Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν χρησημοποιώ το quick office ενώ μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία word δεν μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία excel, συμβαίνει σε όλους αυτό; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τα επεξεργάζεται;

Ακόμα υπάρχει εναλλακτικός browser; Αυτός που έχει το P1 δεν είναι και ο καλύτερος.

"We don’t see things as they are, we see things as we are."

καλημέρα σε όλους! μιας και το ανέφερε ο από πάνω και εγώ με το quick officce έχω ένα πρόβλημα περνάω ένα αρχείο word από το pc και ένω δείχνει ότι το φορτώνει η εφαργογή δεν ανοίγει ποτέ μήπως φτέει κάτι π.χ. το άδιο μου κεφάλι???? :wacko:
Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Γεια σας παιδιά

Μετά από τόσο καιρό με το F500 και J120!!! πήρα και γω το Ρ1. Είναι κα

τα πλη κτι κο. Τέλος πάντων ένα πράγμα που έγινε μια νύξη και δεν συζητήθηκε αργότερα και έχω πρόβλημα. Το λοιπόν έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές (όποιος θέλει με στέλνει post για πληροφορίες) αλλά κάποιες πάω να τις εγκαταστήσω η εγκατάσταση ματαιώνεται. Ξέρω οτι πρέπει να τις κάνω sign στο site της symbian. Πήγα λοιπόν αλλά δεν μπορώ να κάνω register επειδή το δεν έχω κατάλληλο email. Υπάρχει τρόπος να κάνω αλλιώς sign τις εφαρμογές?

Α και κάτι άλλο πως βλέπω πιο firmware έχω χώρις το PC Suite. Στο F500 το βλεπες με ένα συνδυασμο πλήκτρων

Ευχαριστώ πολύ

Όταν χρησημοποιώ το quick office ενώ μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία word δεν μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία excel, συμβαίνει σε όλους αυτό; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τα επεξεργάζεται;

Ακόμα υπάρχει εναλλακτικός browser; Αυτός που έχει το P1 δεν είναι και ο καλύτερος.

Πρεπει να τα εχεις στην μνημη του τηλεφωνου τα αρχεια και μαλιστα

στο Documents !!!

Μονο ετσι μπορει να επεξεργαστει τα αρχεια excel !!!

Sygic Drive7.5

το εχω βαλει το προγραμματακι ανοιγει κανονικα αλλα χαρτη δεν βλεπω ενω το εχω βαλει κανονικα νομιζω.

μπορει να γραψει καποιος οδηγιες?

Γεια σας παιδιά

Μετά από τόσο καιρό με το F500 και J120!!! πήρα και γω το Ρ1. Είναι κα

τα πλη κτι κο. Τέλος πάντων ένα πράγμα που έγινε μια νύξη και δεν συζητήθηκε αργότερα και έχω πρόβλημα. Το λοιπόν έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές (όποιος θέλει με στέλνει post για πληροφορίες) αλλά κάποιες πάω να τις εγκαταστήσω η εγκατάσταση ματαιώνεται. Ξέρω οτι πρέπει να τις κάνω sign στο site της symbian. Πήγα λοιπόν αλλά δεν μπορώ να κάνω register επειδή το δεν έχω κατάλληλο email. Υπάρχει τρόπος να κάνω αλλιώς sign τις εφαρμογές?

Α και κάτι άλλο πως βλέπω πιο firmware έχω χώρις το PC Suite. Στο F500 το βλεπες με ένα συνδυασμο πλήκτρων

Ευχαριστώ πολύ

Apo την κατασταση αναμονη πατας ''περισσοτερα'' -> ''κατασταση''

εκει που λεει ''τηλεφωνο'';)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Apo την κατασταση αναμονη πατας ''περισσοτερα'' -> ''κατασταση''

εκει που λεει ''τηλεφωνο'';)

Ευχαριστώ φίλε

Όσοι ψάχνουν screen protector βρήκα εγώ στα carrefour στο city gate της Θεσσαλονίκης και κοστίζουν από 0,5 ευρώ εώς 8. Είναι για τα ipod των 30/60Gb αλλά ταιριάζουν κουτί στην Οθόνη του Ρ1

Όσοι ψάχνουν screen protector βρήκα εγώ στα carrefour στο city gate της Θεσσαλονίκης και κοστίζουν από 0,5 ευρώ εώς 8. Είναι για τα ipod των 30/60Gb αλλά ταιριάζουν κουτί στην Οθόνη του Ρ1

.....σωστός ;). Πολύ καλή πληροφορία.

Φαντάζομαι θα τα βρούμε και σε Carrefour της Αθήνας ! . . :shifty:

θα μπορουσατε να μου δωσετε πληροφοριεσ για σωστη εφαρμογη του screen protector.εννοειται οτι η πρωτη μου εφαρμογη ηταν χαλια και το εβγαλα.εχει κι ο κωτσοβολοσ με 10 ευρω 5 μεγαλα φιλμ.αν τα κοψεις γινονται 10 για π1

Καλησπέρα παιδιά.

Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ της SE.

Όλα μου τα κινητά μέχρι στιγμής ήταν Νόκια και κυρίως Series 60.

Τελευταία όμως μου την έχει σπάσει η αυτονομία που έχουν τα Νόκια και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή.

Εδώ και ένα μήνα έχω το Ε51 που είναι ταχύτατο στο μενού και πολύ εύχρηστο.

Το P1i τι λέει σαν ταχύτητα?

Εννοώ εκκίνηση τηλεφώνου,άνοιγμα μενού/εφαρμογών,άνοιγμα κάμερας κτλ. Είναι εύχρηστο?

Ευχαριστώ πολύ σε όποιον απαντήσει.

Καλησπέρα παιδιά.

Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ της SE.

Όλα μου τα κινητά μέχρι στιγμής ήταν Νόκια και κυρίως Series 60.

Τελευταία όμως μου την έχει σπάσει η αυτονομία που έχουν τα Νόκια και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή.

Εδώ και ένα μήνα έχω το Ε51 που είναι ταχύτατο στο μενού και πολύ εύχρηστο.

Το P1i τι λέει σαν ταχύτητα?

Εννοώ εκκίνηση τηλεφώνου,άνοιγμα μενού/εφαρμογών,άνοιγμα κάμερας κτλ. Είναι εύχρηστο?

Ευχαριστώ πολύ σε όποιον απαντήσει.

Sαν ταχυτητα γενικα ειναι πολυ καλο...βασικα εχει πολυ ram και ολα τρεχουν σφαιρα....φαντασου με 20 προγραμματα ανοιχτα και η ενναλαγη μεταξυ τους αλλα και η πλοηγηση στα μενου ειναι τελεια,σα να μην εχεις ανοιξει καμια εφαρμογη..:)

Ενδεικτικα για να ανοιξει το τηλεφωνο αργει, οπως ολα τα symbian os και wm...περιπου 40 δευτερολεπτα,,βεβαια αναλογα με το ποσα προγραμματα εχεις εγκαταστησει...;)

Η καμερα απο τη στιγμη που πατας το κουμπι μεχρι να ειναι ετοιμο για φωτογραφηση κανει περιπου 2-2,5 second:D

ΤΩΡΑ σαν ευχρηστια μπορω να σου πω οτι δεν προκειται να γυρισω σε κινητα χωρις touchscreen...:O εγω το θεωρω πολυ ευχρηστο και πολυ ποιο ταχυτατο σε αυτο που θελεις να κανεις σε σχεση με ενα κινητο με κουμπακια..γενικα νομιζω αν το συνηθησεις λιγο στην αρχη θα σε βολευει,,,ολες τις λειτουργιες τις κανω με τα δακτυλα:)

ελπιζω να σε βοηθησα..αν θες μπορεις να το δεις και live σε καποιο καταστημα..νομιζω το εχουν αρκετα καταστηματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware και μετά πάω να κάνω syncronise για να ξαναπεράσω τις επαφές μου από το outlook και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα .Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ!
:)

Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware και μετά πάω να κάνω syncronise για να ξαναπεράσω τις επαφές μου από το outlook και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα .Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ!

Αγαπητέ Zirico, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ και αντιμετωπίστηκε με επιτυχία κάνοντας τα παρακάτω βήματα.

1. Απεγκατάσταση PC Suite

2. Επαναγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης από το site της SE PC Suite for Sony Ericsson, έκδοση: 1.4.4 KAI MONON.

Αγαπητέ Zirico, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ και αντιμετωπίστηκε με επιτυχία κάνοντας τα παρακάτω βήματα.

1. Απεγκατάσταση PC Suite

2. Επαναγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης από το site της SE PC Suite for Sony Ericsson, έκδοση: 1.4.4 KAI MONON.

Ευχαριστώ θα το προσπαθήσω.Το κουφό είναι ότι πριν την αναβάθμιση έκανα syncronise και δούλεψε μια χαρά!

EDIT : ok,δούλεψε!

:)

θα μπορουσατε να μου δωσετε πληροφοριεσ για σωστη εφαρμογη του screen protector.εννοειται οτι η πρωτη μου εφαρμογη ηταν χαλια και το εβγαλα.εχει κι ο κωτσοβολοσ με 10 ευρω 5 μεγαλα φιλμ.αν τα κοψεις γινονται 10 για π1

Μπορείς να βρείς στο youtube videaki γράψε στο search "apply screen protector"

thanks

τελικα δεν παμε καλα μ αυτα τα τηλεφωνα.σημερα μου χτυπησε το ξυπνητηρι εχοντασ το p1 κλειστο στη φορτιση και χωρις καρτα sim.μηπως μετα την τελευταια αναβαθμιση χτυπαει και κλειστο και δεν το ηξερα?? εχω χασει τη μπαλα

thanks

τελικα δεν παμε καλα μ αυτα τα τηλεφωνα.σημερα μου χτυπησε το ξυπνητηρι εχοντασ το p1 κλειστο στη φορτιση και χωρις καρτα sim.μηπως μετα την τελευταια αναβαθμιση χτυπαει και κλειστο και δεν το ηξερα?? εχω χασει τη μπαλα

Καλημέρα μου φαίνεται ότι κάποιος κάποτε είχε πει ότι όταν το P1 είναι κλειστό αλλά είναι στην φόρτηση το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά.

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

thanks

βασικά όταν το τηλέφωνο από σβηστό το βάζεις να φωρτίσει, αυτό ανάβει κανονικά απλά δεν φτάνει στην καρτέλα που σε ρωτάει αν θα το ανάψεις κανονικά ή σε flight mode. σταματάει λίγο πριν, γι' αυτό εξάλλου αν την ώρα που φορτίζει πατήσεις το on/off το τηλεφωνάκι ανάβει άμεσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Sαν ταχυτητα γενικα ειναι πολυ καλο...βασικα εχει πολυ ram και ολα τρεχουν σφαιρα....φαντασου με 20 προγραμματα ανοιχτα και η ενναλαγη μεταξυ τους αλλα και η πλοηγηση στα μενου ειναι τελεια,σα να μην εχεις ανοιξει καμια εφαρμογη..:)

Ενδεικτικα για να ανοιξει το τηλεφωνο αργει, οπως ολα τα symbian os και wm...περιπου 40 δευτερολεπτα,,βεβαια αναλογα με το ποσα προγραμματα εχεις εγκαταστησει...;)

Η καμερα απο τη στιγμη που πατας το κουμπι μεχρι να ειναι ετοιμο για φωτογραφηση κανει περιπου 2-2,5 second:D

ΤΩΡΑ σαν ευχρηστια μπορω να σου πω οτι δεν προκειται να γυρισω σε κινητα χωρις touchscreen...:O εγω το θεωρω πολυ ευχρηστο και πολυ ποιο ταχυτατο σε αυτο που θελεις να κανεις σε σχεση με ενα κινητο με κουμπακια..γενικα νομιζω αν το συνηθησεις λιγο στην αρχη θα σε βολευει,,,ολες τις λειτουργιες τις κανω με τα δακτυλα:)

ελπιζω να σε βοηθησα..αν θες μπορεις να το δεις και live σε καποιο καταστημα..νομιζω το εχουν αρκετα καταστηματα...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ο επεξεργαστής τελικά είναι στα 208mHz??

Μια τελευταία ερώτηση.

Αν βάλω μια ταινία σε κατάληξη .avi θα την παίξει(εννοείται με το κατάλληλο πρόγραμμα) ή θα κάνει σπασίματα?

Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?

Ο επεξεργαστής τελικά είναι στα 208mHz??

;)...

- Τι επεξεργαστή χρησιμοποιεί το P1;

ARM9-based Nexperia NX4008 CPU clocked at 208 MHz.

Αν βάλω μια ταινία σε κατάληξη .avi θα την παίξει(εννοείται με το κατάλληλο πρόγραμμα) ή θα κάνει σπασίματα?

Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?

Φυσικά και θα την παίξει (με το κατάλληλο πρόγραμμα φυσικά) χωρίς σπασίματα κτλ. ;).

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Μάλλον θα την κάνω την κίνηση και το Ρ1i θα είναι το πρώτο μου ΣΕ.

Βλέπω το δώρο του Πάσχα να πηγαίνει εκεί. :lol:

;)...

Φυσικά και θα την παίξει (με το κατάλληλο πρόγραμμα φυσικά) χωρίς σπασίματα κτλ. ;).

Ξέρεις τι εννοώ??

Να βάλω την ταινία όπως είναι κανονικά στον υπολογιστή.

Χωρίς μετατροπή για κινητό.Δηλαδή στα 700mb και στην αρχική ανάλυση.

Στο Ν73 που είχα κολλούσε αρκετά.Στο Ε51 που έχω τώρα και έχει 369MHz επεξεργαστή και περισσότερη ram το παίζει πολύ καλύτερα αλλά πάλι κολλάει σε κάποια σημεία.

Αν έχει δοκιμάσει κάποιος στο P1i ας μου πεί αν κολλάει μαι κανονική ταινία.

Συγνώμη για την ερώτηση πάντως.Ξέρω οτι δεν είναι κάτι σημαντικό για να επιλέξω ένα κινητό αλλά ρωτάω για να μου φύγει η απορία.

Εαν παραγγειλω καρτα χωρητικοτητας 8 giga θα την αναγνωρισει το τηλεφωνο?

ΥΓ ποσο σπαστικο ειναι να να αλλαζεις ενα θεμα και να αλλαζουν και οι ηχοι....

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

• The title was changed to Sony Ericsson P1i