Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα, κι εγώ μόνο σε GSM το έχω και είναι σχεδόν μονίμως μπλε! Οπότε λογικά, δεν παίζει ρόλο το τι έχεις επιλέξει (σχετικά με την εικόνα της μπλε κάλυψης).. αυτό θα σου δείχνει αν έχεις διαθέσιμο GPRS είτε το θες είτς όχι, είτε σου σπάει τα νεύρα είτε όχι, ή ακόμα κι αν το βάλεις κάτω απ'το μαξιλάρι σου όπου αυτό το μπλε σβήνει..!! :shifty::ninja:

Ακόμα και τότε σου δείχνει(!) οτι απλά δεν έχεις GPRS . . :lol:

για να απενεργοποιήσετε το gprs κάντε τα παρακάτω:

μενου-πινακας ελέγχου-συνδέσεις-λογαριασμοί ιντερνετ-επιλέξτε το λογαριασμό MMS (πχ COSMOTE_MMS)-περισσοτερα-επιλογές-και στο πεδίο "προτιμώμενη λειτουργία" επιλέξτε "Μόνο CS"

βουαλά

Με τη ρύθμιση αυτη το gprs θα ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν είναι να λάβετε MMS.

Ψαγμένος? :) ;)

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για να απενεργοποιήσετε το gprs κάντε τα παρακάτω:

μενου-πινακας ελέγχου-συνδέσεις-λογαριασμοί ιντερνετ-επιλέξτε το λογαριασμό MMS (πχ COSMOTE_MMS)-περισσοτερα-επιλογές-και στο πεδίο "προτιμώμενη λειτουργία" επιλέξτε "Μόνο CS"

βουαλά

Με τη ρύθμιση αυτη το gprs θα ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν είναι να λάβετε MMS.

Ψαγμένος? :) ;)

και για να προλάβω τους βιαστικούς..

δεν απενεργοποιείται άμμεσα! Θα περάσουν κάποια λεπτά. Έχω την εντύπωση ότι περιμένει το επόμενο paging απο την κυψέλη.

You bastards!

και για να προλάβω τους βιαστικούς..

δεν απενεργοποιείται άμμεσα! Θα περάσουν κάποια λεπτά. Έχω την εντύπωση ότι περιμένει το επόμενο paging απο την κυψέλη.

καλά όλα αυτά αλλά εμένα φαίνεται ενεργοποιημένο το gprs αλλά μέσα στους λογαριασμούς internet δεν έχω λογαριμασμό για τα mms έχει μόνο δύο οι οποίοι είναι

default wifi και ad-hoc bluetooth pan :blink: :blink: :wacko:

τι γίνεται????

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

καλά όλα αυτά αλλά εμένα φαίνεται ενεργοποιημένο το gprs αλλά μέσα στους λογαριασμούς internet δεν έχω λογαριμασμό για τα mms έχει μόνο δύο οι οποίοι είναι

τι γίνεται????

στους λογαριασμούς δεν υπάρχει για mms ή στις ομάδες ιντερνετ δεν εχει προστεθεί?

You bastards!

τι γίνεται????

Φίλε acidburn thanx για τη βοήθεια! αν και εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αν μπορούσα να το "βγάλω" θα το έκανα.

Οπότε το κοίταξα κι εγώ κ όντως ούτε εμένα έχει κάτι άλλο εκτός από τις δύο επιλογές που είπε κ ο koufiokefalos + μία ακόμα (default wifi, ad-hoc bluetooth pan + SEMC GPRS)

Καλησπερα.

ειμαι κατοχος ενος P1 εδω και τρεις μερες εχθες εκανα αναβαθμιση και σημερα μου βγαζει ενα μηνυμα οταν παω να γραψω ενα μηνυμα μετα απο μερικες λεξεις βγαζει:

Η εφαρμογη εκλεισε

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

QMapp

Kωδικος αιτιας

E32USER-CBase

Αριθμος αιτιας

21

και κλεινει το μηνυμα γιατι αυτο?πειραξα τπτ μηπως?

Λοιπον επειδη στελνω συγκεκριμενο μηνυμα εδω και ωρα και ολο μου το κλεινει και φτου απο την αρχη

παρατηρησα οτι οταν γραφω <εισαι...........> κτλ κτλ τοτε κλεινει στη λεξη εισαι

"objects in mirror are losing" gatos-cupra

στους λογαριασμούς δεν υπάρχει για mms ή στις ομάδες ιντερνετ δεν εχει προστεθεί?

στους λογαριασμούς έχει Ad-Hoc Bluetooth Pan & DefaultWiFiAccount

και στις ομάδες έχει internet> 1.DefaultWiFiAccount

και τίποτα άλλο και Gprs έχει κανονικά σήμα!! :(

Εμένα ακόμα όμως αυτό που με ανισυχεί περισσότερο είνα ότι μετά την αναβάθμηση που έφαγε όποτε έχω συνδεθεί με Wifi στο νετ ανοίγω τον τον Οπερα με βγάζει στο google ως homepage και από εκεί και πέρα είτε κάνω αναζήτηση είτε δοκιμάζω να πάω σε σελίδα άλλη μου πετάει ένα τετράγωνο που λέει το εξής :

http://wap.sonyericsson.com/download...ppl=searcquery

και από κάτω μία μόνο επιλογή "Συνέχεια" πατάω συνέχεια και τίποτα πάλι στο google είμαι τι να κάνω ρε παιδιά?? όχι τίποτα άλλο αλλά το WiFi για πλούγηση το χρεισημοποιώ συνέχεια και ήταν και ένας από τους λόγους που κατέληξα σε ένα τέτοιο κινητό :(

Καλησπερα.

ειμαι κατοχος ενος P1 εδω και τρεις μερες εχθες εκανα αναβαθμιση και σημερα μου βγαζει ενα μηνυμα οταν παω να γραψω ενα μηνυμα μετα απο μερικες λεξεις βγαζει:

Η εφαρμογη εκλεισε

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

QMapp

Kωδικος αιτιας

E32USER-CBase

Αριθμος αιτιας

21

και κλεινει το μηνυμα γιατι αυτο?πειραξα τπτ μηπως?

Λοιπον επειδη στελνω συγκεκριμενο μηνυμα εδω και ωρα και ολο μου το κλεινει και φτου απο την αρχη

παρατηρησα οτι οταν γραφω <εισαι...........> κτλ κτλ τοτε κλεινει στη λεξη εισαι

απενεργοποιησε το Τ9......δεν υπαρχει αλλη λυση προς το παρων. Αναμονη για το επομενο update :)

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

απενεργοποιησε το Τ9......δεν υπαρχει αλλη λυση προς το παρων. Αναμονη για το επομενο update :)

Μια πολύ μικρή διευκρίνιση : απενεργοποίησε το ΕΛΛΗΝΙΚΌ T9 όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν,έχω ενεργοποιημένα το Ιταλικό και το Αγγλικό T9 οποτε γράφω Ιταλικές και Αγγλικές λέξεις δουλεύει μια χαρά!

Το λέω γιατί ίσως σε κάποιους να είναι χρήσιμο έστω το Αγγλικό T9 ή σε παιδιά που είναι εξωτερικό σαν και εμενα και άλλες γλώσσες!:D

:)

Μετά από καιρό αποφάσισα να του περάσω screen protector.

Τα πρώτα δύο καταστράφηκαν στην προσπάθεια τοποθέτησης μιας

Και δεν είχα ξανά-περάσει :wacko::(. Το τρίτο όμως έπεσε ’’σχετικά’’ καλά..

Έκανε αρκετές Φυσαλίδες όμως! που δεν μπόρεσα να τις αφαιρέσω δυστυχώς :(.

Τελικά το αφαίρεσα και δεν νομίζω να ξανά ασχοληθώ με το θέμα screen protector :lol: :mad:.

Μετά από καιρό αποφάσισα να του περάσω screen protector.

Τα πρώτα δύο καταστράφηκαν στην προσπάθεια τοποθέτησης μιας

Και δεν είχα ξανά-περάσει :wacko::(. Το τρίτο όμως έπεσε ’’σχετικά’’ καλά..

Έκανε αρκετές Φυσαλίδες όμως! που δεν μπόρεσα να τις αφαιρέσω δυστυχώς :(.

Τελικά το αφαίρεσα και δεν νομίζω να ξανά ασχοληθώ με το θέμα screen protector :lol: :mad:.

:lol: :lol: :lol:

αυτό έπαθα κι εγώ πριν από μερικές μέρες που αγόρασα κάτι "πολύ καλά" screen protectors από τα media markt, 6 μεμβράνες 9 ευρώ...

Ακριβώς έτσι οι δύο πρώτες χαζοκόπηκαν στραβά οπότε πέταμα, αλλά η τρίτη που κόπηκε καλά, ήταν εντάξει εκτός από μια φυσαλιδίτσα στην άκρη οπότε βγήκε κ αυτή -συν- οτι τελικά δεν εβλεπες κ τόσο καλά την οθόνη (κάπως σαν να είχε υγρασία από χνότα). Το πιό κακό απ'ολα που με έκανε να μην ξαναβάλω ήταν οτι η μεμβράνη άφηνε μετά ένα ολόκληρο στρώμα κόλας(!) που δεν έβγαινε και εύκολα....

:lol: :lol: :lol:

αυτό έπαθα κι εγώ πριν από μερικές μέρες που αγόρασα κάτι "πολύ καλά" screen protectors από τα media markt, 6 μεμβράνες 9 ευρώ...

Ακριβώς έτσι οι δύο πρώτες χαζοκόπηκαν στραβά οπότε πέταμα, αλλά η τρίτη που κόπηκε καλά, ήταν εντάξει εκτός από μια φυσαλιδίτσα στην άκρη οπότε βγήκε κ αυτή -συν- οτι τελικά δεν εβλεπες κ τόσο καλά την οθόνη (κάπως σαν να είχε υγρασία από χνότα). Το πιό κακό απ'ολα που με έκανε να μην ξαναβάλω ήταν οτι η μεμβράνη άφηνε μετά ένα ολόκληρο στρώμα κόλας(!) που δεν έβγαινε και εύκολα....

καλημέρα εγώ πάλι πήρα όπως είπες από Media και κόλλησε εύκολα και όμορφα κάτι φυσαλίδες υπήρξαν αλλά με προσοχή και ένα πανάκι τρίψε τρίψε έφυγαν όμως λόγω του ότι η ποιότητα τους δεν ήταν και η καλύτερη την έβγαλα πήρα επώνυμη από το νετ κομμένη για το κινητό και όλα οκ! Οσο δύσκολο μπορεί να φαίνεται σε κάποιον να βάλει την ζελατίνα και όσο και αν αλλάζει η καθαρότητα της οθόνης που πιστέψτε με το σωστό προιόν είναι ελάχιστη και ειδικά όταν η οθόνη ανάβει, καλύτερα να δω γρατζουνιά στην ζελατίνα να την βγάλω και να βάλω άλλη (άντε να βγάλω και την κόλα που δεν αφήνουν όλες) παρά να δω την οθόνη του κινητού μια μέρα μεσα στην γρατζουνιά και ειδικά όταν μιλάμε για οθόνες touch!

Καλημέρα σε όλους!!! :ninja:

Παιδιά θα γνωρίζετε το καταπληκτικό video DJ που έχουν κάποια άλλα Sony Ericsson τηλέφωνα, ε?!

Καταρχήν μπορώ να το κατεβάσω αυτό στο P1 ?? (και αν ναι, που μπορώ να το βρώ..)

Ή υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο (για P1) που να κάνει την - ίδια - δουλειά - ??

Παιδια μετα απο επαναφορα τηλεφωνου για καποιους λογους εχασα ολα τα πραγματακια που ειχε!!Ηχους κτλ κτλ και οτι αλλο ειχε που δε το γνωριζω γιατι το εχω 4 μερες.Πως μπορω να τα βρω? Τα εχει κανεις για να τα περασω?

Ευχαριστω

Παιδια μετα απο επαναφορα τηλεφωνου για καποιους λογους εχασα ολα τα πραγματακια που ειχε!!Ηχους κτλ κτλ και οτι αλλο ειχε που δε το γνωριζω γιατι το εχω 4 μερες.

Πως μπορω να τα βρω? Τα εχει κανεις για να τα περασω?

Ευχαριστω

Ορίστε φίλε μου ;)...

myBackup: P1i - Original Themes

http://rapidshare.com/files/100167602/Original_Themes_for_P1i_akis_k.rar

myBackup: P1i - Phone Memory

http://rapidshare.com/files/104523480/Phone_Memory__Akis_K.7z

Φίλε acidburn thanx για τη βοήθεια! αν και εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αν μπορούσα να το "βγάλω" θα το έκανα.

Οπότε το κοίταξα κι εγώ κ όντως ούτε εμένα έχει κάτι άλλο εκτός από τις δύο επιλογές που είπε κ ο koufiokefalos + μία ακόμα (default wifi, ad-hoc bluetooth pan + SEMC GPRS)

Εγω αφου πας απο το μενου->Πιν. Ελεγχου->Συνδεσεις->Λογαριασμοι Internet εχω στην επιλογη Λογαριασμοι τα Αd-Hoc Bluetooth PAN + SEMC GPRS και στην επιλογη Ομαδες το Internet( αυτα και τιποτε αλλο)

Α οσον αφορα το θεμα φυσαλιδες στην μεμβρανη που τοποθετειται παρτε μια πιστωτικη καρτα και καλυψτε την διαδρομη της μεμβρανης(τριψτε την επιφανεια της οθονης δλδ) αυτες θα φυγουν..

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

αν εχεις σκοπο να το προσεχεις το κινητο ας μη βαλεις screen protector.παντα στη θηκη και στην τσεπη μονο του.χωρις κλειδια κτλ.

Ορίστε φίλε μου ;)...

myBackup: P1i - Original Themes

http://rapidshare.com/files/100167602/Original_Themes_for_P1i_akis_k.rar

myBackup: P1i - Phone Memory

http://rapidshare.com/files/104523480/Phone_Memory__Akis_K.7z

Σ ευχαριστω πολυ!!!

Θελω αλλη μια πολυτιμη βοηθεια σας, λοιπον μετα την επαναφορα που εκανα παρατηρησα οτι τα μηνυματα που μου ερχονται πανε στη καρτα σιμ και οχι στο τηλεφωνο και δε μπορω να το γυρισω με τιποτα δε το βρισκω πουθενα!!Τα φωτα σας

Θελω αλλη μια πολυτιμη βοηθεια σας, λοιπον μετα την επαναφορα που εκανα παρατηρησα οτι τα μηνυματα που μου ερχονται πανε στη καρτα σιμ και οχι στο τηλεφωνο και δε μπορω να το γυρισω με τιποτα δε το βρισκω πουθενα!!Τα φωτα σας

Και σε μένα το ίδιο γίνετε και δεν έχω βρει τρόπο να το αλλάξω!Η θα αφήσεις να γεμίσει η SIM και μετά θα έχεις ένα σπαστικό εικονίδιο πάνω στην μπάρα,ή εγώ να σου πω τι έκανα,έφτιαξα έναν δεύτερο φάκελο και με το που γεμίζει η SIM τα κάνω όλα μεταφορά.

:)

Παιδιά αν ξυθεί η οθόνη θέλει αλλαγή η κανονική οθόνη ή έχει κάποιο πλαστικό από πάνω όπως έχουν τα Νόκια???

Παιδιά αν ξυθεί η οθόνη θέλει αλλαγή η κανονική οθόνη ή έχει κάποιο πλαστικό από πάνω όπως έχουν τα Νόκια???

Άμα εννοείς αν τυχών γίνει μια χαρακιά (γρατζουνιά) επάνω στην οθόνη.

Τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρη η οθόνη διότι δεν διαθέτει

μπροστινό προστατευτικό πλαστικό, όπως αλώστε και τα περισσότερα ppc.

Άμα εννοείς αν τυχών γίνει μια χαρακιά (γρατζουνιά) επάνω στην οθόνη.

Τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρη η οθόνη διότι δεν διαθέτει

μπροστινό προστατευτικό πλαστικό, όπως αλώστε και τα περισσότερα ppc.

Nαι,έτσι ξέρω κι εγώ..

Δυστυχώς αυτό το "σαν φιλμάκι" που είναι πάνω στην οθόνη μας δεν αλλάζει ξεχωριστά. . . . :mad:

Λοιπόν παιδιά, έχω μια καλή ερώτηση. . για hackeria. . .

Οπότε οι "χωμένοι" ας δώσουν λίγη βοήθεια παρακαλώ.!

Γίνεται να βάλουμε flash menu στο P1 ? ?

Kαι αν γίνεται, πώς γίνεται ? ?

:help:

Να το κάνουμε, με λίγα λόγια, όπως το W960i...

Γνωρίζει κανείς κάτι, με κανένα xs++ κλπ ??

Έσι θα έχουμε και κινούμενα φόντο ;) και πιο ωραία menu . !

Nαι,έτσι ξέρω κι εγώ..

Δυστυχώς αυτό το "σαν φιλμάκι" που είναι πάνω στην οθόνη μας δεν αλλάζει ξεχωριστά. . . . :mad:

gia afto pernis martin fields kai mono afto

ola ta alla ine for the pouts

P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek

• The title was changed to Sony Ericsson P1i