Jump to content

Sony Ericsson S500i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 707
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το τηλέφωνο του service της sony ericsson κανείς;

801-11-810 810 -210-89 91 919 (from mobile phone) 

[sIGPIC][/sIGPIC]

με απογοήτευση θέλω να κατεθέσω το προβλημά μου.Το τηλέφωνο το αγόρασα από τα mediamarkt στις αρχές του δεκέμβρη.Μετά από ένα μήνα χωρίς προβλήματα η πρόσοψη του κινητού άρχησε να τρίζει υπερβολικά.Το έστειλα για service μεσω της mediamarkt και το πρόβλημα προσωρινά διορθώθηκε.Ομως τώρα ξανακάνει τα ίδια.Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί μόνιμα ή είναι κατασκευαστικό λάθος και θα έχω τα ίδια προβλήματα?

Ή να το φτιάξω πάλι και όσο είναι καιρός να το σκοτώσω?Πραγματικά έχω απογοητευτεί με την κατάσταση.

με απογοήτευση θέλω να κατεθέσω το προβλημά μου.Το τηλέφωνο το αγόρασα από τα mediamarkt στις αρχές του δεκέμβρη.Μετά από ένα μήνα χωρίς προβλήματα η πρόσοψη του κινητού άρχησε να τρίζει υπερβολικά.Το έστειλα για service μεσω της mediamarkt και το πρόβλημα προσωρινά διορθώθηκε.Ομως τώρα ξανακάνει τα ίδια.Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί μόνιμα ή είναι κατασκευαστικό λάθος και θα έχω τα ίδια προβλήματα?

Ή να το φτιάξω πάλι και όσο είναι καιρός να το σκοτώσω?Πραγματικά έχω απογοητευτεί με την κατάσταση.

με αποδειξη αγορας και σε service sony ericsson.ποιο γρηγορα θα το φτιαξουν ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πρόβλημα δεν είναι να μου το φτιάξουν γρήγορα.το πρόβλημα είναι αν θα φτιαχτεί οριστικά γιατί το έχω ήδη φτιαξει μια φορά και ξαναρχισε να τρίζει.

το πρόβλημα δεν είναι να μου το φτιάξουν γρήγορα.το πρόβλημα είναι αν θα φτιαχτεί οριστικά γιατί το έχω ήδη φτιαξει μια φορά και ξαναρχισε να τρίζει.

πιστευω οτι θα φτιαχτει.πριν εισαι σιγουρος οτι σταλθηκε στην SE?? σου εδωσαν αποδειξη??

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι δεν μου έδωσαν και λόγω βιασύνης δεν τους το ζήτησα.Λες να έχουν δικό τους service?

Στην omnitec που μου είχε συστείνει ένας φίλος θα έχω προβλήματα ή θα μου πούνε ότι είναι εκτός εγγύησης λόγω του ότι δεν προορίζεται για την ελληνική αγορά όπως μου είχε πει μια

καπα service που το είχε στείλει το service point που το πήγα στην αρχή?

οχι δεν μου έδωσαν και λόγω βιασύνης δεν τους το ζήτησα.Λες να έχουν δικό τους service?

Στην omnitec που μου είχε συστείνει ένας φίλος θα έχω προβλήματα ή θα μου πούνε ότι είναι εκτός εγγύησης λόγω του ότι δεν προορίζεται για την ελληνική αγορά όπως μου είχε πει μια

καπα service που το είχε στείλει το service point που το πήγα στην αρχή?

με την αποδειξη θα εβλεπες εαν οντως σταλθηκε σε Service point!

τωρα μπορεις να πας στην Καλλιθεα η στην Procordia(πυργος Αθηνων) που ειναι καλα service.

