Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απλά μην πάρεις κανένα "folafone live" γιατί θα το μετανοιώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΡΕ παιδια τι ρυθμιση να κανω για να μην <<σπανε>> τα μυνηματα στα δυο και χρεωνομαι τσαμπα (αντι ενα μικρο μυνημα στελνεται σε δυο)?

θελω να αγορασω θηκη κατα προτιμηση crystal...πειτε μου μαγαζι αν ειναι ευκολο γιατι τη θελω ετοιμοπαραδοτη οχι απο νετ.μενω αθηνα

????......ας μου πει καποιος και θα βγω και για ψωνια τ απογευμααααα.....help

????......ας μου πει καποιος και θα βγω και για ψωνια τ απογευμααααα.....help

Σου έχει απάντηση ο Manolis ;)...

eshop πλεον μπορεις να περασεις απο καποιο απο τα μαγαζια και να το παρεις αν υπαρχει διαθεσημοτητα

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό και το pc, όσον αφορά στη σύνδεσή τους μέσω usb για διαχείρηση αρχείων, μεταφορά, κλπ..

Έχει γίνει καί αναβάθμιση λογισμικού, έχει εγκατασταθεί επανηλλημένα το pc suite for smartphones (το δικό του αλλά και το πιό τελευταίο)

και πάλι συνεχίζει να μην μου το αναγνωρίζει όταν το συνδέω... άντε, ίσως με εξαίρεση την πρώτη φορά μετά από κάθε εγκατάσταση του pc suite..

Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος(??) ή δεν το γλιτώνω το service, το σκάλισμα, και το "περίμενε" ?

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό και το pc, όσον αφορά στη σύνδεσή τους μέσω usb για διαχείρηση αρχείων, μεταφορά, κλπ..

Έχει γίνει καί αναβάθμιση λογισμικού, έχει εγκατασταθεί επανηλλημένα το pc suite for smartphones (το δικό του αλλά και το πιό τελευταίο)

και πάλι συνεχίζει να μην μου το αναγνωρίζει όταν το συνδέω... άντε, ίσως με εξαίρεση την πρώτη φορά μετά από κάθε εγκατάσταση του pc suite..

Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος(??) ή δεν το γλιτώνω το service, το σκάλισμα, και το "περίμενε" ?

Kανε απανεκινηση στο pc και στο p1....μετα συνδεσαι το usb στο pc και μετα συνδεσαι το p1...τοτε θα δουλεψει:cool:

μερικες φορες κολλαει και θελει μια επανεκινηση (ο υπολογιστης συνηθως):O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Κάτι βρήκα...το γράφω μην τυχόν και έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα. αν κατά λάθος σας τελείωσαν οι μονάδες από το plus non-stop τότε μπλοκάρει το gprs και παρόλο που έχετε πληρώσει για τον υπόλοιπο μήνα, δεν έχετε internet στο κινητό. Θα πρέπει να ανανεώσετε τη κάρτα και να κάνετε επανεκίνηση το κινητό για να ξαναενεργοποιηθεί το gprs .Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Σε μένα πάντος έτσι λειτούργησε.

egw tha pw kati allo gia na kseroume pou vadizoume ligo...xthes to meshmeri perasa ap to e-shop tou ellhnikou na parw thn crystal case gia to p1 mou afou prohgoumenos eixa kanei thlefwnikh krathsh..thn pairnw kai meta apo mish phga na th valw kai th vlepw brosta na exei kati aspriles mesa sto diafano kai pisw na einai katagratsounismenh kai vrwmikh...th gyrisa pisw kai mou eipan oti afto einai kai kala kolla.lew ti kola re file apo pou ki ws pou kolla se 2 plastika eksarthmata gia tripsth tou lew na vgei...mou leei thelei zesto nero gia an vgei.lew wrea ase to zesto nero ki allakse th mou.mou apantaei oti den exei allh.thn phra kai phga kai thn allakse sto katasthma tou pirea.den einai ta 7 evrw einai oi epixeirhmatikh geliothta kapoiwn...afta gia na prosexoume genika.sorry gia ta greeklish.viazomoun

egw tha pw kati allo gia na kseroume pou vadizoume ligo...xthes to meshmeri perasa ap to e-shop tou ellhnikou na parw thn crystal case gia to p1 mou afou prohgoumenos eixa kanei thlefwnikh krathsh..thn pairnw kai meta apo mish phga na th valw kai th vlepw brosta na exei kati aspriles mesa sto diafano kai pisw na einai katagratsounismenh kai vrwmikh...th gyrisa pisw kai mou eipan oti afto einai kai kala kolla.lew ti kola re file apo pou ki ws pou kolla se 2 plastika eksarthmata gia tripsth tou lew na vgei...mou leei thelei zesto nero gia an vgei.lew wrea ase to zesto nero ki allakse th mou.mou apantaei oti den exei allh.thn phra kai phga kai thn allakse sto katasthma tou pirea.den einai ta 7 evrw einai oi epixeirhmatikh geliothta kapoiwn...afta gia na prosexoume genika.sorry gia ta greeklish.viazomoun

e-shop οεοοο!!!!!

