mger Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω...εχο το TYT TH-F8.ειναι πολυ καλο αλλα εκανα μια βλακεια και δεν ξερω πως να το επαναφερω.το γυρισα σε simple version και δεν ξερω πως να το γυρισω σε 5τ 2τ.σας παρακαλω οπιως ξερει κατι να μου πει οταν μπεις στο προγραμμα του πανω-πανω και δεξια σου εχει 3 επιλογες... εσυ πρεπει να επιλεξεις 2Τ/5ΤΟΝΕ κατι αλλο να ρωτησω και εγω.. καταφερες να κανεις εκπομπη με 5τονία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgates Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) οταν μπεις στο προγραμμα του πανω-πανω και δεξια σου εχει 3 επιλογες... εσυ πρεπει να επιλεξεις 2Τ/5ΤΟΝΕ κατι αλλο να ρωτησω και εγω.. καταφερες να κανεις εκπομπη με 5τονία ? δεν εχω κατεβασει το προγραμμα ακομα και δεν εχω το καλοδιο να το συνδεσο με το pc.απλα οταν το αγορασα δεν εγραφε simple version και φοβαμαι μηπως εκανα καμια βλακεια Edited April 4, 2012 by hotgates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 ξερει κανεις να μου προτεινει midland G7 repeater για 6 G7 μηχανηματα που εχω στη Σαντορινη και δεν πιανουν στα υποσκαφα δωματια?Thnxs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 εχω δοκιμασει cobra pmr σε υπογειο (σχεδον 2οροφους απο τη γη) 100 150 μέτρα αποσταση κ δουλευαν μια χαρα. δοκιμασε να αλλαξεις την ισχύ της εκπομπής τους ή ακομη να δοκιμασεις κ αλλα καναλια για τυχον παρεμβολες απο αλλα pmr. θεωρητικά τα uhf που εκπέμπουν τα pmr ειναι για εμποδια ουρανοξιστες κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts