κ δεν είναι απόλυτα συμβατό! :mad:

• The title was changed to Samsung SGH-E250