Εγω που αγορασα ελλατωματικο τηλεφωνο απο εκει, και εκαναν τους κινεζους τι να πω. Μονο να τα παιρνουν ξερουν, η εξυπηρετηση ειναι ανεκδοτο, και οι πελατες Μα....ες

Αν με ξαναδουνε να μου γραψουν. :ninja::ninja::ninja:

δεν ειχα καμια ορεξη για δισφημιση απλα νευριασα τοσο πολυ που καπου ηθελα να το πω...παντως η κρυσταλ ειναι απρα πολυ ομορφη..ειδικα απο μπροστα δεν καταλαβαινει κανεις οτι ειναι θηκη...το μονο που με χαλαει λιγακι ειναι το logo που εχει στο πισω μερος που λεει norton line...το screen protector το προτεινετε??? και κατι αλλο.η θηκη η δερματινη της s.e για το P1i υπαρχει καπου??

Kανε απανεκινηση στο pc και στο p1....μετα συνδεσαι το usb στο pc και μετα συνδεσαι το p1...τοτε θα δουλεψει:cool:

μερικες φορες κολλαει και θελει μια επανεκινηση (ο υπολογιστης συνηθως):O

Thanx theo_legend. Η αλήθεια είναι πως το έχω κάνει και το έχω ξανακάνει ξανά κ ξανά όλο αυτό, αλλά πάντα μετά την πρώτη σύνδεση μου "χαλάει".. τώρα όμως, κάτι πάει να γίνει .. .. επιτέλους.

(δεν ξέρω τι έκανα και παίζει καλά)

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο.

Το P1i δεν έχει flash menu.. :mad:

Γίνεται λοιπόν να το κάνεις με flash menus, flash themes, κινούμενες εικόνες ως φόντο, κλπ. ??

Έχω ακούσει οτι χρειάζεσαι κάποιο αρχείο XS++ για να το "αλλάξεις" αυτό και κάποια διαδικασία που όμως δεν γνωρίζω και ούτε βρήκα κάπου...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, αν γνωρίζει κάτι ??

+

Επίσης θα ήθελα να χρησιμοποιήσω και το Gdesk που αλλάζει όλα τα εικονίδια και τη θέση..

Ξέρει κανείς το κατάλληλο αρχείο για το P1i (γιατί στο αντίστοιχο site δεν είμαι κ τόσο σίγουρος τι να κατεβάσω) και πώς λειτουργεί//χρησιμοποιείται ??

Ευχαριστώ .. !! :O

(πολλά ζητάω, ε..?!)

@blogPage: Άμα κάνεις μια "Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα" και γράψεις Gdesk, θα βρεις πολλές πληροφορίες για το εν λόγω προγραμματάκι ;).

Να ρωτησω κατι.η αναφορα μηνυματος δεν γινεται να ειναι προπιλεγμενη?? πρεπει να την επιλεγεις καθε φορα που στελνεις???

:rolleyes: ;)...

- Υπάρχει η δυνατότητα για αναφορά μηνύματος; Είναι μόνιμη η αναφορά μηνύματος ως επιλογή, για όλα τα μηνύματα που στέλνουμε;

Υπάρχει εξαρχής (η αναφορά μηνύματος επιλέγετε μόνο την πρώτη φορά και μετά υπάρχει εξαρχής).

δηλαδη αν δεν την επιλεξεις την πρωτη φορα τελος???

Δεν το πολύ-καταλαβες από ότι φαίνεται :)!! Μια φορά τσεκάρεις την αναφορά παράδοσης και μετά είσαι οk ;)..

(πήγαινε.. «Μηνύματα» > «Περισσότερα» > «Ρυθμίσεις» > «Λογαριασμοί sms» > και τσέκαρε την «Αίτηση για αναφορά παράδοσης»)

εχεις δικιο.εγω τσεκαριζα την αναφορα οταν ημουν στο μενιυ που εγραφα μηνυμα απ το περισσοτερα ρυθμισεις κτλ.ετσι δεν αποθηκευοταν.1000 ευχαριστω φιλε.α! μετα απο επαναφορα εχασα τα θεματα κι εχω μονο το default.θα ηθελα να μου πειτε πωσ μπορω να ανακτησω τα υπολοιπα 2-3 που ειχε.ειχα ενα μπορντω και τωρα δεν υπαρχει

δοκτορ γιατροί και προφέσορες!!! κατεβάζω το αρχείο rar μίας εφαρμογής το κάνω extract και μέσα βρίσκω ένα κάρο αρχεία με διάφορες καταλήξεις πώς κάνω εγκατάσταση??? η εφαρμογή είναι java

(πόπο το κεφάλι μου είναι τελείως άδειο!!! :blink: )

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

δεν το κάνεις extract, απλά το στέλνεις στο κινητό ( το αρχείο θα πρέπει να έχει την κατάληξη .jar) και μετά το κάνεις install.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

δεν το κάνεις extract, απλά το στέλνεις στο κινητό ( το αρχείο θα πρέπει να έχει την κατάληξη .jar) και μετά το κάνεις install.

είμαι τελείως γκάβακας :wacko: δεν είδα καν ότι ότι όταν ανοίγεις το rar μέσα έχει ένα jar. ευχαριστώ πολύ πάντως!!! καλή σου μέρα!! :)

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

α! μετα απο επαναφορα εχασα τα θεματα κι εχω μονο το default.θα ηθελα να μου πειτε πωσ μπορω να ανακτησω τα υπολοιπα 2-3 που ειχε.ειχα ενα μπορντω και τωρα δεν υπαρχει

Ορίστε και τα Original Themes :)

• The title was changed to Sony Ericsson P1i