sculper Δημοσιεύτηκε April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2007 Πριν μια εβδομάδα έκανε μια φίλη μου αλλαγή σε isdn. Ήρθε ο τεχνικός έβαλε το santis σε μια πρίζα και έφυγε. Με αποτέλεσμα να λειτουργεί μόνο η πρίζα που ήταν το santis. Πήρα τηλ. στο 134 και τους είπα: Δεν θα έπρεπε ο τεχνικός να βάλει το santis στην κεντρική παροχή του ΟΤΕ? Και μου λένε απλά ότι πρέπει να το βάλει και να το λειτουργήσει. Τους λέω ρε παιδιά αυτό το κάνω και εγώ δεν χρειάζεται να έρθει ο τεχνικός. Τους λέω αν θέλω να κάνω την αλλαγή σε pstn θα ξαναπληρώσω? Και μου λένε ΝΑΙ. Είμαστε σοβαροί? Ξέρετε που θα μπορούσε να βρει το δίκιο της η φίλη μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Ξέρετε που θα μπορούσε να βρει το δίκιο της η φίλη μου? Να πάει από τον ΟΤΕ της περιοχής της, να ζητήσει τον προϊστάμενο και να στείλει συνεργείο να τοποθετήσει το ISDN NT στην πρίζα-αφετηρία και να το συνδέσει ώστε να έχει τηλέφωνο όλο το σπίτι. Ή μπορεί να δοκιμάσει να καλέσει το 121 και να ζητήσει τεχνικό για τον παραπάνω λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Όταν έχεις γραμμή ISDN,τότε οι συσκευές τηλεφώνου που θέλεις να συνδέσεις θα πρέπει να βγαίνουν από το modem της ISDN (NT1)!Διαφορετικά θα πρέπει να φωνάξεις έναν ηλεκτρολόγο! :) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Όταν έχεις γραμμή ISDN,τότε οι συσκευές τηλεφώνου που θέλεις να συνδέσεις θα πρέπει να βγαίνουν από το modem της ISDN (NT1)!Διαφορετικά θα πρέπει να φωνάξεις έναν ηλεκτρολόγο! :) Ο τεχνικός όμως που έρχεται πρέπει να το βάζει στην πρίζα αφετηρία (εκτός και αν ζητήσεις κάτι διαφορετικό) και να φτιάχνει τα καλώδια, όχι να σου χαλάει τα τηλέφωνα σε όλο το σπίτι και μετά να σε αναγκάζει να καλέσεις ηλεκτρολόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Μα και στην κεντρική πρίζα να το βάλει..και πάλι δε λειτυργούν όλες οι άλλες στο σπίτι..:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Μα και στην κεντρική πρίζα να το βάλει..και πάλι δε λειτυργούν όλες οι άλλες στο σπίτι..:) Και τις δύο φορές το έγραψα: "να το συνδέσει ώστε να έχει τηλέφωνο όλο το σπίτι." "και να φτιάχνει τα καλώδια" Εννοώ αυτό που εννοείς και εσύ, να συνδέσει τις πρίζες με μία αναλογική θύρα ώστε να έχουν τηλέφωνο όπως παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. May 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 to 8ema einai: einai armodiothta tou texnikou tou OTE h oxi kati tetoio???? euxaristo polu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Όχι. Η εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού δεν είναι αρμοδιότητα του ΟΤΕ. Είναι αρμοδιότητα του ηλεκτρολόγου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Μα και στην κεντρική πρίζα να το βάλει..και πάλι δε λειτυργούν όλες οι άλλες στο σπίτι..:) Λαθος αν μπει εκει που ειναι η εισοδος της γραμμης του ΟΤΕ λειτουργουν ολες. Εχω ISDN και ξερω τι λεω.Μονο οι συσκευες ISDN πρεπει να πανε πανω στο νετμοντ.Οι αναλογικες παιζουν σε οποιαδηποτε μπριζα αν βεβαια γινει σωστα η εγκατασταση Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmperop1 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Λαθος αν μπει εκει που ειναι η εισοδος της γραμμης του ΟΤΕ λειτουργουν ολες. Εχω ISDN και ξερω τι λεω.Μονο οι συσκευες ISDN πρεπει να πανε πανω στο νετμοντ.Οι αναλογικες παιζουν σε οποιαδηποτε μπριζα αν βεβαια γινει σωστα η εγκατασταση Αν ο υπάλληλος του ΟΤΕ θέλει,μπορεί,έχει το χρόνο,τη διάθεση να εξυπηρετήσει τότε ναι γίνεται αυτό που λες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι παραπάνω από το να συνδέσει το ΝΤ στην πρώτη μπρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiskerl Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 εχεις δικιο φιλε xmperop1.αν θελεις κατι παραπανω χρεωνεται σαν extra υπηρεσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts