manos27m Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Να ρωτησω.Εχει κανεις σε midi τα girl like you summerjam out of your mind???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseira Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Mono stin EL_LADA den exei kykloforisei mou fainetai. Kypros, Agglia, Germania mono ayto exoun. To 7250 exei katargi8ei ekei nomizw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Πάντως περιέχεται στον κατάλογο της voda του Σεπτεμβρίου σαν νέα συσκευή (όχι μελλοντική...), χωρίς όμως να έχει φανεί ακόμα ή να γνωρίζουν τιμή.... Στο δε site υπάρχει ανακοίνωση στα μελλοντικά γιά κυκλοφορία του μέσα στον Οκτώβριο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakatsanos Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Καλως σας βρήκα κι εγώ σε αυτό το forum. Παιδιά είμαι κι εγώ ένας πονεμένος και απατιμένος χρήστης του 7250... :( Περιμένω κι εγώ σαν μωρό τον αη Βασίλη να μας πει τα ευχάριστα νέα για το αν θα γίνει αναβάθμιση σε 7250i... Εδώ στην Ξάνθη στο κατάστημα της ClubNokia ούτε καν για την αναβάθμιση του firmware δεν έχουν ιδέα! χάλια.. χάλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos132 Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 geia sas re magkes! ap' oti iksera, den ginotan metafora eikonwn apo nokia series 40 se pc mesw ir-da, para mono mesw kalwdiou. omws sto thread tou 7250 (an thymamai kala sti 2 i 3 selida) o kostasV eksigouse pws an egkatasthseis to pc suite, meta o windows explorer anagnwrizei ti gallery toy kinitou sou kai me aplo drag and drop mporeis na metafereis eikones apothikeymenes sti mnimi toy kinitou sou! ekana oti elege omws... tipota! me endiaferei poly giati exw tin camera-headset kai den mpwrw na metaferw tis foto sto pc mou! i mnimi tou 7210 einai mikri gia na apothikeuseis polles eikones. kserei kaneis tipota? tsampa eskasa ta 90 europoula? ti allo mwrw na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 προς nikos132 Εγω εχω το Nokia PC Suite 5.6 και οταν κανω την συνδεση με ir-da μου βγαζει ενα εικονιδιο με ονομασια Νοκια7250... αυτο εχει μεσα τις εικονες, τα java και αν δεν κανω λαθος και email.... απο εκει μπορεις να κανεις copy τις φωτογραφιες σου... Αν δεν σου βγαζει το εικονακι αυτο κανε πρωτα την συνδεση και μετα ανοιξε το Nokia PC Suite 5.6... κανονικα πρεπει να δουλεψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atwa Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Παιδια αν χρησιμοποιησω το MobiMb σε συνδεση μεσω IrDa με το 7250 μου θα μου κλειδωσει οπως εγινε πολλες φορες σε αλλους με το Οxygen Manager..ή ειναι ακινδυνο??? :confused: Παράθεση NOKIA RULEZZZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον atwa Παιδια αν χρησιμοποιησω το MobiMb σε συνδεση μεσω IrDa με το 7250 μου θα μου κλειδωσει οπως εγινε πολλες φορες σε αλλους με το Οxygen Manager..ή ειναι ακινδυνο??? :confused: Χρησιμοποίησε το άφοβα :) Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atwa Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 παιδια ξερει κανεις αν γινεται να κανω upload sto 7250 16-kanala ringtones ..θα τα παιξει??? φυσικα και γνωριζω οτι θεωρητικα υποστηριζει μονο 4-καναλα Help///// Παράθεση NOKIA RULEZZZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον atwa παιδια ξερει κανεις αν γινεται να κανω upload sto 7250 16-kanala ringtones ..θα τα παιξει??? φυσικα και γνωριζω οτι θεωρητικα υποστηριζει μονο 4-καναλα Help///// Θα τα παίξει με μειωμένη απόδοση, σαν τετρακάναλα.....δηλ. θα λείπουν κάποιοι τόνοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k Θα τα παίξει με μειωμένη απόδοση, σαν τετρακάναλα.....δηλ. θα λείπουν κάποιοι τόνοι.... Δεν τα παιζει καθολου, πρεπει εσυ να το κανεις 4-καναλο :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Ξέρεις κανείς αν υπάρχει email manager για το 7250... ευχαριστώ Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nervous Δεν τα παιζει καθολου, πρεπει εσυ να το κανεις 4-καναλο :( Eγώ πάντως που έστειλα μέσω ΜΜS 32τόνων (από 610) σε 24 τόνων (Αlc-535) τα παίζει κανονικά, χωρίς βέβαια την πιστότητα και βασικά τα πρίμα... Ίσως χρειάζεται προσοχή στο είδος του ηχητικού αρχείου δεδομένου ότι η ΝΟΚΙΑ έχει πολύ περιορισμένο φάσμα....λόγω κύρους!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nervous Δεν τα παιζει καθολου, πρεπει εσυ να το κανεις 4-καναλο :( Τα παίζει βέβαια με χαμηλότερη ποιότητα, απλά ίσως κάποια που σου έτυχαν να μην έπαιζαν λόγω δε ξέρω... απλά δεν έπαιζαν... Το πρόσεξα αυτό από το site της stet που έστελνα ένα σωρό ήχους ότι παρόλο που όλοι ήταν πολλών καναλιών κάποιοι δε παίζανε και χρειάζονταν πολύ επεξεργασία για να παίξουν, δε ξέρω γιατί. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Aυριο θα εχω στα χερια μου τα πρωτα επισημα κομματια της Νοκια 7250i.3 σε πρωτη φαση.Τελικη τιμη 505 ευρω. :) Η Νοκια εχει πολλα 7250 και μαλιστα αγορασμενα ακριβα,γιαυτο και καθυστερει την διαθεση του .Και θα την κωλυσιεργησει λιγο ακομα.. ;) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Aυριο θα εχω στα χερια μου τα πρωτα επισημα κομματια της Νοκια 7250i.3 σε πρωτη φαση.Τελικη τιμη 505 ευρω. :) Η Νοκια εχει πολλα 7250 και μαλιστα αγορασμενα ακριβα,γιαυτο και καθυστερει την διαθεση του .Και θα την κωλυσιεργησει λιγο ακομα.. ;) Δηλ. αν δεν κάνω λάθος, έρχεται φθηνότερα από το απλό 7250....; :eek: Για το 6220 κανένα νέο γιά την αφιξή του και την ενδεχόμενη τιμή του...; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k Δηλ. αν δεν κάνω λάθος, έρχεται φθηνότερα από το απλό 7250....; :eek: Για το 6220 κανένα νέο γιά την αφιξή του και την ενδεχόμενη τιμή του...; :whistle: ΕΝ μερει εχεις δικιο.Πλην μια βδομαδα το 7250 ειχε τελικη 530 ευρω.Τωρα το εχω 460 ευρω τελικη.Για το 6220 ΔΕΝ υπαρχει κανενα επισημο νεο,γιατι εγω φημες ως γνωστο ΔΕΝ αναμεταδιδω.... :) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Για το 6220 ΔΕΝ υπαρχει κανενα επισημο νεο,γιατι εγω φημες ως γνωστο ΔΕΝ αναμεταδιδω.... :) Πάντως αν η ΝΟΚΙΑ ακολουθεί τακτική κωλυσιεργίας γιά το 7250i, αντίστοιχα προβλέπεται να ακολουθήσει την ίδια τακτική και γιά το ομόσταυλο 6220, το οποίο αναμένεται σε τιμή από 550-600 €, με ειδοποιό διαφορά τη δυνατότητα του δεύτερου να λαμβάνει και να τραβά video! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseira Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Nai i nokia ta kopanouse omws gia ayto tis emeinan (oxi i elliniki, genika ennow)! Mono design eixe to 7250.....H kamera itan :P Poios 8a dwsei $ gia 7250 otan POLY pio ftina pairnei T610 i kati allo me perissoteres dynatotites? Kamia 400ara MAXIMUM eprepe na kanei to 7250..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atwa Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Για οποιον ενδιαφερεται σημερα αγορασα τις υπερυθρες ma 620 και εχω να πω το εξης: Νοκια 7250+MobiMB 1.2.2+υπερυθρες ma 620=γαματος συνδυασμος Ειδικα το MobiMB δινει ρεστα καθως σου επιτρεπεις να περασεις οτι θες στο κινητο με πολυ καλη ταχυτητα και κανει παιχνιδακι το ανεβασμα φωτογραφιων στο PC που μερικοι δυσκολευονταν...και το κουφο που δεν περιμενα ηταν οτι μπορουσες να περασεις για τη πλακα σου και java games κατευθειαν στο φακελο σου Games χωρις add-on game installer kai βλακειες (περιπτωση PC suite)... MobiMB και ξερο ψωμι.... :lol: Παράθεση NOKIA RULEZZZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxoulis Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον atwa ...και το κουφο που δεν περιμενα ηταν οτι μπορουσες να περασεις για τη πλακα σου και java games κατευθειαν στο φακελο σου Games χωρις add-on game installer kai βλακειες (περιπτωση PC suite)... xmmmm oxi kai vlakeies file mou an mou epitrepeis min eimaste axaristoi ton kairo pou den eixame tipota allo kai kapoios frontise na peiraksei ton kodika tou application installer kai na exoume to game installer itan arketa kala gia olous mas :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atwa Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Εχω την εντυπωση οτι το MobiMB υπηρχε διαθεσιμο για download απο τοτε που κυκλοφορησε στην αγορα το 7250...οποτε δεν τιθεται θεμα οτι δεν υπηρχε αλλη εναλλακτικη απο το pc suite.. Δεν νομιζο να μου μου υποστηριξεις το οτι..καλα ρε φιλε με το pc suite κανεις και ενημερωση καταλογων...σιγα το πραγμα..αυτο γινεται και με το handset manager..σιγα τα αβγα.. :p Παράθεση NOKIA RULEZZZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον atwa Εχω την εντυπωση οτι το MobiMB υπηρχε διαθεσιμο για download απο τοτε που κυκλοφορησε στην αγορα το 7250...οποτε δεν τιθεται θεμα οτι δεν υπηρχε αλλη εναλλακτικη απο το pc suite.. Δεν νομιζο να μου μου υποστηριξεις το οτι..καλα ρε φιλε με το pc suite κανεις και ενημερωση καταλογων...σιγα το πραγμα..αυτο γινεται και με το handset manager..σιγα τα αβγα.. :p Εσύ πάρε το Oxygen Manager, το MobiMB και το Logo manager, για να πετύχεις τα προσώντα του PC Suite! Πάρε το PC Suite να τελειώνουμε!!! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartacus Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 ΓΙΑ ΤΑ 7250 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 7250! FROM NOKIA CLUB ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ 7250 ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 7250! ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Τα ξέρετε όλα δηλαδή ότι η ν.3.12 είναι η ίδια με την άλλη... Συγχαρητήρια, γιατί δεν βλέπω να ρωτήσατε ποιο DATA PACKAGE υπήρχε ν.1.00 ή v.2.00 το οποίο συναίβει το ίδιο και με το 6510 με την 4.12 που είχε 2 εκδόσεις την α και β με DATA PACKAGE ν.5.00 τσάκαλοι. Και για να καταλάβετε τι είναι το data package, σκεφτήτε λίγο τα WinXΡ με το SP1 (κάτι αντίστοιχο) διορθωτικό πακέτο. Αλλά εσείς το ξέρετε αυτό όπως πάντα τα ξέρετε όλα. Υπάρχει και μια διαφορά γιατί υπάρχουν 3.12 της ΝΟΚΙΑ αλλά και 3.12 το άλλων (βλέπε ΓΕΡΜΑΝΟ,VODAFONE,TELESTET,κλπ) που κάνουν παραεισαγωγή και βάζουν αντιγραφές το εκδόσεων με δικά τους μηχανήματα και πολλές φορές δεν "κάθονται" καλά στην συσκευή με αποτέλεσμα να χρειάζεται επαναπρογραμματισμό. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts