meres Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 χρησημοποίησα icall σε χώρες της μέσης ανατολής (Κλασσική roaming κλήση 3.75 e/min) με ν95 8g και Wifi των ξενοδοχείων. Φόρτωνα μάλιστα κάρτες talktalk και όλα καλά. Κλήσεις άψογες λες και ήμουν δίπλα και σε σταθερά και σε κινητά σε ελλάδα. Γλύτωσα πολλά φράγκα τις 15 μέρες που ήμουν εκεί. Το συνυστώ ανεπυφύλακτα:lol: Είχα πάρει και γεωγραφικό αριθμό (1 ε/μήνα) και με καλούσαν κιόλας κανονικά!! Έχεις μήπως τις ρυθμίσεις..?Αν και μου κάνει καταχώρηση..απλά δεν ακούω κ δεν καλεί καν, μάλλον κάτι άλλο φταέι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Έχεις μήπως τις ρυθμίσεις..?Αν και μου κάνει καταχώρηση..απλά δεν ακούω κ δεν καλεί καν, μάλλον κάτι άλλο φταέι:( Menu>Tools>Settings>Connection>SIP Settings Profile name: I-Call Service profile: IETF Default access point: Select What AP do you want to use Public user name: username@i-call.gr Use Compression: No Registration: Always on [if you want] Use security: No Proxy server Proxy server address: i-call.gr Realm: i-call.gr Username: username Password: **** Allow loose routing: Yes Transport type: Auto Port: 5060 Registar Server Registar serv. addr.: i-call.gr Realm: i-call.gr Username: username Password: **** Transport type: Auto Port: 5060 Menu>Tools>Settings>Connection>Internet tel. settings Name: Choose any name you want SIP profiles: I-Call Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Menu>Tools>Settings>Connection>SIP Settings Profile name: I-Call Service profile: IETF Default access point: Select What AP do you want to use Public user name: username@i-call.gr Use Compression: No Registration: Always on [if you want] Use security: No Proxy server Proxy server address: i-call.gr Realm: i-call.gr Username: username Password: **** Allow loose routing: Yes Transport type: Auto Port: 5060 Registar Server Registar serv. addr.: i-call.gr Realm: i-call.gr Username: username Password: **** Transport type: Auto Port: 5060 Menu>Tools>Settings>Connection>Internet tel. settings Name: Choose any name you want SIP profiles: I-Call Τα ίδια εχω βάλει εκτός του proxy server που τα άφησα default γιατί αλλιώς δεν έκανε σύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Τα ίδια εχω βάλει εκτός του proxy server που τα άφησα default γιατί αλλιώς δεν έκανε σύνδεση Άψογος!!! Χωρίς proxy έπαιξε και σε μένα! Thanx παίδες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Άψογος!!! Χωρίς proxy έπαιξε και σε μένα! Thanx παίδες :) ;) ;);););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλησπέρα. Δοκίμασα τις παραπάνω ρυθμίσεις με το nokia e51. Το i-call.gr και το voipdiscount που δοκίμασα στο ασύρματο του σπιτιού μου, βγάζουν μη καταχωρημένο. Ωστόσο δοκίμασα και στο wifi φίλου μου και εκεί συνδέθηκαν κανονικά με τις ίδιες ρυθμίσεις. Σπίτι μου έχω double play της hol με ρούτερ το fritz!box ενώ στο σπίτι του φίλου που κατάφερα να συνδεθώ έχει forthnet 2play με ρούτερ της linksys. Δοκίμασα με ή χωρίς proxy αλλά από το σπίτι τίποτα.. Φυσικά σελίδες κ χρήση του wifi κάνω κανονικά μέσω του κινητού στο ασύρματο του σπιτιού μου. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό και αν πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο ρούτερ μου για να έχω voip μέσω i-call.gr ή voipdiscount. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 μήπως δεν άνοιξες τα ports στο router? δεν ξέρω αν όντως φταίει αυτό...απλά δίνω μια πιθανη εξήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Όχι δεν άνοιξα κάποια πόρτα, γιατί δεν είδα ότι είναι απαραίτητο. Βέβαια ούτε στο linksys είχα ανοίξει. Δηλαδή σε κάθε ασύρματο θα πρέπει να έχει κ ανοιχτή πόρτα? Θα το δοκιμάσω να κάνω port forward την 5060 για τα udp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Όχι δεν άνοιξα κάποια πόρτα, γιατί δεν είδα ότι είναι απαραίτητο. Βέβαια ούτε στο linksys είχα ανοίξει. Δηλαδή σε κάθε ασύρματο θα πρέπει να έχει κ ανοιχτή πόρτα? Θα το δοκιμάσω να κάνω port forward την 5060 για τα udp. μερικά ροθτερ εχουν firewall ενσωματωμένο στο μενου. Για τσέκαρε το!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καταρχήν την 5060 δεν με αφήνει να την κάνω forward μάλλον γιατί είναι στο εύρος των blacklisted. Επίσης δεν νομίζω να έχει σχέση με το port forward ή το ενσωματωμένο firewall. Ίσως το fritz!box και η hol να θέλουν κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις για τη χρήση voip, με sip i-call, hol.evoice κτλ αλλά εγώ δε ξέρω τι και πώς να το πειράξω. Και όσο σκέφτομαι την ιδέα της τεχνικής υποστήριξης νιώθω έλκος. edit. Μίλησα με τεχνικό της hol και μου είπε ότι είναι ήδη η γραμμή μου voip και για να χρησιμοποιήσω κάποιο λογαριασμό θα πρέπει να απενεργοποιήσω μία από της 2 γραμμές μου.... κ πάλι δν ήταν σίγουρος.. κ τα γνωστά.. Αν είναι η γραμμή voip κ χρησιμοποιέι την ίδια πόρτα λογικό να έχω πρόβλημα όταν πάω να συνδεθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Γειά χαρά. 'Εχω ήδη λογαριασμό στο SIP Discount όπου και το χρησιμοποιώ για κλήσεις από το σταθερό μου προς Αμερική. Υπάρχει τρόπος να κάνω τις κλήσεις αυτές ενεργοποιόντας το SIP στο κινητό μου (Ε66); Αυτό που αναφέρει το SIP είναι το παρακάτω... αλλά έχω ψιλο-μπλεχτεί! Καμμιά ιδέα από κάποιον που το έκανε σε ανάλογο κινητό (π.χ. Ν95, Ν96); SIP port : 5060 Registrar : sip.sipdiscount.com Proxy server : sip.sipdiscount.com Outbound proxy server : leave empty Account name : your SipDiscount username Password : your SipDiscount password Display name/number : your sipusername or sipnumber Stunserver (option) : stun.sipdiscount.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Χρησιμοποιόντας το Nimbuzz στο κινητό μου, συνδέομαι κανονικά σε MSN, Skype, ICQ και επίσης και στο SIP που περιγράφω στο προηγούμενο μήνυμα. Κατέβασα το ίδιο πρόγραμμα και κατάφερα και από το PC να συνδεθώ με όλα αυτά τα Communites που μόλις έγραψα. Επίσης, έχοντας εγκαταστήσει το Nimbuzz στο κινητό και καθώς είμαι ON LINE, μπορώ να κάνω "ιντερνετική" κλήση μέσω SIP. Είμαι βέβαιος γιατί όταν πήγα να καλέσω το σπίτι μου με αυτό τον τρόπο, στην αναγνώριση είδα να λέει "απόκρυψη". Αν κατάφερνα να σετάρω και το Ε66 στο σημείο Menu=>Εργαλεία=> Ρυθμίσεις=>Σύνδεση=> Ρυθμίσεις SIP & τηλέφωνο διαδικτύου, θα ήμουν αρκετά χαρούμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Σε Nokia e-90 εχουμε Μενού > εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ρυθμίσεις SIP > Νεο προφίλ > Ονομα προφίλ : Discount Προφιλ υπηρεσίας : IEFT Ονομα χρήστη : username@sip.sipdiscount.com συμπίεση : όχι εγγραφή : όταν απαταιτείται χρήση ασφάλειας : όχι --- Διακομηστής Μεσολάβησης > Διευθυνση διακομ. μεσολαβ. : sip.sipdiscount.com τομέας προστασίας : sip.sipdiscount.com ονομα χρήστη : to username sou (sketo) κωδικός : to pass sou port 5060 Τα ίδια και για τον registar. Μετα πας μία πίσω και επιλέγης Τηλ. Διαδικτύου. > φτειάχνεισ ενα προφίλ και βάζεις το προφίλ του SIP που εφτειαξες πριν. Αν έχεις κάνει όλα σωστα δεν έχεις παρά να βρείς μια συνδεση (πιό καλά wifi) να πατήσεις τον αριθμό που θέλεις και να επιλέξεις > Κλήση διαδυκτίου. Αυτά. καλη επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Χίλια ευχαριστώ φίλε. 'Εκανα ότι μου είπες και ενώ στην αρχή μου έβγαζε "όχι καταχωρημένο", μόλις επέλεξα να κάνω κλήση μέσω διαδυκτίου... έπαιξε. Αν μπορούσα να καλέσω και το σπίτι μου (για δοκιμή) θα ήταν τέλεια. Φυσικά καλώ με 0030.... αλλά παραμένει στο "πραγματοποίηση κλήσης". 'Ομοια, χρησιμοποιώντας το Nimbuz, προσπάθησα να κάνω κλήση (πάλι μέσω του sipdiscount) στο σπίτι... και πάλι κάνει τα ίδια. Θα δοκιμάσω να καλέσω κανέναν συγγενή στο Αμέρικα για να βεβαιωθώ ότι παίζει σωστά. Και πάλι ευχαριστώ φίλε pReHiStoRik. Να είσαι πάντα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Τίποτα φίλε μου να είσαι καλα. Εγώ καλώ κανονικά σπίτι μου και γενικά σε σταθερά στην ελλάδα απλά και μόνο γράφωντας τον αριθμό και επιλέγοντας "κλήση διαδυκτίου" αλλά δεν έχω την εταιρία που έχεις εσυ έχω μία "nonoh". ίσως είναι και θέμα τηλεφώνου δεν ξέρω και εγώ τώρα αρχισα να ασχολούμε με voip από κιν. σε γενικές γραμμές θα σε βολέψει πολύ. Σε γενικές γραμμές αυτές είναι οι ρυθμίσεις. Κάνε καμιά δοκιμή και θα το φέρεις στα μέτρα σου. Υ.Γ. Να ξέρεις ότι την πρώτη φορά που θα κάνεις κλήση θα κάνει "log in" στον λογαριασμό σου και θα μένει μόνιμα συνδεδεμένο μέχρι να φύγεις από το παιδίο δράσης του wifi είτε να επιλέξεις μόνος σου μεσα απο το μενού "Συνδέσιμότητα". Αυτά για να μην απορεις γιατί σου έπεσε η μπαταρία ή μην στείλεις κανένα sms ή πάρεις κανένα τηλ. καταλάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Υ.Γ. Να ξέρεις ότι την πρώτη φορά που θα κάνεις κλήση θα κάνει "log in" στον λογαριασμό σου και θα μένει μόνιμα συνδεδεμένο μέχρι να φύγεις από το παιδίο δράσης του wifi είτε να επιλέξεις μόνος σου μεσα απο το μενού "Συνδέσιμότητα". Αυτά για να μην απορεις γιατί σου έπεσε η μπαταρία ή μην στείλεις κανένα sms ή πάρεις κανένα τηλ. καταλάθος. Το διαπίστωσα στην πορεία. 'Ηταν κλειστές όλες οι εφαρμογές και μου είχε ανοιχτό το εικονίδιο του WLAN καθώς και ένα εικονίδιο με μια γη και ενα ακουστικό. 'Εκανα restart και ξεμπλόκαρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Πάντως διαπίστωσα το εξής. 'Οταν έκανα κλήση (μέσω διαδικτύου φυσικά), φυσικά έβαλα το +30 και μετά το νούμερο. Διαπίστωσα πως στην οθόνη μου πρόσθεσε και ένα @sip και κάτι άλλο που δεν χώραγε στην οθόνη. Δυστυχώς κλήση δεν πραγματοποιήθηκε, όση ώρα και αν περίμενα. Συνδέθηκα μέσω nimbuz (ένα πρόγραμμα για το κινητό που σε συνδέει σε MSN-Skype-ICQ και άλλα παρόμοια messenger). Το πρόγραμμα αυτό μου επιτρέπει να συνδεθώ και μέσω του SIP. 'Οταν προσπάθησα να κάνω κλήση από το SIP, η κλήση έγινε κανονικά (μετά από μερικά δευτερόλεπτα)! 'Αβυσσος η ψυχή της ΝΟΚΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ego παντως με το voipdiscount κανω απροβληματιστα κλησεις απλα πατωντας κληση διαδικτιου Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Μεσω 3G δεν γινεται να καταφερουμε τιποτα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 καλημέρα στο φόρουμ, έχω λογαριασμό στο skype μπορώ να κάνω κλήσεις μέσω E90??:blink::blink: thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσης μέσω του E90 εγκαθιστώντας ένα από τα fring, skype beta 2, Nimbuzz και άλλα θα μπορείς να κάνεις κλήσεις μέσα από αυτά τα προγράμματα. SIP γίνεται με το skype καθώς είναι γνωστό ότι το skype χρησιμοποιεί p2p πρωτοκολλο. Μεσω 3G δεν γινεται να καταφερουμε τιποτα ε? Προσπάθησα μέσω i-mode και δεν συνδεεται καν. μπορεί να μην το έκανα σωστα κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Γίνεται με imode η wind plus? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Γίνεται με imode η wind plus? εγώ που προσπάθησα δεν συνδέθηκε καθόλου...αν κάποιος το καταφέρει ας το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Γίνετε να στέλνουμε και sms μέσω SIP ρυθμίσεων από το κιν.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ego παντως με το voipdiscount κανω απροβληματιστα κλησεις απλα πατωντας κληση διαδικτιου 'Οταν κάνεις κλήση σε αριθμό και προσθέτεις το +30 μπροστά... βλέπεις μήπως στο τελείωμα του αριθμού ένα @sip.τάδε; Εμένα μετά τον αριθμό, στην οθόνη βλέπω να μου προσθέτει ένα @sip.sipdicsount.com και δεν ξέρω αν είναι λογικό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts