Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ηχος πολυς καλος. Καμερα χμμ... παροτι ειναι 3.2 Μp το κ750 της γυναίκας μου εχει λιγοτερο θορυβο και κόκκο.

-ontws kai emena moy fainetai oti to k750 to brady evgaze kalyteres

Ποιοτητα ηχου συνομιλιας ,πολυ καλη. Προσπαθησω ομως να ηχογραφησω την συνομιλια ,κατι που θεωρουσα οτι γινεται χωρις προβλημα και δυστυχώς "Η ηχογράφηση απέτυχε. Επιχειρηστε την ηχογράφηση ξανά. " Καταφερε κανεις να ηχογραφησει τηλεφωνική συνομιλια ?

dystyxws den ypostirizei tin ixografisi synomilias apo mono toy,thelei programmataki(kati to opoio kai se mena fanike parakseno)

Οσον αφορα το trackid το δοκιμασα σπιτι με το wifi. Εχει μια επιτυχια 50 % αλλα σε αυτο δεν φταει το τηλεφωνο. Φταιει που δεν εχουν βαλει ελληνικα τραγουδια στη βάση.

exeis dikio alla toulaxiston stin kseni mousiki den apotygxanei eykola akoma kai mesa se thoryvo

Αυτά! Συγνωμμη αν κουρασα ,αλλα μαλλον οι προσδοκίες μου ηταν περρισότερες απο την πραγματικότητα, και ειμαι ελαφρώς απογοητευμενος.

kai egw file gianni otan to xrisimopoioisa gia prwth fora perimena kapws diaforetika ta pragmata (ontas synithismenos sta apla kinita,pou einai eksoplismena idi me tis efarmoges pou synythws xreiazesai) omws skepsou oti to p1 leitoyrgei sxedon san ypologistis,mporeis na kaneis oti thes arkei na toy baleis to sosto programma..

einai ena para poly kalo kinito (gia mena kai omorfo) me kali poiotita kataskevis kai ekanes poly kali agora.tha to katalabeis argotera ayto...

Επισης καπου διαβαζα οτι ειναι VOIP enabled. Περίμενα οτι κάπου θα υπηρχε ρυθμιση για SIP ή μια εφαρμογη για κατι τέτοιο. Δυστυχώς οχι. Εχει κανείς καμια ιδέα.

Εγκατέστησε το fring και θα έχεις και SIP και skype voip.. Ειναι freeware! (έχει δυνατότητες για msn κλπ αλλά το im+ είναι καλύτερο σε αυτό)

Δεν καταφερα να γράψω ελληνικά με την γραφιδα.

Επισης το card scanner ( το utility που σαρωνει εππαγελματικες καρτες ) παιζει μια χαρά στα λατινικα. Στο ελληνικα ξεχάστε το. Θα το διορθωσουν ποτε ?

Το αίτημα για ελληνική αναγνώριση γραφής είναι πολυ παλίο, απο εποχή P800 αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτε.

Προσπαθησω ομως να ηχογραφησω την συνομιλια ,κατι που θεωρουσα οτι γινεται χωρις προβλημα και δυστυχώς "Η ηχογράφηση απέτυχε. Επιχειρηστε την ηχογράφηση ξανά. " Καταφερε κανεις να ηχογραφησει τηλεφωνική συνομιλια ?

Είναι η πολιτική της SE να μην ηχογραφούνται οι κλήσεις. Αυτή η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη από το λειτουργικό, σε αντίθεση με τα Series60.

Οταν μπηκα σε σελιδες με τον browser στο in.gr και επελεξα καποιο απο τα λινκ κολησε ο browser και έκανε reset μόνο του. Υποθετω οτι σε αυτη την περιπτωση δεν φταιει το κινητο, αλλα θα ήθελα να δοκιμασει και κανεις αλλος το in.gr και να μου πει. Μπορει να φταινε διαφημισεις ή javascript η κατι άλλο. Δεν ξέρω.

Μια χαρά ανοίγει σε εμένα. Επίσης δοκίμασε τον opera mini, σε κάποια πράγματα είναι καλύτερος αλλά δεν τρέχει flash και java scripts.

Αυτα!

το fring κορυφαίο προγραμματάκι.εχω βρει κατι wireless ξεκλειδωτα μεσα στην πάτρα και οταν θελώ να πάρω τηλεφωνο σε σταθερο ή MSN επαφή γίνεται δωρεάν!!!!

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Με wind plus απο το sote του msn μπαινω κανονικα.

αλλα με αλλα προγραματα για msn τιποτα εχει κανεις καμια ιδεα γιατι?

Τι εννοείς "sote"?

Εγώ πάντως με wind plus μόνο με το morange κατάφερα να μπω Msn. Καλό είναι, αλλά έχει καθυστέρηση... Το ΙΜ+ πρέπει να είναι πολύ καλό, αλλά δε μου δούλεψε (σε wind plus).

Που να ζητησω e-mail settings για το p1 με παροχεα internet vivodi? Θελω να μπορω να κατεβαζω τα e-mail mou στο κινητο αλλα να τα εχω και στο pc! thanks!

screen protector και κολοκυθια.

ειναι πολυ δυσκολο στην εφαρμογή.

το εχω βγάλει μπάλει 5-6 φορες.

τι ζηλοτεηπ , τι νερο , τι ειδικα πανακια απο τα εργαστηρια του μιτ που ειναι απο εξωγηινο υλικο που δεν περιεχει χνουδι δεν γίνεται τιποτα.

το αφηνω για αποψε γιατι θα την γρατζουνισω τζάμπα την οθονίτσα!!!!

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

screen protector και κολοκυθια.

ειναι πολυ δυσκολο στην εφαρμογή.

το εχω βγάλει μπάλει 5-6 φορες.

τι ζηλοτεηπ , τι νερο , τι ειδικα πανακια απο τα εργαστηρια του μιτ που ειναι απο εξωγηινο υλικο που δεν περιεχει χνουδι δεν γίνεται τιποτα.

το αφηνω για αποψε γιατι θα την γρατζουνισω τζάμπα την οθονίτσα!!!!

Με υπομονη και προσοχη....

Εγω τα πρωτα screen protectors τα εβγαλα off, μεχρι να μου κατσει σωστα. :ninja:

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

@ RefuseR : to fring καταπληκτικο, το δοκιμασα σε msn kai skype out . Δουλευει μια χαρά. Ευχαριστώ για τη συμβουλη.

@ Maximilian : εψαξα αρκετα αλλα ολα τα προγραμμακια για call recording ειναι για s60 ,έχεις να προτεινεις καποιο συγκεκριμενο για call recording sto p1i ?

dystyxws den ypostirizei tin ixografisi synomilias apo mono toy,thelei programmataki(kati to opoio kai se mena fanike parakseno)

Τέτοιο πρόγραμμα δεν υπάρχει για UIQ επειδή η λειτουργία αυτή είναι απενεργοποιημένη απο το λειτουργικό, είναι η πολιτική της SE. Αυτό που υπάρχει είναι μόνο για series60 αφού εκεί το λειτουργικό δίνει αυτή τη δυνατότητα.

1)paidia molis mpaino internet den anagnorizei ta ellinika sta site.mporei na ginei kati gia auto?

2)piga sto plaisio kai eixe to p1 me to proigoumeno firmware kai pigaine sfaira.eno ego exo to teleutaio kai den paei toso kala.

3)an pao na to allakso epeidi einai stis protes 10 meres logo mi leitourgias rds lete na mou to allaksoun i tha to steiloun sta kedrika adika?

Γίνεται μέσω im+ να μπείς msn από wind Plus?

Αν όχι,τότε με wind plus ο μόνος τρόπος να μπω Msn είναι αυτά τα java προγράμματα?

no sig...

@ RefuseR : to fring καταπληκτικο, το δοκιμασα σε msn kai skype out . Δουλευει μια χαρά. Ευχαριστώ για τη συμβουλη.

@ Maximilian : εψαξα αρκετα αλλα ολα τα προγραμμακια για call recording ειναι για s60 ,έχεις να προτεινεις καποιο συγκεκριμενο για call recording sto p1i ?

ontws file yros den paizoun gia to p1 telika.ypotithetai oti ayto poy eixa brei ekane gia to diko mas alla trixes.....:(

1)paidia molis mpaino internet den anagnorizei ta ellinika sta site.mporei na ginei kati gia auto?

2)piga sto plaisio kai eixe to p1 me to proigoumeno firmware kai pigaine sfaira.eno ego exo to teleutaio kai den paei toso kala.

3)an pao na to allakso epeidi einai stis protes 10 meres logo mi leitourgias rds lete na mou to allaksoun i tha to steiloun sta kedrika adika?

kanonika mexri 7 meres to dexontai pisw gia antikatastasi.den xaneis kai tipota omws an pas kai to zitiseis(eidika an to peis kai ligo katigorimatika kati tha ginei)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΦΟΝΤΟ ΣΑΝ WALLPAPER.ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΚΟΝΑ GIF ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ?

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΑΣ Η ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΝΑΙ SONY?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διάβασα αρκετά posts που κάνουν παράπονα για το κινητό... Και τα περισσότερα από αυτά είναι από άτομα που δεν είχαν ποτέ προηγουμένος μια uiq συσκευή. Θα πρέπει να θυμίσουμε σε κάποιους εδώ μέσα πως όταν συγκρίνουμε δύο αντικείμενα, πρέπει να έχουν κοινή βάση. Δεν γίνεται να συγκρίνουμε ένα Κ750 με ένα P1... γιατί απλά δεν γίνεται... άλλος ο προορισμός του ενός και άλλος ο προορισμός του άλλου. Αν κάποιος ήθελε να αγοράσει κινητό γραφείο τότε κακώς αγόρασε το P1... Έπρεπε να αγοράσει ένα PPC. Αν κάποιος ήθελε να βγάζει τέλειες φωτογραφίες τότε έπρεπε να προτιμήσει το Κ850. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα. Και όταν κάποιος συγκρίνει το P1, θα το συγκρίνει με το P990. Και το P1 είναι πολύ ανώτερο από το P990 σε όλα. Συνεχίζει να έχει κάποια ελαττώματα, αλλά αυτά είναι η κληρονομιά της SonyEricsson και δύσκολα θα έρθουν στα μέτρα μας. Όσο για τα κολλήματα σύντομα τα νέα firmware θα τα διορθώσουν όλα όπως έγινε και με P990. Λίγη υπομονή χρειάζεται.
Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΦΟΝΤΟ ΣΑΝ WALLPAPER.ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΚΟΝΑ GIF ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ?

χεχε όχι, ειναι της sandisk :p

το uiq δεν υποστηρίζει animated background. Απο πού "υποτίθεται?"

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

Και όταν κάποιος συγκρίνει το P1, θα το συγκρίνει με το P990. Και το P1 είναι πολύ ανώτερο από το P990 σε όλα.

Δε νομίζω ότι είναι πολύ ανώτερο σε όλα. Βασικά είναι το ίδιο τηλέφωνο σε ό,τι αφορά το λειτουργικό του κι απλά αναβαθμίστηκε το hardware. Οι βελτιώσεις είναι λιγες και είναι:

1. Περισσότερη RAM.

2. Περισσότερη εσωτερική μνήμη.

3. Καλύτερη κάμερα.

Δύστυχος όχι (δεν υποστηρίζει) :(.. έψαξα και για κανένα Flash Player αλλά δεν βρήκα.

Δεν υποστηριζει??/:mad:

Ειπαρχει κατι παρομoιο θελω να μπω στην apple και μου λεει οτι δεν εχω τον player..:(

Καποιος που να εχει βρει κατι??

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Δεν υποστηριζει??/:mad:

Ειπαρχει κατι παρομoιο θελω να μπω στην apple και μου λεει οτι δεν εχω τον player..:(

Καποιος που να εχει βρει κατι??

Δύστυχος όχι "Flash Files" δεν υποστηρίζει :(.

Παιδια καταφερε κανεις να δει στο youtube τα βιντεακια με το κινητο? Εγω τποτα και με τον browser του κινητου και με τον mini opera :( Δεν ειναι εφικτο?
Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Δεν μπορει θα βγαλουν δεν μπορει να μην βγαλουν ενα τετοιο εργαλειο ειναι αδικο να μην μπορει να μπει στα περισσοτερα site..

Παντως ολοι εδω θα ειμαστε στο περιμενε οποιος δει κατι το λεει και στους αλλους γρηγορα γρηγορα..:p

Και ρε παιδια για να μου φυγει ο καημος τελικα οταν τραβας video ειπαρχει δυνατοτητα να αναβει το φως του??

Eυχαριστω!!! Kαι για την αμεση απαντηση akis!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• The title was changed to Sony Ericsson P1i