τωρα αμα εχεις αποδειξη αγορας..κανενας δεν μπορει να σου αμφισβητησει την εγγυηση σου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Επειδή απ' ότι διαβάζω σε όσα λέτε διαπιστώνω ότι ελπίζετε ότι η νέα παρτίδα έχει (η θα έχει?:p) λιγότερα προβλήματα ως προς την κατασκευή μπορεί να μου πει κάποιος πως βρίσκουμε σε ποιά παρτίδα ανήκει μία συσκευή?Ξέρω ότι αναγράφεται η εβδομάδα παραγωγής αλλά πως ξέρουμε ότι είναι διαφορετική η παρτίδα?? :blink:

Το πήρα και εγώ δωρεάν με επιδότηση, πρώτη ημέρα σήμερα..εντυπώσεις..σοβαρά τωρά τέτοια χάλια κατασκευή έχω χρόνια να δω σε κινητό. Και μιλάμε δεν είμαι ψείρας σε κάτι τέτοια, κλάιν, αλλά πολύ τρίξιμο και από την πρώτη μέρα δηλαδη?!

Κατά τ'άλλα το κινητό φαίνεται πάρα πολυ καλό. Στυλάτο, νεανικό, και γενικά σου κρατά το ενδιαφέρον, απλά εάν κάποιος δεν είναι να το πάρει δωρεάν και δεν έχει κάποια συσκευή για πλάτη, δε ξέρω ρε παιδιά. 07W50 και είδωμεν. Εγώ πάντως έχω το Razr ακόμη έξω πρόχειρο.

Το πήρα και εγώ δωρεάν με επιδότηση, πρώτη ημέρα σήμερα..εντυπώσεις..σοβαρά τωρά τέτοια χάλια κατασκευή έχω χρόνια να δω σε κινητό. Και μιλάμε δεν είμαι ψείρας σε κάτι τέτοια, κλάιν, αλλά πολύ τρίξιμο και από την πρώτη μέρα δηλαδη?!

Κατά τ'άλλα το κινητό φαίνεται πάρα πολυ καλό. Στυλάτο, νεανικό, και γενικά σου κρατά το ενδιαφέρον, απλά εάν κάποιος δεν είναι να το πάρει δωρεάν και δεν έχει κάποια συσκευή για πλάτη, δε ξέρω ρε παιδιά. 07W50 και είδωμεν. Εγώ πάντως έχω το Razr ακόμη έξω πρόχειρο.

Αφου ειχε τοσο χαλια κατασκευη γιατι επελεξες ενα τοσο "κακο" κινητο :blink: ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου ειχε τοσο χαλια κατασκευη γιατι επελεξες ενα τοσο "κακο" κινητο :blink: ???

Δεν το έπιασα στα χέρια μου, παρά μόνο όταν το άνοιξα. Το είχαν μόνο σε ομοίωμα. Κοίτα να δεις χάλια δεν είναι, το σπαστικό είναι ότι τρίζει γενικώς και το κουμπί του browser πατιέται ακόμη και όταν πατάς το κάλυμα γύρω απο αυτό. Παίζει να είναι και μεμονωμένη περίπτωση, δε ξέρω.

Δεν το έπιασα στα χέρια μου, παρά μόνο όταν το άνοιξα. Το είχαν μόνο σε ομοίωμα. Κοίτα να δεις χάλια δεν είναι, το σπαστικό είναι ότι τρίζει γενικώς και το κουμπί του browser πατιέται ακόμη και όταν πατάς το κάλυμα γύρω απο αυτό. Παίζει να είναι και μεμονωμένη περίπτωση, δε ξέρω.

Δικαιουσε αλλαγη μεσα στο χρονικο διαστημα των 7ημερων! πηγαινε'το στο καταστημα που το πηρες και ζητησε αλλαγη,την δικαιουσε.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δικαιουσε αλλαγη μεσα στο χρονικο διαστημα των 7ημερων! πηγαινε'το στο καταστημα που το πηρες και ζητησε αλλαγη,την δικαιουσε.:)

Φίλε μου Raver αυτό θα κάνω αύριο κιόλας. Δεν ξέρω την διαδικασία, ελπίζω να μην περιμένω να το στείλουν στο service κλπ, γιατί θα πάρει κανα δεκαπενθήμερο. Θα έχω αύριο νέα!

Thanx:)

Φίλε μου Raver αυτό θα κάνω αύριο κιόλας. Δεν ξέρω την διαδικασία, ελπίζω να μην περιμένω να το στείλουν στο service κλπ, γιατί θα πάρει κανα δεκαπενθήμερο. Θα έχω αύριο νέα!

Thanx:)

Δεν στο στελνουν στο σερβις.σου αντικαταστουν αμεσα την συσκευη..ετσι απλα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν στο στελνουν στο σερβις.σου αντικαταστουν αμεσα την συσκευη..ετσι απλα.:)

Hmm..το πήγα τελικά σήμερα και ο υπάλληλος απλά συμπλήρωσε μια αίτηση βλάβης. Τον ρώτησα αν θα γίνει αντικατάσταση κλπ γιατί ειναι στην πρώτη εβδομάδα και μου είπε οτι πρέπει να σταλεί στο service και να αποφασίσουν εκείνοι....γιατί κάτι μου βρωμάει?

Edit - Πήρα τηλ και στην υποστήριξη και αυτοί το ίδιο μου είπαν..

Hmm..το πήγα τελικά σήμερα και ο υπάλληλος απλά συμπλήρωσε μια αίτηση βλάβης. Τον ρώτησα αν θα γίνει αντικατάσταση κλπ γιατί ειναι στην πρώτη εβδομάδα και μου είπε οτι πρέπει να σταλεί στο service και να αποφασίσουν εκείνοι....γιατί κάτι μου βρωμάει?

Edit - Πήρα τηλ και στην υποστήριξη και αυτοί το ίδιο μου είπαν..

σου λενε ψεματα.εντος 15 ημερων τα sonyericsson απο την αγορα τουσ εφοσον ειναι αγρατζουνιστα καλυπτονται απο την διαδικασια doa(defective on arrival).θα πας πισω και θα απαιτησεις καινουριο.απο τι καταστημα ειναι;

:)

σου λενε ψεματα.εντος 15 ημερων τα sonyericsson απο την αγορα τουσ εφοσον ειναι αγρατζουνιστα καλυπτονται απο την διαδικασια doa(defective on arrival).θα πας πισω και θα απαιτησεις καινουριο.απο τι καταστημα ειναι;

Απο vodafone shop. Θα πάρω Δευτέρα πρωί πρωί στη Sony Ericsson για να διασταυρώσω. Thanks!

Απο vodafone shop. Θα πάρω Δευτέρα πρωί πρωί στη Sony Ericsson για να διασταυρώσω. Thanks!

ισχυει το ρωτησα χθες. μην τους αφησεις να βαλουν χερι απαιτησε καινουριο

:)

Βγήκαν τα updates του λογισμικού!!! Πήγα να τα κατεβάσω από το κινητό, και μού είπε: "Δεν είναι δυνατή η λήψη ενημέρωσης!!!" Τι να κάνω;

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

λοιπον..εχωντας σπασμενα 3 πληκτρα απο το πληκτρολογιο κ τον φωτισμο απο την μια να αναβει πρασσινο κ απο την αλλη κοκκινο σαν τσιρκο παω στην sony ericsson επισημη αντιπροσωπεια στην πατρα στις 29/4/2008.

Μετα απο 1 ημερα τους παιρνω κ μου λενε να παω αποδειξη αγορας για να σταλει στην αθηνα στο ανωτερο service οπως και εκανα κ να καλεσω σε 8-10 εργασιμες

Σημερα τους παιρνω τηλ και μου λενε οτι μετα απο 10 και μερες διαπιστωσαν οτι το κινητο δεν ειναι αρμοδιοι να το επισκευασουν διοτι ειναι ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜULTIRAMA ΠΑΤΡΩΝ!!!

μου ειπαν να απευθυνθω στα Multirama για επισκευη του κινητο.Και ερωτω εγω τωρα!Ποιον να παρει ο διαολος?

• The title was changed to Sony Ericsson S500i