mpampis81 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Μήπως παίξει καμιά αναβάθμιση μετά από λίγο καιρό και στρώσει :wacko: . Γενικά τα Ericcsson έχουν πολύ καλή μπαταρία. Εκτός και αν μίλησες 5 ώρες συνεχόμενα :p :p Κάποιος άλλος που το έχει αγοράσει ας μας πει εντυπώσεις, θα βοηθούσε πολύ, γιατί σκέφτομαι να το πάρω :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Σήμερα το απόγευμα που είχα πάει στων Γερμανό το είχε σε dummy. Θα μπορούσα να πω ότι ήταν πανέμορφο, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλός ο μηχανισμός slide. Το μπροστινό μέρος είναι μαύρο πλαστικό τύπου htc p3600. και το πίσω Μέρος του όπως το k800i/810i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 :) SAR info: 0,77 W/kg ( SAR_ROW_R1a_Multilingual.pdf ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 το κινητο το ειδα σημερα κι εγω,το πηρε ενας φιλος και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα,πλαστικο οχι ομως οτι δειχνει και για κανενα φτηνιαρικο,ειναι πολυ ομορφο,ο ηχος του στα mp3 ειναι πολυ,καλος,το μενου του γρηγορο,η οθονη του πολυ καλη,επισης πολυ ομορφος μου φανηκε κι ο φωτισμο του στα πλαγια της συσκευης. μαλλον πως θα το παρω μολις το βαρεθει,συντομα δηλ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 το κινητο το ειδα σημερα κι εγω,το πηρε ενας φιλος και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα,πλαστικο οχι ομως οτι δειχνει και για κανενα φτηνιαρικο,ειναι πολυ ομορφο,ο ηχος του στα mp3 ειναι πολυ,καλος,το μενου του γρηγορο,η οθονη του πολυ καλη,επισης πολυ ομορφος μου φανηκε κι ο φωτισμο του στα πλαγια της συσκευης. μαλλον πως θα το παρω μολις το βαρεθει,συντομα δηλ. Ρωτα τον λιγο και απο μπαταρια πως παει...Για να ξερουμε... Αν και αυριο μαλλον θα το αγορασω,και ας εχει χαλια μπαταρια...:mad: Δεν ξερω,μου αρεσει γμτ...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αυτος μου λεει οτι τον εβγαζε και 1,5 μερα,δεν ξερω αν λεει σιγουρα αληθεια ομως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αυτος μου λεει οτι τον εβγαζε και 1,5 μερα,δεν ξερω αν λεει σιγουρα αληθεια ομως. Ειναι καινουργιο ακομη...κατσε να στρωσει η μπαταρια..και ο φιλος σου σιγουρα θα :blink: καλυτερες αυτονομιες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 το πηρα:P Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 το πηρα:P Καλοριζικο!!! απο που το αγορασες?? περιμενουμε εντυπωσεις!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Πες φιλε τι λεει,καλο ?Ο γερμανος στην γειτονια μου λεει μπορει να το εχει το απογευμα και στο Πλαισιο που πηγα ειπαν θα το εχουν αυριο. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=41048&category=93 Εδω λεει οτι εχει μπαταρια 900mAh δηλαδη πολυ καλη μπαταρια σε σχεση με αλλες που εχουν αλλα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 καλο σχετικα στιβαρο και ολα αλλα ειδα ενα samsung και κολλησα και λεω να το πουλισω 220 ευρω ειναι σημερινω πριν 3 ωρες ολα κλειστα εκτος του κινητου... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 καλο σχετικα στιβαρο και ολα αλλα ειδα ενα samsung και κολλησα και λεω να το πουλισω 220 ευρω ειναι σημερινω πριν 3 ωρες ολα κλειστα εκτος του κινητου... :rolleyes: :wacko: Ακομη δεν το πηρες...το βαρεθηκες! και καλα πριν το αγορασεις δεν :worry: αλλα κινητα :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kafros_ Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 :) SAR info: 0,77 W/kg ( SAR_ROW_R1a_Multilingual.pdf ) αρκετά υψηλό δεν είναι..? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 κοιταω αλλα συνηθως παιζει γκαβωμαρα και δεν τα βλεπω δεν ξερω σιγουρα αλλα ειναι πανεμορφο Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αρκετά υψηλό δεν είναι..? :worry: Ναι...το ειδα και εγω,αλλα δουλευω με bluetooth οποτε δεν με εδιαφερει και πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αρκετά υψηλό δεν είναι..? :worry: Δεν το λες χαμηλό… αλλά ούτε και υψηλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 λοιπον το πηρα.... καλουτσικο ειναι... αλλα ειμαι σε αγωνια...να δω τι θα γινει με την μπαταρια.Απο την πληρη φορτηση εχουν περασει 4 ωρες και εχει πεσει στο 81% αλλα με φωτηνοτητα στα 80% .Οταν μπαινεις στο μενου ,καθε φορα που αλλαζεις εικονιδιο, το κινητο κανει μια μικρη δονηση. Επιπλεονφωτιζει και απο τα πλαινα... Μαλλον εκει θα βρισκεται η αρχη του κακου.... Να ρωτησω,στα ονοματα στις επαφες πως βαζω το " ς " ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 λοιπον το πηρα.... καλουτσικο ειναι... αλλα ειμαι σε αγωνια...να δω τι θα γινει με την μπαταρια.Απο την πληρη φορτηση εχουν περασει 4 ωρες και εχει πεσει στο 81% αλλα με φωτηνοτητα στα 80% .Οταν μπαινεις στο μενου ,καθε φορα που αλλαζεις εικονιδιο, το κινητο κανει μια μικρη δονηση. Επιπλεονφωτιζει και απο τα πλαινα... Μαλλον εκει θα βρισκεται η αρχη του κακου.... Να ρωτησω,στα ονοματα στις επαφες πως βαζω το " ς " ? Ακομη ειναι καινουργιο! σε 4-5 φορτισεις η μπαταρια θα δειξει το καλο της προσωπο.επισης η δονηση στο μενου..ειναι αποκλειστικη με το θεμα.αλλαξε θεμα και θα φυγει και η δονηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Εγω απο ο,τι θυμαμαι παντα στην αρχη η μπαταρια ειχε την μεγαλυτερη διαρκεια της .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Εγω απο ο,τι θυμαμαι παντα στην αρχη η μπαταρια ειχε την μεγαλυτερη διαρκεια της .... Αυτο λεω κι'εγω...αλλα μην περιμενεις να :worry: αποτελεσματα απο την πρωτη φορτιση :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Εχουν περασει 19 ωρες απο την πληρη φορτιση και η μπαταρια ειναι στο 50% και εχω μιλησει συνολικα 7:40 λεπτα. Εγω θυμαμαι στο 6230i που εχω πως απο την πρωτη κιολας φορτιση, η μπαταρια ηταν πολυ δυνατη... θα δειξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Κατά τα άλλα το κινητό τι λέει. Έχει γρήγορο μενου? Ποιότητητα κατασκευής και εδικότερα του slide πως είναι? Και το βασικότερο. Ράδιο έχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και το slide καλο...ραδιο δεν εχει... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Ραδιο δεν εχει.Το slide καλο ειναι...Σπαστικο ειναι οταν το εχεις ανοιχτο το slide και δουλευεις με το πολυπληκτρο,το κεντρικο, παιζει λιγο το slide και κανει και απο μονο του μια δονηση καθε φορα που αλλαζεις εικονιδιο και μου τι δινει στα νευρα... Ε,,εχω δει και πιο γρηγορα μενου... ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 τερματίζονται οι κλήσεις με το slide? το flight mode πως μπαίνεις? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts