Jump to content

Προβλημα με MS Outlook

LeM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και μια βδομαδα το outlook μου δουλευει με καρβουνο.Αργει πολυ να ανοιξει

,δεν κανει αποστολη-ληψη,αργει να ανοιξει τα παλια mails και επισης δε με

μπορω να διαγραψω τπτ.Ειχα το office xp και εβαλα το 2007 μηπως και ξεκολλησει

αλλα παλι τπτ...Θελω να μου πει καποιος αν γινεται και πως γινεται να μεταφερω

τα mails απο το MS outlook στο outlook express.Ειναι mails 4χρονων και τα χρειαζομαι ολα γιατι αλλιως θα με κυνηγανε...;)

Thnx dudes!

p.s πριν 10λεπτα αρχισε να μου βγαζει το εξης μνμ

Δεν ειναι δυνατη η εκκινηση του MS Outlook.Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του παραθυρου του Outlook.H ομαδα των φακελων δεν μπορει να ανοιξει.Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο αρχειο C:\Documents and Settings\compubyte\Local Settings\Application Data\Microsoft\outlook\outlook.pst.Παρουσιαστηκε σφαλμα δεδομενων(κυκλικος ελεγχος πλεονασμου)

Εδω και μια βδομαδα το outlook μου δουλευει με καρβουνο.Αργει πολυ να ανοιξει

,δεν κανει αποστολη-ληψη,αργει να ανοιξει τα παλια mails και επισης δε με

μπορω να διαγραψω τπτ.Ειχα το office xp και εβαλα το 2007 μηπως και ξεκολλησει

αλλα παλι τπτ...Θελω να μου πει καποιος αν γινεται και πως γινεται να μεταφερω

τα mails απο το MS outlook στο outlook express.Ειναι mails 4χρονων και τα χρειαζομαι ολα γιατι αλλιως θα με κυνηγανε...;)

Thnx dudes!

Το Outlook χρησιμοποιεί για την αποθύκευση των e-mail σου ένα αρχείο με extension .pst Κάνε ένα search και θα το βρεις.Το αρχείο αυτό όσο παιρνάει ο καιρός και έχεις όλο και πιο πολλά e-mails αυξάνει τον όγκο του μέχρι που φτάνει κοντά στα 2GB.Εκεί είναι που αρχίζει και το outlook και σέρνεται. Το πρόβλημα αυτό το φτιάξανε από το Office 2003 και μετά, αλλά το office 2007 όσο καλό και αν λέγετε ότι είναι (που είναι) μόνο στα Vista θα μπορέσεις να δεις όλες τις δυνατότητες του και όχι σε παλαιότερες εκδόσεις Windows.Ένας καλός τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος είναι να αντιγράψεις αυτό το αρχείο σε ένα dvd για να το έχεις backup και στην συνέχεια να το σβήσεις από τον υπολογιστή σου οπότε από εκεί και πέρα θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο και δεν θα έχεις πρόβλημα.Το pst αρχείο όποτε το ξαναπεράσεις στον υπολογιστή σου θα έχεις πάλι τα παλία σου e-mails.

Για πήγαινε στο Outlook και πάτα "Tools>Options>Mail Setup>Data Files" πάτα "Add" και δημιούργησε ένα καινούργιο pst file (Office Outlook Personal Folder File) και δες αν θα δουλέψει.Στην ουσία έτσι θα δημιουργήσεις και ένα δεύτερο φάκελο που θα αποθυκεύει ξεχωριστά από τα παλιά σου e-mail.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To CRC error που έβγαλε, συνήθως εμφανίζεται όταν υπάρχουν προβλήματα στο μέσο στο οποίο είναι αποθηκευμένο το αρχείο. Στην προκειμένη περίπτωση ο δίσκος. Προσπάθησε να αντιγράψεις το pst αλλού (ίσως χρειαστούν προγράμματα όπως το badcopy pro ή άλλα π.χ. easy recovery) και να ελέγξεις τον δίσκο για προβλήματα.

Πηρα το pst backup σε dvd,διεγραψα το προφιλ,ξαναρυθμησα το outlook με τον λογαριασμο μου,εριξα ξανα το pst στον φακελο του outlook και τωρα δουλευει κανονικα με το outlook 2007:)

Στη θέση σου θα έδινα μεγαλύτερη βάση στο μήνυμα του mcde. Μπορεί να δουλεύει μια χαρά το Outlook αλλά κάνε κι έναν έλεγχο στο σκληρό σου για να είσαι σίγουρος.

Μπορεί το μήνυμα σφάλματος που σου έβγαλε να οφείλεται στο pst αρχείο αλλά ένας έλεγχος δεν θα ήταν άσχημος.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg